Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Latest topics
» Not you again?!
Tirs 5 feb 2019 - 21:51 by Cathy

» A pure heart - [Carver]
Man 4 feb 2019 - 12:46 by Carver Manning

» Missed you - [Alain]
Man 4 feb 2019 - 12:43 by DuChance

» Death is only another step (Nessa)
Tirs 29 jan 2019 - 17:23 by DuChance

» Show me you are worth it - Nightrage
Søn 27 jan 2019 - 1:04 by Nightrage

» I am really worried Doctor.... (Angelique Dümont)
Fre 4 jan 2019 - 22:39 by Zakaroff

» Still Very Much Alive (Sapphira)
Tirs 1 jan 2019 - 22:02 by Nightrage

» Et gensyn med en gammel ven - Milo Storm
Ons 26 dec 2018 - 22:50 by Artair

» A proper meal - Nicholas Tallon
Søn 23 dec 2018 - 13:40 by Nicholas Tallon

» I dont like the word 'Patient' (Noah)
Lør 22 dec 2018 - 17:53 by Morgan L. Withers

Nyheder


Mulig race ændring på Engle og Djævle i deres oprindelse. Vigtigt at få det læst, og deltaget i valget om denne ændring skal ske!

Statistics
Der er i alt 505 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Sølve

Vores brugere har i alt skrevet 253509 indlæg in 12785 subjects

Dance the night away!

Side 1 af 3 1, 2, 3  Next

Go down

Dance the night away!

Indlæg by Gæst on Tors 11 mar 2010 - 15:29

Tid ~ Klokken har sneget sig over midnat
Vejr ~ Fuldmåne
Sted ~ Diskoteket
Omgivelser ~ Dansere
Årstid ~ Efterår
Påklædning ~ http://www.catwalkdeluxe.com/cloth/dresses/miragehvidkjole.html

Raiyas krop bølgede i takt til musikken, ligesom alle de andre kroppe som dansede til den øredøvende musik. Hendes øjne var lukkede, men hun kunne stadigvæk mærke hvordan alle øjnene lå på hende, for hun var uden tvivl den smukkeste af den alle sammen. Hun var engel, ikke et væsen de var vant til her, men alligevel var det her sted et meget eftertragtet for andre væsner. Men ingen var i rummet, det kunne hun mærke. Hun åbnede sit ene glitrende mørke-gyldne øjne, og smilede frækt til en klump drenge som stod og betragtede hende.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Dance the night away!

Indlæg by Gæst on Tors 11 mar 2010 - 17:22

Udseende: http://1.bp.blogspot.com/_CmvdkGiRNtA/Sf0zZH1pYTI/AAAAAAAAAA4/g74EqOJCRJo/S660/AdamLambert.jpg


Adam skubbede til døren indtil Diskoteket. Hans skridt bevægede sig til takten til musiken. Han havde et frækt smil på da han trådte ind på diskoteket. Han betragtede de dansende piger. Han gik over til baren og satte sig på en af stolene. Han kaldte på bartenderen og bestil en øl. Da han fik ølen vendte han sig om med ølen i hånden. Han betragtede en bestemt pige som dansede på dansegulvet. Det var en utrolig smuk pige og derfor kunne han ikke få øjnene fra hende. Hun var så smuk at det umuligt kunne have været et menneske. Han lugtede at hun var en engel. Han slikkede sig om munden, da han fik tanken om engleblod. Men det var forkert at bide denne smukke pige engel. Så hvis han var tørstig måtte det gå ud over menneskerne. Han smilede frækt til hende og tog en tår af sin øl.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Dance the night away!

Indlæg by Gæst on Tors 11 mar 2010 - 17:35

Raiya dansede vidre, med nye frække moves. Hun blikede endnu en gang til drengene og begyndte at danse med en ret så lækker fyr midt ude på gulvet. Men han var dog kun smuk for mennesker. Slet ikke i nærheden af hende selv x3 Hun drejede hovedet, og lagde mærket til vampyren. Et chokeret udtryk gled over hendes ansigt. Hun var sikker på at han ville overfalde hende, men han smilede bare. Hun blikede og sendte ham et stjålent blik.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Dance the night away!

Indlæg by Gæst on Tors 11 mar 2010 - 17:52

Adam kom dansende hen til pigen. Han skuppede fyren væk og dansede selv med hende. Da sangen var slut tog han hende rundt om håndledet og trak hende ud fra mængden af mennesker. Han gik hen mod døren. Han åbnede døren og trak hende med udenfor. Han satte sit hoved hen til hendes "Engel!" hviskede han i hendes øre med et frækt smil. Han tog en dyb indånding "Du dufter dejligt, engel," Smilte han og tog en hånd op til hendes kind og følgede den med hendes kindben.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Dance the night away!

Indlæg by Gæst on Tors 11 mar 2010 - 17:55

Hun skar ansigt af ham, lidt forsigtig. Han duftede seriøst også godt. "Tja, du stinker heller ikke ligefrem?" Hun smilede skævt, og blinkede drillende til ham. Hun stillede sig op af muren, og så på ham med et løftet øjenbryn. Hun trak vejret i den kolde, friske luft.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Dance the night away!

Indlæg by Gæst on Tors 11 mar 2010 - 18:01

Han trak hånden hurtigt væk og rystede på hovedet *Nej Adam! Du kan ikke bide hende!* Tænkte han til sig selv med et skævt smil.. "Nåeh, hvad hedder så denne smukke pige?" Spurgte han med frækt smil. Han blinkede til hende og kiggede derefter rundt for at se om der var nogle mennesker til stede.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Dance the night away!

Indlæg by Gæst on Tors 11 mar 2010 - 18:05

Da der ikke var nogle mennesker, blev hun kun mere nervøs. Men hun stod i fræk profil foran muren. Hun strøg hånden gennem håret, og så på ham med sine gylden-brune øjne. Han var virkelig en skabning fra himlen. Men hun ville ikke gøre det nemt for ham.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Dance the night away!

Indlæg by Gæst on Tors 11 mar 2010 - 18:14

Han hævede det ene øjenbryn da hun ikke svarede på hans spørgsmål "Hm, skal jeg spørge igen? Hvad hedder du engel?!" Spurgte han med en hård stemme og et lille skuldertræk. Han stillede sig tæt op af hende op ad muren så hun ikke kunne gå nogle vejne. Men han havde bestemt ikke tænk sig at bide hende, da han syntes det ville være forkert.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Dance the night away!

Indlæg by Gæst on Tors 11 mar 2010 - 18:18

Hun smilede skævt og så på ham. Hun var lige ved at freake ud, og løbe sin vej, men tog sig sammen. "Reiya." præsenterede hun sig. Hun rettede lidt på sin kjole-strop-ting, og så ham ind i øjnene. Han havde de mest himmelske øjne. "Er du tørstig lille vampyr-dreng?" spurgte hun ham, regnede med at han også ville præsentere sig selv.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Dance the night away!

Indlæg by Gæst on Tors 11 mar 2010 - 18:27

Han smilede frækt og kørte en hånd igennem hendes hår "Jeg er Adam," præsenterede han sig med et smil. "Man kan vel altid drikke blod, men jeg ville aldrig bide dig," Smilede han og placeres hans koldte, bløde læber i hendes pande.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Dance the night away!

Indlæg by Gæst on Tors 11 mar 2010 - 18:30

Hun killede ham under hagen da han kyssede hende. Hans kolde læber på hendes pande, gav hende nærmest stød. "Hvordan kan du være så sikker på det... Adam-fyr." Hun lagde hovedet på skrå, og trykkede sig hurtigt op imod hans muskuløse overkrop.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Dance the night away!

Indlæg by Gæst on Tors 11 mar 2010 - 19:03

"Fordi jeg kan styrer det... Tror jeg... Hvis det bliver for meget tager jeg bare et menneske. Der er alligevel så mange," Svarede han med et frækt smil og lagde sin pande mod hendes og placerede sin hænder på hver sin side af hendes hoved.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Dance the night away!

Indlæg by Gæst on Tors 11 mar 2010 - 19:07

Hun trak blidt sit ansigt væk fra hans, og strøg sin næse over hans... tja, den højre side af hans hals. Hun plantede et forsigtigt kys lige under hans øre, og strøg ham ned over overarmen, med sine fingerspidser.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Dance the night away!

Indlæg by Gæst on Tors 11 mar 2010 - 19:13

Han blottede kort sine tænder, men lukkede hutigt sin mund igen. Han tog i hendes arm og svingede hende om på hans ryg. Han kiggede rundt for at se om der var nogle mennesker. Ingen. Han begyndte at løbe over mod en skov. Han løb så hurtigt at man skulle tro at han fløj. Han vidste at der ikke ville komme nogle ude i skoven. I midten af skoven stoppede han op og satte hende ned på jorden igen. Han skubbede hende blødt op ad et træ og stillede sig tæt op ad hende.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Dance the night away!

Indlæg by Gæst on Tors 11 mar 2010 - 19:31

Hun var ikke helt så hurtig som ham, men han løb kraftedeme hurtigt. Hun spærrede sine øjne op og så på ham. Så sendte hun ham et lille smil, og bølgede hurtigt med sin krop, så hendes kjole bølgede om hende. "Nååårh. Hvad skulle vi så her ud for?" grinede hun, og viste allerede hvad han ville svare.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Dance the night away!

Indlæg by Gæst on Tors 11 mar 2010 - 21:23

"Jeg trængte til fred fra alle de mennesker. Og jeg ved der ikke kommer nogle herude," Grinte han og betragtede hende smilende. Han stirrede på hendes hals. Han kunne ikke slippe øjnene fra den. Han rystede på hovedet. "Undskyld," Mumlede han og stillede sig væk fra hende.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Dance the night away!

Indlæg by Gæst on Fre 12 mar 2010 - 7:03

Hun så op på ham, med store, dybe øjne. "Det gør ikke noget," sagde hun, med et svagt smil spillende om sine læber. Hun lænede sig lidt frem mod ham, og lod sin ene hånd hvile på hans perfekte brystkasse. Hun blev tiltrukket af den perfekte duft som vampyrere altid havde, så lige nu var det helt ligemeget om han bed hende

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Dance the night away!

Indlæg by Gæst on Fre 12 mar 2010 - 17:46

Han tog sin hånd på hendes og smilte. Han lagde sit hoved ned til hendes hals. Han gabte over hendes hals men stoppede. Han trak sig lidt tilbage og lukkede munden. Han kyssede hende blidt med sine kolde, bløde læber på hendes hals.. Han trak sig tilbage og tog sine arme om hende som et kram. Han klemte hende ind til sig og smilede frækt.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Dance the night away!

Indlæg by Gæst on Fre 12 mar 2010 - 17:55

Hun lagde sit ansigt mod hans hans, og sukkede svagt. Hun kunne ikke mærke noget hjerte, men hun var helt sikker på at han kunne mærke hendes. Hun kærtegnede hans overarm, og kyssede ham igen på halsen. Hans hud var så dejlig blød, og varm.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Dance the night away!

Indlæg by Gæst on Fre 12 mar 2010 - 18:03

Han smilede og kyssede hende i håret. Hans smil blev større da han mærkede hendes hjerte. Han lagde en hånd på hendes bryst og mærkede hendes hjerte. Han nød at kunne mærke et hjerte dunke, da hans eget ikke gjorde. Det var lang tid siden at han mærkede et hjerte som hendes.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Dance the night away!

Indlæg by Gæst on Fre 12 mar 2010 - 18:05

Som et engle-hjerte, bankede det jo lidt hurtigere end menneskers, og hendes smil blev også langsomt større. Hendes læber trak sig længere op af hans hals. Hun strøg sine fingre ned af hans overkrop, og ned til hans ben.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Dance the night away!

Indlæg by Gæst on Fre 12 mar 2010 - 18:12

Han nød hendes kyssen på halsen. Han smilede og tog hendes hoved op til hans. Han kyssede hende blidt på munden og smilede. Han kørte en hånd ned over ryggen og videre. Han stoppede da han nåede hendes bagdel. Han bed hende let i overlæben men forsøgte at gøre det blødt for ikke at bide hul.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Dance the night away!

Indlæg by Gæst on Fre 12 mar 2010 - 18:43

Da hun trak sig tilbage lod hun lige tungen køre over sin overlæbe for at være siikker på at der ikke var gået hul. Hun skød sin overkrop op mod ham, og kyssede ham blidt igen. Hun lod sine fingre glide over hans kind.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Dance the night away!

Indlæg by Gæst on Fre 12 mar 2010 - 18:52

Han tog hende op til sig så har bar hende. Han kyssede hende videre med et smil. Han begyndte at gå rundt ude i skoven, men sørgede for ikke at ramme ind i et træ. Han stoppede op foran et træ og satte hende ned på jorden. Han skubbede hende op af træet og kyssede hende på munden.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Dance the night away!

Indlæg by Gæst on Fre 12 mar 2010 - 18:59

Hun kyssede ham igen, lidt mere heftigt, og aldeles ikke lydløst. Hun strøg ham over kinden igen, og rettede sig op i sidene stilling. Hun trak i hans bukseben for at få ham ned til sig. Hun ville ikke rigtigt sige noget, for at ødelægge den perfekte elsker-stemning. Hendes blik var mere gyldent end det plejede.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Dance the night away!

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Side 1 af 3 1, 2, 3  Next

Tilbage til toppen


 
Forumtilladelser:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum