Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Latest topics
» I am really worried Doctor.... (Angelique Dümont)
Today at 21:31 by Angelique Dümont

» A new girl in town - Emner og plots
Today at 19:19 by Milo.

» A pure heart - [Carver]
Yesterday at 14:15 by Carver Manning

» While we wait... [Emnesøgning]
Yesterday at 9:35 by Milo.

» [Sæt en kreativ title her] emnesøgning
Yesterday at 9:33 by Milo.

» Face Claim
Fre 14 dec 2018 - 10:39 by Milo.

» Milo Storm
Fre 14 dec 2018 - 9:46 by Milo.

» Death is only another step (Nessa)
Ons 12 dec 2018 - 2:12 by DuChance

» Missed you - [Alain]
Søn 9 dec 2018 - 1:51 by DuChance

» What is going on?!
Tors 6 dec 2018 - 2:23 by Khaa

Nyheder


Mulig race ændring på Engle og Djævle i deres oprindelse. Vigtigt at få det læst, og deltaget i valget om denne ændring skal ske!

Statistics
Der er i alt 504 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Milo.

Vores brugere har i alt skrevet 253337 indlæg in 12780 subjects

Alt & et -Zann xD

Side 1 af 3 1, 2, 3  Next

Go down

Alt & et -Zann xD

Indlæg by Gæst on Ons 1 sep 2010 - 21:17

T: 20:00
O: Moons lejelighed xD
V: Koldt...?
S: Ved Moon

Vinden snuede rundt i aften…Lyden af vand der løb ud af bruseren fyldte lejeligheden. Lejeligheden var ikke super stor, men hellere ikke lille. Det var lige til pas for én person. Og den person var ikke bare et helt normalt menneske. Den person var noget helt andet end folk vidste, eller nogle vidste det godt, da de selv var det, eller selv noget helt andet. Personen var nemlig en animagus. Det ville sige at man kan blev til et dyr, normalt kun et dyr. Personen som boede i lejeligheden var Moon Heartlin. En ung og smuk pige, hun lignede på de 18 år. Hendes hår var brun, fladt og glat. Hendes hud var lidt brunlig i det, udover hendes kinder, de var for det meste let lyserøde, sammen med hendes læber. Hendes øjne var grønne, man kunne altid kende hende på dé øjnene.
Hun stod under vandet, som løb let ned af hendes nøgen krop, hun havde lukket øjnene. Hun kørte en hånd igennem sit hår, for at få sæbe ud af det. Hun havde et let smil hen over læber. Hun sukkede så stille, det var nu lidt over en uge siden at hun havde set sin ’kæreste’, hvis de stadig var det. Hun vidste ikke helt om de var det. Hun rystede stille på hovedet ved den tanke. Hun havde jo kendte han længe nu, hun vidste hvordan han var. Hun havde jo mødte han for længe siden ud i skoven. Hun huskede ikke rigtig hvad der sket den dag. Hun husker kun at de mødte hinanden den gang. Men her for lidt over en uge siden, var de vel blevet uvenner. Hun hadet sig selv for at være sur på ham. Hun prøvede stadig ikke at være sur mere. Men hun kunne ikke rigtig, han havde jo gjort noget som hun ikke vil. Hun lænede sig mod den kolde væg, hun pressede øjnene mere sammen ved tanken om ham. Hun stoppede vandet med et lille suk. Hun tog fat i sit håndklæde, som var blå. Hun lagde det rundt om sig. Hun sukkede stille.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Alt & et -Zann xD

Indlæg by Gæst on Ons 1 sep 2010 - 21:36

Zann sad over på den anden side af vejen på et tag og så mod hendes vindue det havde han gjort i 3 timer nu bare siddet og gloet ind igennem hendes vindue og engang imellem set et kort blik af hende før hun forsvandt igen han havde skændtes med hende så han turde ikke bare sådan komme vadende og turde heller ikke ringe fordi hun nok stadig var sur hun havde heller ikke ringet eller prøvet at kontakte ham eller noget for ham så det ud som om hun var ligeglad med ham det troede han godt nok ikke men det lignede det og det gjorder ham ked og trist og pludselig som et stik i hjertet kom en smerte tænk vis det nu var sandt hans bange anelser om de havde slået op uden ord tænk vis han ved bare at have skredet før at han havde såret hende eller slået op med hende uden ord tåren samlede sig i hans øjne som han hårdt lukkede for ikke at græde men en enkel tåre gled ned af hans kind og det var som om at bare fordi den ene tåre kom forbi vidste de andre tåre osse hvordan man kom forbi og pludselig begyndte det at strømme ned fra hans øjne tåre efter tåre mens han hulkede af sorg før han spredte sine vinger ud de lignede normale dæmon vinger bortset for at de var hvide det var noget han kaldte engledæmonvinger han rettede blikket mod himlen stadig med tåre i øjnene før han lettede med et lille hop med sine vinger med et vinge fang på 3 meter hvorefter det så ud til at han fløj mod månen mens han langsomt fløj af sted og forblev op i luften hvor han brøllede og en eksplotion af ild energi fløj ud fra ham og ramte lige præcis intet af husende godt nok ville det ikke kunne ødelægge noget men det var varmebølger det kunne sikkert ødelægge noget vis det skulle bruge kulde

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Alt & et -Zann xD

Indlæg by Gæst on Tors 2 sep 2010 - 15:25

Hun kiggede på sig selv ind i spjelet, hun lukkede stilel øjnene. Hun ville ikke kunne på sig selv. Hun hadede på en måde sig selv lige nu. Hun lagde hænderne mod vasken, for at holde fat i noget. Hun sukkede stille, hvordan var hun blev sådan? Hun åbnede langsomt sine grønne øjne. Hendes øjne var lidt sorte ud i kanten. "Ja? Hvad havde jo forventet?" spurgte hun sig selv, mumlende. Hun sukkede stille igen. Hun slap vaksen, og lod sig fald hen mod væggen. Hun ramte den kolde væg bag sig. Hun gøs kort, da det kolde ramte det af hendes ryg som ikke var i håndklæde. Hun lukkede øjnene hårdt sammen, der kom lidt vand i øjnene på hende, fordi hun pressede dem så hårdt sammen, da det næsten gjorde ondt på hende. Hun stønnede forpint, og lod sig gled ned af væggen og ned på gulvet. Hun pressede sig lidt mod væggen, og tog benene op under sig. Hun kiggede ned, hun lagde panden på sin kræ. Hun huskede stille tilbage på den gang var hun mødte Zann, som vist var hendes kæreste nu, hun var ikke sikker på det mere. Men de havde da være kæreste, og var det åske stadig. Hun huskede på alle de gode minder, et lille, men trist smil gled ned over læber mens hun tænkte på det. Hun kiggede stille op. En dag ville han måske komme igen? Eller ikke. Hun savnet han, en dele på en måde. Men sådan var hendes liv jo før at hun blev kærester med ham. Så det var bare tilbage til det liv igen. Hun sukkede stille. Hun rejste sig stille og langsomt op igen. Hun tog fat om hendes mobil. Hun kiggede på den, han havde ikke sendt en sms, men det havde hun nu heller ikke. HUn kiggede lidt ned på den, før hun startede på at skrive en sms... Hun sukkede stille, hvad skulle hun skrive til ham? MNåske be ham om at komme over? Jo, måske, men havde hun tid til at finde tøg og gøre sig klar til det? Ikke rigtig, hun sukkede igen. Hun ville vente til at han skrev, eller hvsi han ikke gjorde det ville hun gøre det. Sanrt.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Alt & et -Zann xD

Indlæg by Gæst on Tors 2 sep 2010 - 15:42

Zann fløj helt op i luften og lyttede en musik kom midt i det hele fra en karaokebar nedenunder ham han kendte sangen og lyttede til sangen hans kraft voksede mere og mere han blev ked af at høre den sang dog ville han intet gøre han kunne intet gøre han landede og gik ind i baren og satte sig mens han lyttede videre død trist over at hun virkelig ikke savnede ham meget

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Alt & et -Zann xD

Indlæg by Gæst on Tors 2 sep 2010 - 15:48

Hun kigggede kort på sig selv. Hun skulle jo snakek med hm idag. Hun sukkede så stille. Hun tog sin mobil igen. Hun tøvnede kort med at skrive. Hun vidste stadig ikke hvad hun skulle skrive til ham. Hun lukkede kort øjnene, før hun åbnede dem. 'Hey? Jeg tænkte på om du ikke ville komme over om en time eller noget?' skrev hun kort til ham, hun sendte den. Hun rystede kort på hovedet af sig selv. Hvad havde hun gang i nu? Hun sukkede stille. Hun gik ind i soveværelset. Hun kastede mobilen ned i sengen, hun kunne stadig godt hører den. Hun kiggede ind i sit skab. Hun hev noget undertøj frem og tog på. Hun lagde hovedet let på skrå, da hun kiggede på sit tøj. Hun fandt et par stamme bukser og to på, sammen med en en lille trøje, som sad lidt stam på hende. Hun smilte stille og synes godt om sin valg af tøj.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Alt & et -Zann xD

Indlæg by Gæst on Tors 2 sep 2010 - 21:46

Zann så op da hans mobil vibrerede og der stod på den 'ny meddelelse fra: din elskede Moon' han så overrasket på den og åbnede den 'hey? jeg tænkte på om du ikke ville komme her over om en time eller noget?' han smilede stort og skrev tilbage 'meget gerne jeg kommer med det samme vis jeg må?' derefter sendte han den og styrtede ud af baren og hoppede og spredte sine vinger ud og fløj op kort efter stod han på taget overfor og ventede på hendes svar smilende

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Alt & et -Zann xD

Indlæg by Gæst on Fre 3 sep 2010 - 15:04

Hun vente på hans svar hvis han ville svare hende, det var hun lidt usikkert på. Et lille forsigtig smil gled ned over hendes læber. Hun rettede lidt på sin små stramme tøj, hun rynkede panden let. Hun vidste ikke hvordan hun selv synes om det tøj, men det ville Zann sikkert hvis han kom. Hun hørte sin mobil, hun smilte lidt mere, og ikke så forsigtig mere. Hun kastede sig ned på sengen, men hun kiggede på sin sms. Et større smil gled ned over læberne på hende. ’Ja, hvorfor ikke?’ skrev hun tilbage. Hun satte sig hurtigt op. Hun tog om sit hår, og satte det op i en fin hestehale.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Alt & et -Zann xD

Indlæg by Gæst on Fre 3 sep 2010 - 19:32

Zann fløj ned og svævede foran hendes vindue og kiggede ind imens hans mobil ringede med en sjov melodi 'køb bananer' af Kim Larsen han så ned og åbnede beskeden efterfulgt af at han skrev tilbage "jeg er lige ude for dit vindue den af dem som der ikke er en brændestige' skrev han tilbage og sendte det mens han bankede på ruden og smilede stort mens han ventede på hendes svar eller hun åbnede øjnene

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Alt & et -Zann xD

Indlæg by Gæst on Fre 3 sep 2010 - 19:40

Moon kiggede lidt ned af sig selv. Hun mumlede noget som man ikke kunne hørte. Hun nikkede stille til sig selv, som hun godkendt sig selv. Hun smilte stille og roligt. Hun kiggede kort rundt, før hun satte nogle hårnåle i håret med et smil hen over de let lyserøde læber. Hun kiggede på sin mobil. Hun smilte små drillende. ’Brug døren! :3’ Skrev hun smilende. Hun klukkede stille

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Alt & et -Zann xD

Indlæg by Gæst on Fre 3 sep 2010 - 20:39

Zann bankede videre på vinduet og så ned mod døren før han fik en besked 'er du sikker på jeg må komme ind' skrev han kort og sendte den roligt før han lukkede øjnene og blev til små ild molekyler som kunne masse sig igennem vinduets små sprækker hvorefter han kom ind i hendes stue mens han ventede på svar før han blev hel han var stadig små molekyler

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Alt & et -Zann xD

Indlæg by Gæst on Fre 3 sep 2010 - 20:55

Moon satte noget mere i sit hår. Hun tog sin mobil, da hun hørte den. Hun smilte stille og roligt. Hun lukkede kort øjnene, hun hørte han bakke mod vinduet. Hun havde jo ikke dør. Hun vente bare på at han kom ind i lejeligheden. ’Kom nu bare,’ skrev hun smilende til ham. Hun dejede let rundt. Så hendes hestehale faldt lidt ned. Hun satte den hurtigt op igen.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Alt & et -Zann xD

Indlæg by Gæst on Fre 3 sep 2010 - 20:58

Zann smilede før han blev hel midt inde i hendes stue han kunne nu mærke noget underligt hvad nu vis at hun.. At hun.. Bare ville slå helt og klart op med ham eller noget i den retning tanken gjorder ham bange meget bange endda han satte sig blidt på en stol foroverbøget og ventede på at hun opdagede han var kommet fordi han egentlig ikke havde lyst eller rettere ikke kunne få sig selv til at kalde på hende

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Alt & et -Zann xD

Indlæg by Gæst on Fre 3 sep 2010 - 21:15

Moon gik kort rundt, og ventede på at hun hørte ham. Pludselig ramte en lugte hende, hans lugte. Hun smilte, og lukkede øjnene. Det var nu godt at være ulv. Hun tøvede kort før hun gik ud i gangen. Hun stillede sig i døren ind til stuen. Hun slog blikket ned med det sammen. Hun gik dog over gulvet. Hun pustede stille ud, da hun satte sig for fødderne af ham. ”Hej….” Hun tøvede kort. ”Hej Skat..”

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Alt & et -Zann xD

Indlæg by Gæst on Fre 3 sep 2010 - 21:55

Han så på hende og smilede da han hørte det "hej elskede" sagde han og hev hende op til sig og omfavnede hende "jeg var bange for at have mistet dig" hviskede han før han blidt slap hende og så hende i øjnene mens han ventede på hendes svar roligt med et blidt og kærligt smil

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Alt & et -Zann xD

Indlæg by Gæst on Fre 3 sep 2010 - 22:02

Hun lod ham tag hende op fra gulvet, det var jo hellere ingen grund til at kæmpe imod det. Hun nussede sig let ind til ham. Hun snusede stille i luften, og fangede hans lugte. Hun trak sig lidt ud fra han, for at svar ham. ”Zann,” mumlede hun stille, men smilende til ham. ”Hvad skulle du mistet mig? Det er da noget af det dummeste jeg har hørte længe!” sagde hun med en let undertone.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Alt & et -Zann xD

Indlæg by Gæst on Fre 3 sep 2010 - 22:16

Zann så på hende smilende "du har intet skrevet ringet eller noget som helst den sidste uge" sagde han trist dog smilende mens han nussede hendes arm fortsat smilende "forresten jeg har noget til dig" han stak sin ene hånd i lommen men pludselig blev hans ansigt ændret det som han havde haft i lommen var væk han ledte videre i lommen mens han brokkede sig så bandene og så grimt inde i sit hovede han var glad for hun ikke kunne læse tanker

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Alt & et -Zann xD

Indlæg by Gæst on Fre 3 sep 2010 - 22:24

Hun lagde armene over kors, og fandt sit små hård udtryk frem. ”Du skulle da over hovedet ikke sammen!” sagde hun med en små hårdt undertone og himlede med øjnene. Hun kiggede ham, han var da ikke bedre selv. Hun rystede stille på hovedet, det var jo ikke meningen af hun skulle være sur igen. Hun fnøs stille, men hun prøvede at få sine sure tanker ud af hovedet igen. Hun smilte lidt igen, men det var ikke det rigtig smil. ”Ja?” sagde hun små smilende og ventede

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Alt & et -Zann xD

Indlæg by Gæst on Lør 4 sep 2010 - 10:58

Han kunne ikke finde det "nah bare glem det elskede" sagde han og trak på skulderen "jeg skal nok huske hvor jeg har lagt den" han kyssede hendes kind "undskyld at jeg hev dig op på min motorcykel" hviskede han meget trist mens han nussede hendes ryg blidt og så på hende

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Alt & et -Zann xD

Indlæg by Gæst on Lør 4 sep 2010 - 16:11

Moon nikkede stille, da han sagde at hun bare skulle glemme det, og det gjorde hun nu også hurtigt igen. Hun lagde hovedet let på skrå, og kiggede på ham. ”Det var også kun dumt gjort,” sagde hun stille, med en stædig undertone på. Hun nød at han nussede hendes ryg blidt. Hun smilte stille ham, hendes smil var stille og roligt.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Alt & et -Zann xD

Indlæg by Gæst on Lør 4 sep 2010 - 19:04

"jeg elsker dig" hviskede han og kyssede hende på munden heftigt mens han nød det og hans vinger fløj dem begge ind i sengen hvor de kunne lægge sig ned og slappe af mens han fortsatte kysset meget nydende og sukkede dybt meget mens han nød det virkelig og havde savnet det

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Alt & et -Zann xD

Indlæg by Gæst on Lør 4 sep 2010 - 19:08

”Jeg,” sagde hun kort, men hun nået ikke at sige mere før hun mærkede hans dejlige læber mod sine i et heftigt kys. Hun lagde armene over ham, og var lidt ligeglad med hvad det var hun skulle til at sige, for hun kunne ikke huske det. Hun nussede sig lidt ind til ham. Hun lagde sig ned, med han ovenpå. Hun nussede hans ryg blidt.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Alt & et -Zann xD

Indlæg by Gæst on Lør 4 sep 2010 - 22:02

Han begyndte roligt og langsomt at tage hendes tøj af mens han kyssede hende videre og nød det meget og smilede lidt før han tog hende på underlivet og lagde sig skråt så hans hånd kunne være på hendes underliv men at han lå på hendes bryst og maste dem lidt og hendes ben og mave var frie

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Alt & et -Zann xD

Indlæg by Gæst on Lør 4 sep 2010 - 22:07

Da han begyndte at tag noget af hendes tøj af, var hun lidt mere imod. Men hun forsatte kysset. Hun stoppede han lidt, før han fik taget for meget. Hun slap blidt hans læber og kiggede på ham med et smil hen over de let lyserøde læber. ”Nej skat,” mumlede hun stille, men smilende. Han havde en hånd på hans arm.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Alt & et -Zann xD

Indlæg by Gæst on Lør 4 sep 2010 - 22:18

Han troede hun ville siden hun ikke havde stoppet ham endnu så han fortsatte roligt og fik lige præcis hendes trøje af hende da hun tog fat i ham for at han skulle stoppe han så på hende roligt "hvorfor ikke" spurgte han roligt mens han så hende smilende i øjnene og elskede deres øjenkontakt det gav ham altid sådan en dejlig følelse

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Alt & et -Zann xD

Indlæg by Gæst on Lør 4 sep 2010 - 22:25

Hun kiggede smilende ind i hans øjne. Hendes hånd gled lidt op og ned af hans arm, som en kærtegn. Hun kunne godt li når de havde øjenkontakt med hinanden, det gjorde hende mere tryk. Også havde hun styr på at han ikke gjorde noget, som hun ikke ville ha. Hun nussede stille hans arm, men svar ikke op hans spørgsmål. Hendes blik var roligt og kærligt.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Alt & et -Zann xD

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Side 1 af 3 1, 2, 3  Next

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum