Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Latest topics
Nyheder

Siden har fået sig et nyt layout, som følge til at gøre siden mere personificeret, og overskuelig. Check Her hvilke områder det pårører, og hvilke ændringer der er tale omkring.

Siden er endnu ikke færdig, der vil derfor foregå ændringer løbende. Hvis man har ønsker er man velkommen til at kontakte Admin på PM

Statistics
Der er i alt 533 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Sapphira Dunham

Vores brugere har i alt skrevet 252112 indlæg in 12741 subjects

lejligheden^^ (Zelvia=privat)

Side 2 af 2 Previous  1, 2

Go down

Re: lejligheden^^ (Zelvia=privat)

Indlæg by Gæst on Fre 3 sep 2010 - 19:46

Zelvia faldt roligt mere til ro, men kneb stadig øjnene sammen. Hun havde efterhånden fundet ud af at, i Di Morga, var det de færreste, man kunne stole på. "Sikker?" Skulede hun ondt, da han var færdig med at tale. Hun kiggede lidt rundt, og fik øje på sin trøje inde i sengen. Hun vimsede roligt ind og tog den op i sin favn, og mærkede der var smøger i den ene lomme. Hun sukkede tungt af sig selv, men luntede så tilbage til Zann, dog med sammenknebne øjne, stadig.

//Sorry. krea svigt og ska' lave mad --"//

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: lejligheden^^ (Zelvia=privat)

Indlæg by Gæst on Fre 3 sep 2010 - 20:55

"du stoler ikke på nogen" sagde han og lænede sig tilbage "ikke engang ham som slog Zane ihjel første gang" han så hårdt på hende "ja jeg tvang ham og mig selv i døden for Di Morga men det er der alligevel ingen der gider tænke på" han rejste sig og gik ud i køkkenet hvor han lænede sig op af håndvasken og så ud af et vindue til højre for ham med et roligt blik det var der bygningen lige ved siden af ham det var lige oppe på taget af den det var det var sket

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: lejligheden^^ (Zelvia=privat)

Indlæg by Gæst on Tirs 7 sep 2010 - 17:13

Zelvia himlede sine øjne, og intresserede sig slet ikk for hvad han sagde. Hun trak sin hættetrøje på, og lynede lynlåse, så trøjen lukkede. "DU har ret... Ingen intresere sig for det.. Og jeg er ikke en undtagelse" Hun tog hætten op over hovedt, og gik igennem lejligheden, for at finde udgangen. Hun kiggede lidt på ham da han stod i køkkenet, men stilte sig så foran døren, satte hånden på håndtaget, trykkede ned, og hev døren op. Hun kunne ikke se hvad hun skulle lave der, og havde heller ikke tænkt sig at sige farvel. Hun tjekkede hurtigt at huun havde det hele, og smuttede så ud af døren. Hun lukkede den blidt i efter sig, men holdte ikke øje med om den blev lukket, og blev derfor kun sat på klem.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: lejligheden^^ (Zelvia=privat)

Indlæg by Gæst on Lør 11 sep 2010 - 9:48

Zann var ligeglad han gad ikke engang se tilbage mod hende det var hendes død sådan var det når Zero døde af for lidt slaver og andet som hans forbandelse siger så vil hans slaver OG tidligere slaver dø det var ingen vej ud fra den forbandelse han havde personligt prøvet i 10000 år og Zero har prøvet siden han mødte Kaia alt var bare noget lort syntes han vis han ikke havde Moon ville han sikkert ikke være her længere

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: lejligheden^^ (Zelvia=privat)

Indlæg by Gæst on Lør 11 sep 2010 - 15:34

I et hurtigt tempo, kom hun ud af lejigheds blokken, men vidste faktisk ikke hvor hun skulle gå hen... Hun kunne ikke huske noget fra dagen før, ihvertfald ikke hvis man snakkede om hvor hun skulle hen. Hun sukkede lidt ,men begyndte så at gå... Gå en tilfældig retning. Iøvrigt, hvis han døde af 'slave mangel' ville det ingen mening give. Eftersom at man på ingen måde kan værer bundet pskysisk, til en eller anden kontrakt, og eftersom Zelvia ikke havde skrevet under med sin lyst i orden, skrev hun jo selfølgelig heller ikke med sjæl i det. Så hun kunne på ingen måde være forbundet med det. Og iøvrigt, så hvis det var en tidligere slave, var det en tidligere slave, og ville derfor slet ikke være forbundet. Selv om Zelvia kun var et sølle menenske, kunne hun sagtens regne dette ud.

//Out..//

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Side 2 af 2 Previous  1, 2

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum