Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Latest topics
» Music and alcohol - [Aleksei]
Man 17 sep 2018 - 22:19 by Aleksei

» What is going on?!
Man 17 sep 2018 - 17:24 by Khaa

» I am really worried Doctor.... (Angelique Dümont)
Man 17 sep 2018 - 17:19 by Zakaroff

» Sound of love - [Morgan]
Man 17 sep 2018 - 17:16 by Morgan L. Withers

» Show me you are worth it - Nightrage
Man 17 sep 2018 - 17:13 by Nightrage

» Still Very Much Alive (Sapphira)
Man 17 sep 2018 - 17:10 by Nightrage

» Oh ..f*** - [DuChance]
Søn 16 sep 2018 - 18:07 by DuChance

» Let me know what you think - [Caleb]
Søn 16 sep 2018 - 13:15 by Caleb

» Death is only another step (Nessa)
Fre 14 sep 2018 - 20:47 by DuChance

» Complications
Lør 1 sep 2018 - 23:11 by Kate Melora

Nyheder


Mulig race ændring på Engle og Djævle i deres oprindelse. Vigtigt at få det læst, og deltaget i valget om denne ændring skal ske!

Statistics
Der er i alt 499 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Vivian

Vores brugere har i alt skrevet 252632 indlæg in 12760 subjects

Tilfældighed.. Eller? (Lucas = Privat)

Side 2 af 2 Previous  1, 2

Go down

Re: Tilfældighed.. Eller? (Lucas = Privat)

Indlæg by Gæst on Fre 26 nov 2010 - 21:10

Lucas stak hænderne i lommen. "Hvis jeg har tabt... Hvorfor er det så dig der har et vredes anfald? Hvem er i benægt? Dig...eller mig?" Han trak på skuldrene, og traskede videre. Frydede sig, frydede sig over sin sejr.
Hvad der var rent omkring hans blod? Han stammede fra en ældgammel adelsfamilie, så medmindre hun kunne datere sine familie rødder tilbage til før kristifødsel, i den romerske hær. Han smillede for sig selv. Rystede på hovedet. Hun famlede i blinde. Alle og enhver vidste jo, at hun kun havde angrebet ham, fordi hun havde antaget, at han var færdig, og alle og enhver vidste jo, at han vidste at mur havde været der. også for at sænke hendes forsvar.

Måske var det syge ved Lucas, at han rent faktisk troede på dette, hvis man så ind i hans sind, ville man se præcis dette, hvis man gravede, ville man finde hans tanker, hans planer, og alt dette. Måske var det ham der hallucinerede, måske var psykisk syg, men for ham, var det hundrede procent virkeligt, at han havde haft hende i sin hule hånd, lige fra starten. Eftersom han jo også havde vundet kampen, havde fået hende til at lystre, hvilket havde været den oprindeligt udfordring. Så var han sejrherrer. Han fortsatte med at gå, smilet, breddere en før. Sejr... Så tyk han kunne dufte den.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Tilfældighed.. Eller? (Lucas = Privat)

Indlæg by Gæst on Fre 26 nov 2010 - 21:26

"En syndebuk ser virkelig kun hvad han vil? Personen i benægtelse er skam dig, grunden til du er i benægtelse er fordi du har tabt", hun smilte, da hendes vrede var forsvundet for længst, "Sandheden er så simpel, lige meget hvordan du vender og drejer den forbliver den ens, min respekt til dig ville stige hvis du bare tog tabet til dig og lærte af det." Det var tydeligt for hende hvad han gjorde. Han var virkelig en manisk type, måske en arving til Hitler, med den nultolerance han besad. Tanken strejfede hende, han måtte virkelig være blevet traumatiseret hvis han kunne fortrænge ting så godt.

Hun kunne ikke lade vær med at le da hun gik hen imod springvandet for at hente sin violin. Hun så på den så fin og simpel den var, og kunne ikke lade med at tænke at den faktisk afspejlede hende godt. Hvor forvirrende Nanase end kunne være, var hun i slutningen langtfra svær at forstå. Det slog hende også hvor anderleds dette møde ville kunne have været hvis ikke de hændelser der var hent.. Var hent. Men hun ønskede det ikke anderleds, hun var nemlig ikke typen der fortrød. Hun satte sig på kanten og begyndte at spile en blid, drivende og hypnotiserende melodi, alt i mens hendes tanker faldt i en dyb ro, den magt havde musikken over hende. Den magt ingen andre, kunne mønstre.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Tilfældighed.. Eller? (Lucas = Privat)

Indlæg by Gæst on Fre 26 nov 2010 - 21:55

Lucas valgte at overhøre det. Benægtelse? Hvem var det der benægtede at han havde siddet med hendes liv mellem hænderne? Hvem var det, der nu forsøgte manisk at skubbe skylden over på ham, forsøgte at give ham en skyldfølelse. Forskellen på hende og ham, var simpel. Hun havde chancen, chancen for at bide dybt i ham, såre ham, måske dræbe ham. Men hun havde intet gjort hun var for svag, alt for svag. Hvorimod han, havde udført det som hun sagde han ikke kunne, have taget magten over hende, og havde brugt den imod hende. Han slikkede sig sulten i læben. Hvorefter han satte hjemad. Sejren brussende i hans åre.

//out//

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Tilfældighed.. Eller? (Lucas = Privat)

Indlæg by Gæst on Fre 26 nov 2010 - 21:59

//THE END~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~XD//

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Tilfældighed.. Eller? (Lucas = Privat)

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Side 2 af 2 Previous  1, 2

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum