Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Latest topics
» Music and alcohol - [Aleksei]
Man 17 sep 2018 - 22:19 by Aleksei

» What is going on?!
Man 17 sep 2018 - 17:24 by Khaa

» I am really worried Doctor.... (Angelique Dümont)
Man 17 sep 2018 - 17:19 by Zakaroff

» Sound of love - [Morgan]
Man 17 sep 2018 - 17:16 by Morgan L. Withers

» Show me you are worth it - Nightrage
Man 17 sep 2018 - 17:13 by Nightrage

» Still Very Much Alive (Sapphira)
Man 17 sep 2018 - 17:10 by Nightrage

» Oh ..f*** - [DuChance]
Søn 16 sep 2018 - 18:07 by DuChance

» Let me know what you think - [Caleb]
Søn 16 sep 2018 - 13:15 by Caleb

» Death is only another step (Nessa)
Fre 14 sep 2018 - 20:47 by DuChance

» Complications
Lør 1 sep 2018 - 23:11 by Kate Melora

Nyheder


Mulig race ændring på Engle og Djævle i deres oprindelse. Vigtigt at få det læst, og deltaget i valget om denne ændring skal ske!

Statistics
Der er i alt 499 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Vivian

Vores brugere har i alt skrevet 252632 indlæg in 12760 subjects

Pierced heart //Andy//

Go down

Pierced heart //Andy//

Indlæg by Gæst on Ons 27 okt 2010 - 14:28

Tid: 1922
Dato: IRL
Vejr: stille vind, mild luft
Sted: Terre
Omgivelser: Terre ting xD
____________________

Klokken var ok mange i forhold til hvor få personer der opholdte sig i Terre denne dejlige aften. Vinden blæste lige så stille og hev fat i en ung piges hår. Pigen der gik midt i byens gader hed Inu. Hun var en Isdæmon og ment meget bogstaveligt når man sagde is... for luften omkring hende var altid kold lige som hendes krop der føltes som tusind knivstik for de fleste. Hendes hud var lys hvid og hendes øjne skiftede altid farve... Hendes hår var sort som kul. Inu havde en sort lang tunika-T-shirt på og helt bare ben og fødder inden under... Hun frøs slet ikke, faktisk havde hun det ret varmt i forhold til hendes kulde.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Pierced heart //Andy//

Indlæg by Gæst on Ons 27 okt 2010 - 14:53

En sort skikkelse kom gående igennem byen, Terre. Vejret var fint og vinden tog stille og roligt fat i hans små hårtotter. Denne dreng var ikke et almindelig menneske, han var både død og levende, hans hjerte bankede svagt, folk havde det svært med at regne ud hvad for et væsen han var, selvom hans hud var bleg, så var hans hud dejlig og varm at røre ved.. meget menneskelig. Han var halv menneske og halv zombie. Et mystisk væsen. Han havde puttet sin ene hånd ned i sin ene bukselomme på sine sorte tætsiddende bukser, mens lyden af slidte og flade sko kunne høres. Sorte converse sko, som han havde haft længe, det eneste par sko som han havde lige foreløbig. Drengen hed Andy Chaos og var 19 år gammel, ligeså vel som hans eksistens. Han havde en sort T-shirt på, som ingen ærmer havde, så man kunne se nogle af hans muskler.. han havde dog ikke så store overarme igen. Og havde sort skelet handsker på, det var sjældent at han havde dem på, men han havde dem bare på for en sikkerheds skyld hvis der skulle begynde at regne eller noget lignende, så kunne han bruge sin ild evne.. at få en flamme frem. Det beskyttede ham mere, når han havde handsker på, hvis han besluttede sig for at bruge ild evnen.
Hans sorte hår sad glat og lidt pjusket, mens at han havde en kasket på. Det kunne ses på ham at han elskede piercinger.. han havde ret så mange efterhånden.. stretch i øret.. en piercing langt ude ved hans ene mundvige, snake bite og en piercing ved hver sin side oppe mellem hans øjne. Andy kunne godt finde ud af at lave dem selv.. det var noget som han fandt kreativt og brugte tiden på, når han ikke havde andet at give sig til. Og han var samtidig ligeglad med hvad andre folk tænkte om ham, imens at han gik igennem Terre, bemærkede han ikke rigtig nogen.. han forholdte sig lidt alene og gik i sin egen verden, han frøs ikke, der skulle meget til for at han skulle mærke kulden, fordi at hans ene side af ham selv var et dødt lig. Han kiggede ikke rigtig op mens at han fortsatte med at tage et skridt efter det andet.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Pierced heart //Andy//

Indlæg by Gæst on Ons 27 okt 2010 - 15:08

Inu stoppede lige så stille op foran en butik hvor hun kiggede ind af vinduet... Det var sådan en der lod lave tattooes og så videre, men det var altid dyrt sådan nogle steder... "måske man skulle uddanne sig til tattovør og lave sådan nogle selv" hviskede hun til sig selv før hun vendte blikket videre og gik... dog var hun ikke så fokuseret på hvor hun gik hen da hun stadig havde tanken rettet mod at blive tattovør, dette gjorde at hun gik direkte ind i drengen ved navn Andy "åh... undskyld Hr" sagde hun så og smilte lige så stille til ham indtil hun så hans piercinger, hvilket gjordet hendes smil startede med at forsvinde men straks kom igen da hun nærmest hævede stemmen af glæde "uuuh... det ser sejt ud"

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Pierced heart //Andy//

Indlæg by Gæst on Ons 27 okt 2010 - 16:11

Andy lukkede sine øjne da noget eller nogen ramte ind i ham. Automatisk trådte han et skridt tilbage og rystede sig kort på hovede, inden at han åbnede sine øjne og kiggede op hvor han fik øje på en pige. Han bed sig forsigtigt i læben og et svagt smil dukkede frem på hans læber, "Du behøver ikke undskylde.. og du skal ikke kalde mig for hr." sagde han stille og lod sin tungespids glide ud at røre ved sin læbepiercing, han havde længst ude ved sin ene mundvige. Han kiggede på hende med et hævet øjenbryn, mens at han lagde sit hoved en smule på skrå. Andy havde ikke regnet med at få sådan noget af vide fra en fremmed.. eller faktisk ikke fra nogen, som han mødte på sin vej. Nogle hadet piercinger.. eller direkte afskyede dem. Han rømmede sig, "Øh..tak tror jeg" sagde han og bed sig noget hårdt i læben, inden at han trak sig svagt på skulderen og slappede af i kroppen.. "Jeg har selv lavet dem" mumlede han, så hun dog stadig kunne høre ham.
Han lod sine øjne glide rundt en omgang inden at han kiggede på hende igen, "Hvem er du?" spurgte han nysgerrigt, imens at han tænkte over hvad for et væsen hun var.. hvilket han ikke vidste. Hun kunne jo være hvilket som helst væsen. Men han gættede sig frem til at hun ikke var et menneske, det kunne han også mærke på hendes aura.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Pierced heart //Andy//

Indlæg by Gæst on Fre 29 okt 2010 - 14:28

Inu beundrede dem bare medens han snakkede om dem Hmm... gad vide hvordan det ville være selv at have sådan et... ehm....snakebite? Tænkte hun lige så stille og bed sig blidt i læben indtil han spurgte hvem hun var "Uhm, mit navn er Inu" sagde hun så og smilte stille medens hun rækte sin hånd ud til ham "og hvem er du så?" hun smilte stadig men det blev lidt bredere "og ehm... kunne du måske tænke dig at... uhm... lave snakebite på mig? eller noget andet"

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Pierced heart //Andy//

Indlæg by Gæst on Lør 30 okt 2010 - 18:27

Han kiggede på hende med sit hoved lagt en smule på skrå, "Andy" sagde han og et svagt smil dukkede frem på hans læber.. han tyggede lidt på hendes navn.. Inu.. hm, specielt navn, men også et flot navn. Han stillede sig mere op, så han stod rigtigt og rynkede sin næse, hans smil blev større da hun spurgte om.. han ville lave piercing på hende.. han beundrede piercinger.. specielt når de kom på andres krop og hans egen.. han vidste ikke hvorfor han så det som en hobby, men det betød bare meget for ham, Andy trak sig svagt på skuldrende og bed sig let i læben, "Hm.. sikker på at du vil have snake bite?" spurgte han af ren nysgerrighed, ikke fordi hun skulle skifte mening, hun skulle bare være sikker i sin sag, "Og hvis du vil have flere.. kan du bare sige til" sagde han stille med et lille nik, imens at han så på hende, han ville gerne lave piercinger på hende.. han skulle bare have afklaret hvad han præcist skulle lave.. før at det var han kunne komme i gang med sit arbejde.. arbejde og arbejde.. Andy havde ikke noget arbejde, men han så det vel som at det var hans arbejde at være en person der lavede piercinger på andre? Han så noget afventende på hende med et svagt smil som stadig var fremme på hans læber.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Pierced heart //Andy//

Indlæg by Gæst on Lør 30 okt 2010 - 18:36

"mmh... måske ikke... hmm" hun tænkte lidt og førte så sit blik op mod himlen hvilket hun af en eller anden grund altid gjorde når hun tænkte "Hvad ville se pænest ud på mig`?" mumlede hun til sig selv, men sagtens så Andy ville kunne høre det... Det var jo trods alt lidt dumt at få lavet noget der ikke ville se pænt ud på hende "hvad for noget laver du... altså hvilket steder på kroppen?"

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Pierced heart //Andy//

Indlæg by Gæst on Ons 10 nov 2010 - 13:14

//Andy din tur :)//

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Pierced heart //Andy//

Indlæg by Gæst on Ons 10 nov 2010 - 13:19

Han kiggede på hende med sit hoved lagt en smule på skrå, imens at han studerede hende. Tænkte over det spørgsmål hun havde stillet ham, hvad ville se pænest ud på hende?
Han lukkede sine øjne lidt, inden at han kiggede på hende igen, "Jeg kan lave, snakebite, angel bite, septum, tunge piercing, en piercing i brystet, stort set alle form for piercinger" sagde han tænkende og bed sig letter diskret i underlæben, "Det klæder for det meste altid folk at få lavet en piercing i læben, om så man vil have to eller en i læben" sagde han med et svagt smil og fugtede derefter sine læber, så hans tunge kunne skimtes og hans grønne stav af en piercing kom til syne. "Tror også Angel bite vil passe til dig.. hm" mumlede han. "Og.. kan også lave piercing i øjenbrynet.. og ja.. det er vel fantasien som er på spil?" smilede han og så lidt afventende på hende, Andy syntes ikke at han kunne tage et valg om hvad der klædte hende bedst. Hun skulle selv vælge det hele.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Pierced heart //Andy//

Indlæg by Gæst on Ons 10 nov 2010 - 13:25

Inu tænkte lidt over det han havde sagt... og bed sig så lidt i læben Hvad ville være pænest, snake eller angel bite? tænkte hun lige så stille og rørte så sine læber med sine blide fingre
"uhm..." hun flyttede sine fingre lige så stille igen og så så på ham "jeg vil gerne bede dig om at lave et Angel bite" hun smilte sødt til ham og rørte så sine læber lige så stille igen At mærke sine læber gå lidt i stykker må altså være bare lidt underligt tænkte hun så og bed sig nervøst i læben

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Pierced heart //Andy//

Indlæg by Gæst on Ons 10 nov 2010 - 13:28

"Hvor vil du have at det skal ske..?" spurgte han stille og kiggede lidt op mod himlen, de stod stadigvæk udenfor i Terre et sted. Han boede ikke lige frem i Terre, det var mere udenfor Di Morga i et forladt skur.. og han orkede ikke rigtigt at tage derud.. der var lang gåtur.. Andy havde også planer om at tage på et hotel og overnatte i stedet.. inden at han ville tage hjem.
Han så på hende igen og fugtede let sine læber, "Hvis du kender nogle steder... medmindre at du gerne vil have det lavet her i al offentlighed" sagde han og smilede svagt.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Pierced heart //Andy//

Indlæg by Gæst on Ons 10 nov 2010 - 13:32

"uhm...heh...Vi kan sagtens gå hjem til mig eller bare blive her hvis det er... det er sådan set ligemeget... så længe det ikke er alt for pinligt" hun rødmede lidt og smilte så sødt "heh...er lidt nervøs og ved ikke helt hvordan det er jo..." hun så på ham "men skal vi så gå hjem til mig... bor lidt herfra nemlig..."

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Pierced heart //Andy//

Indlæg by Gæst on Ons 10 nov 2010 - 15:18

Han smilede lidt, "Jo.. vi kan godt gå hjem til dig, vil også blive noget nemmere for mig" sagde han stille med et lille nik, han var ærlig talt ikke meget for at gøre det offentligt. Han var allerede noget bange i forvejen at være i nærheden af mange mennesker og det ville nok gå galt hvis der pludselig kom folk gående forbi som ville stresse ham og ende med at hun kom til skade, hvilket han ikke ville have skulle ske. Han elskede at lave piercing på andre, men hadet også tanken om at kunne gøre skade på dem, hvis han ikke var konsentreret nok om det. Han undslap et lille grin da hun sagde at længe det bare ikke blev alt for pinligt. "Det vil blive mest pinligt hvis vi gør offentligt" sagde han og skar ansigt, og lod derefter sin tunge glide ud at strejfe ved sin underlæbe, han forstod godt hvorfor at hun var lidt nervøs, men hun skulle ikke være bange.. han vidste jo hvordan det skulle gøres, "Lyder godt... jeg syntes at vi skal tage hjem til dig" konstaterede han så med et anerkende nik igen. "Hvis du ikke.. har noget imod det?" tilføjede han med et svagt smil fremme på læberne. Han så sig lidt omkring inden at han så på hende igen og ventede lidt på med at få et svar.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Pierced heart //Andy//

Indlæg by Gæst on Ons 10 nov 2010 - 15:24

"hihi... ja det ville være lidt akavet så" sagde hun og begyndte at gå "så kom med" sagde hun med en blid stemme og kiggede på ham i det hun gik forbi ham "så går vi hjem til mig" hun fulgte ham hele vejen hjem til hende selv, rundt om hjørnet og hen af en gade forbi de mørke gyder, og til en lejlighed med altaner
"jeg bor deroppe" hun pegede mod en altan på 1 sal der ikke så ud af meget nede fra... hun gik så hen til døren og åbnede den for ham, ventende på at han gik ind og fulgte ham så op af trappen og til hendes dør, hun låste op og holdte døren åben for ham igen "velkommen til mit hjem?"

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Pierced heart //Andy//

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum