Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Latest topics
Nyheder

Siden har fået sig et nyt layout, som følge til at gøre siden mere personificeret, og overskuelig. Check Her hvilke områder det pårører, og hvilke ændringer der er tale omkring.

Siden er endnu ikke færdig, der vil derfor foregå ændringer løbende. Hvis man har ønsker er man velkommen til at kontakte Admin på PM

Statistics
Der er i alt 533 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Sapphira Dunham

Vores brugere har i alt skrevet 252172 indlæg in 12744 subjects

Who plays it safe..? (Elena)

Side 2 af 2 Previous  1, 2

Go down

Re: Who plays it safe..? (Elena)

Indlæg by Gæst on Tors 29 jul 2010 - 17:46

Hun så let på ham *hmm er der nu kamp om mig*tænkte hun og kørte en hånd gennem sit hår imens hun så lidt på pengne"hmm vil helst ikke ha dinne penge selvom det er sødt af dig tro jeg ike jeg kan tageimod dem"sag hun med et lille suk og så igen på ham med et stille blik.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Who plays it safe..? (Elena)

Indlæg by Gæst on Tors 29 jul 2010 - 17:51

Han smed pengene på jorden og kiggede på hende ''Jeg vil sørge for at din Herre slipper dig fri, min hjælp koster dig ikke din frihed...'' sagde han og snerrede ved tanken om slaveri.
''Jeg kan ikke udstå slaveri, og jeg plejer at dræbe folk der har slaver, men jeg skal nok skåne Lazarus, hvis han slipper dig fri..'' sagde han og kiggede ind i hendes øjne, hvordan kunne nogen få sig til at tage en slave? han forstod det ikke.. men det var nok hans skabers skyld, han var jo ikke født ind i familien, han var ikke en ægte fuldblods..

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Who plays it safe..? (Elena)

Indlæg by Gæst on Tors 29 jul 2010 - 18:01

Hun så ned på pengne men tog dem dog ikke så blot op på ham igen "hmm du må enlig ikke dræbe ham"sag hun og kløede sig lidt på kinden"jeg forstår dig godt men det her var mit ejet valg"Sag hun og så lidt rundt, hun viste ikke selv at hun var fuldblods.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Side 2 af 2 Previous  1, 2

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum