Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Latest topics
» Music and alcohol - [Aleksei]
Man 17 sep 2018 - 22:19 by Aleksei

» What is going on?!
Man 17 sep 2018 - 17:24 by Khaa

» I am really worried Doctor.... (Angelique Dümont)
Man 17 sep 2018 - 17:19 by Zakaroff

» Sound of love - [Morgan]
Man 17 sep 2018 - 17:16 by Morgan L. Withers

» Show me you are worth it - Nightrage
Man 17 sep 2018 - 17:13 by Nightrage

» Still Very Much Alive (Sapphira)
Man 17 sep 2018 - 17:10 by Nightrage

» Oh ..f*** - [DuChance]
Søn 16 sep 2018 - 18:07 by DuChance

» Let me know what you think - [Caleb]
Søn 16 sep 2018 - 13:15 by Caleb

» Death is only another step (Nessa)
Fre 14 sep 2018 - 20:47 by DuChance

» Complications
Lør 1 sep 2018 - 23:11 by Kate Melora

Nyheder


Mulig race ændring på Engle og Djævle i deres oprindelse. Vigtigt at få det læst, og deltaget i valget om denne ændring skal ske!

Statistics
Der er i alt 499 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Vivian

Vores brugere har i alt skrevet 252632 indlæg in 12760 subjects

Just for fun! :D(Garrett::privat)

Go down

Just for fun! :D(Garrett::privat)

Indlæg by Gæst on Søn 15 aug 2010 - 0:39

T :: 19:32

S :: Market(torvet=

O :: Market, fyldt med folk alle mulige, og turister! og boder!.

V :: Sommer og solnedgang nær(dog stadig blå himmel uden skyer...


Vejret var roligt, og gaderne var nærmest tomme?, uanset hvor man vendte sig hen i mod var det som om skygger følgede en?. Kajika vendte sig langsomt nogen gange for at se sig ovenlig over ryggen men der var ingen? at se i nu. Hun stoppede langsomt op midt på torget og betragtede den store mængde med et lille smil, det var her hvor alle folkene var forsvundet hen, til torvet, hvor der var fyldt med folk og alle mulige boder og små nips ting og sager!, hun kunne ikke lade vær med at gå hen til den første bod der var på market, og betragtede alle de smukke smykker og berørte blidt et med de smalle finger og sagde"Wauw... hvor er den dog smuk" hun lod de sølv grå øjne stille glinse ned af smykkerne og så mod de klare ringe der ellers så smukt var placeret, og de var utrolig smukke. Kajika kunne ikke få øjnene af et af disse halssmykker og rødmede let*hvor er den dog smuk*

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Just for fun! :D(Garrett::privat)

Indlæg by Gæst on Søn 15 aug 2010 - 0:57

En skygge stod lænet op af en mur, ved det mest skyggefulde sted på det store torv. Hans øjne stirrede ud over pladsen med en underlig grøn-rød farve.
Der var al for meget larm. Menneskerne stod og råbte tværs hen over torvet. Lyden af dyr og metal var pinefuld, og menneskernes hårde uelegante skridt opfyldte Garretts bevidsthed fuldstændigt
Han snerrede irriteret. Og så var han tilmed sulten!
Men alle holdt øje med hinanden og alle byens mennesker, stod presset sammen på denne lille markedsplads.
Han kiggede surt op på domhusets store klokke.
"Så bliv dog 20.00 din skid" hvæsede han til den. der plejede de normalt at slutte op. Og så gik folk rundt på de øde gader. Glade og uopmærksomme.
Hun havde mest af alt lyst til at rykke klokken en halv time frem, men holdt dog sig i tøjlerne.
istedet begyndte han at studere menneskerne. Inde imellem menneskerne tittede magiske væsner hovederne op.
Men de var ikke så mange, at man ville lægge mærke til dem.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Just for fun! :D(Garrett::privat)

Indlæg by Gæst on Søn 15 aug 2010 - 1:03

Kajika havde udseenet fra sin aspara side og engle side, men dog var hun halv vampyr så hun bar stadig engle blodet i sig, hun syntes ikke om blod eller at være vampyr. Hun så på halssmykket lidt og købte det så, det var utrolig smukt og det var helt sølv agtig dog ikke ægte, og det var nærmest som en dna streng blot med dirmandter imellem. Hun smilede ti handleren og vinket i det hun løb over torvet og imellem to huse(gyde), i det hun løb direkte forbi Garrett. Hendes lange blond hvide hår flagrede smukt efter hende, som et slør, det var bølgende og smukt, med en klar glans, og hendes hud var ikke helt hvid og bleg som en vampyrs. Hun havde sølvgrå øjne, klare og glinsende som, hendes lyse pinke læber der var fyldige og gjorde prikket over i´et på det markeret katte ligende ansigt med en vis charme over sig. Hun havde slet ikke fornemmet Garrettt da hun løb fordi ham med halssmykket hængende ned af halsen, det var utrolig småt det lille vedhæng men dog smukt og tydligt. Hendes hår var langt, helt ned til taljen, rigtig girly hår. Hun stoppet op lidt længere inde i gyden og den endte ikke blindt, kun længere nede af.. Hun så stille op mod klokken med et smil og strakte sig så"Arh endelig på vej hjem" klokken slog langsomt 20:00 og folk begyndte så småt at pakke ned.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Just for fun! :D(Garrett::privat)

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum