Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Latest topics
» I am really worried Doctor.... (Angelique Dümont)
Søn 9 dec 2018 - 15:16 by Zakaroff

» A pure heart - [Carver]
Søn 9 dec 2018 - 15:10 by Carver Manning

» Missed you - [Alain]
Søn 9 dec 2018 - 1:51 by DuChance

» What is going on?!
Tors 6 dec 2018 - 2:23 by Khaa

» Show me you are worth it - Nightrage
Man 3 dec 2018 - 10:51 by Nightrage

» How about no?
Fre 30 nov 2018 - 20:59 by Roar

» Death is only another step (Nessa)
Tors 29 nov 2018 - 22:35 by DuChance

» I dont like the word 'Patient' (Noah)
Ons 21 nov 2018 - 21:02 by Morgan L. Withers

» Silence and Violence
Ons 21 nov 2018 - 13:49 by Cimberlie

» Face Claim
Man 19 nov 2018 - 10:49 by Edward Price

Nyheder


Mulig race ændring på Engle og Djævle i deres oprindelse. Vigtigt at få det læst, og deltaget i valget om denne ændring skal ske!

Statistics
Der er i alt 504 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Milo Fuchs

Vores brugere har i alt skrevet 253281 indlæg in 12778 subjects

New home and an unexpectted visit?(Vari=privat)

Side 1 af 4 1, 2, 3, 4  Next

Go down

New home and an unexpectted visit?(Vari=privat)

Indlæg by Gæst on Tirs 20 jul 2010 - 16:58

Sted: Terre - I et hus :: Hjemme ved Claire. || Tid: 21:00, sent hen på aftenen. || Dato: 20. juli. || Omgivelser: Claire. || Vejr: Ved at blive mørkt, med få stjerner på himlen, lidt blæst og måske et tegn på at det er ved at blive regnvejr? ||
Påklædning: http://www.gloomth.com/sitebuilder/images/DMCP0730-322x484.jpg


Claire så sig omkring efter at hun stod foran ved døren til sit hus også kaldt sit nye hjem. Førhen boede hun i en lejlighed, men det var ikke nok for hende. Så en nat tog hun ud for at finde et hus der passede til hende, og dræbte familien, som boede der, ingen har ellers fundet ud af hvor der blev af den familie, et mysterium og en god uhyggelig historie, som Claire alligevel ville ligge bag sig. Efter det at familien var blevet 'forsvundet på mystisk' vis havde hun ændret lidt ved huset så det blev mere i hendes stil, og et skævt smil dukkede frem på hendes læber da hun tog fat i håndtaget og åbnede døren. Trådte da ind og lod sit blik glide rundt imens at hun lukkede døren efter sig. Hun havde en kort sort nederdel på, en grøn top på hvor hun udover havde en net trøje på og derudover en meget slags fin jakke, som var lidt nedringet. Det sad lidt stramt på hende, så hendes bryster lidt kunne ses, hendes flotte former. Hun havde sorte ballerina sko på, som matchede til hendes tøj. Hun havde sort hår blandet med blå, hvor nogen troede at hendes hårfarve rent faktisk var farven blå. Altid så havde hun en halskæde på, hvor der var et kors til vedhæng, (som bl.a. ses på avateret) og hun havde en meget fin sort make-up på, ikke for overdrevet, men så det alligevel fremhævede hendes bleghed, som gjorde at det kunne ses at hun var en vampyr, men Claire var ikke en almindelig vampyr.. nej. Hun var en slave vampyr og derfor var hendes lugt anderledes i forhold til så mange andre vampyrer.
Hun trådte ind i stuen som det første rum, hvor hun med det samme satte sig hen i sofaen og lagde sig dernæst ned, sofaen som stod tæt henne ved et vindue. Lukkede da sine øjne lidt og hun slappede af i kroppen.. hun vidste selvfølgelig godt at hun ikke kunne sove, fordi hun var vampyr, men fordi hun var det, kunne hun vel godt alligevel slappe af, ikke? Også lade som om at hun sov.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: New home and an unexpectted visit?(Vari=privat)

Indlæg by Gæst on Tirs 20 jul 2010 - 17:12

Vari vandrede igennem gaderne. Hans udsende var fint skjult af den sorte kåbe han havde slået over sig... Som også skjulte hans våben og rygsæk. Læderrustningen sagde intet da han bevægede sig... Modsat de andre rustninge...
Han havde lige slået endnu 2 ihjel... De havde prøvet at stjæle fra ham og nu lå de og blødte ud over stene... Varis smil var fint skjult af skyggen som Kåben skjulte.
Han havde været helt væk i sine tanker da duften slog ham... Den karakteriske duft af vampyr... Men med et dejligt tvist af... Noget... Han løftede hovedet lidt og kiggede rundt for at finde ud af hvor den kom fra.
Det var svært at funde duften, eftersom hans Aura næsten forpestede alt rundt om ham... Det var både en gave og en Forbandelse fra hans evne... Forrådnelse fulgte altid med ham... Selvom han kunne fjerne den... Ville han ikke. Det var nemlig en herlig frygt skaber.
Langsomt satte han kursen imod Husene... Da det virkede som om duften kom derfra.
Hurtigt begyndte han at lokalisere duften... Det var inde i enten det (Claires) Eller det ved siden af... Han begyndte at gå imod det der var ved siden af Claires hus, da duften blev svagere....
Hurtigt hoppede han hen til det andet hus og duften kom straks tilbage. Endnu et smil bredte sig på hans læber, da han blidt lod en sort og slank hånd banke imod døren.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: New home and an unexpectted visit?(Vari=privat)

Indlæg by Gæst on Tirs 20 jul 2010 - 17:24

Claire åbnede sine øjne og satte sig direkte op i sofaen da hun hørte nogen banke på.. døren? Også på denne tid? Hun undrede sig over hvem det kunne være. Claire havde ingen forestillinger om hvem det kunne være, overhovedet ikke. Idet at hun rejste sig fra sofaen og gik hen mod døren. Strøg hurtigt en hånd op og igennem hendes sorte og blå agtige hår, som var langt.. det gik lidt længere ned end til hendes bryster, hvis man målte hendes hår længde på den måde. Hun tog dernæst fat i håndtaget og åbnede døren.. et eller andet gjorde hende lidt urolig også alligevel ikke. Et køligt ansigtsudtryk kom frem i hendes ansigt, imens at hun opdagede at der stod en fremmed mand i døren, lagde sit hoved en smule på skrå, "Ja.. hvad laver du her?" spurgte hun med en ligeglad tone i stemmen, den mand til et væsen hun ikke kendte, betød ikke noget for hende og havde ingen mening i at banke på hendes dør. Hun ventede utålmodigt på hans svar, imens at hun lidt kiggede på ham for at tjekke ham ud.. han så ikke identificeret farlig ud. Og hvis han var, skulle han nok regne med at hun også kunne være det.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: New home and an unexpectted visit?(Vari=privat)

Indlæg by Gæst on Tirs 20 jul 2010 - 17:37

"Jeg underede mig såmænd bare over hvem den bløde duft tilhørte" svarede Vari og lod stadig resten af sin krop forblive skjult af kutten... Hans stemme havde været udglattende, selvom han ikke selv mente at han behøvede at være udglattende. Hans øjne kunne ikke ses under hættens skygge, mens nogle tjavser af hans hvide hår lå i stærk kontrast til hans sorte kolde hud.
"Jeg ville ikke have troet det tilhørte dig" sagde han og kiggede bare på hende.
Sværdene var stadig godt skjult ved hans hofter... Hans hænder lå afslappede på sværdskaftene... Imens kørte hans øjne vurderende ned over hendes krop for at se om hun ville være en farlig modstander... Det kunne ikke ses...

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: New home and an unexpectted visit?(Vari=privat)

Indlæg by Gæst on Tirs 20 jul 2010 - 17:45

Claire kiggede på ham og prøvede på at få øjenkontakt med ham, det var lidt svært at få øje på hans øjne og hun kunne ikke som sådan rigtig se hvem det var der stod på hendes sted. "Men.. det er mig at den lugt åbenbart kommer fra" sagde hun køligt og fugtede let sine læber, imens at hun prøvede at se om hun kunne høre hans tanker, men hun kunne ikke rigtig finde ud af det om hvad det var han tænkte på. Havde heller ikke så meget stor betydning for hende. "Så.. ehm?" mumlede hun og kiggede lidt ned af sig selv, inden hun så på ham igen, hun vidste ikke hvad ellers hun skulle sige? Hun var blevet ordløs? Hun kendte jo ham ikke, det føltes lidt akavet på en eller anden måde, selvom der intet var imellem dem sådan personligt, syntes hun selv, efter hendes egen mening.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: New home and an unexpectted visit?(Vari=privat)

Indlæg by Gæst on Ons 21 jul 2010 - 17:52

Et lille usynligt smil bredte sig på hans læber. Skyggen lod til at tætne mere rundt om hans kæbe parti. "Det er en dejlig duft... Men for sød i det... Som at strøg Vanilie på en død mand" sagde han og rynkede næse lidt over det malende billede han havde lavet for sig selv.
Han havde ret... Han syntes selv han havde ret og at duften virkelig var sådan... Men det kunne jo også bare være det var noget han ikke havde forstået på det led, men det kunne være lige meget.
"Et fint hus til en Vampyr..." sagde han så tænkende og målte hende stadig med øjne for at tjekke om hun var end af de vampyrer der havde tusindvis af stakater.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: New home and an unexpectted visit?(Vari=privat)

Indlæg by Gæst on Ons 21 jul 2010 - 18:32

Claire hævede det ene bryn over det som han sagde. Hun nikkede så langsomt hentydet til med at det var et fint hus, som hun havde. "Godt så.." mumlede hun og bed sig let i underlæben, imens at hun stadigvæk kiggede på ham, "Og.. hvad vil du med det.. forstår stadigvæk ikke helt hvad det er du vil.. det er ved at blive sent" sagde hun og fugtede dernæst sine læber, hvorefter at hun lod sin blodrøde tunge glide ud at slikke ved sin underlæbe, imens at hun afventede svar fra ham, hvis han da ikke ville svare på det, ville hun nok lukke døren i og eller.. høre efter med hvad han hedder, det spekulerede hun lidt over, med hvad hun så ville gøre..

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: New home and an unexpectted visit?(Vari=privat)

Indlæg by Gæst on Ons 21 jul 2010 - 19:08

"Jeg ville håbe på et sted at sove... Muligvis ude i skoven, men jeg vil tro det begynder at regne i løbet af natten... Så tænkte om du ville hjælpe En stakkels Sortelver" sagde han med en lettere sarkastisk klang. Det var rimelig tydeligt at hvis hun ikke lukkede ham ind, ville han sikkert slå naboen ihjel og sove der.
Ligeglad slog han sin hætte tilbage og afslørede sit sortelver ansigt... De Mørke øjne kunne nu bedre ses, det samme med resten af hans ansigt... Men resten af hans krop var stadig skjult af kutten.
Han kiggede kort op på himlen. Nærmest som at tjekke det igen... Det så faktisk ud som det ville begynde at regne...

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: New home and an unexpectted visit?(Vari=privat)

Indlæg by Gæst on Ons 21 jul 2010 - 19:19

Claire så på ham, da han slog sin hætte tilbage, så hun kunne se hans ansigt. Hun vidste det ikke rigtigt.. bed sig let i underlæben, hvad ville hendes mester sige til det? Hendes mester, havde endnu ikke set hendes hus? Hun smilede skævt.. "Hvis du lover..at du ikke prøver på noget.. så jo" sagde hun og stillede sig ind til den ene side, hentydet til at han gerne måtte trådte ind.. i hendes hjem, og overnatte hos hende. Idet at hun fugtede let sine læber imens at hun lod sine øjne hvile på ham, "Dog.. har jeg endnu ikke fået dit navn at vide?" sagde hun spørgende, imens at hun ventede på at han ville træde ind, så hun kunne lukke døren efter dem. Inden at det ville begynde at regne.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: New home and an unexpectted visit?(Vari=privat)

Indlæg by Gæst on Ons 21 jul 2010 - 19:27

Vari trådte glidende og hurtigt... Og dog elegant ind i hendes hus... Han havde haft ret... Det var et meget fint hus, ikke blot for en Vampyr, men også for et menneske.
"Meget flot hus" gentog han mens han kiggede rundt... Bare for at tjekke om der var nogen andre i rummet... Det virkede nemlig ikke sådan.
"Men navnet er Vari..." sagde han bare og kiggede så på hende. Hans øjne sugede hvert eneste indtryk i nærheden af ham, til sig... Og for at det ikke skulle kunne lugtes, forsvandt hans Aura fuldstændig... Noget han ikke gjorde tit... Hun burde føle sig priviligerede, hvilket hun sikkert ikke gjorde af en Fremmede der stod og kiggede på hende.
"Og dit navn?" spurgte han hende så efter en omgang af tavshed.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: New home and an unexpectted visit?(Vari=privat)

Indlæg by Gæst on Ons 21 jul 2010 - 19:32

Claire undrede sig lidt over med det han sagde omkring hendes hus, men hun tog ikke så meget af det, trak bare svagt på skulderen, inden at hun stillede hen til døren, tog fat i håndtaget og lukkede døren bag dem. Et skævt smil dukkede frem på hendes læber, efter at hun vendte sit blik mod ham igen, "Claire.. Claire Charmless" svarede hun og begyndte at gå ind i det første rum af huset.. som var stuen.. hun vidste ikke hvorefter at hun nævnte sit efternavn, det var efterhånden blevet en vane for hende, at præsentere sig selv på den måde?

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: New home and an unexpectted visit?(Vari=privat)

Indlæg by Gæst on Ons 21 jul 2010 - 19:50

"Jamen hyggeligt at du ville hjælpe mig Claire Charmless" sagde han og smilte venligt til hendes ryg mens han gik imod stuen efter hende. Det nyttede alligevel ikke at smile venligt til hende... Han skulle alligevel aldrig lære hende at kende eftersom han ville være væk før hun kunne lære ham bedre at kende... Desuden ville hun sikkert heller ikke vide noget om ham.
"Charmless" mumlede han som om han havde hørt navnet... Men det mente han da ikke...

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: New home and an unexpectted visit?(Vari=privat)

Indlæg by Gæst on Ons 21 jul 2010 - 20:16

"Så lidt da" sagde hun stadig med et skævt smil plantet på sine læber, hun stoppede da op med at gå og vendte sig om, da hun hørte at han nævnte hendes efternavn, vampyrer havde jo en god høresans. "Ja?" spurgte hun noget nysgerrigt, imens at hun kiggede på ham, lagde sit hoved lidt på skrå, imens at hun betragtede ham lidt.
Så lidt afventende på ham, idet at hun smilede let, "Skal jeg vise dig gæste værelset? Kan gætte mig frem til at du helst vil have et rum for dig selv?"

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: New home and an unexpectted visit?(Vari=privat)

Indlæg by Gæst on Ons 21 jul 2010 - 20:24

"Ikke noget... Huskede bare mig selv på dit navn" sagde han med et ligegyldigt glimt i øjne. Han lavede hurtigt en gå videre bevægelse med hånden for at vise at hun bare kunne gå videre og vise ham Gæsteværelset.
"Ja tak... Og jeg vil være væk, før dine Nabooer kan se noget" sagde han betryggende hvis hun havde tænkt på det.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: New home and an unexpectted visit?(Vari=privat)

Indlæg by Gæst on Tors 22 jul 2010 - 17:01

Claire så lidt på ham, uden at svare ham, begyndte hun så at gå videre hen til næste rum, hvor køkkenet kom. Hun havde ikke som sådan tænkt over det, men hvis han ville være væk så hurtigt, måtte han da bare det, hun bestemte ikke over ham? En tanke strejfede hende... "Er du forelsket i nogen.. Vari?" spurgte hun køligt, imens at hun fortsatte med at gå hen mod gæste værelset. Hun var ret nysgerrig.. efter hvad han ville svare, men så utålmodig, var hun dog ikke for at få et svar på hendes spørgsmål. Efter at de havde gået igennem køkkenet, gik de ind i et piano værelse. Utroligt nok så spillede Claire på klaver.. hun elskede at spille på det for sig selv, imens at hun var alene. Fordi hun syntes at lyden fra klaveret var gorgeous. Det gjorde på en eller anden måde sådan at man slappede mere af i kroppen. Og lyden fik en til at smile. Det smittede i al fald af på hende. Hun gik dernæst hen til en dør som var i rummet, "Undskyld, at det er placeret ved siden af.. det her rum.. men bare rolig, spiller næsten aldrig, når jeg har nogen på besøg" beroligede hun, hvis at han ikke kunne lide klaveret, det vidste hun jo ikke noget om, samtidig sagde hun det på en sukkersød måde, da hun tog fat i håndtaget, og vendte sig om imod ham.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: New home and an unexpectted visit?(Vari=privat)

Indlæg by Gæst on Tors 22 jul 2010 - 19:30

Vari tænkte lidt over det hun havde sagt... Det virkede som et lidt underligt spørgsmål at stille sådan, til en person man lige havde mødt... Men han kunne lige så godt svare andfærdigt, da der ikke var nogen grund til at lyve om noget så simpelt. "Nej... Der er ingen jeg indtil nu har set som mit hjertes Ligeværdige..." sagde han og kunne ikke holde sig fra at blande lidt Poet ind i sig der... Han kunne ligeså vel også vise en side af sig selv som han ikke var...
Mens han fulgte med, prøvede han at finde nogen andre dufte... Hvis nu det var hun havde stjålet huset og alligevel kun var her lige hurtigt... Det gjorde han jo selv tit når han skulle rejse langt... Og han havde ogå tænkt sig at gøre det her i aften, hvis han altså ikke var stødt ind på denne unge Vampyr...
*Køkkenet... Og så ved siden af et musik rum* tænkte han og kiggede bare rundt, mens han lod som om han var fokuserede på hende... Øjne fløj rundt i hovedet på ham, mens hovedet bare sad stille og fulgte med i hendes bevægelser...
"Jeg har intet imod at der er musik i nærheden... Jeg spillede selv Musik engang" sagde han og kiggede bare på hende med et løftet øjenbryn, nærmest for at vise at han faktisk fortalte sandheden... For det ville man jo ikke tro om ham når man så ham.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: New home and an unexpectted visit?(Vari=privat)

Indlæg by Gæst on Tors 22 jul 2010 - 19:36

Claire trådte sig til den ene side, efter at hun havde åbnet døren og hun nikkede så langsomt til hans svar, "Okay.." sagde hun med et skævt smil, "Hvis der er noget som du behøver.. så bare sig mit navn.. så kommer jeg" tilføjede hun og fugtede let sine læber, imens at hun betragtede ham lidt. Mystisk.. det undrede hende lidt så at han ikke fortsatte med at spille det musik han så end nu spillede engang. Men hun turde ikke rigtig spørge ind til det. "Ehm.. og for min skyld må du gerne blive her noget længere.. du bestemmer selv om hvor lang tid du vil være her" sagde hun roligt, imens at hendes øjne hvilede på ham. Afventede lidt på hvad han ville sige, før at hun ville gå hen og lave sine egne sager.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: New home and an unexpectted visit?(Vari=privat)

Indlæg by Gæst on Fre 23 jul 2010 - 14:31

Vari løftede lidt overrasket sit ene øjenbryn, men fik hurtigt styr på sit minespil igen. Det virkede som en lidt underlig ting at sige til en Sortelver i krigstid... Men tilbuddet ville han da ikke sige nej til... Ingen havde set ham, ingen kendte hans tankemønster godt nok til at vide han kunne ende her... Og han kendte hende jo knap nok selv... Og ingen vidste jo at de havde mødt hinanden... Et godt tilbud hvis han hurtigt skulle forsvinde.
"Jamen så siger jeg tak for det... Men vil jeg altid kunne komme brasende eller er det en enkelt gang det her?" spurgte han hende med en lidt tænksom mine... Det var jo heller aldrig til at vide.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: New home and an unexpectted visit?(Vari=privat)

Indlæg by Gæst on Fre 23 jul 2010 - 14:50

Claire lod sine øjne hvile på ham, uden at hun sådan lige svarede med det samme, gik hun forsigtigt, men med elegante skridt tættere på ham, lagde sine hænder op på hver af hans skulder og kiggede ham ind i øjnene, "Hvis du lover.. at du ikke er kommet for at gøre mig noget.." sagde hun lavt og bed sig diskret i læben, hun ville jo gerne have lidt sikkerhed, og vide at han ikke ville hende noget ondt. Ellers kunne hun ikke se noget forkert i at han godt måtte komme dumpende ind på besøg igen? Et skævt smil dukkede frem på hendes læber, "For at bevise det hele at du intet vil mig ond.. så kys mig" mumlede hun, højt nok til at han kunne høre det. Betragtede ham let, og ventede lidt på hvad han ville sige til det.
Ellers.. tja, hun vidste ikke hvad der ville ske, det var et lille forsøg værd, efter hendes mening.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: New home and an unexpectted visit?(Vari=privat)

Indlæg by Gæst on Fre 23 jul 2010 - 15:01

Vari studsede svagt over det... Det var et underligt tilbud... Kunne hendes evne og søde duft have noget at gøre med at kysse hende... Var ividste at Gifte kunne overføres via kys... Måske var det det hun ville... Men hvis det virkelig var det hun ville... Hvorfor havde hun så ikke bare ventet på at han havde lagt sig til at sove, og så kysse ham...
"Udemærket... Men så skal du love mig... At det ikke vil føre til noget andet" sagde han og kiggede bare på hende... Det var jo ikke til at sige om hun ville ham noget, eller om det bar var hendes form for at holde en Aftale ved lige... Det var jo ikke helt til at sige.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: New home and an unexpectted visit?(Vari=privat)

Indlæg by Gæst on Fre 23 jul 2010 - 15:26

"Er du forelsket i en anden...da?" spurgte hun roligt med et skævt smil, imens at hun stadig kiggede på ham, hvis ikke han var forelsket i en, kunne hun da ikke se hvad der ville være galt i at.. de måske gik lidt længere frem, "Bare.. rolig det vil ikke føre sig til sex, du vil nok ikke have mig som din slave?" smilede hun skævt og fugtede let sine læber. Sukkede lydløst imens.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: New home and an unexpectted visit?(Vari=privat)

Indlæg by Gæst on Fre 23 jul 2010 - 15:30

"Jeg vil ikke have nogen som slave" sagde Vari. Der var nok en masse i hans familie der ville ha grebet chancen vis de kunne og ha skaffet sig hende som sin slave på den ene eller den anden måde... Men Vari var ikke som mange andre i sin fmailie... Han var en af de mest fornuftige og den med mest samvittighed... Selvom han ikke havde nogen grund til ellers at skulle gøre det....
Han gik hen til og kiggede hende bare i øjne.

//Ska logge snart...//

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: New home and an unexpectted visit?(Vari=privat)

Indlæg by Gæst on Fre 23 jul 2010 - 15:53

Claire så på ham uden at svare ham, "Vari.. du vil gerne mærke lidt på en kvinde, det ved jeg at du vil" sagde hun roligt med et charmerende smil, imens at hun lod sine hænder glide lidt længere ned mod hans brystkasse, og tog fat i hans trøje lidt der, hvor hun skubbede ham hen at ligge ned i sengen, som var en dobbelt seng. Hun kravlede op og satte sig på hans mave, "Du behøver ikke at holde dig igen.. elsker at få berøringer af mænd" fniste hun let, og tog fat i sine sorte slags jakke, som hun havde udover sig, og trak den af hende. Så hendes bryster også kom noget mere til syne. "En sortelver.. vil da også nyde livet lidt ikke?" spurgte hun med et nuttet smil, imens at hun kiggede på ham.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: New home and an unexpectted visit?(Vari=privat)

Indlæg by Gæst on Fre 23 jul 2010 - 16:04

Vari svarede hende ikke... Det virkede unødvendigt... Men det hun sagde gav en vis mening inde hans hoved, men han var direkte ligeglad ellers...
Han kiggede længe i øjne på hende... Også selv efter hun havde smidt sin trøje og viste stolt sin krop frem.
Hurtigt drejede han rundt så han var øverst og holdte så fast om hendes håndled og kiggede hende fint i øjne med et lille glimt.
"Jeg vil ikke have en slave...Overhovedet" sagde han og kyssede hende så heftigt på munden.
Inden hun kunne nå at kysse tilbage, havde han allerede flyttet munden og kiggede på hende igen.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: New home and an unexpectted visit?(Vari=privat)

Indlæg by Gæst on Fre 23 jul 2010 - 16:17

Claire blev noget overrasket over hans kys.. hun kiggede på ham. "For at du først kan få mig som slave, er det først at der skal gå hul.. på min jomfru hinde" sagde hun køligt og vred sig lidt.. "Sortelvere.. er godt nok stædige!" mumlede hun, efter at hun dog hurtigt havde slikket ham på næsetippen, da hun lå stille igen, hævede dog det ene bryn og afventede spændt på hans reaktion..

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: New home and an unexpectted visit?(Vari=privat)

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Side 1 af 4 1, 2, 3, 4  Next

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum