Vie La Mort
Velkommen til Vie La Mort.
Login eller lad dig blive registreret i denne magiske verden!
Latest topics
» Dance of the Brush (Cherish Radcliff)
Today at 1:28 by Caleb

» Ready for our weekend? (Charmeine Love)
Today at 1:23 by Khaa

» I am really worried Doctor.... (Angelique Dümont)
Today at 1:16 by Zakaroff

» Do I know you? - Aleksei
Yesterday at 20:06 by Aleksei

» How about no?
Man 20 nov 2017 - 1:52 by Roar

» Big changes - Khá
Lør 18 nov 2017 - 16:31 by Charmeine Love

» It is just fun! - Edward
Søn 12 nov 2017 - 22:40 by Edward Charleston

» Ny emneopstilling:
Lør 11 nov 2017 - 21:33 by Cathy

» Artistic Souls? (Cherish Radcliff)
Lør 11 nov 2017 - 21:22 by Cherish Radcliff

» I know I did something wrong... but I'm not sorry - Niklaus XXX
Tors 9 nov 2017 - 6:02 by Harry Jepsen

Statistics
Der er i alt 673 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Serena

Vores brugere har i alt skrevet 239772 indlæg in 12011 subjects

når glasset splinters..

Vis foregående emne Vis næste emne Go down

når glasset splinters..

Indlæg by Gæst on Fre 25 jun 2010 - 21:45

Sted: et sted i terre..
Tid: næsten midnat
Vejr: vejrstille, stjerneklar, lidt vind.
Omgivelser: et typisk gadebillede, med et værtshus ud til den ene side, og nogle butikker, som har lukkede ud til den anden, mens der et svagt lys fra lygtepælene, som står ud til hvert side af gaden.
næsten mennesketomt..

natten var kold, med ganske få stjerner på den mørke himmel, der lå over terre, som var den male på.
skyggerne var lange, sorte dyster og midt i det hele stod en ligeså mørk personlighed.
hans skridt var afdæmpe, næsten lydløse som hos en kat, der snig igennem natten.
hans mørke øjne så skævt ud til siderne, så denne nye by an, som han var endt i.
lidt lys fra lygtepælen kørte kort over hans halvlange blege hår, og ned over ansigt, som kort kunne ses, før det igen var henlagt i skygger. den sorte lange frakke flagede kort bagud, der en lille vind fik fat i den, og som fik håret til at danse et kort øjeblik. rayflo gik fordi en ny lygtepæl, hvor det svage lys kort kørte over hans ene hofter, hvor der kunne anes en sort pistol, før alt igen var mørk og sort..
hvor var det han var endt henne? det vidste han ikke, men ud fra hvad han kunne se, var det her ingen normal by. for det først var det ikke på korte, for det andet havde rayflo aldrig hørt tale om..
hans søgte slog sig med fast på værtshuset, som han begyndte at søge over imod..
for alt i alt var det hårdt altid at flygte..


Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: når glasset splinters..

Indlæg by Gæst on Fre 25 jun 2010 - 21:57

En nølge klinkede svagt da den med en ret høj hast blev drejet om. Den lille café, Café Rouge havde lige lukket eller havde været det i godt en time nu. Men den lille halv engel eller måske også lidt den lille halv dæmon havde fået det dejlige job at gøre rent og lukke af. Så for hende var der ingen at sige 'Hej hej og tak for i dag' og så videre. Men hun var også ret lige glad. Den lidt udfordrende uniform hendes chef havde valgt til servitricerne jo i den nogenlunde store sports taske samen men alt det andet hun ahvde brug for (Og lidt mindre brug for) gennem en normal dag. Hendes skifte sko, Make-up tasken sammen med den lille børste til et sætte det lange hår af og til og mange andre ting. Nu var hun bare iført et par stramme jeans af nogett mørkeblå cowboy stop og en lidt stram lyserblå top.
Izabell stod et kort øjeblik og trak vejret roligt og så så lidt rundt. En dejlig duft af både mad og go' drikkevare kom strømmende fra en af værtshusene og hun satte så sin kurs mod det. Hun trådte roligt ind og hendes bevægelser var både bløde og let smidige. Hun havde et forsigtigt og lidt varmt smil på hendes let lyserøde læber og hendes lange blonde hår sad i den sædvandlige side fletning.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: når glasset splinters..

Indlæg by Gæst on Fre 25 jun 2010 - 22:40

rayflo satte faren lidt ned, der han pludselig så noget skyde frem fra mørke og hen imod den samme sted, som han lige havde udset sig.. han trådte høflig lidt til den ene side, så den unge pige, kunne træde først ind.. hans øjne fulgte hende kort, anslog hende til på grund af hendes duft til at måtte være engel.. selvom han ellers fornægtede det, så havde han et sted stadig problemer med engle ligesom så alle andre dæmoner. han gav hende kort et nik, og en af sine hemmelighedsfuld smil, der ikke viste hans tænder..

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: når glasset splinters..

Indlæg by Gæst on Lør 26 jun 2010 - 11:04

Izabell stoppede kun kort op da der pludselig var en ung mand ved døråbningen. Eller hun følte det lidt som om at det var pluseligt da hun havde set lidt ned i jorden. Hun stod lidt før at hun så smilede taknemmeligt til ham og gik videre ind. Hun så sig kort over skulderen men hun var ikk ligefrem skræmt over hans kulde. Den kulde der også lå over hende bare lidt mere svagt. Så gik hun hen til baren eller hvad det nu var. Hun satte sig på en af stolende mens at en kop varm chokolade med flødeskum blev sat frem foran hende. Hun tog ikk en tår af den med det sammen men sad lidt og så fjernt ud af et vindue mens at hun holdt om den høje kop med begge hænder.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: når glasset splinters..

Indlæg by Gæst on Lør 26 jun 2010 - 18:54

//...//

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: når glasset splinters..

Indlæg by Gæst on Lør 26 jun 2010 - 20:51

rayflo ventede til at pigen, var kommen helt ind, før han selv trådte ind på værtshuset.
hvor alt snak øjeblik forstumme ved syn af han, hvilket kun fik smilet på rayflos læber længere op, så man næsten kunne ane tænderne. for sted var han så vant til det, hvert gang han besøgte et nyt sted, skulle han altid igennem samme omkring anekendelse, med tiden gad han ikke engang at søge den længere.. rayflo begyndte langsom at gå frem imod baren, mærkede de mistroiske blikke, der fulgte hans mindste bevægelse. nogle af dem gjorde hurtigt korsets tegn frem for sig, andre grab om deres kors, eller noget helt tredje..
han satte sig rolig ned på en af barstolene. lod satte rolig sin skuldertaske, der var lave i noget mørk stof ned på gulvet, så den stod lænede op af barstolen, før han atter vendte sit blik imod bartenderen, der ligesom de andre gæster så på ham med et mistroiske blik, selvom han gjorde meget på at skjule det.. rayflo bestilte kort en mørk fadøl, og lidt mad. mærkede hvordan folk langsom begyndte at vendte tilbage deres egen lille verden, selvom flere stadig skævede til ham, selv så rayflo pludselig så at han var endt ved siden af den engel, han havde ladt komme ind først..

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: når glasset splinters..

Indlæg by Gæst on Lør 26 jun 2010 - 21:05

Izabell havde godt kunne fornemme den pludselige stilhed da den unge mand trådte ind. Selv gjorde hun ikk noget ved det. Hun fornemme deres bevægelser som om at hun havde øjne i nakken. Hun så dem lave korsets tegn og tage fat i deres kors eller sådan noegt. Det gjorde de fleste så det var sikkert en dæmon. Hendes smil forsvandt lidt. Hun strammede grebet om sit høje krus og og hun stift sit blik være fjernt. Hun opdagede godt at dæmonen satte sig ved siden af hende og hun blødte lidt op igen. Hun førte sit krus op mod sin mund stadig med begge hænder og tog en lille tør af den varme drik. Det varmede dejligt i halsen og videre rundt i hendes krop. Så så hun over på den anden side bag barens forskellige drikkevare og direkte ind i sit spejlbilled da der var et stor spejl.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: når glasset splinters..

Indlæg by Gæst on Søn 27 jun 2010 - 20:44

bartenderen så kort på ham med et mistænkelig blik, som om han forventede at den nykommen person for ham, hvert øjeblik skulle hoppe og skyde vildt om sig, eller slå en eller anden ihjel..
men rayflo gjorde ingen af de ting, han forholdte sig rolig med et fraværende blik i sine dyriske mørke øjne. han så kort skævt over på englen, rykkede kort næsen af hendes søde duft, som var blande med noget andet, han anslog til at være dæmon ligesom ham selv, før hans tanker igen frygtede tilbage til det, der optog ham mest..
hvor var det han var endt henne?
og hvad det overhoved en god ide, at blive her?
rayflo var så optage af sine tanker, at der bartenderen pludselig hamme den mørke fadøl ned foran ham at flyttede han ikke engang blikke for at se op. han rakte kun sin frie hånd ud, der han havde satte sig sådan at hans hoved støttede sig til knorene på den venstre behandskede hånd. den grove smag skylde kort ned igennem halsrøret, der indvendig var som en ørken..
"hvad gør dog en mænd som dem i vores by?" spurgte bartenderen, som havde givet ham øllen pludselig, med en mørk stemme, han dog prøvete at holde i normal toneleje, men rayflo kunne stadig høre frygten i den..

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: når glasset splinters..

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Vis foregående emne Vis næste emne Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum