Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Latest topics
Nyheder

Siden har fået sig et nyt layout, som følge til at gøre siden mere personificeret, og overskuelig. Check Her hvilke områder det pårører, og hvilke ændringer der er tale omkring.

Siden er endnu ikke færdig, der vil derfor foregå ændringer løbende. Hvis man har ønsker er man velkommen til at kontakte Admin på PM

Statistics
Der er i alt 498 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Nadia

Vores brugere har i alt skrevet 252383 indlæg in 12753 subjects

Work to do!- Shane=privat

Go down

Work to do!- Shane=privat

Indlæg by Gæst on Tors 5 aug 2010 - 23:52

Omgivelser: Nogle få mennesker, samt dem der arbejder der.
Sted: impure résiduelle

Tid: 22:00
Vejr: En smule køligt udenfor.
Dato:??

Duften af mad hang i luften, inde midt i resturanen, men det var bestemt ikke en dårlig duft. Menneskerne, som der nu var der, var i gang med at spise, og de fleste var ved at være færdige med deres hovedret. Men inde i blandt det hele gik en af de unge tjenere. Denne tjener var en pige, en ret ung pige på kun sytten år. Denne pige var klædt i en sort kort stram kjole, med et hvid forklæde lignede på. Men hun lignede ikke alle de andre. Hun var mere yndefuld, og smuk. Hendes brune hår hang løst og krøllede, som sædvanligt. Men ud over det havde hun sorte converse på. Alle de andre havde fine små ballerinaer på eller højhælede sko. Hun smilede blidt, når gæsterne, bad om noget. Hendes bune øjne skinnede let, og det glade smil charmerede altid lidt. Men sådan var hun bare, en dejlig person. Hendes brune hår hvirvlede let, da hun vente sig om og gik loet hen mod køknet, og hang en af de hvide sedler på disken så kokken kunne se hvad han nu skulle lave. Hun gik let hen til hendes glas som der ikke stod langt derfra. Hun lod let hendes læber lukke rundt om sugerøret, inden hun let fik `suget´ vandte op og slugte det hurtigt. Hun smilede blidt, og spejdede kort rundt, efter folk som der skulle have hjælp, eller bare ville bestille noget. Hun strøg let noget af hendes pjuskede krøllede hår til side, inden hun let smilede for sig selv. Hun hev lidt ned i kjolen, da den var temmelig kort, den var helt lår kort. Ikke lige hendes smag. Nej hellere et par jeans i stedet.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum