Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Latest topics
» I am really worried Doctor.... (Angelique Dümont)
Søn 9 dec 2018 - 15:16 by Zakaroff

» A pure heart - [Carver]
Søn 9 dec 2018 - 15:10 by Carver Manning

» Missed you - [Alain]
Søn 9 dec 2018 - 1:51 by DuChance

» What is going on?!
Tors 6 dec 2018 - 2:23 by Khaa

» Show me you are worth it - Nightrage
Man 3 dec 2018 - 10:51 by Nightrage

» How about no?
Fre 30 nov 2018 - 20:59 by Roar

» Death is only another step (Nessa)
Tors 29 nov 2018 - 22:35 by DuChance

» I dont like the word 'Patient' (Noah)
Ons 21 nov 2018 - 21:02 by Morgan L. Withers

» Silence and Violence
Ons 21 nov 2018 - 13:49 by Cimberlie

» Face Claim
Man 19 nov 2018 - 10:49 by Edward Price

Nyheder


Mulig race ændring på Engle og Djævle i deres oprindelse. Vigtigt at få det læst, og deltaget i valget om denne ændring skal ske!

Statistics
Der er i alt 504 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Milo Fuchs

Vores brugere har i alt skrevet 253281 indlæg in 12778 subjects

Hvordan i al verden

Go down

Hvordan i al verden

Indlæg by Gæst on Tirs 29 jun 2010 - 13:28

Kunne man bruge 3 timer i et indkøbs center. Det var den tanke der fløj igennem Septiels hoved da han med et DUNK og et "Ååårh" Lod de mange indkøbs poser falde til jorden. Som sædvanlig var det ham der var endt med at bære de mange beholdere, med al verdens ting i. Han rullede med nakken og betragtede Kajika. "Var det der? Eller tager vi en tur til?" Det sidste blev efterfulgt af et let grin. Han var overbevidst om at denne lille shopping tur vel var noget som Kajika fandt afslappende, men han mente derimod at det var lettere irriterende, at fare rundt, ind og ud af prøve rum. Op og ned af taske. Kunne det dog blive mere trættende? Septiel tvivlede strækt.

Han smed sig i sofaen der så behageligt stod i Kajika lejlighed, den gav en lettere knirkende lyd, men det lod ikke til at gå ham på. Han lagde hovedet tilbage og knappede den øverste knap op i skjorten. Han kiggede rundt i lejligheden, se det var ikke ligefrem det han havde regnet med, men et eller andet sted kunne han godt genkende den uskydlige og pigede møblering over det hele. Han tog sine sko af og stillede dem ved siden af sofaen, som det nu engang var kotume. Han havde glemt alt om planen, og havde ladet sig rive helt med, de små kindkys, at blive kaldt kælenavne, og hele atmosfæren omkring Kajika fik ham til at slappe umådeligt af.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Hvordan i al verden

Indlæg by Gæst on Tirs 29 jun 2010 - 13:39

hendes blik blev vendt mod ham i det hun holdte en kjole og sagde"nåårh din stakkel skal vi se at komme hjem af og få dig til at slappe lidt af" hun grinte kært og gik hen til kassen og fik kjolen betalt lagt pænt sammen og i en ny pose og gik hen til Septiel og krammede ham let i det hun tog lidt selv af bære poserne og gik med ham udenfor og ændrede så retning hjem til hende selv, det var lidt udenfor terras gågade, hun var sygeplejerske så hun tjente kassen selv om hendes familie var rig så ville hun helst bruge sine ejne penge. Døren var hvid samt de andre døre og nogen vægge var sandfarvede cream farve kaldte man det og andre var helt hvide, mens køkkenet var af metal og sten, mest hvid smuk sten der var pusset til glat overflade som ved køkken vasken og selveste vasken var børstede stål, mens gulvet var der sorte klinger med hvid fue imellem, og skabene var metalisk, mens resten i lejligheden havde en lettere japansk kinesisk stil over sig. meget afslappet og sofaen var hvid i det uskyldig og hvid med metal ben, derfor kunne den godt knirke lidt, der var fladskærm 42 tommer, og phillips, mens der var dvd afslipper inde i væggen så den ikke fyldte, og så var der et smukt glas bord ved siden af sofaen han lå på dog var der os en 2 sofa ved siden af så de var stilt i en slags 3 kant eller dannet en lettere aflang firkant i alt. Hun smilede og satte sig i 2 sofaen der var overfor den væg med fladskærmen og så på Septiel og strøg ham let over det sorte hår og nussede ham i hovedbunden med smilet over læberne"er du okay smukke"

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Hvordan i al verden

Indlæg by Gæst on Tirs 29 jun 2010 - 13:58

Han lukkede smillende øjnene, og møvede sig tættere på hende. "Jaja... Jeg er da stadig i live ikke?" Han nød hvordan hendes fingre gled igennem hans hoved bund, som en sommerfugl der gled over marken på lette vinge strøg. Fantastisk. Han sank sammen i sofaen med lukkede øjne, der så næsten helt sorte ud, når de var lukkede. "Fik vi noget pænt pus?" spurgte han fraværende, han havde egentligt ikke kigget på hvad de havde købt, eller rettere hvad hun havde købt, hun havde en enkelt gang spurgt hvad han syntes om det, eller om han ville have sådan en, og han havde svaret med usikre ting som... jaa... eller tjoo... Eller den slags gambitter.

"Du lever da godt nok... Pænt her" konstaterede han, smillende bredt over hele femøren. Han åbnede de isblå øjne og satte sig op i sofaen, betragtende hele denne lejlighed, det mindede ham på ingen måde om noget af det han havde set. Det lignede ikke noget som han mente hørte en Aspara til, hvor var kunst, hvor var estetiik, og hvor var kultur. Men dette sagde han naturligvis ingenting om, smilte blot og kommenterede hvor pænt hun dog boede. Han trak sin sorte jakke af, og smed den over sofa'ens armlæn. Forsigtigt begyndte han et bevægede sine tæer. Efter en så lang gå tur nød han endelig at sidde stille. Han puttede sig tættere på hende, eller, der var ikke så meget putteri over det, han rejst sig fra sin sofa, og satte sig i hendes, hvorefter han lagde hovedet i hendes skød, og lod hende genoptage hendes nusseri. Helt skidt var det nu ikke.

Han følte sig som en veltilpads kattekilling, og han var fuldstændig overbevidst om at hvis han havde kunnet, så havde han spundet.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Hvordan i al verden

Indlæg by Gæst on Tirs 29 jun 2010 - 14:14

hun smilede let og var glad for han syntes om hendes berørelse af hans hår, hun ville nemlig gør alt for denne fyr han var hendes et og alt i hendes øjne han betød mere end verden for hende. Hun rødmede let da han sagde pus til hende og tog sig let til kinden med den frie hånd mens hun strøg videre og nussede blidt med finger bevægelser i hans hår og sagde"tjo... ja det fik vi egenlig?, og jeg købte os en ny sort jakke til dig vis det er" hun grinte let og det var en smuk lang enkel sort jakke virkelig lækker og figur syet så den ikke så for feminin ud men heller ikke for poset. hun så på ham lidt og sagde"tak tror jeg?, jeg er jo egenlig uddannet sygeplejerske såå? det er derfra alle mine penge er fra, jeg bruger næsten aldrig fra min fars penge" hun smilede kært og sagde"det nok derfor jeg ikke har chinet det så meget op som du kan se, og nu når jeg efterlyst så det blot blevet endnu være vis jeg pludselig skal af sted du ved..." hun sukkede let og betragtede ham med store øjne da han rejste sig for at gå hen til hende og hun rødmede utrolig meget da han satte sig ved hende og lagde sig blidt på hendes skød. hun mærkede varmen i sig stige op og rødmen i kinderne tog til, og blev mere synlig end før, mens hun blidt nussede ham i hovedbunden og lod nogen gange en lok sno sig let om hendes smalle finger og sagde"Hvor er du dog nuttet lige nu Septiel.... du ser så sød ud flotte" hun smilede kært og lod let et lille nuttet grin slippe struben et kort øjeblik og så på ham med de hav blå øjne der var mørkere end hans, de var som ild og vand, eller luft og jord.. Hendes øjne lukkede sig let mens hun nød hele øjeblikket dog efter en halv time var hun i et stadige mellem søvn og sløvhed

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Hvordan i al verden

Indlæg by Gæst on Tirs 29 jun 2010 - 18:15

Han lukkede øjnene en sidste gang, og smillede veltilpads. "tusind tak" Hviskede han, og slappede derefter af, eller det var ihvertfald det han foregav, han lod som om han sov, fordi han kunne ikke sove, han ville ikke sove, så kom mareridtene, stemmerne, alt det dårlige kom når man sov. Og der lå han så, trak vejret som om han sov, helt stille, uden et smil, præcis som når man sover var han helt rolig, som en kat der lå på lur i det høje græs lås han og ventede, ventede på at noget skulle ske så han kunne slå til. Han overvejede kort hvad han burde gøre, hvordan han burde gøre det, og hvad der skulle gøres. En gang imellem rørte han forsigtigt på sig, kun for at holde dette maske spil oppe.

Men han var lutter øre, hendes åndedrag, hvordan hun trak vejret og hvornår, hvordan hendes hjerte slog, og hvordan hun bevægede sig. Det blev alt sammen, det der kunne høres ihvertfald, lagret i hans hjerne. Efter, måske en halv time, måske mindre, måske mere, satte han sig op igen. "Ladies and gentlemen! GOODMORNING!" Gabte han, en perfekt simulering. Han smillede over sin egen replik. Strakte hånden frem, og rørte ved Kajikas kind. Kærtegnede den forsigtigt.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Hvordan i al verden

Indlæg by Gæst on Tirs 29 jun 2010 - 18:27

Der kom smuk lys ind i stuen fra gadelygterne der havde tændt sig selv efter mørkets frembrud og hendes nusseri forsvandt hurtigt i det han fjernede sig fra hendes skød, hånden faldt blidt ned ved hendes side. vejrtrækning forblev langsom og rolig selv om han nærmest gabt råbte det engelske ordspil ud og mærkede dog lidt forandring i det hun smilede blidt da han sådan langsomt kærtegnede hendes blide kind, blot som hun sad der op af ryglænet og armlænet med hovedet let på skrå sovende som havde hun ikke sovet ovenligt i flere dage, i beskyttelse sammen med Septiel, uden at ane uro over han havde skumle bagtanker angående dette møde men hvad anede hun ikke dog viste hun at i papirene tilhørte hun ham vis blot han gjorde krag på den smukke skønhed der kunne ha lignet et uskyldigt dådyr. Hun gabte blidt og vendte sig lidt på siden i det hun smilede lidt og mærkede varmen i hele kroppen og hendes drømme var fantastisk, det var nemlig gamle minder!.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Hvordan i al verden

Indlæg by Gæst on Tirs 29 jun 2010 - 18:38

"godmorgen sovetryne" Han lagde en arm om hende, og plantede et forsigtigt kys på hendes hals, lige nedenunder øret. Som om han havde gjort det tusind gange, hvilket han jo i princippet også havde, bare ikke på hende... Når man ikke havde noget job, så kunne man da lige så godt leve af andres penge, hvilket han havde gjort længe, fedtet sig ind hos en eller anden rig dude, og gjort ham glad, så længe det var muligt... Derfor var det nok en af de ting Septiel havde mest erfaring i... Kysseri.

Måske var det nu det skulle gøres? Måske var det nu han skulle gribe chacen og sætte hende en kugler for panden, genvinde den tabte ære... Men ikke endnu, hun var ikke afslappet hun, hun kunne stadig forvolde skade på ham inden der skete noget... Altså blev han nød til at, vente... Han kløede lidt i hendes hår, og bed forsigtigt i hendes øre. "Sover du stadig?" Han bed igen.. "Hallo?" Septiel hadede at blive ignoreret... Næsten lige så meget som han hadede De Volkan familien...

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Hvordan i al verden

Indlæg by Gæst on Tirs 29 jun 2010 - 19:22

hendes langsomme vejrtrækning blev lidt hurtigere i det han plantede kysset på halsen af hende vågnede hun så småt og de hav blå dådyr øjne der glinsede som dirmanter kom frem da øjenvipperne let lod sig åbne magisk som i film langsomt og så fortryllende ud som en skønhed der havde sovet tusinder år og kunne for få en hver mand hun ville ha, hvilket ikke var helt galt fra virkeligheden. Hendes læber blev blidt kærtegnede af den jordbær røde tunge mens de lange smukke smalle finger med de klare skinnende glas negle lod sig glide blidt igennem det lange prinsesse platin blonde hår og mærkede hvordan hans lille nap fra tænderne kom i hendesz øreflip og hun rødmede let og sagde"Septiel?" hun vendte hovedet mod ham i det hun grinte kært og kyssede ham blidt på kinden og lod fingerne stryge hen af hans kæbe i det hun placeret et lille bid i hans øre flip og rødmede let over kinderne så det kunne ses som om hun havde en mild form for rouge på mens den anden hånd lagde sig blidt op af hans brystkasse og hun lænte sig mod ham. "hvad nu ? Septiel? keder du dig hihi" hun blinkede drilsk til ham i det hun rejste sig elegant op og strakte armene over hovedet for at få alt søvnen ud og gabte så igen for at få nok ilt til hovedet og så lod hun armene finde plads igen ved siden af hendes spinkle smukke timeglas form af en krop hun havde og sagde"ååårh jeg tror jeg snupper mig et bad, der er mad og vand i køkkenet og hvad du nu ellers vil ha? Septiel så du tager bare for dig, og vis du os vil i bad så husk der er ikke lås på fordi jeg bor jo normal alene?... og har nærmest aldrig gæster, mødes mest hjemme ved dem sååå??... vis du skal i bad så gi mig lige besked fordi døren er temmelig lydtæt vis man ikke høre efter at vandet er tændt og man er i sine egne tanker?? ikke også smukke"

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Hvordan i al verden

Indlæg by Gæst on Tirs 29 jun 2010 - 21:41

Septiel kiggede på hende mens hun gik. Der gik, ca. 5 sekunder efter at hun havde lukket døren efter sig, til han rørte sig. Han smillede bredt, eftrsom en ide havde bredt sig igennem ham. Som en flok fluer der var startet ved enden af rygraden, og havde snurret sig op igennem brystet igennem nakken og havde forplantet sig til et lumskt smil på hans læber. Han rejste sig, og dalrede ud i køkkenet, inden længe fandt han en tallerken, kniv og gaffel, åbnede køleskabet, og lagde hovedet på skrå, det var ikke ligefrem 5 stjernet, men der kunne da sikkert blive noget lækkert her.

Han knækkede fingrene. "Cover me, im going in" Klukkede han for sig selv.

Ca. 2 minutter senere stod han med en vakkelvorn burger på sin tallerken, ikke fordi Septiel havde dårlige balance evner, men simpelthen grundet den enorme mængde mad der var klemt ind imellem de to sesam boller. Han lagde gaffel og kniv ved siden på tallerkenen. Bevægede sig over imod Kajikas skrivebord, snuppede hendes telefon og høretelefoner, hvorefter han ganske forsigtigt, næsten lydløst sneg sig hen til døren, og fik, igen, næsten fuldkommen lydløst åbnet den, og fik sneget sig ind. Her satte han sig så på toilettet, skruede høretelefonerne i, og utydeligt utilfreds med hendes musik smag, gik han online, fandt Mozarts 16 symfoni, og smillede tilfreds, hvorefter han gik i krig med sit torn af føde, og betragtede Kajika i badet, og guderne være prisset havde hun valgt bruse kabinen og stod med sæbe i hele ansigtet. YES!

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Hvordan i al verden

Indlæg by Gæst on Tirs 29 jun 2010 - 21:55

Hun mærkede vandet stille piple sig ned af den nøgne krop af hendes mens hendes krop havde det som ville den suge alt vand ind i sig som var der elektrisitet i vandet der statisk lod sig kragle op af huden på hende og suge sig ind i hende og gøre hele kroppen varm mens vandet var lunkent og blev så varmere da hun skruede lidt mere op... hun smilede og lukkede øjnene og gik under vandet helt og skyllede sig ovenligt i det hun tog sæben mellem fingerne så det lignede tyk blod næsten og ramte jorden langsomt som slim dog ikke så ulækkert så det ud, og ikke nok med det så smørte hun sig ind i det hvide smukke stas der havde en kontrast som blod næsten? selv om det ikke var det, og duften spredte sig rundt i rummet mens hun ej havde registrerede at der var kommet en vis ubuden gæst indenfor i badeværelset og betragtede hende som han ville, dog ville han ha set alt til hende vis hun ikke havde stukket af som 16 årig.. Hun bed sig let i underlæben og lod finger spidserne kærtegne den nøgne krop af sin egen og sagde"mmmh" hun nød det dejlige vand og strøg blidt det lange smukke platin blonde hår bagud, og det var smuk bølgende lidt krøl i selv om hun var glathåret så krøllede det når det blev vådt men når det en gang var blevet tørt igen blev det helt glat. hun smilede og stod dog med ryggen til Septiel... så han så intet til hendes private stedet! .. kroppen funklede af de smukke våde gennemsigtige dråber der lod sig glide ned af hendes krop, sammen med den skummende hvide sæbe.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Hvordan i al verden

Indlæg by Gæst on Tirs 29 jun 2010 - 22:34

En enkelt gang eller to ville have skifte musik stykke, men alt i alt fortsatte han som han hele tiden havde gjort, han sad og spiste hende mad, brugte hendes høretelefoner og hendes internet forbindelse. Mens han sad og betragtede hende krop, nu manglede der da kun en kold drink, så var alting perfekt. Han smillede bredere, mens han betragtede hende mærkede han et instinktivt begær vokse i ham, yderst afslørende og upassende, men sådan var det nu engang. Han slikkede sine fingre og klemte den sidste bid ned, han lænede sig imod væggen og smillede vel behageligt, tallerkenen blev stillet på håndvaskens kant, og frembragte en skrabende lyd, ikke høj, men heller ikke lav.

Men eftersom Mozart stadig bragede i hans øre bemærkede Septiel det ikke, han sod blot og lod stemningen overvælde ham. En enkelt gang slikkede han sig sulten om læberne, eller lagde hovedet til den ene eller den anden side for bedre at kunne se hende, men ellers sad han helt stille.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Hvordan i al verden

Indlæg by Gæst on Tirs 29 jun 2010 - 22:47

Hendes hænder gik blidt over armene og så ned over maven fra brysternes smukke barm og hen over de smukke hofter og lod sig blidt sæbe håret til og nynnede en let melodi, mens hun stille lagde øret til siden og sagde"Hva??" da hun syntes at høre lyden fra den skrabende tallerken der belv sat på bordet i det hun vendte sig om for at kigge... hun vendte sig dog stadig med lukkede øjne og hendes smukke hud var afslørende over den smukke mave der glinsede af det våde vand som var hun indhyllet i et smukt guld skær i det hendes hud nærmere var guld glimtende end gyldenbrun. hendes lange smukke hår der gik til hofterne lå foran nu så det gemte hendes bryster men stadig på en uskyldig måde så man kunne se hvor store de var og strittede ud mens tøjet lå henne i vaskekurven også g-strengen og Dskålen af en bh. Hun åbnede stille øjnene og kunne ikke rigtig se noget så hun lukkede dem blot igen og tog bruserens hoved og skyllede sæben ud af håret, sat den tilbage og slukkede for det dejlige vand og nu var der blot dråberne og høre og hendes smukke våde fodtrin, da hun gik i blinde langs væggen mærkende med fingerne og fandt et håndklæde og tog op til ansigtet og tørede sig så hun kunne se ud af øjnene ....

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Hvordan i al verden

Indlæg by Gæst on Tirs 29 jun 2010 - 22:55

Septiel satsede, smillende bredt over hele femøren, rakte han en hånd i vejret, og bevægede fingrene i et kærligt vink. "Hej pus" Grinte han, mens hans øjne gled over hende. Hvorfor i al verden kunne hun være så slank og så ... Det var da fysisk umuligt, eftersom bryster var lavet af fedt og mælkeceller gav det jo ingen mening, når hun nu var slank som en anorektiker. Han kløede sig i håret, og slukkede for telefonen, hev de små ørepropper ud, og lagde den ved siden af tallerkenen. Der sad han så, og betragtede hende, fjernt, som om han søgte at se igennem hende, og ikke direkte på hende, hans isblå gennemborende hende, i et desperat forsøg på at finde et svagt punkt, men han gik forgæves. Han bed sig i læbet, hvorefter han lænede sig frem imod hende.

"Kan du selv tørre dig eller skal jeg?" Spurgte han i et neutralt tonefald, som om det var hundrede procent dagligdags. Hans tænder skiltes i et grin, forhåbentligt, ville det her også blive daglig dag, om ikke så længe, de skulle vel lige vende sig til det.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Hvordan i al verden

Indlæg by Gæst on Tirs 29 jun 2010 - 23:04

hendes øjne blev store og hun så på ham med åben mund og turde intet at sige?? altså hvad skulle hun dog sige til ham efter som han bare havde trængt sig på altså her ind, hun stod der og tog hurtigt håndklædet om sig og sagde"Septiel! hvad laver du her ude og jeg.... jeg kan godt tørre min krop selv??" hun strøg blidt håret bagud så det ikke var i klemme med det smukke håndklæde i hvidt og betragtede ham blot, helt lammet over han var kommet der ind og så slet intet sagde til hende. Hun rødmede over hele masken og så let ned i alt sin flovhed og sagde"Septiel det.... det må du ikke gør igen uden at spørge?" hun så flovt på ham og stod der helt uskyldigt og krammede sig til håndklædet som om det var hendes frelser over han havde næsten set hele hendes krop, og hun havde specielle former nærmest som en porno prinsesse dog var hun slet ikke i den branche. Hun så på sin bærbar og stikket i det hun sagde"min?.... nåårh hva pokker det vel ikke så slemt" hun roede sig let i håret med hovedet let på skrå, øjnene lukket og grinte i mens hun smilede til ham rigtigt sødt og åbnede dem langsomt og gik hen mod ham for at vise hun ikke var bange for han nærmede sig og sagde lettere genert"dette betyder hævn smukke wonderboy"

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Hvordan i al verden

Indlæg by Gæst on Tirs 29 jun 2010 - 23:13

Han smillede bredt. "Så jeg skal spørge?" Grinnede han for sig selv. "Beder om tilladelse til at forulempe dig" Han rejste sig, plantende et kys på hendes læber, og prikkede drillende til hendes bagdel. Hvorefter han tog tallerkenen og musikafspilleren og smuttede ud af badeværelset med et grin på læberne. Han lukkede døren efter sig, og smed hurtigt tallerkenen i opvaskeren, og satte mobilen til opladningen igen. Han knappede den røde vest op, og lagde den på hendes natbord, pistolen raslede ud, og lagde sig ved foden af sengen. Han lagde ikke synderligt mærke til dette, hvad skulle der ske, skulle Kajika finde på at skyde ham? Nej tvært imod så var hun helt skudt i ham i forvejen. Han smilte over til ordspil.

Han gik ud i køkkenet igen, og konstaterede at opvaskemaskinen og ham ikke var de bedste til. Dette betød at han smøgede ærmerne op, og gik ellers i krig med sin tallerken. Vandet spullede ned over den, og han gned og knubbede på den knap så hvide overflade, et desperat forsøg på at rengøre den, og efter, måske fem minutter var han tilfreds, tørrende den i et viske stykke smed han den ind i det skab hvor han oprindeligt havde fundet den.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Hvordan i al verden

Indlæg by Gæst on Tirs 29 jun 2010 - 23:21

Hendes vejrtrækning blev pludselig meget svære i det og hendes øjne var helt åbne og blikket helt overrasket som om hun lige var blevet vist en ring eller noget bedre, som om alt flaskede sig for hende og verden var fredlig og idyllisk. Hun rødmede let og mærkede hans smukke dejlige blide læber mod hendes silkebløde fyldige læber og tog sig til kinderne bagefter som om hun ville smelte ved blot denne smukke dejlige berøring og sagde"ååårh Septiel... jeg ville ha sagt nej, men mit svar nu er ja...." hun så på ham med lettere drømmende øjne og grinte.... i det han gik ud der fra så hun sig om efter noget nyt tøj og smilede let, mens hun fandt noget der ikke var for tiltrækkende. Kajika tog sin hvide smukke silkebløde dejlige kjole på der lige gik under bagdelen og huskede let hans dejlige finger der havde berørt den!.
i det hun sneg sig ud fra hendes badeværelse og så overmod Septiel og tænkte*nej han ... han ville aldrig skyde mig ! det kunne han ikke finde på det vil jeg simpelthen ikke tro på han er jo min barndoms crush og han er så nuttede og han kyssede mig og nej! han ville aldrig holde en pistol mod mig igen eller .... eller gør noget seksuelt ved mig eller tvinge mig til noget som at få information ud af nogen med min skønhed???? ,.... han ville aldrig bruge mig og det er jeg helt sikker på desuden hvad skulle han os bruge mig til jeg har blot skønhed og nogen lidt for farlige kræfter jeg ej kan styre i nu*...

hun tog blidt armene om hans dejlige liv og bed ham let i øret i det hun stille smilede ondt og holdte pistolen mod hans side og hviskede"jeg ved du er ude på noget Septiel.... nok er jeg stadig forelsket i dig, men du vil aldrig nogen sinde få chancen for at dræbe mig" hun havde mærket hvordan han.... han havde kigget på hende og studerede de små bevægelser mens han troede han kunne chamere sig ind på hende men det var endnu ikke sket for nogen fyre, kajika var naiv men ikke dum i den forstand, hun havde mærket hans had og vidste at han ville måske vælge vejen og dræbe hende men han skulle ej! få chancen!. Hun sagde"bliv stående!!!.... ellers skyder jeg dig direkte fra siden ind i hjertet og du dør med det sammen Septiel..." hun smertes over at skulle gøre dette, men det var endten! hende eller ham!.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Hvordan i al verden

Indlæg by Gæst on Tirs 29 jun 2010 - 23:37

Septiel smillede. Han lænede sig tilbage imod hende, lænede sig op imod hende. "Okay skat... Har du fået din hævn nu?" Spurgte han så, med en antydning af latter i stemmen. Han strakte sig og gabte. "Hvis det skal virke, så bør du måske snige dig ind på mig" klukkede han. Han lagde hovedet på skrå. Hvad ville hun gøre, skyde ham? Han tvivlede stærkt, et smil gled over læberne, han slikkede sig oomkring læberne, intet kunne gå galt, for ingenting kunne blive værre nu, døde han, ja så døde han, og levede han, ja så levede han. Han var faktisk glad for at være sammen med Kajika, men når man nu engang var en Lacer, så så alle på en som om man ville bringe hele verden ned. Han var opdraget til at finde folks svagheder, men det betød da ikke han ville udnytte det? Han trak vejret dyret ind.


Han strakte sig nydende... "Skyder du, så skyder du, og dør jeg, så dør jeg... Hvad vil du gøre ved det? Jeg er glad for dig... Jeg hader dig langt fra... Jeg kan faktisk." Han holdt en kort pause... "Jeg kan lide dig... okay?"

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Hvordan i al verden

Indlæg by Gæst on Ons 30 jun 2010 - 0:02

hendes hånd rystede i det han spurgte hende om hun havde fået sin hævn nu og hendes eneste svar var blot"nej... jeg vil ikke hævne mig sådan her ..." hun rødmede og sagde"jeg vil ikke hævne mig sådan her..... Septiel.... men det blik du har de tanker du sikkert tænker kan jeg måske tag nogen chance nogen sinde .... og lade dig være nær mig med tillid og vide du ikke vil tag denne og skyde mig ligeså snart du.... du får chancen! okay, jeg er opdaget til at finde de små click! folk får og de studerende blikke som når de vil se hvornår deres bytte er mest sårbar, jeg vand til folk vil nedlægge mig derfor kunne jeg sagtens se der er noget i dig der stadig ulmer...." hun bed sig i underlæben og sank blidt pistolen og lod sig tabe den... den var end ikke afsikret... hun sukkede og sagde"septiel... undskyld jeg .... jeg kan os! lide dig" hun tog om ham og krammede sig ind til ham og sagde"undskyld! septiel... jeg ville aldrig kunne skyde dig alligevel undskyld, jeg er bare så bange for du lyver for mig og laver smukke dejlige spind i mit sind der skal få mig til at tro det du sagde, netop at du kan li mig..... og ikke hader mig på trods af vores familie strid..." Hun lod fingerne glide op til hans smukke hår og nussede det mellem fingerne i det hun blidt så ham i øjnene nu og lod sin krop være med hans og langsomt men blidt kyssede ham nær de smukke læber, blot lige ved begyndelsen af mundvigen.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Hvordan i al verden

Indlæg by Gæst on Ons 30 jun 2010 - 10:54

Septiel smillede bredt. "Du er tilgivet.... Mere eller mindre" mumlede han for sig selv. Han lagde armene om hendes hals, og kyssede hende forsigtigt. "Du er stadig lidt jumpy over at du er blevet efterlyst" Hviskede han forsigtigt, hans tommelfingre gled under hendes hår, og bevægede sig op og ned af nakken i en masserende bevægelse. "Slap nu af" hviskede han forsigtigt, hvorefter han kyssede hende langtrukkent på de bløde læber, lukkende de isblå øjne samtidigt. Efter lidt tid stoppede han kysset. "Hvordan kunne jeg hade dig?" spurgte han nysgerrigt, han fortsatte dog kærtegnende på hendes nakke, fjernt stirrede han ud i luften, mens han forsøgte af finde en grund. "Du har noget dårligt musik på din mobil... Og... ja... hmmm" han bed sig i tungen og tænkte videre, han kunne finde på massere af grunde, at hendes familie havde forrådt hans, at hun var en Di Volkan, men det kunne han ikke sige.

Han trak på skuldrene. "Nope... Nothing comes to mind" Han rystede på hovedet, og hev hende ind til sig. Forsøgte ikke at lade sig mærke med hvad der lige var sket, fordi hvis han blot skælvede en lille smule, kunne det tolkes som at han var skyldig. Så derfor, beholdt han sin sædvanlige rolige facon, men indenunder, var han ved at skide i bukserne af stræk...

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Hvordan i al verden

Indlæg by Gæst on Ons 30 jun 2010 - 11:18

Hun mærkede den blide berørelse og mærkede kilden i maven og rødmede let over de markerede kindben mens hun bed sig i underlæben helt usynligt for ham og slap så blidt men modvilligt læben med et let suk i det hun slappede mere af da han strøg hendes under håret og sagde"mmmmh jeg skal prøve" hun smilede kært lettere forførisk med dette lystende blik der nærmest skindet over hendes hav blå dådyr øjne der lignede krystaller mens huden havde sin egen glans som håret der let bølgede ned over hendes ryg helt ukontrolleret. hun nikkede anerkende lidt efter"ja jeg er stadig lidt oppe angående efterlysningen og hey? vidste du det godt....." hun kunne ikke huske at ha snakket om det men wauw! hvor ville det blive pinligt vis det var? hun havde sagt hun var det og ikke mere kunne huske det??.

Hun så på ham i det hun vendte hovedet ovenligt mod ham igen mærkede hun hans læber og nærmest faldt sammen dog holdte hun fast i ham så hun kom ikke helt i knæ, hun mærkede virkelig følsen inden i boble op og sagde"Septiel..... årh septiel" disse himmelske skyer af læber han havde og han placeret dem perfekt hver gang"jeg aner ikke hvordan men jeg kan ej hade dig" fingerne strøg blidt hen over hans kind og ned af halsen på ham mens hun stille fandt en smuk sort hårtot og legede med den mellem fingerne og fniste sødt"heh så du hader min musik wonderboy, jamen jeg kan jo ikke leve op til alle krav" hendes finger lod sig flette i hans ene og sagde"Rolig Septiel jeg stoler på dig nu og vil ikke lade dig ske noget min smukke" hun blinkede og bøjede sig let ind over ham og hviskede"Sikker på du ikke hader mig, jeg er jo trosandt... en ......... Di Volkan"

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Hvordan i al verden

Indlæg by Gæst on Ons 30 jun 2010 - 11:36

Han smillede bredt. "Di volkan?" Han blinkede måske en gang hurtigere end normalt, men ellers var han uforandret. "Uh ja... Forresten så lovede du at gøre det godt igen, og jeg mindes ikke at noget sådan er sket" Forklarede han smillende, hvorefter han drillende kyssede hendes næse. Han stoppede med at massere hendes nakken, og armene gled dovent ned over hendes mave, før de lukkede sig lige over hofterne. Han lagde hovedet let på skrå. Gled forsigtigt ind i hendes øjne, blå, han huskede hvordan han så ofte havde stået og hadet sine egne blå øjne, blå og sort passede så utroligt dårligt sammen, at sove var ingen mulighed, så det var øjnene den måtte være gal med.

Han rullede anspændt med skuldrene, hvordan kunne det være at hver gang han TÆNKTE en enkelt offensiv tanke imod hende, så lod hun til læse den direkte ud af hans hjerne, det var møjhamrende irriterende. Han overvejede kort hvad han nu burde gøre, pistoeln lå på gulvet, udover den havde han ingen våben. Han gad ikke bekymre sig om det, hun ville vel ikke gøre ham noget, hun var fuldstændig væk i ham.

Og pludselig slog en enkelt linje ham, fra Shakespears mest berømte teater stykke Romeo og Julie
Love, is a losers game.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Hvordan i al verden

Indlæg by Gæst on Tors 1 jul 2010 - 21:18

hendes blik var varmt og hun nikkede"ja det har jeg jo lovet og hvad kunne du da tænke dig der kunne gøre alt godt igen???" håret lod sig blidt glide ned af hendes skuldre i det hun havde kigget op og så lod det sig blidt finde sin plads bagved ryggen igen. hun lod fingeren stryge blidt hen af hans kæbe og bed ham drilsk i øreflippen efter han havde drillet hende med kysset på hendes næse og rødmede blot som altid over kinderne, den røde nuance havde et lyserrødt skær i sig denne gang i det, hun syntes det var rigtig pinligt denne gang efter som han holdte meget tæt et vis sted og så hofterne som bragte mindet om det lille klem på bagen frem. Hendes hænder lod sig blidt finde vej om til hans ryg og placeret et kys ned af hans hals og hun hviskede"du virkelig dejlig Septiel" inden i stolede hun ikke! på ham stadig, er var noget fraværende i ham men hun ville ikke mere lade det gå sig på, dog ville hun stadig være opserverende... men hun ville heller ikke virke for mistænksom eller som en der blot aldrig lod til at stole på nogen, hvilket i dette tilfælde var rigtigt!.. Hun satte fingeren for hans læber og sagde"nej det er ej...." hun blinkede og tog ham blidt i hånden og fik ham med ind i soveværelset dog ikke for at gør noget frækt med ham... men bare for at få ham væk fra pistolen der lå ude i køkkenet nu"så hvad har du lyst til at lave?, se tv, sove eller blot lægge og snakke?" hun så ham dybt i øjnene og man kunne vis man var tilskure se hvilken forskel de havde, isblå med havblå varm og kold...

Det eneste kajika kunne tænke på var at han var hendes døds fjende og hun havde lært en ting i sin familie aldrig stol! på en Lacer.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Hvordan i al verden

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum