Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Latest topics
» Not you again?!
Tirs 5 feb 2019 - 21:51 by Cathy

» A pure heart - [Carver]
Man 4 feb 2019 - 12:46 by Carver Manning

» Missed you - [Alain]
Man 4 feb 2019 - 12:43 by DuChance

» Death is only another step (Nessa)
Tirs 29 jan 2019 - 17:23 by DuChance

» Show me you are worth it - Nightrage
Søn 27 jan 2019 - 1:04 by Nightrage

» I am really worried Doctor.... (Angelique Dümont)
Fre 4 jan 2019 - 22:39 by Zakaroff

» Still Very Much Alive (Sapphira)
Tirs 1 jan 2019 - 22:02 by Nightrage

» Et gensyn med en gammel ven - Milo Storm
Ons 26 dec 2018 - 22:50 by Artair

» A proper meal - Nicholas Tallon
Søn 23 dec 2018 - 13:40 by Nicholas Tallon

» I dont like the word 'Patient' (Noah)
Lør 22 dec 2018 - 17:53 by Morgan L. Withers

Nyheder


Mulig race ændring på Engle og Djævle i deres oprindelse. Vigtigt at få det læst, og deltaget i valget om denne ændring skal ske!

Statistics
Der er i alt 505 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Sølve

Vores brugere har i alt skrevet 253509 indlæg in 12785 subjects

Party all night long

Side 4 af 4 Previous  1, 2, 3, 4

Go down

Re: Party all night long

Indlæg by Jay Wu on Fre 12 mar 2010 - 13:14

Han smilede stille og kiggede på hende, med et stille blik, han var da glad for at hun havde det godt, ikke havde ondt nogen steder. Han havde det faktisk selv meget okay, ikke sådan okay - okay, men godt nok, “Fint..” sagde han stille og kiggede på hende med et skævt smil da han så hun rejste sig op, og hvordan hendes nøgne krop bevægede sig. Han strøg hende kort hen over kinden, og havde vel nok skimtet de mange ar, dermed også kunnet mærke dem da hans hænder var gledet ned af hendes krop og nusset den, men havde ikke sagt noget til det, og ville heller ikke komme til det, fordi undskyldningen som hun ville komme med var jo at sige at hendes snit sår og ar, var en udvej for hende, og hvad kunne han gøre ved det, ingen ting, så hvorfor prøve? Han førte sit ansigt nærmere mod hendes og kyssede hende kort på kinden, og trak sig så tilbage igen. Han sad afslappet tilbage lænet i sofaen, mens han tænkte over hvor længe de havde gjort det, han spillede lidt på tanken om hun plejede at gøre det i så lang tid eller ej, måske burde han spørge? “Hmm, er det normalt du gør det i så lang tid?” spurgte han så inden længe og kiggede hen på hende med et stille skævt smil, det var jo ikke meningen at fornærme hende på nogen måde, og sige at hun ikke kunne holde til meget, det var trods alt os ham der havde stoppet, men tanken spillede stadig i hans hoved, mens han kiggede på hendes ansigt. Det undrede ham endelig hvorfor, hun ingen kæreste havde, selvfølgelig var det forskelligt alt efter hvordan man så det, men stadig, hun var jo køn, for ikke at sige smuk ligefrem, men hun havde da sin egen udstråling så hvorfor havde hun ikke en hun kunne være sammen med, i stedet for at tilbringe tiden på en strib bar. Han rystede lidt på hovedet og lod tanken omkring det slippe væk da der ikke var nogen grund til at tænke over det.
Jay Wu
Jay Wu
Teknisk Admin

Bosted : I en lille to værelses lejlighed i Di Morga.

Antal indlæg : 689


Tilbage til toppen Go down

Re: Party all night long

Indlæg by Gæst on Fre 12 mar 2010 - 23:24

Hun tog fat i et af hendes fårskin rundt om den nøgne krop og puttede sig lidt i den. Hun bed sig lidt i læben og lagde hoved på hans skuldre og sukkede lidt mens hun kiggede tomt ud i luften mens hun bed sig lidt i læben. Hun kløede sig i nakken og vente langsomt hendes blik op mod ham og grinede så over hans spørgsmål "ooog det er interessant fordi??" Sagde hun og smilede frækt til ham, men rystede på hoved og svarede så "Nej.. gør jeg ikke.. plejer at være.. like 15 - 20 minutter max.." Hun trak lidt på skuldrene og fugtede langsomt sine læber, og viste faktisk slet ikke hvor længe de egentlig havde gjort det, faktisk havde hun slet ikke nogen tidsfornemmelse, hvad var klokken i det hele taget? Den var mange, måtte hun regne ud da hun kunne mærke at hendes øjenlåg langsomt begyndte at glide i, måske fordi hun ikke havde sovet i to dage næsten, og anstrengelserne fra deres nats lyster. "hvad med dig.. lige så lang tid.. eller?" spurgte hun stille og vente sig lidt så hun kunne kigge på ham bedre og begyndte langsomt at tegne cirkler over hans bryst og lukkede efter noget tid øjnene, og kunne mærke hvordan hun langsomt blev mere og mere træt og var ved at falde i søvn, men hun rystede det dog af sig og åbnede langsomt hendes øjne igen.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Party all night long

Indlæg by Jay Wu on Fre 12 mar 2010 - 23:37

Han smilede skævt over det smil hun lige pludselig kom med men trak på skuldrende over det nye spørgsmål, “nah… kan holde ud i tre kvarter eller en time hvis jeg vil…” grinede han og tænkte lidt han kiggede hen på sit tøj, og tænkte på om han skulle gå når hun ville have ham til det, eller når han selv sådan mente at nu måtte han videre. Han vente dog blikket tilbage på hende og smilede blidt af det hun gjorde, han nød det, og lagde stille en arm rundt om hendes skulder og derefter nussede han den stille, han kyssede hende kort på panden og kiggede så ned på de trætte øjenlåg der faldt i og åbnede sig ligeså hurtigt igen næsten, “Måske burde du sove, jeg skal nok gå igen hvis det er…” sagde han så og trak på skuldrende, mens han strøg hende over håret, han vidste jo ikke om hun ville have han skulle blive her i et godt stykke tid, eller hvad hun lige havde tænkt sig, det var jo lidt svært at regne ud, men han regnede med at hun nok ville sove lidt, og slappe af efter deres lille oplevelse med at tilfredsstille deres lyster. Han nussede hende stadig på det øverste af håret, og lod så hånden glide ned til hendes baghoved hvor han derefter nussede det, faktisk masserede han det mere end nussede det, så hun kunne slappe af. Hvis hun troede han ville gå når hun ikke ville have det, så tog hun vidst fejl og ville nok få sig en overraskelse når hun igen vågnede.
Jay Wu
Jay Wu
Teknisk Admin

Bosted : I en lille to værelses lejlighed i Di Morga.

Antal indlæg : 689


Tilbage til toppen Go down

Re: Party all night long

Indlæg by Gæst on Lør 13 mar 2010 - 11:13

Hun nikkede svagt til det han sagde og kunne mærke hvordan hendes øjenlåg igen faldt i og ikke ville åbne igen, selvom hun ville have det, hun ville ikke sove, ikke med de drømme. Hun rystede på hoved til om han skulle gå "nej..." mumlede hun stille, selvom hun ikke troede på at han rent faktisk ville blive, men hun ture ikke være alene, hun hadet at være alene når hun sov, og alligevel så var hun det altid, derfor sov hun aldrig om natten mere, hun var blevet et natte dyr i stedet for. Hun prøvede med sine sidste kræfter at blive i virkeligheden, og ikke inde i drømme verden, hun ville ikke ind i den, hun ville ikke sove "ikke.." var det sidste hun sagde for hun var nød til at give efter og faldt ind i drømme verden, som altid startede det mørkt, der var intet at være bange for i mørket, hun kunne godt lide mørket. Hun begyndte at trække vejret tungt som symboliseret at hun var faldt i søvn, hun puttede sig lidt mere ind til Seth og smilede i søvne, som altid. Hun gik på en eng og dansede, hendes hår var tilbage til den flotte nødebrune, røde farve og hendes øjne skinnede som altid, det flotteste og største smil var på hendes læber, hun var kaldt smilets skønhed da hun var lille, hun havde altid et smil på hendes læber, men efter hånden som årende gik svandt det ind, og blev til intetheden. Hun plukkede blomster, og sang og grinede. Hun var den pige som hun aldrig fik lov til at blive, eller aldrig gav sig selv lov til at blive, gad vide hvor hun ville være nu hvis hun rent faktisk havde fået en ordenlig opvækst? Hun viste det ikke helt, men sådan noget skulle man jo et eller andet ikke dvæle ved, faktisk kunne det jo være at hun ville være død nu, hun ville aldrig havde mødt de mennesker som hun var begyndt at holde af, også meget andet, man kunne aldrig rigtig vide. Hun sukkede stille i søvne og vente sig lidt.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Party all night long

Indlæg by Jay Wu on Lør 13 mar 2010 - 11:38

Han smilede stille og strøg hende over håret mens hun svandt ind i drømmelandet, han tænkte lidt, og måtte vel få lidt mere tøj på, så han ikke rendte rundt og frøs. Stille lagde han hende ned i sofaen med en pude under hendes hoved, og lagde så fåreskindet lidt bedre rundt om hende så hun ikke ville komme til at fryse på nogen måde. Han rejste sig og tog sine boxershorts, og sine sorte bukser på som han satte i en lille hængerøv. Roligt gik han lidt rundt og kiggede lidt på de mange ting, men gik så tilbage til Faith, og satte sig ned ved siden af hende igen og betragtede hende let med et stille blik, mens han tænkte over hvad de lige havde oplevet. Han sukkede lidt, og strøg hende hen over håret, mens tankerne fløj videre rundt i hans hoved. Han kærtegnede kort hendes kind inden han lænede sig op af armlænet og tænkte lidt.
Jay Wu
Jay Wu
Teknisk Admin

Bosted : I en lille to værelses lejlighed i Di Morga.

Antal indlæg : 689


Tilbage til toppen Go down

Re: Party all night long

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Side 4 af 4 Previous  1, 2, 3, 4

Tilbage til toppen


 
Forumtilladelser:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum