Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Latest topics
» Silent Applause (Sapphira Dunham)
Today at 15:57 by Kaylan Du'Dannan

» Missed you - [Alain]
Søn 14 okt 2018 - 15:08 by DuChance

» I am really worried Doctor.... (Angelique Dümont)
Søn 14 okt 2018 - 14:20 by Zakaroff

» Still Very Much Alive (Sapphira)
Søn 14 okt 2018 - 14:10 by Nightrage

» Show me you are worth it - Nightrage
Søn 14 okt 2018 - 14:02 by Nightrage

» Music and alcohol - [Aleksei]
Søn 14 okt 2018 - 1:01 by Aleksei

» Oh ..f*** - [DuChance]
Lør 13 okt 2018 - 23:45 by Desire Murdoch

» What is going on?!
Lør 13 okt 2018 - 22:48 by Khaa

» Face Claim
Lør 13 okt 2018 - 22:13 by Jacintha Phillips

» Let me know what you think - [Caleb]
Lør 13 okt 2018 - 21:44 by Caleb

Nyheder


Mulig race ændring på Engle og Djævle i deres oprindelse. Vigtigt at få det læst, og deltaget i valget om denne ændring skal ske!

Statistics
Der er i alt 500 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Liv Isason

Vores brugere har i alt skrevet 252721 indlæg in 12764 subjects

Lies?! //Zarah//\\Privat\\

Go down

Lies?! //Zarah//\Privat\

Indlæg by Gæst on Søn 31 okt 2010 - 12:13

Tid: 12:03
Sted: Gågaden
Vejr: Irl
Omgivelser: Mennesker?! :D

Jinks kom gående ned af gaden. han kiggede på de mange butikker, og spekulerede på hvilken en af dem han skulle bruge sine penge på. Han valgte en butik der så lovende ud. Masser af seje farver. Han gik derind, og så på noget af tøjet. Han valgte at købe en par grønne jeans, og en skriggul T-Shirt. Han satte sit dankort i, og trykkede pin-koden. Terminalen, bippede og sagde at han skulle huske sit kort. Han tog det og gik ud af butikken. Men i det samme, og nåede til tyverialarmen, satte de igang. Vagter kom med det samme og greb ham. Han stod bare helt stille.
"Jeg har ikke stjålet noget" sagde han til den største af vagterne. Vagten grinede bare, og strammede grebet om Jinks' arme. Idet samme, slog de to glasdøre op og en kæmpe vind blæste alle tingene omkring. Jinks hår blæste om hoved på ham, og langsomt begyndte hårfarven at ændre sig fra blå, til sort, og det blev længere. Til sidst lignede det fjer.
"Jeg har ikke stjålet noget" sagde han igen med mere kraft i stemmen. De to vagter så helt bange ud, og Jinks gik ud af butikken, mens hans hår blev normalt igen. Da han stod ude på gaden, igen pustede han ud, og satte sig på en bænk..

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Lies?! //Zarah//\\Privat\\

Indlæg by Gæst on Søn 31 okt 2010 - 12:40

De letter skridt kunne enmt høres hen over astfaldten der var blavet lagt på gågade. Det var lidt nogle slæbende skridt. De tilhørte en pige der nok ikke var mere end de 15-16 år. Hun lignede en helt normalt menneske. Og det var hun jo sådan set også. Eller lige halvt om halvt.Hun var jo kun halvt menneske. Og det var ikke alle og en hver der kendte til ehndes anden halvdel. Og siden at hun var lidt af en sjælenhed så var det heller ikke noget man bare sådan fnadt ud af ved at fornemme det. Hun var stjerne. Ikke sådan en fra en film eller var kendt. Men en virkelig en som sådan en der sad på himlen. Da hun var hlet nyfødt var hun nemlig blevet velsignet af en falden stjerne og var derfor blevet ét med den. eller sådan noget i den stil. Hendes navn var Zarah. Hun var bare for sig selv ned sine hænder samlet på ryggen og et smil ahvde forplantet sig på hende bløde læber. hun fik så pludsleig øje på en dreng der med sikkerhed var ældre end hende. Men det var mere hans hår der tiltrak hendes opmærksomhed. Det var..blåt?

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum