Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Latest topics
Nyheder

Siden har fået sig et nyt layout, som følge til at gøre siden mere personificeret, og overskuelig. Check Her hvilke områder det pårører, og hvilke ændringer der er tale omkring.

Siden er endnu ikke færdig, der vil derfor foregå ændringer løbende. Hvis man har ønsker er man velkommen til at kontakte Admin på PM

Statistics
Der er i alt 498 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Nadia

Vores brugere har i alt skrevet 252379 indlæg in 12753 subjects

Bag Michelle! xD

Go down

Bag Michelle! xD

Indlæg by Gæst on Tors 26 aug 2010 - 16:46

Ja folkens! Nu er det så blevet min tur til at fortælle om mig selv. Mit navn er så Michelle, og jeg er 15 år.. Jeg bor i Holstebro, og har masser af venner! Elsker at dyrke sport, og af hvad jeg alder bedst kan lide er det fodbold. Jeg spiller næsten kamp hver dag, og mange af mine veninder er med! Mine bedste veninder irl hedder Louise og Sille. (Skal lige sige at Sille har brugeren Hope^^')
Ja, jeg er måske sådan en værre.. Læsehest? Ja, for jeg læser nok fem bøger om dagen, eller der omkring. Jeg er mest til fantasy, f.eks. som.. Øhm.. Det springer vi lige over! ^^''
Min yndlings sanger er.. Øhm.. Det ved jeg ikke rigtig, og min yndlings sangerinde, ved jeg dog heller ikke rigtig hvem er..
Jeg har sådan lidt lysebrunt hår.. Det er næsten altid sat op i en løs knold eller en hestehale. Mine øjne er helt lyseblå, og tja.. Jeg går sådan.. I okay afslappet tøj, og bruger ikke en million år foran spejlet om morgenen.. Det er bare lige, fat i en ellastik, og op med håret! Så har jeg da en hestehale!

Jep dette er så mig! Min veninde Sille, tog billedet.. :3

Tja, var det egentlig ikke det? Bare spørg hvis der er mere..

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum