Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Latest topics
» I am really worried Doctor.... (Angelique Dümont)
Søn 9 dec 2018 - 15:16 by Zakaroff

» A pure heart - [Carver]
Søn 9 dec 2018 - 15:10 by Carver Manning

» Missed you - [Alain]
Søn 9 dec 2018 - 1:51 by DuChance

» What is going on?!
Tors 6 dec 2018 - 2:23 by Khaa

» Show me you are worth it - Nightrage
Man 3 dec 2018 - 10:51 by Nightrage

» How about no?
Fre 30 nov 2018 - 20:59 by Roar

» Death is only another step (Nessa)
Tors 29 nov 2018 - 22:35 by DuChance

» I dont like the word 'Patient' (Noah)
Ons 21 nov 2018 - 21:02 by Morgan L. Withers

» Silence and Violence
Ons 21 nov 2018 - 13:49 by Cimberlie

» Face Claim
Man 19 nov 2018 - 10:49 by Edward Price

Nyheder


Mulig race ændring på Engle og Djævle i deres oprindelse. Vigtigt at få det læst, og deltaget i valget om denne ændring skal ske!

Statistics
Der er i alt 504 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Milo Fuchs

Vores brugere har i alt skrevet 253281 indlæg in 12778 subjects

Imma bad little demon :3 //Mika//

Go down

Imma bad little demon :3 //Mika//

Indlæg by Gæst on Fre 9 jul 2010 - 13:00

Sted: gågaden
Omgivelser: Masser af mennesker
Vejr: Klart
Tid: Aften
Dato: irl

Gaden var larmende af menneskelatter og gademusikanter som spillede rundt omkring for at få lidt opmærksomhed og en skilling fra deres let amatørlige covermusik. Dog var det muntert og blev taget til sig med kyshånd. Nattelivet i Terre centrum var efterhånden bleven tæt og de fleste værtshuse og bordegaer var fyldt til renden med festende byboere. Dog ingen tourister. Terre var ingen venlig by.
Øjne vendtes hurtigt idet en spøjs farvestrålende mandsperson gik igennem byens midtergade. En makabert smilende ranglet fyr med den mærkeligste påklædning i alle regnbuens farver samt en bukket tophat siddende på toppen af det blonde hår.
Ashton smilede kækt til de stirrende mennesker. Som om de aldrig havde set lidt farve før. Tølbere! (Lol) Dragende gyldne øjne bevægede sig hen over menneskemængden idet Ashton gennemtænkte hele herligheden. Åh hvor ville det være dejligt at få lidt af dem på krogen i aften. Der måtte da være nogen dårligt drømmende lowlives blandt disse et eller andet sted.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Imma bad little demon :3 //Mika//

Indlæg by Gæst on Fre 9 jul 2010 - 13:13

Mika kom stile gående(avatar = me). Hendes marmorhvide skikkelse fik folk til at vænne deres blikke mod hende. Hun smilte en smule akavet, med et sarkastisk glimt i øjet. Hendes tågede grå'violette øjne spejdede rundt i al kedsomhed, efter noget en smule mere facinerende end de grå'sorte klædte folk. Hun rode op i det allerede pjuskede sølvhvide hår. Hun så at hun ikke var den eneste som dragede folks blikke til sig, hun så imod den farverige mand, og kunne ikke lade vær med at smile, let. *en med en smule sans og style?* Hun kunne ikke lade vær med at grine let.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Imma bad little demon :3 //Mika//

Indlæg by Gæst on Fre 9 jul 2010 - 13:18

Ashton lod stille sine gyldne øjne vændes imod den nye distraktion. Den dukkefine trunte der gik igennem terre som han selv. Han lod stille deres blike mødes og sendte hende et kækt smil og lod sig kort blinke til hende med det ene øje. Han var ikke specielt maskulin eller stærk udseende. Dog høj og temmelig ranglet. Han mimede kort imod hende imens deres øjne endnu var fastsatte hinanden i et stumt 'ha-lløj'.
Han vendte igen blikket imod menneskeskaren og stak de behandskede hænder i lommerne. Handskerne var det eneste på ham der ikke var farverigt. De var sorte og lavet af mørk læder.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Imma bad little demon :3 //Mika//

Indlæg by Gæst on Fre 9 jul 2010 - 13:30

Hun grinte blidt og mimede igen. "Ellow" Hun satte hovedet på skrå og betragtede hans facinerende karakter. Høj, farverig en smule femine på en tiltrækkende måde. *interessant* Hun valgte at gå overimod den fremmede som sjovt nok var den eneste der fangede hendes blik. Hun legede lidt med den mørkerøde rose i sin hånd. Hendes blik rettede sig lidt tilbage imod mængden som nu åbenlyst hviskede om hende, eller ham. Hun rystede mildt på hovedet, den slags rørte hende ikke mere, nu var hun kun interesseret i at lære denne nye person at kende.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Imma bad little demon :3 //Mika//

Indlæg by Gæst on Fre 9 jul 2010 - 13:36

Ashton skævede kort til hende igen da hun begyndte at bevæge sig hen imod ham. Hans gyldne øjne bevægede sig kort væk med en dyster mine inden det klarede op og hans smil blev atter vendt imod hende, visende rækken af uregelmæssige spidse tænder. "Jamen davs." sagde han så, bare for at få ord på sin lille velkomst til hende. Hun så ung ud, men selvfølgelig så kunne skindet nemt bedrage her i byen. Han havde mødt en del der som han selv ikke engang lignede en brøkdel af den rigtige alder. Hvor gammel var han nu lige igen?.. hmm.. Ligemeget.
"Hvad skylder jeg æren?" sagde han sleskt og smilte atter strålende til hende.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Imma bad little demon :3 //Mika//

Indlæg by Gæst on Fre 9 jul 2010 - 13:48

"Godaften". Hendes stemme var blid og let, tit svær at gennemskue, hun bukkede let, som altid høfligt. "Mit navn er Mika Amané, rart at møde dem". Hun smilte let drillende dog undrende, "fremmede?." hun grinte let, ved det næste han sagde. "Æren er på min side, du var den eneste i miles omkreds, med sans for farve, det var virkelig deprimerende at gå rundt mellem alle de sortklædte". Hun gjorde en pinefuld grimasse, hun kunne ligne en porcelændukke, men hendes personlighed gjorde hende en anelse uniqe. Hun så på ham med sine tågede grå'violette øjne og prøvvede at regne ud hvad han mon kunne være, der var nemlig noget ved ham.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Imma bad little demon :3 //Mika//

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum