Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Latest topics
» I am really worried Doctor.... (Angelique Dümont)
Today at 20:00 by Zakaroff

» A new girl in town - Emner og plots
Today at 19:19 by Milo.

» A pure heart - [Carver]
Yesterday at 14:15 by Carver Manning

» While we wait... [Emnesøgning]
Yesterday at 9:35 by Milo.

» [Sæt en kreativ title her] emnesøgning
Yesterday at 9:33 by Milo.

» Face Claim
Fre 14 dec 2018 - 10:39 by Milo.

» Milo Storm
Fre 14 dec 2018 - 9:46 by Milo.

» Death is only another step (Nessa)
Ons 12 dec 2018 - 2:12 by DuChance

» Missed you - [Alain]
Søn 9 dec 2018 - 1:51 by DuChance

» What is going on?!
Tors 6 dec 2018 - 2:23 by Khaa

Nyheder


Mulig race ændring på Engle og Djævle i deres oprindelse. Vigtigt at få det læst, og deltaget i valget om denne ændring skal ske!

Statistics
Der er i alt 504 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Milo.

Vores brugere har i alt skrevet 253332 indlæg in 12780 subjects

just a normal day //Lin//

Go down

just a normal day //Lin//

Indlæg by Gæst on Tirs 3 aug 2010 - 21:53

S~Terre
T~14:00
V~Solen skinder og der er 28 grader
O~Folk der er på shopping
P~Som profilbillede

Der var pænt varmt denne dag og det gav rig mulighed for mennesker og andre folk for at komme ind i gågaden i Terre. Der var mange der kiggede på Alena på grund af hendes lette påklædning, hun havde en kort kjole på og kun ellers undertøj. Hendes lange tår hvirvelede let ogkring hende idet hun gik i rske skridt fra det sted hendes plejefar satte hende af. Der var ca 30 minutters gå gang for hende og så ind til gågaden, men hunu var ligeglad, for så kunne hun få sig en smøg. Alena stoppede op og tog en LA smøg op til hendes mund og tændte den og gik igen vidre. Hun var der snart, hun kunne hører menneske mængden inde i gaderne, * Hmm der er trængt idag* tænkte hun og tog et hiv af hendes smøg. Alena kiggede sig over skulderen og så der var 2 drenge lige bag ved hende, men hun ignorede dem bare og lod som ingenting, men de ville hvis gerne have fat i hende,for den ene løb op til hende og sspurgte om hun ikke ville følges med dem.. Hvad troedede egentlig selv? fandme nej om hun ville følges med nogle hun ikke kendte eller havde set før. Hun fandt en ældre herre ca på alder med sin plejefar og lod som om hun kendte ham " kan du ikke lige spille min far? de fyre følger efter mig" sagde hun og stillede sig over bag ham. Manden nikkede og bad drengene om at lade Alena være ellers fik de med ham og bestille. Alena sagde tak og gik igen vidre, hun var endelig kommet ind til Terre's gågade! og lagde mærke til en pige på omtrent hendes egen alder der kiggede på hende

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: just a normal day //Lin//

Indlæg by Gæst on Tirs 3 aug 2010 - 22:02

Lin's øjne gled rundt. Hun var forvirret. Alle de mennsesker! Alle de stemmer! Hun stod helt stille, mens de forskellige stemmer fløj rundt i hovedet på hende. Mange drenge kiggede på hende, men var hun ligeglad? Jep! Hvad kunne hun gøre? Andet end at stå helt stille og tænke over... Mange ting! Hun sukkede stille, da hendes blik landte på en pige. Hun stirrede på hende, med det samme forvirrede blik som hun havde haft på hele dagen.
Lin var iført, et par shorts, ikke cowboy shorts, sports- shorts. En hvid træningstop, og sine elskede gule converse. De var meget slidte og der var skrevet og tegnet ting på dem.
Hun betragtede let pigen. Lin's hår var sat op i en hestehale, der sad ret højt oppe.
Hun kunne mærke hvordan vinden legede med den.
Hendes arme hang løst, ned langs siden på hende, og hun kunne mærke, hvordan, hun lige så stille begyndte at føle sig klemt, mellem mylderet af damer, mænd, ældre mænd og ældre damer, små piger, små drenge, og dem der var i teenagealderen.
Hendes øjne gled lidt rundt på pigen, mens følelsen blev større, og hun ahvde lyst til at sætte sig ind i skyggen på en bænk, hvor knap så mange kom.


Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: just a normal day //Lin//

Indlæg by Gæst on Tirs 3 aug 2010 - 22:24

Alena smilte let og tog atter et hiv af hendes smøg og gik så over ved siden af pigen og kiggede rundt, hun skulle egentlig have været inde i den alternativs butik der var inde i gaden et sted, men det var ikke til at komme til for alle de mennesker! " Er du også ved at få stress af alle de mennesker?" spurgte Alena pigen og smilte lige inden hun tog endnu et hiv af smøgen. Hun så de drenge der fulgte efter hende for lidt tid siden, de havde fået en ny pige at stalke nu, hvilket hun ikke så ud til at have det godt med. " Hey i 2, fik i ikke prygel nok da i var efter mig" råbte hun og gik over mod dem, drengene nikkede kort og kiggede på Alena med et undrende blik " godt så skrider i væk fra hende og det kan ikke gå stærkt nok" sagde hun og tog pigen i hånden og gik tilbage til hvor hun stod ved siden af den anden pige

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: just a normal day //Lin//

Indlæg by Gæst on Tirs 3 aug 2010 - 22:33

Lin sank, og nikkede. "Mere end du aner," Hun kiggede på pigen, der stod ved siden af hende. Hun avr på cirka samme højde som hende, og lukkede øjnene i, i lidt tid.
Hun kiggede på smøgen. Aldrig havde hun før nærmet sig sådan en.
Hun tog et skridt væk, da en lille pige løb uden at se sig omkring, og faldt så desværre. Lin hjalp hende op og børstede hende af, og tørrede de tårer der var kommet, væk. "Pas du hellere lidt på!" sagde Lin venligt, og pigen nikkede, og smilte. Hun gik så over til sin mor igen.
Lin rettede opmærksomheden på pigen, og rejste sig op.
"Hej," mumlede hun stille og lagde armene over kors. Hun kiggede på dne pige som pigen havde fået med over, og smilte til hende. Lin var lige ved at løbe ind foran, en flok drenge, men da hun næsten faldt over den første, og han bare smilte og blinkede med det ene øje til hende, rettede hun sig hurtigt op igen. *Hvorfor, skal der også være så mange drenge?* tænkte hun undrende.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: just a normal day //Lin//

Indlæg by Gæst on Tors 5 aug 2010 - 12:05

Alena kiggede blidt på hende og tog det sidste hiv af smøgen og skodede den derefter " Var det bedre?" sagde hun og grinte, da hun så pigen tog nogle skridt væk fra hende. Alena regnede med at hun var ikke ryger, hun kunne nærmest fornemme det på hende. Hun grinte let idet hun fik øjenkontakt med en dreng der stod et lille stykke væk fra dem og selvfølgelig, som altid, kom drengen over for at snakke med hende og prøve på noget, dog var Alena meget klogere efter hun forlod sin daværrende kæreste som ganske enkelt ikke var normal i hovedet! Alena gad ikke rigtig snakke med nogle denne dag, hun var bare kommet ind til gaden for at shoppe noget nyt tøj i den omtalte emo butik der lagde ca 10 minutters gpgang fra hvor hun var nu, men når der var så mange mennesker gad hun ikke at gå der hen

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: just a normal day //Lin//

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum