Vie La Mort
Velkommen til Vie La Mort.
Login eller lad dig blive registreret i denne magiske verden!
Latest topics
» Ready for our weekend? (Charmeine Love)
Today at 2:42 by Khaa

» A beautiful night.... (Cherish Radcliff)
Today at 2:37 by Caleb

» I am really worried Doctor.... (Angelique Dümont)
Today at 2:33 by Zakaroff

» År 3038 - reklame
Fre 15 dec 2017 - 8:51 by Adriana

» I know I did something wrong... but I'm not sorry - Niklaus XXX
Tors 14 dec 2017 - 13:46 by Harry Jepsen

» Face Claim
Ons 6 dec 2017 - 14:09 by Ryuu

» Dance of the Brush (Cherish Radcliff)
Ons 6 dec 2017 - 7:59 by Cherish Radcliff

» Do I know you? - Aleksei
Lør 25 nov 2017 - 19:18 by Aleksei

» How about no?
Man 20 nov 2017 - 1:52 by Roar

» Big changes - Khá
Lør 18 nov 2017 - 16:31 by Charmeine Love

Statistics
Der er i alt 674 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Sigrid

Vores brugere har i alt skrevet 240188 indlæg in 12012 subjects

Lies?! //Zarah//\\Privat\\

Vis foregående emne Vis næste emne Go down

Lies?! //Zarah//\Privat\

Indlæg by Gæst on Søn 31 okt 2010 - 12:13

Tid: 12:03
Sted: Gågaden
Vejr: Irl
Omgivelser: Mennesker?! :D

Jinks kom gående ned af gaden. han kiggede på de mange butikker, og spekulerede på hvilken en af dem han skulle bruge sine penge på. Han valgte en butik der så lovende ud. Masser af seje farver. Han gik derind, og så på noget af tøjet. Han valgte at købe en par grønne jeans, og en skriggul T-Shirt. Han satte sit dankort i, og trykkede pin-koden. Terminalen, bippede og sagde at han skulle huske sit kort. Han tog det og gik ud af butikken. Men i det samme, og nåede til tyverialarmen, satte de igang. Vagter kom med det samme og greb ham. Han stod bare helt stille.
"Jeg har ikke stjålet noget" sagde han til den største af vagterne. Vagten grinede bare, og strammede grebet om Jinks' arme. Idet samme, slog de to glasdøre op og en kæmpe vind blæste alle tingene omkring. Jinks hår blæste om hoved på ham, og langsomt begyndte hårfarven at ændre sig fra blå, til sort, og det blev længere. Til sidst lignede det fjer.
"Jeg har ikke stjålet noget" sagde han igen med mere kraft i stemmen. De to vagter så helt bange ud, og Jinks gik ud af butikken, mens hans hår blev normalt igen. Da han stod ude på gaden, igen pustede han ud, og satte sig på en bænk..

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Lies?! //Zarah//\\Privat\\

Indlæg by Gæst on Søn 31 okt 2010 - 12:40

De letter skridt kunne enmt høres hen over astfaldten der var blavet lagt på gågade. Det var lidt nogle slæbende skridt. De tilhørte en pige der nok ikke var mere end de 15-16 år. Hun lignede en helt normalt menneske. Og det var hun jo sådan set også. Eller lige halvt om halvt.Hun var jo kun halvt menneske. Og det var ikke alle og en hver der kendte til ehndes anden halvdel. Og siden at hun var lidt af en sjælenhed så var det heller ikke noget man bare sådan fnadt ud af ved at fornemme det. Hun var stjerne. Ikke sådan en fra en film eller var kendt. Men en virkelig en som sådan en der sad på himlen. Da hun var hlet nyfødt var hun nemlig blevet velsignet af en falden stjerne og var derfor blevet ét med den. eller sådan noget i den stil. Hendes navn var Zarah. Hun var bare for sig selv ned sine hænder samlet på ryggen og et smil ahvde forplantet sig på hende bløde læber. hun fik så pludsleig øje på en dreng der med sikkerhed var ældre end hende. Men det var mere hans hår der tiltrak hendes opmærksomhed. Det var..blåt?

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Vis foregående emne Vis næste emne Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum