Vie La Mort
Velkommen til Vie La Mort.
Login eller lad dig blive registreret i denne magiske verden!
Latest topics
» Dance of the Brush (Cherish Radcliff)
Today at 1:28 by Caleb

» Ready for our weekend? (Charmeine Love)
Today at 1:23 by Khaa

» I am really worried Doctor.... (Angelique Dümont)
Today at 1:16 by Zakaroff

» Do I know you? - Aleksei
Yesterday at 20:06 by Aleksei

» How about no?
Man 20 nov 2017 - 1:52 by Roar

» Big changes - Khá
Lør 18 nov 2017 - 16:31 by Charmeine Love

» It is just fun! - Edward
Søn 12 nov 2017 - 22:40 by Edward Charleston

» Ny emneopstilling:
Lør 11 nov 2017 - 21:33 by Cathy

» Artistic Souls? (Cherish Radcliff)
Lør 11 nov 2017 - 21:22 by Cherish Radcliff

» I know I did something wrong... but I'm not sorry - Niklaus XXX
Tors 9 nov 2017 - 6:02 by Harry Jepsen

Statistics
Der er i alt 673 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Serena

Vores brugere har i alt skrevet 239772 indlæg in 12011 subjects

Tilfældighed.. Eller? (Lucas = Privat)

Side 2 af 2 Previous  1, 2

Vis foregående emne Vis næste emne Go down

Re: Tilfældighed.. Eller? (Lucas = Privat)

Indlæg by Gæst on Fre 26 nov 2010 - 21:10

Lucas stak hænderne i lommen. "Hvis jeg har tabt... Hvorfor er det så dig der har et vredes anfald? Hvem er i benægt? Dig...eller mig?" Han trak på skuldrene, og traskede videre. Frydede sig, frydede sig over sin sejr.
Hvad der var rent omkring hans blod? Han stammede fra en ældgammel adelsfamilie, så medmindre hun kunne datere sine familie rødder tilbage til før kristifødsel, i den romerske hær. Han smillede for sig selv. Rystede på hovedet. Hun famlede i blinde. Alle og enhver vidste jo, at hun kun havde angrebet ham, fordi hun havde antaget, at han var færdig, og alle og enhver vidste jo, at han vidste at mur havde været der. også for at sænke hendes forsvar.

Måske var det syge ved Lucas, at han rent faktisk troede på dette, hvis man så ind i hans sind, ville man se præcis dette, hvis man gravede, ville man finde hans tanker, hans planer, og alt dette. Måske var det ham der hallucinerede, måske var psykisk syg, men for ham, var det hundrede procent virkeligt, at han havde haft hende i sin hule hånd, lige fra starten. Eftersom han jo også havde vundet kampen, havde fået hende til at lystre, hvilket havde været den oprindeligt udfordring. Så var han sejrherrer. Han fortsatte med at gå, smilet, breddere en før. Sejr... Så tyk han kunne dufte den.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Tilfældighed.. Eller? (Lucas = Privat)

Indlæg by Gæst on Fre 26 nov 2010 - 21:26

"En syndebuk ser virkelig kun hvad han vil? Personen i benægtelse er skam dig, grunden til du er i benægtelse er fordi du har tabt", hun smilte, da hendes vrede var forsvundet for længst, "Sandheden er så simpel, lige meget hvordan du vender og drejer den forbliver den ens, min respekt til dig ville stige hvis du bare tog tabet til dig og lærte af det." Det var tydeligt for hende hvad han gjorde. Han var virkelig en manisk type, måske en arving til Hitler, med den nultolerance han besad. Tanken strejfede hende, han måtte virkelig være blevet traumatiseret hvis han kunne fortrænge ting så godt.

Hun kunne ikke lade vær med at le da hun gik hen imod springvandet for at hente sin violin. Hun så på den så fin og simpel den var, og kunne ikke lade med at tænke at den faktisk afspejlede hende godt. Hvor forvirrende Nanase end kunne være, var hun i slutningen langtfra svær at forstå. Det slog hende også hvor anderleds dette møde ville kunne have været hvis ikke de hændelser der var hent.. Var hent. Men hun ønskede det ikke anderleds, hun var nemlig ikke typen der fortrød. Hun satte sig på kanten og begyndte at spile en blid, drivende og hypnotiserende melodi, alt i mens hendes tanker faldt i en dyb ro, den magt havde musikken over hende. Den magt ingen andre, kunne mønstre.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Tilfældighed.. Eller? (Lucas = Privat)

Indlæg by Gæst on Fre 26 nov 2010 - 21:55

Lucas valgte at overhøre det. Benægtelse? Hvem var det der benægtede at han havde siddet med hendes liv mellem hænderne? Hvem var det, der nu forsøgte manisk at skubbe skylden over på ham, forsøgte at give ham en skyldfølelse. Forskellen på hende og ham, var simpel. Hun havde chancen, chancen for at bide dybt i ham, såre ham, måske dræbe ham. Men hun havde intet gjort hun var for svag, alt for svag. Hvorimod han, havde udført det som hun sagde han ikke kunne, have taget magten over hende, og havde brugt den imod hende. Han slikkede sig sulten i læben. Hvorefter han satte hjemad. Sejren brussende i hans åre.

//out//

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Tilfældighed.. Eller? (Lucas = Privat)

Indlæg by Gæst on Fre 26 nov 2010 - 21:59

//THE END~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~XD//

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Tilfældighed.. Eller? (Lucas = Privat)

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Side 2 af 2 Previous  1, 2

Vis foregående emne Vis næste emne Tilbage til toppen

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum