Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Latest topics
» Music and alcohol - [Aleksei]
Today at 15:43 by Aleksei

» Show me you are worth it - Nightrage
Today at 13:40 by Nightrage

» Silent Applause (Sapphira Dunham)
Today at 13:36 by Kaylan Du'Dannan

» Still Very Much Alive (Sapphira)
Today at 13:11 by Sapphira Dunham

» Missed you - [Alain]
Søn 14 okt 2018 - 15:08 by DuChance

» I am really worried Doctor.... (Angelique Dümont)
Søn 14 okt 2018 - 14:20 by Zakaroff

» Oh ..f*** - [DuChance]
Lør 13 okt 2018 - 23:45 by Desire Murdoch

» What is going on?!
Lør 13 okt 2018 - 22:48 by Khaa

» Face Claim
Lør 13 okt 2018 - 22:13 by Jacintha Phillips

» Let me know what you think - [Caleb]
Lør 13 okt 2018 - 21:44 by Caleb

Nyheder


Mulig race ændring på Engle og Djævle i deres oprindelse. Vigtigt at få det læst, og deltaget i valget om denne ændring skal ske!

Statistics
Der er i alt 500 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Liv Isason

Vores brugere har i alt skrevet 252730 indlæg in 12764 subjects

a day after work // Shirath-privat//

Go down

a day after work // Shirath-privat//

Indlæg by Gæst on Man 6 sep 2010 - 14:09

S~Gågaden om aftenen
T~20:00
V~Halv koldt og svag vind
O~Folk der lukker butikkerne og restaurenter der er ved at åbne
P~http://sp6.fotolog.com/photo/54/33/108/zimmer483_scream/1230509525328_f.jpg¨

___________________________________________________________________________________________

Det var lukketid for de fleste butikker i Terre's gågade, men der var også mange der var på vej hjem. Undtaget en, Toshiya, en ung vampyr som havde våget sig ud denne aften. Han var på jagt, endnu en gang, det var han altid, det var bare sjældent han havde heldet med sig, da der var mange der frygtede ham, hvilket hun var godt, for Toshiya var efterkommer efter den 'berømte' voldtægtsmand og morder Strify Phoenix. Toshiya var ganske vidst som sin far, men han havde bare lært at kontrolere det, men når han ikke fik sit blod, gik det galt. Det var derfor han var på jagt denne aften efter enten menneske, aspara eller engleblod. Han kunne sagtens finde mennesker, men de var alle sammen nogle der var oppe i årene så han ventede til der kom en der var nogenlunde på hans alder. Endelig! et menneske på ca samme alder som Toshiya selv, han lod bare som om han var venlig, men så til sidst bed han hende og tog alt det blod han kunne. Toshiya hørte en lyd inde fra en baggård ved en restaurent, men hvad der var der inde vidste han ikke. Han afsluttede sit måltid og lod bare den livløse krop ligge på gaden. Toshiya var ikke bange overhovedet, nej tvært imod, han var faktisk klar til at angribe hvis det var det han skulle. Der var mørkt inde i baggården, lige indtil der kom en mand ud af bagdøren og smed noget affald ud, Toshiya stillede sig tæt ind til muren og blev der til han var sikker på at manden var gået indenfor igen og fortsatte derefter igen ind i baggården.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: a day after work // Shirath-privat//

Indlæg by Gæst on Man 6 sep 2010 - 14:27

Shirath gemte sig i en baggård ved en restaurant, hun kendte tidspunktet hvor kokken smed alt det gode mad ud, som var bare blevet en time "for gammelt". Hun var i sin sjakalform, den måde kunne hun bedre gemme sig i mørket. Rigtigt nok, kokken kom på det sædvanlige tidspunkt for at smide maden ud. Hun skulle lige til at gå over for at rode i det og holde ædegilde, da hun hørte skridt komme fra åbningen til baggården. Nogen var på vej herind. Hun ville bestemt ikke opdages, man vidste aldrig hvad der lå på lur i denne by! Og hun skulle i hvert fald ikke blive et offer for nogen eller noget. Aldrig i livet! Og indtil videre havde hun klaret det godt. Ingen havde fået lov at røre eller bide hende. Hun havde levet for sig selv, alene, ja, men effiktivt! Nok kunne man blive lidt ensom til tider, men i det mindste overlevede man! Hun kravlede under en af containerne med mad i for at gemme sig. Hun vidste ikke hvem, eller hvad, der kom, men hun ville ikke tage nogle chancer!

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: a day after work // Shirath-privat//

Indlæg by Gæst on Man 6 sep 2010 - 14:35

Toshiya vidste godt at det der var der inde gik ind under en container " Bare rolig" sagde han stille med et let svag stemme for ikke at skræmme hende mere " Jeg er ikke en af dem der bare bider for sjov og har også spist" forsikrede han væsnet. Ganske rigtigt kunne han godt finde på at gøre noget, men da han så det var så lille et væsen gjorde han intet, han havde idet mindste lidt medfølelse i forhold til sin far! Som var kold i røven. Toshiya gik helt over til den container hvor dette væsen havde gemt sig, han vidste ikke om det var en han eller om det var en hun, men han håbede da at finde ud af det, på den ene eller den anden måde. Han satte sig på trappen ved bagdøren og ventede på at dette lille sky væsen kom ud for at hilse på ham.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: a day after work // Shirath-privat//

Indlæg by Gæst on Man 6 sep 2010 - 14:47

Shirath lyttede til hvad personen sagde, så han var en bider, en vampyr. Hun tænkte nok det var sådan én, som gik rundt her på denne tid, mere eller mindre. "har også spist" sagde han. Nu hvor hun tænkte over det, så kunne hun også lugte blod. Men den måde han opførte sig på, han vidste vidst ikke, at hun var en animagus. Hvilket faktisk kom hende til fordel, på den måde var hun mere sikker. Hun holdte øje med ham, da han gik over for at sætte sig på trappen ved bagdøren, skulle hun gå ud til ham? Han virkede vel venlig nok, den måde han snakkede på og gik over for at vente på hun kom over til ham. Hendes naivitet vandt over fornuften, som den nu gjorde så tit, det var hendes svaghed, så hun kravlede forsigtigt ud og listede over mod ham. Hun snuste lidt til luften, ingen skræmmende lugte andet end blod. Hun nåede helt over til ham, hvor hun så begyndte at snuse til hans hånd, lidt hundeagtig havde man vel lov til at opføre sig, hvilket hun nu heller ikke kunne gøre for. Det var næemest groet fast på hende, efter alle de år, hvor hun for det meste havde været i dyreform.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: a day after work // Shirath-privat//

Indlæg by Gæst on Tirs 7 sep 2010 - 12:00

Toshiya så på hende og grinte svagt da hun snuste til hans hånd, hans grin var tørt og ikke med sin gode vilje. Da hun var kommet helt tæt på kunne han lugte hun ikke kun var et dyr, men i stedet en animagus, som det så fint hedder nu tildags. " Du kan lige så godt blive menneske" sagde han, for han havde opfattet hun var animagus. Toshiya strøg en sort lok hår om bag sit øre og så diskret på hende, uden at prøve på at skræmme hende. Der kom et svagt vindtød der tog fat i hans hår og blæste totten tilbage hvor den var inden han strøg den bag øret, så nu skulle han gøre det endnu en gang. Det irriterede han som pesten at han havde det lange hår og dog, for det passede godt til ham, sagde de fleste af dem han kendte, men det kunne også være det var en løgn de fyrrede af.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: a day after work // Shirath-privat//

Indlæg by Gæst on Tirs 7 sep 2010 - 12:17

Shirath fnøs lidt, selvfølgelig, lugten, nu kunne han jo lugte, at hun var animagus, dammit! Så meget for at skjule det. Hun satte sig ned og kiggede op på ham. Lige så godt blive menneske, ja tak, så hun var i sin svageste form? Men så igen, hun kunne jo hurtigt skifte form igen, hvis det skulle være nødvendigt. Hun rystede lidt på hovedet og forvandlede sig så til sin menneskelige form. Hun havde sit yndligs tøj på, hvilket var en sort og rødstribet trøje med korte ærmer og med hætte, hvor der var falske sjakalører på, og sorte nittebukser med stropper hængende og en falsk sjakalhale. Hun sad og kiggede på ham, hvorefter hun så spurtge "Hvad laver du egentlig på de her kanter? Eller i det hele taget i den her gyde?" Det undrede hende lidt, der plejede ikke at komme nogen i den her gyde, men måske han bare listede sig ind, fordi hun havde lavet lidt larm, og derfor virkede mistænksom.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: a day after work // Shirath-privat//

Indlæg by Gæst on Tirs 7 sep 2010 - 13:04

" Jeg laver så meget" sagde Toshiya og så på hende med et undrende blik, hvad skulle hun vide det for? Han rejste sig op i sin fulde højde og så ned på hende " Du blev lille" sagde han koldt og tog nogle få skridt væk fra hende og ud mod gaden, hvor der var totalt dødt. Han skulede ud på gaden og fik øje på et svagt væsen der krøb rundt i guden overfor, han tog nogle dybe åndedrag, det var en Aspara, der var blevet overfaldet af en eller flere individer fra en eller anden flok der bare dræbte for sjov. Toshiya kunne lugte at dette væsen var bange og besluttede sig at han lige så godt kunne tage resten af de sparsomme rester af blod væsnet havde i sig. Han krydsede hurtigt gaden og tog det han kom efter og gik derefter tilbage til den gyde han kom fra

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: a day after work // Shirath-privat//

Indlæg by Gæst on Tirs 7 sep 2010 - 13:29

Shirath kiggede på ham med et irriteret blik, da hun blev kaldt lille. "Jeg er IKKE lille!" snerrede hun og holdt øje med ham, som han gik ud af gyden. Hun gøs da hun så, at han gik ud for at suge det sidste liv ud af en aspara, hun kunne ikke lugte, at den blev angrebet, da hun var i menneskeform, derfor hun så sig selv som svag i denne form, hun kunne ikke lugte eller høre så godt som i dyreform, ergo hun var et let offer for så meget. Men hun lod sig ikke skræmme af fyren, som åbenbart lige havde spist dessert også. "Jeg troede sq du lige havde spist. Eller du blir måske bar pisse hurtig sulten igen?" Hun kiggede op på ham som han gik tilbage i gyden igen. Hvorfor gik han tilbage igen, ind i gyden? I mellemtiden havde sulten skreget så meget i hendes mave, uden at hun havde lyttet, så nu skreg den så meget at det direkte kunne høres. Hun klemte armene om maven for at se om hun kunne kvæle den, så den kunne tie.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: a day after work // Shirath-privat//

Indlæg by Gæst on Tirs 7 sep 2010 - 14:04

Toshiya grinte koldt " Du tror så meget" sagde han og så på hende med et koldt og ligeglad blik. Han havde aller mest lyst til at gå et eller andet sted hen hvor han kunne være for sig selv som han plejede, men sådan var det åbenbart ikke denne nat. Han så sig uderligere omkring i gydenog fandt ud af den førte over til en sti om bag restaurenten. Toshiya tog nogle rolige skridt over mod stienog gik så op ad den. Man kunne næsten intet se, men for ham var det intet problem, da han i forvejen var vandt til mørket. Toshiya opfangede en lyd der kom længere oppe af stien, men havde ikke brug for mere blod, men måske var det en slåskamp? Han gad bare ikke flytte sig fra det sted han stod på da der var køligere end i selve gyden de befandt sig i. Toshiya så sig over skulderen og ned på hende som et tegn på hun skulle følge med

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: a day after work // Shirath-privat//

Indlæg by Gæst on Tirs 7 sep 2010 - 14:12

Shirath rakte tung til ham, da han svarede hende med en lidt sur mine. Han var en underlig en, ham fyren, eller, vampyren. Hun fulgte ham med øjnene som han gik op af stien og lå hovedet lidt på skrå, da han nærmest gav tegn til hun skulle følge efter. Hun rejste sig op i sin fulde højde og gik med raske skridt over til ham. Hun havde ingen anelse om hvem han var, men på en eller anden måde, havde hun lyst til at følge efter ham. Hendes naivitet sagde, at han ikke kunne være helt slem, nu hvor han jo havde spist, og hun ikke havde været på menuen. Plus han jo også ville havde hende til at følge efter ham. Han kunne da ikke være slem, kunne han? Hun nåede over til ham og kiggede op på ham. Han var noget højere end hende, selvom hun selv var okay høj, da hun var 175cm. Hun løftede det venstre øjenbryn og gav ham et blik, der nærmest spurgte hvad han ville siden hun skulle med.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: a day after work // Shirath-privat//

Indlæg by Gæst on Tirs 7 sep 2010 - 14:29

" Du har ikke ret gode jagt engenskaber" sagde Toshiya og så på hende " Der er en fasan jagt den, istedet for at få det dårlige skrald der stortset ikke er en skid nærig er i" sagde han og grinte svagt. Han så efter fasanen der fortsat gik stille og uviden om der måske snart var en sjakal i røven af den. Toshiya så spørgende på hende og forventede faktisk at hun tog imod hans tilbud, men han vidste ikke om hun kunne jage overhovedet, hvis ikke måtte forvandle sig til sin katteform og så vise hende hvordan det skulle gøres. Toshiya ventede på hun gjorde sig klar til at angribe, men sådan som det så ud nu ville der intet ske. Måske var det fordi han havde skræmt hende, eller måske fornærmet hende?

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: a day after work // Shirath-privat//

Indlæg by Gæst on Tirs 7 sep 2010 - 14:39

Shirath blinkede et par gange for at sluge det han sagde til hende. Ikke gode jagtegenskaber?! Gu havde hun gode jagtegenskaber! Bare ikke i hendes menneskeform. Hun nikkede til ham, som svar på at hun nok skulle fange den. "...Ingen jagtegenskaber, jeg ska sq gi dig jagtegenskaber..." Mumlede hun svagt inden hun forvandlede sig til sin sjakalform. Hun begyndte at liste mod fasanen. Undrende over hvordan den havde forvildet sig ind i byens gyder, men et bytte var et bytte. Hun kravlede helt nede ved jorden for at snige sig tættere på fuglen, inden hun slog til. Hun hoppede op og ovenpå fuglen, hvor hun jagede de sylespidse tænder i struben på det uskyldige dyr. Det udbrød et ynkeligt skrig for hjælp inden dens stemme forsvandt helt sammen med dens liv. Hendes sult drev hende til at være mere dyrisk med at æde fuglen nu, sulten plus dyreform gjorde dette, ændrede hendes instinkter. Hun gnavede kødet af fuglens tynde knogler og imens fik hun blod i hele ansigtet.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: a day after work // Shirath-privat//

Indlæg by Gæst on Tirs 28 sep 2010 - 16:47

Toshiya smilte for sig selv " Smukt" sagde han og grinte koldt inden han forvandlede sig til en stor sort kat, cirka på størrelse med en tiger. Han luntede over mod hende uden at jage hende væk, han havde jo spist, men så fik han øje på endnu en fasan * mystisk* tænkte han, men han kunne da sgatens spise dette dyr. Han listede sig ind på det og sprang over dyret og placerede sin pote på struben så den blev kvalt og med et bed han den istedet i struben. Blodet fra dette lille dyr var overalt i hans pels, men kunne næsten ikke ses da det var så mørkerødt og hans pels var sort.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: a day after work // Shirath-privat//

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum