Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Nyheder

Siden har fået sig et nyt layout, som følge til at gøre siden mere personificeret, og overskuelig. Check Her hvilke områder det pårører, og hvilke ændringer der er tale omkring.

Siden er endnu ikke færdig, der vil derfor foregå ændringer løbende. Hvis man har ønsker er man velkommen til at kontakte Admin på PM

Statistics
Der er i alt 498 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Nadia

Vores brugere har i alt skrevet 252396 indlæg in 12753 subjects

Fødselsdags'ungen' bag Liony!

Go down

Fødselsdags'ungen' bag Liony!

Indlæg by Liony on Fre 2 jul 2010 - 17:42

Såé.. Idag har jeg fødselsdag!
Jeg fylder 14, - eller bliver det om ca. en time , altså kl. 18.32! Det betyder, at jeg er Krebsen i soltegnet, Skytten i ascendenten, Vandmand i Månen, Krebsen i Mars, Tvill..
Jeg skal nok stoppe... Som du kan se er jeg helt skudt i astrologi. Det gælder også for astronomi, kiromanti, numerologi og tarot. Jae, jeg plaprer derudaf igen...


Navnet er ... (hvorfor er det altid svært at præsentere mig for folk!?).. bare kend mig som Lulu..
Som skrevet bliver jeg 14 om.. Det står der allerede..
Jeg er fra Region Hovedstaden, og bor i, - som folk kalder det, Bajer-bæltet i Hvidovre.. Det er den sydlige del 'under' København, som er kendt for at være 'fyldt' med indvandrere. Ihvertfald i min 'by' eller stationsby, som man kalder det. Den nordlige del hedder så Whiskey-bæltet.
I skolen bliver jeg kaldt 'Nørden' eller 'Den overtroiske'. Måske er jeg lidt flittigere i skolen end dem i klassen, ellers er det bare dem, der slet ikk' laver noget..? Jeg er på ingen måder overtroisk. Men tror skam på nogle ting, som fører dertil.


Jeg, Lulu er som person, som er vildt stædig. Så stædig, som dråben, der kunne lave et kæmpe hul i en stor sten. - Det er en anden historie.. Hvis du nogenlunde kender mig godt, ved du, at jeg forebeholder mig rolig i alle situationer. Det får mig til at lyde, som en iskold pige, som ikke kender noget til varme. Måske er jeg det også, men føler mig virkeligt utilpas, når jeg får tanken om det.
Fordelen ved det er, at jeg kan modstå de fleste 'dårlige ting' bl.a. bandeord, som min bedste veninde flipper helt ud over. Vi er virkeligt nogle modætninger! Jeg kunne huske engang, jeg blev kaldt kælling og luder af én eller anden fyr, der var ældre end mig. Det var bare luft for mig, men så kommer der en kraftigere luft aka min veninde, der suser forbi mig og prøver at få fyren ned med egne ord.. Nok om hende ..

Der skal nok komme en mere ordenlig til jer, som hellere vil læse faktabokser end ren tekst.. Den er selvfølgelig længere nede..

Hvor var jeg..? Nåeh.. Som offer af Nobelprisen, som nørden af klassen, går jeg hverken med briller eller er begravet i bøger uanset tid og sted.. Har faktisk set de færreste kloge mennesker gøre det.. Alligevel elsker jeg at regne og læse uanset sprog, bare jeg kan det. Sport er ikke den bedste side af mig, men jeg elsker at svømme. Det er det bedste ved sport. Man kan svede uden man ved det, og man kan ikke skade sig udover at drukne, få krampe (husk udsrækningerne så), banke hovedet ned i bunden eller andre underlige skader..?
Tilbage til skolen, - Er en vildt nysgerrig person. Det er den næst stærkeste ting ved mig efter stædigheden.. Jeg blever ved med at spørge og spørge indtil, folk bliver vanvittige og flygter. Det gælder f.eks. de fleste lærere.. -.-''


De bøger, jeg læser er faktisk vildt forskellige. Da jeg var 'lille', læste jeg hele tiden kærlighedsromaner.. Nu læser jeg fra manga, tegneserier og små noveller til store og tykke vampyrromaner (eksklusiv Twillight-sagaen), fantasy, store tykke leksikon med græske guder og myter og faglige bøger.

Jeg er ved at drukne folk med informationer, at jeg er nød til at skippe det hele og ende med de sidste små informationer.

Dette skema er taget fra Liony, da jeg syn's, hun minder vildt meget om mig..

Spoiler:
Fødselsdag.. 2. juli 1996
Stjernetegn.. Krebsen ♋
Sprog.. Dansk, kinesisk (mandarin, kantonedisk, og et andet sprog fra Haikou, en lille kinesisk halvø)
Højde.. Siger bare, jeg er lav. Punktum. Og ikke dværghøjde.. Bare lidt under 160 cm og over 156 cm..
Vægt.. Nope.. Er ikk' vægt! *fnis* Ved det faktisk slet ikk.. Må være imellem 40-45??
Baggrund.. Af etnisk baggrund. Forældre fra Kina.. :D
Religion.. Buddhisme. < Tror på næste liv mm.!
Vaner.. At komme til at se iskoldt på folk..
Motto.. 'Du kender ikke natten, før Månen er gået ned.'
Seksualitet.. Hetero..!
Status.. Single
Første kys.. Ingen! Haha, noone has taken it! - Det er ikk' så vigtigt, men nu ved man, hvordan jeg er?
Forelsket.. Hmmmm, næææ....?
I hvem.. Jeg har jo skrevet, jeg ikk' er forelsket! Bliver ikk' så nemt forelsket, som Liony.. xD
Fobier.. Tror virkeligt, jeg har fobofobi. Altså jeg frygter at blive bange.. Plat ikk' ?


Spørgsmål? Så spørg!
Ville faktisk oss' have en smule kritik eller, hvad det nu hedder..?


Sidst rettet af Liony Man 11 okt 2010 - 17:50, rettet i alt 3 gange
avatar
Liony
Advanced Beginner (Rank 8)

Bosted : Everywhere.

Antal indlæg : 192


Tilbage til toppen Go down

Re: Fødselsdags'ungen' bag Liony!

Indlæg by Gæst on Fre 2 jul 2010 - 18:32

Nu vil jeg straffe dig! Du skal ikke slippe ustraffet fra et tillyke klokken 18:32! Ligesom du gjorde ved mig^^
- jeg kender dig/hende, og hvorfor undrer det mig ikke, at du sidder herinde og skriver om dig selv på din fødselsdag - det ligner dig? Trist. Lulu, du burde altså overveje lidt at holde dig fra astronomi, astrologi osv.. Du er jo ikke en nye Thyco Brahe xD Men det er sindssygt, så meget du ved om det. Jeg ved bare, at planeterne står i den måned jeg er født i som; "Tvilling," mere ved jeg ikke ._.' Men for andre: - doesn't matter. Men ud over det, så vil jeg bare lige lægge en anbefaling ud: (Lulu) Liony er en meget venlig person, sød og hjælpsom ^^ - Liony og Lulu er meget ens - hemmelighedsfulde. Skriver du med Liony, er det som at skrive med Lulu. Dog har de vel prøvet forskellige ting. Og jeg vil heller ikke satste på, at hun er en asprara i virkeligheden. Men skriv til hende folkens. I misser noget! (:

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum