Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Latest topics
» Music and alcohol - [Aleksei]
Man 17 sep 2018 - 22:19 by Aleksei

» What is going on?!
Man 17 sep 2018 - 17:24 by Khaa

» I am really worried Doctor.... (Angelique Dümont)
Man 17 sep 2018 - 17:19 by Zakaroff

» Sound of love - [Morgan]
Man 17 sep 2018 - 17:16 by Morgan L. Withers

» Show me you are worth it - Nightrage
Man 17 sep 2018 - 17:13 by Nightrage

» Still Very Much Alive (Sapphira)
Man 17 sep 2018 - 17:10 by Nightrage

» Oh ..f*** - [DuChance]
Søn 16 sep 2018 - 18:07 by DuChance

» Let me know what you think - [Caleb]
Søn 16 sep 2018 - 13:15 by Caleb

» Death is only another step (Nessa)
Fre 14 sep 2018 - 20:47 by DuChance

» Complications
Lør 1 sep 2018 - 23:11 by Kate Melora

Nyheder


Mulig race ændring på Engle og Djævle i deres oprindelse. Vigtigt at få det læst, og deltaget i valget om denne ændring skal ske!

Statistics
Der er i alt 499 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Vivian

Vores brugere har i alt skrevet 252632 indlæg in 12760 subjects

A Knight in Shiny Armor! ((Ross))

Go down

A Knight in Shiny Armor! ((Ross))

Indlæg by Gæst on Tirs 6 jul 2010 - 3:12

Sted: Byporten.

Tid: 12:00.

Vejr: Overskyde.

Omgivelser: Lidt menneske tomt.
__

Aidan trådte ind i det smukke scenario der var Di Morga, den næste by han var kommet til på hans rejse. Imens han gik kunne man tydeligt hører den sagte raslen fra hans rustning. Det var stort, skinnede, og var lavet i hvidt metal der havde nogle specielle inskriptioner på. Over alt var der skrevet på latin, Guds ord, hans bønner. Velsignelser, og andre ting der fik hans rustning til at se skrækindjagende ud for dæmoner og andre væsener der tilhørte den 'forkerte' side. Han gik af sted, hans store tower shield der hang på hans ryg med et symbol af en blå ørn og et kors med den hellige Jesu Krisi fader. Dette kors havde noget over sig, det emmede af en sær velsignet aura, der fik både den og ridderen til at virke ufattelig guddommelig. Ikke smuk, men blot guddommelig. Som var dette væsen der gik ind af Di Morga's porte en der nedstammede fra selveste den store Fader! Han bar en hjelm så man kunne ikke skimte hans ansigt. Ligesom på hans rustning så hjelmen også alt for skinnende og velsignet ud, der var små vinger på hver sin side og hvis man ikke vidste bedre kunne man fristes til at tro at han var en af de ældre væsener af gud der stadig betrådte denne jord.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: A Knight in Shiny Armor! ((Ross))

Indlæg by Gæst on Tirs 6 jul 2010 - 3:28

Ross kom gående ovre ved by porten i sit normale lidt kedelig tøj. et par sorte posebukser på med en grøn lang æremede tshirt og sine halvskæder. hun gik lidt i sine egne tanker indtil hun fik øje på denne engel. man kunne tydelig se det. Hun kiggede sig omkring. der var næsten menneske tomt og dem som så ham gik enten hurtigt vire eller stoppede op. hun var en af dem der stoppede op og kiggede nysgerrigt. *hvem mon denne person var?* hun vidste ikke hvad hun skulle sige eller gøre.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum