Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Latest topics
Nyheder

Siden har fået sig et nyt layout, som følge til at gøre siden mere personificeret, og overskuelig. Check Her hvilke områder det pårører, og hvilke ændringer der er tale omkring.

Siden er endnu ikke færdig, der vil derfor foregå ændringer løbende. Hvis man har ønsker er man velkommen til at kontakte Admin på PM

Statistics
Der er i alt 533 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Sapphira Dunham

Vores brugere har i alt skrevet 252112 indlæg in 12741 subjects

Rain (ÅBENT EMNE)

Go down

Rain (ÅBENT EMNE)

Indlæg by Gæst on Fre 13 aug 2010 - 13:57

S: Terre
T: 14:00
O: Terre, Abbadon
V: Lunt og dejligt, men det regner

~~~~~~~~~~~~

Skyerne samlede sig på himlen, og som var de et tykt, mørkt tæppe, blokerede de for solen og henlagde Terre I et køligt mørke.
Zane stod på pladsen foran Abbadon, den sorte fæstning, og btragtede de mørke, tykke skyer med et sagte smil. Han elskede regnvejr...
Den første dråbe ramte ham på næsen, og trillede så ned ad hans kind som var det en tåre.
Han havde dog ikke grædt længe, og han havde heller ingen grund til det.
Han havde for længst givet afkald på de ting der havde voldt ham smerte...
Regnen faldt nu stille, men der var dog stadig lunt. Behageligt.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Rain (ÅBENT EMNE)

Indlæg by Gæst on Fre 13 aug 2010 - 16:33

//Håber det er ok at jeg joiner^^ //

En mørk, tilhyldet skikkelse kom gående hen over pladsen, tilsyneladende mod en lille gyde, længere væk.
Fra hætten, der dækkede det meste af denne skikkelses ansigt, glitmede to isblå øjne, der virkede dragende, på sin egen lettere dystre måde.
Hans hænder hang ned langs hans sider, selvom den svage lugt af indtørre blod hang omkring ham, og en vampyr eller to, kiggede sultent frem fra et gadehjørne efter ham, så han ikke ud til at være det mindste på vagt overfor noget overhovedet.
En aura af kulde hang omkring ham, på trods af det gavtyveagtige smil der spillede på hans læber. Han var våd af regnen, fuldstændig gennemblødt faktisk, og han så aldrig ud til at nå sin destination, gik bare videre, som om hver gang han drejede mod et nyt sted, gik han bare lige forbi det.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum