Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Latest topics
» Fravær :(
Yesterday at 16:51 by Amy Sophia Scott

» Keep out the nightmares!
Yesterday at 16:44 by Amy Sophia Scott

» One, two, three.. play! - [Caine]
Ons 23 maj 2018 - 20:09 by Caine Blackwell

» When life suddenly changes- [DuChance]
Ons 23 maj 2018 - 20:05 by DuChance

» A shitty situation - [Nightrage]
Ons 23 maj 2018 - 20:01 by Nightrage

» I am really worried Doctor.... (Angelique Dümont)
Ons 23 maj 2018 - 19:57 by Zakaroff

» Soon parents - [Khá]
Ons 23 maj 2018 - 19:53 by Khaa

» meeting an old flame [Nicholas]
Ons 23 maj 2018 - 18:47 by Amy Sophia Scott

» Sound of love - [Morgan]
Ons 23 maj 2018 - 18:02 by Morgan L. Withers

» Don´t mind the monster [Christobál]
Ons 23 maj 2018 - 11:01 by Amy Sophia Scott

Nyheder

Siden har fået sig et nyt layout, som følge til at gøre siden mere personificeret, og overskuelig. Check Her hvilke områder det pårører, og hvilke ændringer der er tale omkring.

Siden er endnu ikke færdig, der vil derfor foregå ændringer løbende. Hvis man har ønsker er man velkommen til at kontakte Admin på PM

Statistics
Der er i alt 532 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Game Master

Vores brugere har i alt skrevet 251452 indlæg in 12723 subjects

Aftenens mange ansigter //Inu//

Go down

Aftenens mange ansigter //Inu//

Indlæg by Dominic on Tirs 12 okt 2010 - 20:55

S: Terre's gågade
V:skyfrit og køligt
T: lige efter solnedgang
O: Forholdsvis mange mennesker - dog er de fleste nok derhjemme og spiser aftensmad
D: oktober

__________________________________________

Gågaderne var stadig myldt med mennesker, selvom klokken var passeret seks - den normale spisetid. Der var en hyggelig stemning og lavmælt snak i området fra alle menneskerne som gik fra butik til butik og så på de mange ting som kunne købes. Underligt at butikkerne stadigt havde åbne.. Det måtte vel være en eller anden speciel dag eller lignene.
Dog skilte en ny og anderledes lyd sig ud iblandt menneskemylret og flere stoppede op og så efter sig. En rank og høj skikkelse - omtrent de 2 meter - vandrede roligt og fattet hen ad gaden og det var ham folk gloede efter. Ikke at han så ud af noget særligt. Men det de kiggede efter, var dén formelle stav han holdt i venstre hånd og brugte som en stok. Et sølv slangehoved var dets håndtag og der var en metalplade i bunden - det var dér den høje lyd kom fra, når han placerede den mod jorden og forvandlede sin gågang til et rytmisk spil for øret. Ligesom et gammelt ur. tik... tak...tik..tak. Næsten umulig at ignorere, medmindre man er vant til at leve i dets evindelige mønster af slavisk tikken. Drengen - eller rettere sagt - den unge mand, var iklædt en mørke'grå grøn jakke og et par sorte bukser. Hans hår var pjusket og faldt ned foran hans ansigt og skjulte delvist hans øjne. Det mest bemærkelsværdige ved denne skikkelse, var dog det svage, indestængte og noget listige smil som sad klæbet til hans læber. Det så ud til at være på nippet til at bryde ud og flække hans ansigt i et kæmpe groteskt og noget ubehageligt smil, men han så ud til at holde det på plads, og smilede istedet bare en del skummelt. Så ud til at rumme på mange modbydligheder som man helst af alt ikke ville vide noget af. Eller være en del af. Jo.. han udstrålede det skam - men kun når man lagde øjet på ham og betragtede ham. Ellers lignede han en ganske almindelig velhavende ung man, som så ud til at vandre rundt i sine egne tanker. Men som man sagde... Man skal ikke bedømme en bog på dets omslag. Alle vidste jo at en bog kunne se ud af meget, men i virkeligheden være det rene omgang lort. Men denne bog.. med dets kedelige og dunkelt'udseende omslag.. Rummede noget mørkere hemmeligheder end den gav sig ud fra. Værst for dem som rent faktisk gav sig til at læse bogen. Ak ja.. Nogen måtte jo gøre det. Før eller siden, ville en intetanende uskyldig sjæl komme og vende den første side. og når man først var kommet igang, var bogen ikke til at lægge fra sig. Om man så ville det eller ej.
Drengen stoppede op ved en tilfældig bænk, drejede en halv omgang og slog sig dernæst stilfærdigt ned på den, som enhver anden kunne have gjort. Han placerede staven imellem hans ben og placerede den frie hånd oven på den hånd som hvilede på stavens håndtag. Han sad med ret ryg og lod sit gådefulde blik glide over menneskerne som umærket passerede ham. Han sad tavst og gjorde intet andet end at lade sit blik glide over de mange mennesker som nu havde besluttet at passere ham. Der gik nok ikke længe for noget selvskab ville dukke op. Om han blev opsøgt, eller han selv måtte opsøge det, ville vise sig. Så var det bare at vente.. på det helt rigtige øjeblik. Det var dét der var jægerens kunst. Tålmodighed.
avatar
Dominic
Advanced Beginner (Rank 6)

Bosted : Midten af Terre

Antal indlæg : 96


Tilbage til toppen Go down

Re: Aftenens mange ansigter //Inu//

Indlæg by Gæst on Tirs 12 okt 2010 - 21:09

Lidt længere væk fra gågaden slutning, eller start hvis man kom fra den side af, stod en pige og kiggede mod alle de personer der myldrede ud og ind af gågadens store åbning, et rent kaos for øjnene. Pigen der stod der var ret lav i forhold til de mange mennesker, hun var nok kun de 160 cm plus minus, men hendes udseende fangede øjet da hun havde kulsort hår og en meget hvidlig hud... samtidig gik hun ikke med særlig meget tøj selvom det altid var koldt omkring hende... hun havde en halvkort sort kjole på, der dog havde noget flænset stof der hang lidt fra kjolens slutning der gjorde det til lidt af en heksekjole...
Hun begyndte stille at gå ind i gågaden, ind blandt menneskemængden...

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum