Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Latest topics
» Silent Applause (Sapphira Dunham)
Today at 15:57 by Kaylan Du'Dannan

» Missed you - [Alain]
Søn 14 okt 2018 - 15:08 by DuChance

» I am really worried Doctor.... (Angelique Dümont)
Søn 14 okt 2018 - 14:20 by Zakaroff

» Still Very Much Alive (Sapphira)
Søn 14 okt 2018 - 14:10 by Nightrage

» Show me you are worth it - Nightrage
Søn 14 okt 2018 - 14:02 by Nightrage

» Music and alcohol - [Aleksei]
Søn 14 okt 2018 - 1:01 by Aleksei

» Oh ..f*** - [DuChance]
Lør 13 okt 2018 - 23:45 by Desire Murdoch

» What is going on?!
Lør 13 okt 2018 - 22:48 by Khaa

» Face Claim
Lør 13 okt 2018 - 22:13 by Jacintha Phillips

» Let me know what you think - [Caleb]
Lør 13 okt 2018 - 21:44 by Caleb

Nyheder


Mulig race ændring på Engle og Djævle i deres oprindelse. Vigtigt at få det læst, og deltaget i valget om denne ændring skal ske!

Statistics
Der er i alt 500 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Liv Isason

Vores brugere har i alt skrevet 252721 indlæg in 12764 subjects

Mørkets skygger[Seth]

Go down

Mørkets skygger[Seth]

Indlæg by Gæst on Fre 22 okt 2010 - 15:50

Stedet: Terre's gågade
Tiden: 21:00
Omgivelser: ved hjørnet af en lukket tøjbutik.
Vejret: Det er et klæbrigt mørke som ligger over byen. Luften er fugtig, og en tynd regn falder næsten umærkeligt. køligt.

,,Don't Mess With Me"
tagged; Seth & Amphadora
Dora stod, lænet op af en fugtig kold murstensmur, der engang havde været en del af en sprudlende ny butik. Det var det ikke mere, og godt det samme. Hun stod lænet sådan, at det var så lidt af ryggen der rørte muren, men samtidig så komfortabelt som overhovedet muligt. Det var mørkt. Det regnede let. Og det var Dora's absolutte yndlingsvejr! Hun lod den ene blege hånd glide ned i en dyb lomme og fremdrog en slidt pakke. Hendes yndlingsmærke. en af de sidste endda. Med den anden hånd, fik hun hurtigt en cigaret op, og lod pakken falde tilbage i lommen, idet hun tændte cigaretten med den anden hånd og selve cigaretten fastklemt mellem læberne.
Røgen røg dybt ned i lungerne, og dansede tilsidst ud gennem den let åbne mund.
Lyset fra en enlig gadelygte ramte hendes sko.
Den ældre mand havde nu ligget ned i 23 sekunder. Dora havde holdt øje, og talt hvert et sekund. Han lå på en trappe indgang, til bygningen på den anden side af den mørke gade. 24 sekunder.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Mørkets skygger[Seth]

Indlæg by Gæst on Fre 22 okt 2010 - 16:17

/7Sorry, jeg først skriver nu... Men skal logge -.-'

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Mørkets skygger[Seth]

Indlæg by Gæst on Lør 23 okt 2010 - 12:19

En helt hvid ulv kom gående ned af den mørke gade, helt alene. Den var nu ikke helt hvid mere, den var lidt brun på poterne og maven, på grund af regnen og det. Den hang med hovedet, som det var noget helt galt, men det var der nu også. Men det var noget over ulven, for en normal ulv ville ikke kunne ligne et menneske så meget om den her gjorde lige der. Den her ulv, var nu også Seth. En vampyr dreng, men han var nu en animagus. Han kiggede kort op i himmelen, han kunne ikke helt forstå sig selv lige nu. Noget var helt galt, og vidste på en måde hvad det var. Men han ville dog ikke tro på det. Han kunne ikke få sig selv til at tro på det. Han nægte næsten, men han vidste at det var rigtig, et eller andet sted. Han lod mærke til manden og pige på hver side af gade. Han stoppede let op og vippede med ørene, han vidste ikke helt om han skulle gå videre eller bare blive? Han trippede let hen til pigen som røg, han kiggede lidt på hende.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Mørkets skygger[Seth]

Indlæg by Gæst on Lør 23 okt 2010 - 17:20

,,Don't Mess With Me"
tagged; Seth & Amphadora

Han ville lave sjov. Det havde han sagt, det forbandede svin, der lå på trappen nu, og havde ligget der i godt og vel 26 sekunder. Uden synderlig bevægelse. Kun en let hørlig vejrtrækning. Hun skulle give ham sjov, skulle hun. Hun skulle vise ham, hvad sjov var, og hvad der skete med folk, som bare ville 'lave sjov' med hende. Svin.
Dora var stadig irriteret, og hjertet ville ikke falde til ro. Men hun havde fået det, som han havde i jakkelommen, og nu fejrede hun det, med en smøg. Røgen synes ikke at lette, men hang ca. 170 cm over jorden. Det var vel vejrets skyld.
Det var bare løgn... Amphadora havde opdaget hunden, der kom mod hende. Nu igen? endnu et sug blev taget. Dora måtte ærligt indrømme, at denne kreation var en smule skuffende, i forhold til den Baltazar hun havde stået overfor. Ikke at det gjorde hendes afsky til denne mindre. Hun kunne bestemt ikke lide dyr.
Men hun stod for godt, til at hun gad skride, og så var der jo manden, hun gerne ville holde øje med.
,,Noget du vil, vovse?" spurgte hun køligt, og så ned på dyret..
,,Hvis det er mad du tigger efter, kan du bare spise af svindet der." Hun lavede en gestus mod den liggende mand, mens røgen endnu engang forlod hendes mund. Møgdyr.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Mørkets skygger[Seth]

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum