Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Latest topics
» Music and alcohol - [Aleksei]
Man 17 sep 2018 - 22:19 by Aleksei

» What is going on?!
Man 17 sep 2018 - 17:24 by Khaa

» I am really worried Doctor.... (Angelique Dümont)
Man 17 sep 2018 - 17:19 by Zakaroff

» Sound of love - [Morgan]
Man 17 sep 2018 - 17:16 by Morgan L. Withers

» Show me you are worth it - Nightrage
Man 17 sep 2018 - 17:13 by Nightrage

» Still Very Much Alive (Sapphira)
Man 17 sep 2018 - 17:10 by Nightrage

» Oh ..f*** - [DuChance]
Søn 16 sep 2018 - 18:07 by DuChance

» Let me know what you think - [Caleb]
Søn 16 sep 2018 - 13:15 by Caleb

» Death is only another step (Nessa)
Fre 14 sep 2018 - 20:47 by DuChance

» Complications
Lør 1 sep 2018 - 23:11 by Kate Melora

Nyheder


Mulig race ændring på Engle og Djævle i deres oprindelse. Vigtigt at få det læst, og deltaget i valget om denne ændring skal ske!

Statistics
Der er i alt 499 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Vivian

Vores brugere har i alt skrevet 252632 indlæg in 12760 subjects

Koldt og klamt. Og alligevel er jeg her? -Lucifer

Go down

Koldt og klamt. Og alligevel er jeg her? -Lucifer

Indlæg by Gæst on Ons 8 sep 2010 - 18:25

Dag: Irl (Onsdag.)
Dato:Irl. (8.)
Tid: Irl (18.11)
Omgivelser; Lejlighederne.

På trods af klokken kun var omkring de 6, var det allerede mørkt, koldt og klamt og ingen var ude. Ingen børn der legede rundt på de lejepladser der var bygget til lejlighederne ingen teenagere der drillede hinanden eller flirtede. Ingen Voksne der skændtes eller snakkede roligt sammen. Der var ingen der havde lyst ti at være udenfor lige nu. Ud over Miino, der gik langs dte lille fortorv der var oplyst af de få gaslygter og vindueslys der var tændt. Der var pisse koldt og Miino frøs af fuck til. Men hun gjorde ikke rigtigt noget ved det, da hun ikke gad gå hjem. Hun var rastløs og ikke så meget som tæt på at blive træt.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Koldt og klamt. Og alligevel er jeg her? -Lucifer

Indlæg by Gæst on Ons 8 sep 2010 - 18:39

Lucifer kom fly ind over by som var tom på gader som de alle sammen var bliv spise eller gemt sig for noget der var i by, han lande efter noget tid i en gyde og trlkke vinger ind i ryg, selvom der var tom kun han lige så godt være sikke på af der ikke var nogen som så ham, han gik ud på gade og begynde rolig af går ned af den mens han fandet sin cigaretter pake frem og tog en smøg i mund og lad pakke tilbage i lommer, hvorefter han tænde smøg, han har kul sort tøj på som bestå af en t-shirt og bukser, han gik ikke rigtig nogen vej han gik bare, nu hvor by var så tom kun han godt bare går ud af tænke sig om hvor han går.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Koldt og klamt. Og alligevel er jeg her? -Lucifer

Indlæg by Gæst on Ons 8 sep 2010 - 19:00

Miino sukkede og lod sin hånd køre gennem sit korte hår, der idag strittede ud til alle sider, hun havde ikke sine extensions i, så det gik hende ikke engang til skulderende. Hun så ikke op fra sine farverige højhælede sko. Hun havde fundet dem på nettet engang og havde syntes de var helt enormt fede. Og de så helt enormt godt ud til hendes sorte stramme jeans der gav hende en god røv og hendes trøje, med hul på ryggen og løse ærmer. Hun var så fordybet i tanker at man kunne slå hende ned med en meteor uden at opdage det.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Koldt og klamt. Og alligevel er jeg her? -Lucifer

Indlæg by Gæst on Ons 8 sep 2010 - 19:15

han gik rolig videre og kiggede kort rundt for af ser om han kun ser nogen, men nej det kun han ikke i nu kun mærke andre puls fra deres hjert ind fra huser, han smidt restet af smøg væk fra sig da han var færidg med af ryge, han kom ud fra en minde gade ud på en større, i det han kom ud på den større gade går han forbi ind lige foran person ud af rør eller skubbe person omkuld, han gik over vej ud af kig sig for da der jo nu ikke var nogen ud af køre, da han kom over på den anden side gik han lidt længe ned og stopper, op for af går ind af en dør som viser sin af være lås, baren plejer af har åben på det her tidspunkt.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Koldt og klamt. Og alligevel er jeg her? -Lucifer

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum