Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Latest topics
» I am really worried Doctor.... (Angelique Dümont)
Today at 20:39 by Angelique Dümont

» A new girl in town - Emner og plots
Today at 19:19 by Milo.

» A pure heart - [Carver]
Yesterday at 14:15 by Carver Manning

» While we wait... [Emnesøgning]
Yesterday at 9:35 by Milo.

» [Sæt en kreativ title her] emnesøgning
Yesterday at 9:33 by Milo.

» Face Claim
Fre 14 dec 2018 - 10:39 by Milo.

» Milo Storm
Fre 14 dec 2018 - 9:46 by Milo.

» Death is only another step (Nessa)
Ons 12 dec 2018 - 2:12 by DuChance

» Missed you - [Alain]
Søn 9 dec 2018 - 1:51 by DuChance

» What is going on?!
Tors 6 dec 2018 - 2:23 by Khaa

Nyheder


Mulig race ændring på Engle og Djævle i deres oprindelse. Vigtigt at få det læst, og deltaget i valget om denne ændring skal ske!

Statistics
Der er i alt 504 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Milo.

Vores brugere har i alt skrevet 253333 indlæg in 12780 subjects

True to me - Seth

Go down

True to me - Seth

Indlæg by Gæst on Tirs 19 okt 2010 - 14:16

Sted :: Terre - en græskcafe
Tid :: Eftermiddag.
Vejr :: Let solskin, men med lidt støvregn
Omgivelser :: Nogle mennesker som sidder og for noget at spise, og drikke.

Nogle græsgrønne øjne kiggede ud på menneskerne der gid ude på gå gaden, et stille suk gled igennem kvindes næse, hvis øjne der hørte til. Hånden lod sig glide op mod hagen for at støtte den, mens at albuen støttede mod bordet, som hun sad ved. En kedelig dag, lige som alle andre. Hun fattede virkelig ikke hvad der var sket på det sidste, det var en af de få butikker som faktisk stadig fungerede, resten var nærmest henlagt i ruiner, efter kampen. Denne by, lignede virkelig ikke sig selv mere. Et langtrukken suk gled igennem hendes læber, og øjnene blev lukket, mens hånden der var støttet op omkring hagen gled ned mod bordet, og lagde sig rundt omkring det varme krus som indeholdte, en café latte. Gad vide hvad der nu ville ske, Zane havde tabt kampen, og det samme havde Faith. Nu ville en helt anden bestige tronen, og hun var bange for hvad fanden der ville ske nu. At hun havde fået at vide, at hendes mor faktisk hed Faith, var død. Havde hun nægtet alt kontakt med nogen som helst, da hun bare ikke kunne klare tanken om, at hun ikke havde nået det, selvom at hendes mor havde været under næsen på hende hele tiden. Hun måtte få fat i en som havde kendt hende, men hvem? Hun havde prøvet at finde Cash, en hun havde fået at vide, havde været utrolig nært knytte til Faith. Men han, han havde gået af samme sti som hendes mor. Og nu var der sikkert ikke flere tilbage, hun gad at snakke med. Tungen gled langsomt ud af den beskyttende hule, og lod sig glide hen over de roselyse læber, som var lige så fyldige som hendes mor havde været. Det flammende røde hår, som bølgede hen over læderjakken og hendes halstrøklæde. Ansigtrækket, det kantede smalle ansigt. Med de meget statiske træk. Krops bygningen, meget spinkel, med nogle fyldige bryster, og slanke lår. Dog med en styrke man ikke skulle tage forgivet. Ja, hun var som snyt ud af hendes mors næse, men det var aldrig noget hun ville opleve. Da hendes mor var død.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: True to me - Seth

Indlæg by Jay Wu on Tirs 19 okt 2010 - 17:43

Endnu engang, men for meget længe siden, havde den gamle og førhen værende Elver sat sine fødder på denne café hans blik gled langsomt rundt omkring de meget få mennesker som var der inde, nu var stedet udenfor total ødelagt, der havde været en krig og den havde tilsyneladende været så nådesløs at man skulle tro det var løgn. Dette sted var et helt nyt sted for den tidligere elver, Seth, der nu havde levet de sidste mange år væk fra stedet mod det varme helvede efter sin død, hvor han havde været under ulykken ved en tog tur påvej videre mod syd, men dette kunne han godt glemme alt om da han omkom i styrtet og blev mast til plukfisk af togets vogne, men heldigvis levede han dog nogle måneder i helvede hvor han dog blev udsat for pinsler igennem de ti skærsilde, han havde dog fået muligheden for at blive levende igen, men der, skulle han igennem livet som en af helvedes kaos udbringere, en djævel…
Et let suk gled igennem hans læber da han gik hen mod caféens bar og bestilte en sandwich, og noget at drikke ligeglad med hvad det kunne være, selvom han godt kendte dets menu, dette havde været første gang han havde mødt hende… Faith, dødsenglen, som han i sin tid havde været forlovet med, ventet barn med, og udsat for en tons slag af skænderier, selvom det selv ikke der havde slået ham ud af hægterne, men nu… var han hen omkring de 212 år gammel, dog med en ny krops alder han havde ladet sig ældres, han syntes ikke det passede ham at ligne en på de 19 år mere, nu var det på tide til at blive noget ældre, mente han, han tog en dyb indånding og rystede langsomt på hovedet imens han kiggede rundt og lod sit blik opsluge det hele, kopirerede det, til en anden god gang, selvom han godt kunne finde på at skabe noget helt nyt, men alligevel det virkede underligt. Han rystede kort på hovedet over det hele men kiggede så hen på en meget velkendt skikkelse og kiggede hen på kvinden med det røde hår, de grønne øjne, og rynkede lettere brynet. Faith?... spurgte hans stemme ham så men en kort hovedrysten kom så igen, da hans herre sagde ham at hun var død og lige nu befandt sig i den første skærsilden i helvede.
avatar
Jay Wu
Teknisk Admin

Bosted : I en lille to værelses lejlighed i Di Morga.

Antal indlæg : 688


Tilbage til toppen Go down

Re: True to me - Seth

Indlæg by Gæst on Tirs 19 okt 2010 - 20:18

Det var som om at alle lige pludselig var blevet totalt stille, og er ikke kom en lyd for nogen eller noget. Det virkede underligt, og lige så stille drejede hun hoved, og opdagede at alle havde øjne for den næsten 2 meter høje mand. Hun hævede lige så stille sit ene øjenbryn og kunne virkelig ikke se hvad der var så spændende ved denne mand? De grønne øjne blev dog smalle, da der var en hvis aura omkring ham, en... djævel? Hun bed sig i læben, og vente sige ligegyldigt om, hun kunne ikke se grunden til at overbeglo ham selvom at han måtte se godt ud. Ved det punkt, var hun faktisk lige glad. Hun gik ikke efter udseende, og hun havde ikke brug for flere mænd rundt omkring sig, hun havde i grunden nok. Hendes bryn rynkede sig stille, mens den ene hånd lukkede sig om hendes mors pistol, som hun havde fundet på hendes lig. Selve tanken om den begivenhed, fik kuldegysningerne til at glide hen over hendes arm. Da hun pludselig mærkede et greb omkring hendes arm, af en mand, hun ikke kendte. Hun greb hans hånd og fløede ham hen over sit bord, og ud af vinduet, som blev fuldstændigt smadret. "Fuck dig din nar..." sagde hun irriteret og spyttede ud på manden, mens hun rynkede irriteret brynene. Hvad fanden troede han også lige han havde gang i? Synes kræftemde han skulle gå hen og lære sig nogle manere. Idioter til mænd, nogen gange overvejede hun virkelig at blive helt lesbisk, men nu var det jo sådan, at hun elskede en dreng. Og af det punkt ikke rigtig kunne blive lesbisk, eller homoseksuel som det jo nu engang hed. Hellere ikke fordi hun havde lyst, lyst. Men tanken var der stadig engang imellem. Tungen gled ud af hendes mund, da hun gik over til sin kaffe og satte sig igen ned ved bordet og drak videre som om intet havde sket, mens folkende bare stirrede på manden der lå uden for og ømmede sig.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: True to me - Seth

Indlæg by Jay Wu on Ons 20 okt 2010 - 12:10

Han tænkte forsat imens han overvejede hvem fanden denne kvinde var, men han sagde ikke noget han kiggede ned på sin kaffe og lod blikket glide rundt på de cikulerende cikler der nede i den, imens han rørte rundt med en ske, han så ikke synderligt ud til at være interresseret i omgivelserne rundt omkring ham, den eneste grund til at han var her, var stort set fordi dette sted mindede ham om Faith, den kvinde han havde elsket mere end noget andet, trods deres mange skænderier og hendes evige snak om at han ikke fortjente hende, meget muligt, men de fortjente slet ikke hinanden, selvom de havde været blevet ved med at være sammen. Han rystede kort på hovedet og kunne sagtens sige til sig selv at han stort set var skylden i det aldrig var blevet dem, at de aldrig ville gå hen og have noget sammen igen, og nu… var hun også i helvede hvor han kun ville kunne se hende ved speciele lejligheder, men muligheden for at hun ville se ham var meget lille, men hvis hun virkelig ville give ham et spark bag i, kunne hun vel bare gøre det, han ville ikke forhindre hende i det, og hun havde sikkert også haft det meget fint med ham der, Ma'lakel, eller hvad den gut så end hed, men han havde nu også hørt hun havde været sammen med hans onkel, og de begge var døde under slaget, han fnøs lidt over det, og tog en stort slurk af sin kaffe ligeglad med smerten fra den varme væske og sukkede lige så stille over det, imens han kiggede lidt rundt og rynkede så brynene over de kiggede på ham, men hævede det så og fik dem øjeblikketlig til at kigge væk igen, imens han koncentrerede sig omkring sin kaffe, han hørte så det ene vindue blive knust over kvinden der lignede hans tidligere elsker på en prik, og mente nok at attituden os var der, men han gad ikke til at gå hen og stille hende omkring en masse spørgsmål. Han kunne finde en masse informationer i helvede omkring Faith og se omkring alt det hun havde været gennemgået i hendes liv hvis det skulle være.
avatar
Jay Wu
Teknisk Admin

Bosted : I en lille to værelses lejlighed i Di Morga.

Antal indlæg : 688


Tilbage til toppen Go down

Re: True to me - Seth

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum