Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Nyheder

Siden har fået sig et nyt layout, som følge til at gøre siden mere personificeret, og overskuelig. Check Her hvilke områder det pårører, og hvilke ændringer der er tale omkring.

Siden er endnu ikke færdig, der vil derfor foregå ændringer løbende. Hvis man har ønsker er man velkommen til at kontakte Admin på PM

Statistics
Der er i alt 498 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Nadia

Vores brugere har i alt skrevet 252396 indlæg in 12753 subjects

I Strålende humør...//Darren//

Go down

I Strålende humør...//Darren//

Indlæg by Gæst on Ons 25 aug 2010 - 16:49

T:17:00
O:Nogle væsner/mensker
S:Gågaden
V:Dejlig lunt!Tiana gik langsomt til gågaden,hun havde et bredt smil på læben Tina var i strålende humør hun var i glad humør det var hun næsten tit,hun gik langsomt hen til et bænk og satte sig ned hun så sig omkring og kiggede på nogen af de folk/væsner der stod der ude,hun kendte næsten ikke alle for hun er lidt ny,hun håbede at der snart vil komme nogen og holde hende med selskab,Tiana var iført en hvid kjole der hans ned lidt knæene og en hvid blomst i hårt som var næsten magen til hendes kjole..Tiana tog en sæbe´bobbel bøtte fra sin taske og begyndte pustte i den lille ring der kom mange forskelige former,Hun så på alle de bobbler"Nej hvor er de fine"sagde hun til sig selv,og pustede vider.....

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: I Strålende humør...//Darren//

Indlæg by Gæst on Ons 25 aug 2010 - 16:58

Darren kommer stille gående og er i godt humør. Han går og kigger rundt på de andre og ville godt ned og sidde lidt. Men hvor han kigger er alle bænke optaget, så han går videre. Hans røde læder jakke er åben, da det er dejlig lunt og hans arme hænger frit ned af ham. Pludselige stopper han op, han havde fået en sæbe bobbel i hovedet. Darren vendte sig om til siden og så en pige puste sæbe bobbler. Han ser der er en ledig plads ved hende, og beslutter sig får at sætte sig ned der. Darren får sættet sig ned og ser på pigen. "hej", sagde han venligt og rakte en hånd ud.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: I Strålende humør...//Darren//

Indlæg by Gæst on Ons 25 aug 2010 - 17:07

Hun så lidt rundt og fik øje på en dreng der fik en sæbe´bobbel i hovedt hun grinte stille det så lidt sjovt ud,men holdte hendes grin for sig selv hvor han kom hen til hende"Hej"sagde hun med et venligt smil og tog fat i hans hånd og gav det et lille klem"Tiana Mcsummer"præsenterede hun sig selv og gav slip på hans hånd"Sikke en blød hånd du har"sagde hun griende"Men hvad hedder du"Spurgte hun nysgerrigt og lagde sit sæbbe´bobbel ved siden af hende og vendte blikket mod ham igen..

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: I Strålende humør...//Darren//

Indlæg by Gæst on Ons 25 aug 2010 - 17:15

Darren så lidt forbløffet på hende, da hun sagde at han havde en blød hånd. *har jeg bløde hænder?* tænkte han og kom til sig selv igen. "æh Jeg hedder Darren Shan", smilede han skævt til hende. Hun så ud til at være i overglad humør og det glædede ham. Darren lænede sig tilbage i bænken og lage sine hænder ned i sin læder jakke. "nårh men hva laver du så her enlig", spurgte han venligt og høfligt..

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: I Strålende humør...//Darren//

Indlæg by Gæst on Ons 25 aug 2010 - 17:21

"Øhmm..jeg laver ikk så meget kom bare her ned og ville bare nyde vejret"sagde hun smilende,hun ved faktisk ingen gang selv om hvorfor hun edelig kom har ned"Men hva laver du så her"Spurgte hun venligt og så på ham....

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: I Strålende humør...//Darren//

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum