Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Latest topics
» I am really worried Doctor.... (Angelique Dümont)
Søn 9 dec 2018 - 15:16 by Zakaroff

» A pure heart - [Carver]
Søn 9 dec 2018 - 15:10 by Carver Manning

» Missed you - [Alain]
Søn 9 dec 2018 - 1:51 by DuChance

» What is going on?!
Tors 6 dec 2018 - 2:23 by Khaa

» Show me you are worth it - Nightrage
Man 3 dec 2018 - 10:51 by Nightrage

» How about no?
Fre 30 nov 2018 - 20:59 by Roar

» Death is only another step (Nessa)
Tors 29 nov 2018 - 22:35 by DuChance

» I dont like the word 'Patient' (Noah)
Ons 21 nov 2018 - 21:02 by Morgan L. Withers

» Silence and Violence
Ons 21 nov 2018 - 13:49 by Cimberlie

» Face Claim
Man 19 nov 2018 - 10:49 by Edward Price

Nyheder


Mulig race ændring på Engle og Djævle i deres oprindelse. Vigtigt at få det læst, og deltaget i valget om denne ændring skal ske!

Statistics
Der er i alt 504 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Milo Fuchs

Vores brugere har i alt skrevet 253281 indlæg in 12778 subjects

Like cat and dog // Aoi //

Go down

Like cat and dog // Aoi //

Indlæg by Gæst on Man 9 aug 2010 - 14:38

S~Terre
T~00:30
V~Koldt og stjerneklart
O~Ikke det vilde, folk på værtshuset og få folk i gaden
P~http://fc01.deviantart.net/fs48/f/2009/196/3/4/Yagari_sensei_by_summer_fish.jpg

Det var koldt og stille inde i Terre's halv tomme gader, mmen der var dog liv på de diverse diskoteker og bar steder der var åbne på denne tid. der kunne høres tunge skridt i det fjerne og kunne ses et let røg fra en smøg. Dette var Dimitri en ung mand på 24, han havde planlagt at skulle have en gåtur inde i byen bare for hyggens skyld, han havde ikke i sinde at drikke, eller måske lidt, men ikke synder og sammen. Han tog et hiv af sin smøg og pustede elegant røgen ud så det dannede en lille sky foran ham. Hans halv lange sorte hår hang løst ned over hans ansigt, og dækkede den klap han havde for sit højre øje, det var sket efter et angreb fra en varulv der ihærdigt prøvede at myrde ham, men det skete bare lige omvendt. Nu er han kommet sig over det og er helt ceviliseret.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Like cat and dog // Aoi //

Indlæg by Gæst on Tirs 10 aug 2010 - 10:16

p: https://2img.net/h/i846.photobucket.com/albums/ab25/hellseras/00-1.jpg?t=1281427912

Aoi lå en en af gyderne tæt på, hun lå og kiggede op på den stjerneklare himmel. Aoi havde prøvet at sove men det kunne hun ikke, det var for koldt men sådan var det at være hjemløs. I sidste ende rejste hun sig op og børstede jorden af hendes sorte kjole hvor der var et sjal over med dødningehoveder på. Hun samlede også hendes hat op og tog den på, hvor derefter hun begyndte stille at gå. Ligesom Dimitri havde Aoi en klap for øjet, fordi hun havde mistet det, dog var det venstre øje og hun skjulte det ikke. Da hun gik ud af gyden gik hun direkte ind i en person (Dimitri) hvilke fik hende til at falde bagover. "undskyld " sagde Aoi hurtigt

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Like cat and dog // Aoi //

Indlæg by Gæst on Tirs 10 aug 2010 - 10:26

Dimitri kiggede på hende med et let smil " Det er helt iorden" sagde han og nikkede kort, han var så vandt til at der var nogle der rendte ind i ham. Han rækkede hende en hånd som hjælp for at få hende op, så hun ikke sad på den bare jord " Her jeg hjælper dig op" sagde han og lod sin frie hånd fjerne noget af sit hår foran hans højre øje, hvor klappen sad

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Like cat and dog // Aoi //

Indlæg by Gæst on Tirs 10 aug 2010 - 10:43

Imens Aoi sad på jorden strejfede hans duft forbi hende *en animanus?* tænkte hun og løftede blikket så hun kunne se hans ansigt. Hendes blik faldt på noget der lignede en klap for øjet hvilke gjorder hende nysgerrig. Aoi tog fat i hans hånd og kom op og stå igen, i det samme hun stod på benene trak hun hånden langsomt til sig og log den komme op til hans ansigt hvor hun med langsome bevægelser skubbede noget af hans sorte hår væk så hun bedere kunne se klappen. "har du mistet det?" spurte Aoi og trak hånden til sig.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Like cat and dog // Aoi //

Indlæg by Gæst on Tors 12 aug 2010 - 9:43

Dimitri kiggede ned i jorden og bed sig let i underlæben " Ja " sagde han kortfattet, idet hun havde spurgt han om han havde mistet han øje helt. Han lagde mærke til hun også havde en klap for øjet, men det var for det venstre " Har du også mistet det helt?" spurgte han og lagde let en hånd på hendes kind og smilte. Dimitri vidste ikke hvad hun ville sige, men afventede hendes svar

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Like cat and dog // Aoi //

Indlæg by Gæst on Tors 12 aug 2010 - 19:09

Aoi lod hendes venstre hånd køre op til hendes egen klap for øjet og tog klappen af med en rolig bevægelse, det så ud som om klappen ikke havde sidet særlig stramt. I det den kom af åbnede hun langsomt hendes venstre øje, den havde samme gule farve som det andet men det var mere tåget og man kunne sagtens se hun var blind på venstre øje. Hun svarede ham ikke da han selv kunne se svaret. Af normal reaktion og venlighed smilte hun tilbage til ham, hun var varm, ikke normal varm men...brændene? Hun havde feber, så det var nok derfor. Hun levede på gaden så det var nok derfor den gloene feber havde valgt Aoi som 'bytte'.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Like cat and dog // Aoi //

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum