Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Latest topics
Nyheder

Siden har fået sig et nyt layout, som følge til at gøre siden mere personificeret, og overskuelig. Check Her hvilke områder det pårører, og hvilke ændringer der er tale omkring.

Siden er endnu ikke færdig, der vil derfor foregå ændringer løbende. Hvis man har ønsker er man velkommen til at kontakte Admin på PM

Statistics
Der er i alt 533 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Sapphira Dunham

Vores brugere har i alt skrevet 252112 indlæg in 12741 subjects

går gaden i terre //åbent //

Go down

går gaden i terre //åbent //

Indlæg by Gæst on Ons 25 aug 2010 - 18:06

s.i terre går gade
t. 13.36
o.butiker og caffer og masse andet
v. let skyet men sol skind

det var en stille og rolig dag i terre og Riku sad og fik en kop cafe. Han sad og kigget ligt rundt *er der virkelig ikke nogen man kan genkende og nogen man kan snakke med om Barishan og hvor han er eller hvad der er sket med ham og hvem ham Lazarus er * han drak sin kop cafe og skulle til at rejse sig da han kunne se en der kigget på ham fra en gyde han satte sig igen og bedte efter en ny kop cafe .

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum