Login

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via emailLatest topics
» Once Upon a Masquerade Ball (Hazel)
Today at 17:44 by Khá

» Is That How You Repay Me?! (Lucien)
Yesterday at 20:46 by Lucien

» In distress //Zak
Yesterday at 12:03 by Zakaroff

» Busy Opening.... XXX(Cara)
Yesterday at 0:33 by Caleb

» The curse inside //Caleb
Ons 21 jun 2017 - 23:06 by Alyssa

» Its been a while
Tirs 20 jun 2017 - 22:47 by Khá

» Anyone?
Tirs 20 jun 2017 - 21:44 by Aubrei

» Emnesøgning: I need someone to hit on (literally)
Man 19 jun 2017 - 19:46 by Amy

» Face Claim
Man 19 jun 2017 - 13:05 by Sonya

Top posting users this month
Caleb
 
Cara
 
Sascha
 
Khá
 
Jordan
 
Zakaroff
 
Hazel
 
Lucien
 
Bailey
 
Danayela
 

Statistics
Der er i alt 642 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Sonya

Vores brugere har i alt skrevet 243723 indlæg in 12656 subjects

You are not connected. Please login or register

AuthorTopic: Aftenens mange ansigter //Inu//

Aftenens mange ansigter //Inu//
« on: on Tirs 12 okt 2010 - 20:55 »

Dominic

Advanced Beginner (Rank 6)

avatar

S: Terre's gågade
V:skyfrit og køligt
T: lige efter solnedgang
O: Forholdsvis mange mennesker - dog er de fleste nok derhjemme og spiser aftensmad
D: oktober

__________________________________________

Gågaderne var stadig myldt med mennesker, selvom klokken var passeret seks - den normale spisetid. Der var en hyggelig stemning og lavmælt snak i området fra alle menneskerne som gik fra butik til butik og så på de mange ting som kunne købes. Underligt at butikkerne stadigt havde åbne.. Det måtte vel være en eller anden speciel dag eller lignene.
Dog skilte en ny og anderledes lyd sig ud iblandt menneskemylret og flere stoppede op og så efter sig. En rank og høj skikkelse - omtrent de 2 meter - vandrede roligt og fattet hen ad gaden og det var ham folk gloede efter. Ikke at han så ud af noget særligt. Men det de kiggede efter, var dén formelle stav han holdt i venstre hånd og brugte som en stok. Et sølv slangehoved var dets håndtag og der var en metalplade i bunden - det var dér den høje lyd kom fra, når han placerede den mod jorden og forvandlede sin gågang til et rytmisk spil for øret. Ligesom et gammelt ur. tik... tak...tik..tak. Næsten umulig at ignorere, medmindre man er vant til at leve i dets evindelige mønster af slavisk tikken. Drengen - eller rettere sagt - den unge mand, var iklædt en mørke'grå grøn jakke og et par sorte bukser. Hans hår var pjusket og faldt ned foran hans ansigt og skjulte delvist hans øjne. Det mest bemærkelsværdige ved denne skikkelse, var dog det svage, indestængte og noget listige smil som sad klæbet til hans læber. Det så ud til at være på nippet til at bryde ud og flække hans ansigt i et kæmpe groteskt og noget ubehageligt smil, men han så ud til at holde det på plads, og smilede istedet bare en del skummelt. Så ud til at rumme på mange modbydligheder som man helst af alt ikke ville vide noget af. Eller være en del af. Jo.. han udstrålede det skam - men kun når man lagde øjet på ham og betragtede ham. Ellers lignede han en ganske almindelig velhavende ung man, som så ud til at vandre rundt i sine egne tanker. Men som man sagde... Man skal ikke bedømme en bog på dets omslag. Alle vidste jo at en bog kunne se ud af meget, men i virkeligheden være det rene omgang lort. Men denne bog.. med dets kedelige og dunkelt'udseende omslag.. Rummede noget mørkere hemmeligheder end den gav sig ud fra. Værst for dem som rent faktisk gav sig til at læse bogen. Ak ja.. Nogen måtte jo gøre det. Før eller siden, ville en intetanende uskyldig sjæl komme og vende den første side. og når man først var kommet igang, var bogen ikke til at lægge fra sig. Om man så ville det eller ej.
Drengen stoppede op ved en tilfældig bænk, drejede en halv omgang og slog sig dernæst stilfærdigt ned på den, som enhver anden kunne have gjort. Han placerede staven imellem hans ben og placerede den frie hånd oven på den hånd som hvilede på stavens håndtag. Han sad med ret ryg og lod sit gådefulde blik glide over menneskerne som umærket passerede ham. Han sad tavst og gjorde intet andet end at lade sit blik glide over de mange mennesker som nu havde besluttet at passere ham. Der gik nok ikke længe for noget selvskab ville dukke op. Om han blev opsøgt, eller han selv måtte opsøge det, ville vise sig. Så var det bare at vente.. på det helt rigtige øjeblik. Det var dét der var jægerens kunst. Tålmodighed.

Aftenens mange ansigter //Inu//
« on: on Tirs 12 okt 2010 - 21:09 »

Gæst

Gæst


Lidt længere væk fra gågaden slutning, eller start hvis man kom fra den side af, stod en pige og kiggede mod alle de personer der myldrede ud og ind af gågadens store åbning, et rent kaos for øjnene. Pigen der stod der var ret lav i forhold til de mange mennesker, hun var nok kun de 160 cm plus minus, men hendes udseende fangede øjet da hun havde kulsort hår og en meget hvidlig hud... samtidig gik hun ikke med særlig meget tøj selvom det altid var koldt omkring hende... hun havde en halvkort sort kjole på, der dog havde noget flænset stof der hang lidt fra kjolens slutning der gjorde det til lidt af en heksekjole...
Hun begyndte stille at gå ind i gågaden, ind blandt menneskemængden...

Vis foregående emne Vis næste emne Tilbage til toppen Besked [Side 1 af 1]

Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum