Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Latest topics
» I am really worried Doctor.... (Angelique Dümont)
Søn 9 dec 2018 - 15:16 by Zakaroff

» A pure heart - [Carver]
Søn 9 dec 2018 - 15:10 by Carver Manning

» Missed you - [Alain]
Søn 9 dec 2018 - 1:51 by DuChance

» What is going on?!
Tors 6 dec 2018 - 2:23 by Khaa

» Show me you are worth it - Nightrage
Man 3 dec 2018 - 10:51 by Nightrage

» How about no?
Fre 30 nov 2018 - 20:59 by Roar

» Death is only another step (Nessa)
Tors 29 nov 2018 - 22:35 by DuChance

» I dont like the word 'Patient' (Noah)
Ons 21 nov 2018 - 21:02 by Morgan L. Withers

» Silence and Violence
Ons 21 nov 2018 - 13:49 by Cimberlie

» Face Claim
Man 19 nov 2018 - 10:49 by Edward Price

Nyheder


Mulig race ændring på Engle og Djævle i deres oprindelse. Vigtigt at få det læst, og deltaget i valget om denne ændring skal ske!

Statistics
Der er i alt 504 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Milo Fuchs

Vores brugere har i alt skrevet 253281 indlæg in 12778 subjects

den sorte kat-Nifi

Go down

den sorte kat-Nifi

Indlæg by Gæst on Ons 28 jul 2010 - 21:06

tid: 23:00
dato: irl
sted: gågaden i Terre by
vejr: mørkt og køligt, månen er halv og skinner klart
omgivelser: det der et normalt er på en gågade
påklædning: en sort stram kjole som framhæver hendes smukke former, et par sorte højehælet sko samt et hvidt sjal og en sølvhalskæde med et lille vedhæng.

Folk gik roligt op og ned af gaden nogle havde lige fået fri fra arbejde mens andre var ude og lufte hunden eller gik og snakkede med en ven, få folk gik ind på Diskoteket mens andre smutte ind på grillen eller på en lille cafe, i en mørk skygge fra en lygtepæl sad en sort lille smuk kat med blod røde øjnene og så vagtsomt rundt, den lille kat var ikke helt normal men det kunne de mange mennesker ikke se, nej katten hed Elena og var en ikke bare en kat men en smuk ung vampyr som bare sad og udspionerede de mange folk på gaden, hun lavede en kort væsene lyd da en lille dreng kom for tæt på et skræmte drengen så han løb væk, hun lo inde i sit sind imens hun så videre rundt på de mange byttedyr, hun listede stille vidre hen til den næste lygtepæl hvor hun satte sig i skyggen og så rundt.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: den sorte kat-Nifi

Indlæg by Gæst on Ons 28 jul 2010 - 21:15

Nifi kom gåendene ned af gågaderne og vidste ikke rigtigt hvad hun ville her hun kiggede ind igennem de mange butiksvindurenen fandt ikke noget hun ville eje. hun var iført en mørkebrun kjole med ærmer som gik ud i tråde (som på filbilledet) og sorte handsker med nitter på knoerne og nogle sorte sko. hendes blik flakkede lidt rundt og hun fik tilsidst øje på katten . *det er ikke en kat* tænkte hun roligt og gik hen til katten

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: den sorte kat-Nifi

Indlæg by Gæst on Ons 28 jul 2010 - 21:18

Elena satte sig ned og så hen på den kvinde der kom gåne mod hende, hun snussede og opgage hurtigt at det ikke var et menneske men en slags engel, hun lavde et lille lyd og så stift på kvinden uden at blinke, hendes røde øjne havde et advarne blik og hun var klar til kamp vis det skulle blive til det.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: den sorte kat-Nifi

Indlæg by Gæst on Ons 28 jul 2010 - 21:23

Nifi satte sig på hug ved siden af katten "godaften" sagde Nifi roligt
"ude efter aftensmaden???" spurgte hun roligt og vidste det var en vampyr
hun smilte kort og pegede ind i gyden "spiser du vagabonder ? " sagde Nifi roligt hun havde kun spist sådan nogle 1 gang men der var hun virkeligt også sulten

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: den sorte kat-Nifi

Indlæg by Gæst on Ons 28 jul 2010 - 21:28

Elena så lidt på hende med et overvene blik før hun rejste sig op og forsvandt ind i en gyde og forsvandt ind i dens mørke, kort tid efter kom hun gåne over mod kvinden igen nu i sin ægte skikkels, hun var en høj ung kvinde med smukke fomer og et langt sort hår med hvide striber i hendes øjne var skinne lyseblå og hendes hud marmorhvid, på panden havde hun et lille svagt mærke som ligene tegnet for kvinder, hun havde en sort stram kjole som framhæver hendes smukke former, et par sorte højehælet sko samt et hvidt sjal og en sølvhalskæde med et lille vedhæng, hun stille sig ved siden af englen "godaften"sag han roligt "nej har enligt spist desuden er de lidt for klamme"sag hun roligt.


Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: den sorte kat-Nifi

Indlæg by Gæst on Ons 28 jul 2010 - 21:35

Nifi rejste sig og nejede for pigen "Nifi" præsenterede hun sig.
"kender til deres udsene men hvis man er sulten nok går det vel." sagde hun rolig og så kvinden lidt an "hvis de har spise hvad laver de så her ... man ser ikke mange vampyre på disse kanter " sagde hun en smugle uforstående og nysegerrir

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: den sorte kat-Nifi

Indlæg by Gæst on Ons 28 jul 2010 - 21:39

Elena betragte hende lidt "Elena"præsenterede hun så sig selv og nejede kort for hende "hmm ja det er altid en mulighed"sag hun med elille nik og så lidt rundt "jeg sad blot og betragte de mange bytte dyr"sag hun"derfor den katte skikkelse"forklarede hun "men hvadf laver de selv ude på denne tid?"spurgte hun og så lidt på hende.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: den sorte kat-Nifi

Indlæg by Gæst on Ons 28 jul 2010 - 21:44

"jeg gik mig bare en tur da jeg ikke havde andet at lave." sagde Nifi roligt og så lidt på Elena "hvor længe har du været vampyr" spurgte Nifi uden at tænke over om Elena overhovedet brød sig om at snakke om det. Nifi betragtede kort to fulde mænd der kom ud fra diskoteket. *de har haft det sjovt* tænkte Nifi og fnøs af dem

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: den sorte kat-Nifi

Indlæg by Gæst on Ons 28 jul 2010 - 21:49

hun nikke stille"okay"sag hun så roligt og så lidt hen på de to fulde mænd*sikke nogle svin*tænkte hun kort og så så tilbage på Nifi "ikke så længe kun i 3-4 år"sag hun roligt og lod en finger køre hen over mærket i hendes pande før hun så lidt på de fulde mænd igen, de kom gåne over mod dem.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: den sorte kat-Nifi

Indlæg by Gæst on Ons 28 jul 2010 - 21:52

"er det nødvendigt at drikke så meget for at have det sjovt?" sagde Nifi og afskyede dem.
"de er jo kun mennesker" fnøs hun og så atter på Elena "nej det var ikke så længe" sagde hun roligt "var det dit ønske eller ville du helst ha undværet ?" spurgte Nifi roligt

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: den sorte kat-Nifi

Indlæg by Gæst on Ons 28 jul 2010 - 21:57

Elena fnøs koldt af de to mænd, de svarede ikke Nifi men gik hurtigt væk da de hørte Elenas kolde fnys, hun sukke lettet og så på Nifi igen "hmm i starten var det ikke så rat men nu har det faktisk ændre mit liv til noget bedre"sag hun roligt og så lidt rundt igen.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: den sorte kat-Nifi

Indlæg by Gæst on Ons 28 jul 2010 - 22:03

"hmm okay" sagde Nifi roligt
"underligt nok er der mange vampyre der ikke kan lide at være det ... og jeg kan ikke helt set hvorfor" sagde Nifi uforståendene. men det var jo deres egen sag ikke hendes desuden hvad kom de også hende ved om de kunne li det eller ej.
"noget spichelt sted du ville hen ?" spurgte Nifi kort tid efter og så kort Elena i øjnendene men slog hurtigt blikket i jorden

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: den sorte kat-Nifi

Indlæg by Gæst on Ons 28 jul 2010 - 22:05

//jeg logger af nu er rimlig træt men kommer på imorgen //

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: den sorte kat-Nifi

Indlæg by Gæst on Ons 28 jul 2010 - 22:10

//ok snakkes ^.^ //

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: den sorte kat-Nifi

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum