Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Latest topics
» Not you again?!
Tirs 5 feb 2019 - 21:51 by Cathy

» A pure heart - [Carver]
Man 4 feb 2019 - 12:46 by Carver Manning

» Missed you - [Alain]
Man 4 feb 2019 - 12:43 by DuChance

» Death is only another step (Nessa)
Tirs 29 jan 2019 - 17:23 by DuChance

» Show me you are worth it - Nightrage
Søn 27 jan 2019 - 1:04 by Nightrage

» I am really worried Doctor.... (Angelique Dümont)
Fre 4 jan 2019 - 22:39 by Zakaroff

» Still Very Much Alive (Sapphira)
Tirs 1 jan 2019 - 22:02 by Nightrage

» Et gensyn med en gammel ven - Milo Storm
Ons 26 dec 2018 - 22:50 by Artair

» A proper meal - Nicholas Tallon
Søn 23 dec 2018 - 13:40 by Nicholas Tallon

» I dont like the word 'Patient' (Noah)
Lør 22 dec 2018 - 17:53 by Morgan L. Withers

Nyheder


Mulig race ændring på Engle og Djævle i deres oprindelse. Vigtigt at få det læst, og deltaget i valget om denne ændring skal ske!

Statistics
Der er i alt 505 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Sølve

Vores brugere har i alt skrevet 253509 indlæg in 12785 subjects

Party all night long

Side 3 af 4 Previous  1, 2, 3, 4  Next

Go down

Re: Party all night long

Indlæg by Gæst on Ons 10 mar 2010 - 21:36

Hun sukkede lidt over at han bevægede hans hænder ned over hendes krop, hun havde ikke lagt mærke til at det faktisk stadig var ved overkroppen, og hendes lår hvor hun stadig havde bukser på, og stadig havde sin bh på, ved dette stadie havde de andre for det meste have revet hendes tøj af og godt igang med at fører deres lem op i hendes underliv. Hun bed sig lidt i læben og lukkede langsomt øjnene igen og nød det i fulde drag, hun ville aldrig nogen sinde glemme denne aften, ville heller ikke gøre det, og ville nok også blive svært for hende at gøre det. Hun bed ham let i læben og lod sin ene hånd langsomt åbne hans jeans dog uden at gøre noget videre, for der træk hun igen sin hånd op og lagde den på hans bryst hvor hun langsomt lod sin tommelfinger glide frem og tilbage i lette kærtegn. Hun trak vejret dybt og tungt igennem næsen, hun trak sig lidt tilbage og åbnede øjnene for at betragte ham mens hun lod sine fingre glide ned af hans ansigts træk som hun havde gjort ved starten, faktisk kunne hun ikke få nok af at kigge på hans ansigt, det var som et kunstværk i sig selv, og hun kunne faktisk ikke få nok af at se på det. Hun kyssede ham let på kinden og ned af kindbenet, og kæben inden hun igen fandt hans læber.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Party all night long

Indlæg by Jay Wu on Ons 10 mar 2010 - 21:47

Han nussede hende hen af kravebenet og videre ned af hendes side, og derefter om på hendes ryg igen, med små blide bevægelser, han åbnede stille øjne da hun trak sig tilbage og kiggede på ham, mens han kiggede på hende, selvom han kunne mærke de mange ar på hendes mave og arme ville han ikke sige noget omkring det, eller til at skælde hende ud, hun var som hun var og hvad fanden skulle han så gøre ved det? Dets uden var det jo kun one nights sex, ikke mere, ellers måtte der virkelig have været noget han havde misfortsået i det de havde snakket om. Da hun begyndte at nusse ham på brystkassen og kyssede ham ned af kindbenet og kinden til hans mund igen, fik han kuldegysninger over de små blide berøringer på hans hud. Han nussede hende stadig lidt ved krave benet men førte så den anden hånd ned til hendes bukser og åbnede dem stille med den ene hånd, helt uden besvær. Da han havde åbnet dem lod han stille sin hånd nusse hende ved lidt nedenunder trussekanten dog ikke ned til hendes kønsdel endnu, da han tog det som tiden tog an. Han førte sin hånd ned til hendes hofte og masserede den lidt i mens han gengældte kysset da hun havde fundet hans læber. Det var nu endelig kommet lidt bag på ham at det havde udviklet sig sådan at de begge var gået med til det, men hvad var der at gøre ved det nu? Nu kunne han da ligeså godt bare nyde det så længe det varede, og gå sin vej igen når hun igen forlangte det…
Jay Wu
Jay Wu
Teknisk Admin

Bosted : I en lille to værelses lejlighed i Di Morga.

Antal indlæg : 689


Tilbage til toppen Go down

Re: Party all night long

Indlæg by Gæst on Ons 10 mar 2010 - 22:22

Hun smilede lettere triumferende over at det var tydeligt at det hun gjorde ved ham havde en hvis effekt på ham, så derfor blev hun ved med sine lette berøringer omkring på hans krop, hun fjernede sit hår til den ene side og lod det langsomt glide ned af hans brystkasse mens hun lagde sig ned og begyndte at tegne cirkler på hans brystkasse og derefter kyssede hun han blidt på midten af hans mave og bevægede så derefter langsomt hendes læber ned af hans krop til hans underliv, derefter bevægede hun sine læber omkring buksekanten, mest bare for at drille ham lidt, og trak derfor også lidt ned i hans bukser men bevægede dog ikke læberne længere ned og efter noget tid bevægede hun sig igen langsomt op ad og kyssede rundt om hans nippel inden hun nappede lidt i den med hendes læber. Hendes hænder var næsten over det hele, ikke på nogen voldsom måde mere på en behagelig og langsomt måde, som at vise hun ingen hast havde at skulle få det overstået, at hun kunne bruge alt den tid der skulle bruges på at gøre det lige lækkert og dejligt for dem begge. Og hun håbede da også det ikke kunne var hende der nød at blive behandlet på som han behandlede hende, faktisk prøvede hun så godt hun kunne faktisk at gøre det lige så stor en nydelse for ham, da hun egentlig hadet at tænke på sig selv og hvad hun havde lyst til at tilfredsstille andre. Hun sukkede lidt da hun mærkede hans hænder nede ved hendes underliv også alligevel ikke helt dernede, bare der ved hendes trussekant, som tænde hende utrolig meget af en eller anden grund.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Party all night long

Indlæg by Jay Wu on Ons 10 mar 2010 - 22:40

Han smilede stille, og nød de små blide berøringer på hans krop, og blev ved med at nusse hende rundt omkring trussekanten, mens han med den anden hånd nussede hendes side og om på hendes ryg. Han kunne mærke hvordan lysten voksede i ham, selvom han stadig holdte sig til det stille og rolige tempo. Han havde oplevet piger der ikke havde kunnet holdt sig tilbage og bare revet tøjet af ham som var han et af de helt nye sko, man lige havde købt med hjem og bare måtte prøve. Han nussede hende stille under hendes bh’s kant, dog uden at åbne den, han tog sig god tid til det hele, og ikke lade sig for haste som var han en af de mange mænd der mente de kunne behandle en kvinde som var hun en genstand, og ikke et væsen der faktisk havde følelser og sine egne grænser. Han bed sig lidt i læben i midten og strøg hende ned af ryggen og ned til hendes haleben som han stille nussede det blidt og roligt.
Jay Wu
Jay Wu
Teknisk Admin

Bosted : I en lille to værelses lejlighed i Di Morga.

Antal indlæg : 689


Tilbage til toppen Go down

Re: Party all night long

Indlæg by Gæst on Ons 10 mar 2010 - 23:33

Langsomt lagde hun sig på ryggen og trak ham med over sig og åbnede sig op for ham med sin måde at ligge på, ligesom uden at sige at han skulle tage hende, men bare vise det med krops visning, det var på alle mulige måder nemmere på den måde, og virkede ikke så forhastede, som hvis man sagde 'tag mig'. Hun sukkede stille og tog fat i hans jeans og hæv lidt mere ned i dem mens hun bruge sin anden hånd og kørte den hen over hans side og lagde langsomt sin hånd på hans bryst og nussede den lidt med tommelfingeren. Hun bed sig lidt i læben og kyssede ham blidt på halsen og efter noget tid begyndt hun også at nappe lidt i huden med sine læber. Hun sukkede stille og åndende tungt på hans hals og kunne mærke at hun blev mere og mere ophidset og kyssede ham også mere intenst på halsen og ned af hans skuldre og op igen.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Party all night long

Indlæg by Jay Wu on Ons 10 mar 2010 - 23:44

Han bed sig lidt i læben der hvor hans snakebite ikke holde sig til, og trak stille hendes bukser af men han lod sin hånd glide ned i hendes trusser og nussede hende stille og roligt ved klitstorisen, han nussede stille sin lange mand op og ned af den mens han med den anden hånd stille og lige så roligt trak hendes trusser af uden at lade sig forhaste af sin trang til at tilfreds stille sine lyster med hende. Han kyssede hende ned af halsen og mens hans tunge let strejfede hendes hud, og kyssede hende igen dybt på munden igen, han nussede hende stadig ved hendes kønsorgan, men førte efter en tid sin hånd op langs hendes mave og hen til hendes bh, som legede lidt med før han lod sin hånd glide ind under dets skål og masserede hendes bryst på en blid måde, uden at trykke for hårdt på det, så hun ikke skulle gå hen og få ondt. Han strøg hende op af låret med den anden hånd. Stille kyssede han ned til hendes kavalergang og hen til det andet bryst han ikke havde sin hånd ved, han kyssede først rundt om dets omrids og stille hen over niplen hvor han nappede let i det. Han førte sin mund op til hendes igen og kyssede hende dybt. Lod sin tunge glide hen over hendes læber og adskilte dem efter lidt tid.
Jay Wu
Jay Wu
Teknisk Admin

Bosted : I en lille to værelses lejlighed i Di Morga.

Antal indlæg : 689


Tilbage til toppen Go down

Re: Party all night long

Indlæg by Gæst on Tors 11 mar 2010 - 12:47

Hun gispede lidt og smilede stille inden hun lukkede øjne og nød det hele, alt hvad han gjorde og kunne mærke at hun blev mere og mere tændt, flammen brændte sig store i hende og hun kunne mærke hvordan hendes lyst til ham var større end hun nogen sinde havde haft til nogen anden mand. Hun sukkede lidt og vred sin krop lidt frem og tilbage inden hun åbnede øjnene og kyssede ham dybt tilbage og lod hendes tunge danse rundt på hans læber inden hun langsomt skilte dem ad, hun lukkede øjnene igen og lod sin hånd lide ned af hans mave og ned til hans bukser hvor hun langsomt lod den glide ned til hans lem, dog uden at det var ned i hans boxershorts, bare uden på hvor hun langsomt nussede med sin hånd. Den anden hånd lod hun glide op fra ryggen til hans nakke hvor hun langsomt begynde at nulre hans nakke hår på en blid måde. Hun kunne stadig godt lide at det alt sammen gik så langsomt og alligevel, fik det hende bare til at få så meget mere lyst til ham, hun havde lyst til at han skulle tage hende, behandle hende som han havde lyst til, hun kunne bare faktisk ikke beskrive den lyst hun havde til ham. Hun bed ham let i læben der hvor hans snakebites ikke var og blev ved med sine blide berøringer, ind til at hun langsomt tog hendes hånd op fra bukserne og bevægede fingerspidserne ned i hans boxers og til sidst hele hånden og langsomt lukkede den om hans lem og bevægede den langsomt frem og tilbage.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Party all night long

Indlæg by Jay Wu on Tors 11 mar 2010 - 15:02

Han smilede stille, og åbnede sin mund lidt, og fik sin egen tunge til at lege lidt med hendes som kærtegnede ham hen over læberne, men åbnede dog munden da hun bevægede sin tunge ind i til hans egen, som han blidt kærtegnede. Han trak vejret roligt, og kunne mærke hvordan hendes hånd gled ned af hans krop til hans kønsorgan, og kyssede hende en smule mere intenst ind hvad han havde gjort før. Han nussede hende ned af hendes slanke mave på en blid og rolig måde, og blev tændt over hendes berøringer. Da hun bevægede sin hånd ned til hans lem, kunne han mærke lysten brænde inde i ham, hvordan hans organ blev hårdt og stift. Stille slikkede han hende blidt hen over læberne, og fjernede så sin mund fra hendes, men dog havde han den helt tæt på hende, den var nogle ganske få millimeter væk fra hendes læber. Han trak vejret roligt, dog ret behersket over ikke at springe på hende, da han da ikke ville gøre hende ondt. Han bevægede sin mund ned af hendes kæbe og kyssede hende blidt ned af halsen mens hans hænder søgte efter hendes bryster, som der stille masserede dets varme overflade, med den ene hånd hvis finger nussede hende rundt om nippelen, og til sidst tog fat i det og klemte det lidt. Mens den anden hånd nussede omridset af hendes bryst.
Jay Wu
Jay Wu
Teknisk Admin

Bosted : I en lille to værelses lejlighed i Di Morga.

Antal indlæg : 689


Tilbage til toppen Go down

Re: Party all night long

Indlæg by Gæst on Tors 11 mar 2010 - 19:23

Hun smilede let da han legede med hendes tunge og blev en smugle overrasket at han lige pludselig kyssede hende mere intenst end hvad han havde gjort for men besvarede det og gjorde det hele i hans tempo, hun havde alt den tid de skulle bruge, og hun kunne også taget det så hurtigt som han nu skulle havde lyst lyst til at gøre det, jo meget han kyssede hende som han gjorde blev hendes bevægelser omkring hans lem hurtigere og kunne mærke hvordan det blev mere stift og hårdt i hendes hånd. Da han begyndte at lege med hendes bryster, kunne hun mærke hvordan kuldegysningerne af behagelighed, og stønnede lidt, hvis der var noget der tænde hende, så var det når man legede med hendes nippels og bryster. Hun bed sig i læben og kunne snart ikke holde sig tilbage, hun havde lyst til ham, hun havde lyst til at have ham så tæt på som muligt, hun ville have ham ind i sig. Hun kunne ikke beskrive hvor meget hun var nød til at beherske sig lige nu, og hun var da helt tydelig meget dårligere til at holde det end hvad Seth var, hun mumlede noget utydelig og den hånd der lå ved hans nakke klemte hans hår lidt hårde end godt var, men hun beherskede dog den hånd som hun havde nede ved hans lem som hurtigt frem og tilbage, hun bevægede sine læber op til hans ører og stønnede blidt ved det inden hun lod sin tunge spids glide ned af halsen og op igen til øret, hun pressede sin overkrop lidt tættere på hans og sukkede lidt højere end hvad hun havde gjort for.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Party all night long

Indlæg by Jay Wu on Tors 11 mar 2010 - 19:44

Han smilede stille, over at hun var en smule ivrig og ville have mere, da det for hans vedkommende var ganske let at holde tilbage, han strøg hende ned af siden med den hånd som havde nussede hende rundt om brystets omrids, den anden hånd legede stadig med hendes nippel. Han åbnede øjne lidt, da hendes træk ved hans lem, han fik et lavmælt støn ud igennem af sine læber, og smilede dog stadig lidt. Roligt nussede han hende ned til hendes underliv, hvor han legede med hendes klitoris igen, hvor han lod sine fingre bevæge sig op og ned af det. Han kyssede hende stille ved nakke, skulder, og kraveben, mens hans hånd stadig legede let ved hendes klitoris, på en blid måde, uden at skulle gå forhastet i gang med det man kunne kalde det ‘sjove’, roligt da hun pressede sig ind mod ham, så han kunne mærke hendes hud mod sin, lagde han en arm rundt om hendes liv stadig mens han havde sin hånd nede ved hendes underliv, og nussede det. Han nappede hende stille i huden og bevægede sig tættere og tættere på hende dog uden at være inde i hende. Så tog han hende op på sit skød hvor hun havde et ben på hver side af hans hofter, og kyssede hendes hals på stille måde, og ned til hendes kavaler gang igen dog op til hendes mund hvor han slikkede hendes læber stille.
Jay Wu
Jay Wu
Teknisk Admin

Bosted : I en lille to værelses lejlighed i Di Morga.

Antal indlæg : 689


Tilbage til toppen Go down

Re: Party all night long

Indlæg by Gæst on Tors 11 mar 2010 - 20:15

Hun bed sig hårdt i læben da han igen begyndte at lege med hendes klitoris og et støn kom dog alligevel igennem hendes læber, hun trak langsomt sin hånd op fra hans læbe ognussede langsomt hans mave og derefter længere op på hans overkrop, hun prøvede at beherske sig så godt hun nu kunne, men det var jo ikke fordi han hjælp hende så meget, da han trak hende tættere på sig bed hun sig hårde i læben og lukkede øjnene i mens hun trak vejret en smugle mere ubehersket og kunne godt lide følelsen af hendes nøgne ud imod hans. Da han trak hende op på hans skød lagde hun sin overkrop en smugle bagud så man kunne se det hele, de velformet bryster som var faste og en god størrelse, faktisk viste hun ikke helt hvilket skål det var, men vel omkring en b eller c gættede hun på. Hun sukkede lidt og lod denne gang begge hendes hænder lede deres vej mod hans underliv. Hun kunne mærke hvordan hendes eget begyndte at dunke som om der var flammer i det. Hun begyndte at trække vejret i lidt mere dybe drag og prøvede at få sig selv lidt mere under kontrol selvom hun måtte indrømme at det ikke var det hun havde lyst til, hun havde lyst til ham, ikke lyst til at gøre sig lidt mindre, hvad skulle man sige, krævende og liderlig.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Party all night long

Indlæg by Jay Wu on Tors 11 mar 2010 - 21:03

Han kyssede hende stadig ned af kavalergangen og op til hendes hals igen, og sukkede stille og holdte støttende på hendes ryg så hun ikke lige pludselig faldt bagover, Han fugtede stille sine læber og strøg hende ned af maven med den hånd der var fri, og fulgte den så efter hendes ned til hans lem hvor han så pressede det op i hendes kønsorgan. Han bed sig stille i læben og kunne mærke hvordan han var gledet ind i hendes grotte, som man kunne kalde den. Lagde hende stille ned på gulvet mens hans hånd bevægede sig op af hendes mave og nussede den blidt. Han kyssede hende dybt på munden og rokkede sit underliv stille frem og tilbage så hun kunne tage det lige så stille og roligt, uden noget alvorligt skete, med det blev det ment som at hun ville få ondt. Han kyssede hende ned af maven og op til hendes mund igen hvor han nussede hende med den ene hånd ved kæben, han førte sig selv længere ind i hende, og mærkede hvordan hans lem svulmede op inde i hendes organ.
Jay Wu
Jay Wu
Teknisk Admin

Bosted : I en lille to værelses lejlighed i Di Morga.

Antal indlæg : 689


Tilbage til toppen Go down

Re: Party all night long

Indlæg by Gæst on Tors 11 mar 2010 - 21:45

Hun spærrede øjne op da hun mærke at han gled ind i hende, hun stønnede lidt og kunne mærke hvordan hendes puls steg i vejret. Hun lagde sig frivillig ned på gulvet igen og lukkede langsomt øjnene igen mens hun mærkede hvordan han voksede ind i hendes kønsorgan. Hun lod langsomt hendes hænder glide op og ned af hans over krop og svang så benene omkring hans liv og begyndte langsomt at gå med ham, så at sige at hun bevægede sig frem når han gik ind i hende i det samme langsomt tempo som han havde det. Hun havde faktisk ikke travlt men lige meget hvad voksede hendes lyst stadig, det var som om den ikke var til at stoppe igen. Hun kyssede ham intenst tilbage og lod langsomt sin tunge glide hen over hans læber og skilte dem ad. Hun stønnede stadig lidt og smilede skævt mens hun blev ved med at kysse ham intenst og lade hendes hænder kører op og ned af hans mave i blide berøringer og derefter den ene hånd op af hans arm og lagde den langsomt på hans hals.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Party all night long

Indlæg by Jay Wu on Tors 11 mar 2010 - 22:10

Han kyssede hende blidt på munden og lod sin tunge kærtegne hendes læber, og førte den ind til hendes egen, han dansede let om den og nussede hendes hofter på en blid måde, mens han stadig kyssede hende dybt, hans tunge kærtegnede hendes side af tungen, og trykkede sig længere ind til hende, mens han bevægede sig frem og tilbage i glidende bevægelser, de var faktisk kun hans underliv der bevægede sig op og ned hvis man kunne sige det sådan. Imens han gjorde denne intense forbindelse i mellem hende og ham selv, gik det hele lidt hurtigere, en anelse dybere, og måske mere lidenskabeligt. Faktisk nød han denne lille stund med lysterne der blev tilfredsstillet, og ikke nok med at han gjorde det for sig selv, men også for hende. Han kunne mærke hvordan hendes muskler klemte om hans lem, løsnede sig og klemte til igen. Han havde faktisk lagt alle tanker til side, og ikke nok med at de var lagt til side så var de der stadig, han tænkte over noget, men vidste ikke hvad han tænkte over, der var bare små korte billeder som kom ind i hans hoved, men ikke dannede nogen form for mening, det var som om man kunne få et indblik af det, men så snart man var ved at tyde det forsvandt det inden længe igen.
Jay Wu
Jay Wu
Teknisk Admin

Bosted : I en lille to værelses lejlighed i Di Morga.

Antal indlæg : 689


Tilbage til toppen Go down

Re: Party all night long

Indlæg by Gæst on Tors 11 mar 2010 - 22:51

Hun greb fat om det bløde bjørnetæppe som lå under hende, hun mærkede den kildende følelse der kom når hun gled frem og tilbage på det mens han skubbede sit lem længere og dybere ind i hende. Og følelsen af at have hans varme krop over sig, det virkede bare underligt korrekt på en eller anden måde, og alligevel, hun viste ikke helt, underligt? Dejligt underligt, hun stønnede lidt og kyssede ham dybt tilbage indtil at hun smilede lumsk, lagde benene omkring ham og fik ham på den måde vent ham om på ryggen mens hun sad oven på uden at hans kønsorgan gled ud af hendes, langsomt begyndte hun at rokke frem og tilbage mens hun havde hænderne på hans bryst kasse og nussede den langsomt. Hun rokkede langsomt frem og tilbage, men begyndte så at gå hurtigere og lidt hurtigere endnu og hun kunne mærke at hendes underliv begyndte at dunke mere og mere og hun kunne mærke hvordan en orgasme langsomt gled igennem hende, hun smilede skævt og lukkede øjnene inden hun lagde sig hen over ham stadig mens hun rokkede frem og tilbage og kyssede ham på munden og ned af kæben, halsen og ned af hans brystkasse. Hun lod sin tunge komme frem og lod langsomt spidsen glide hen over hans mave og op til halsen, hvor hun så gav ham love bites ved halsen og skulderen.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Party all night long

Indlæg by Jay Wu on Tors 11 mar 2010 - 23:01

Han grinede lidt da hun vente ham om på ryggen, så han nu lå nederst og kunne mærke hvordan hun gled frem og tilbage med hans lem inde i hendes underliv, og bed sig lidt i læben, han nussede hende op af siden og ned af lårene, lægmusklerne, han masserede faktisk blidt hendes muskler på en rolig måde, så hun ikke skulle føle sig glemt over at hun hele tiden nussede ham men han ikke nussede hende, han sukkede stille, og stønnede lidt da hun nussede ham rundt omkring på overkroppen, han kunne mærke hvordan en orgasme var kommet, og hvordan den gjorde hans lem mere vådt. Han stønnede lidt, lagde sin ene hånd ved hendes bryst som han stille masserede. Det virkede fantastisk, ja han kunne vel ikke helt beskrive det, men det virkede bedre end hvad han før hen havde fået af sex kunne man vel sige. Nogen folk ville måske betragte ham som en player, men med så lidt sex som han fik om måneden kunne det umuligt ske, det skete måske kun to gange på en måned, hvor der så kunne gå et halvt år igen før at han havde behovet til at få den tilfredsstillet igen, men så godt som dette her, havde han ikke fået længe.
Jay Wu
Jay Wu
Teknisk Admin

Bosted : I en lille to værelses lejlighed i Di Morga.

Antal indlæg : 689


Tilbage til toppen Go down

Re: Party all night long

Indlæg by Gæst on Tors 11 mar 2010 - 23:19

Hun viste virkelig ikke hvad der skete, hvis det havde været med nogen anden ville det havde været slut nu, eller faktisk for længst, men dette tog bare til, hendes underliv dunkede vildere end det nogen sinde havde gjort for, og hun mærkede bare flammen der blusede op i hende og gjorde hende mere varm, og begyndte også langsomt at svede. Hun lagde sine hænder på hans brystkasse og lod hendes negle langsomt borer ind i huden, men ikke på nogen ubehagelig måde, men mere en let måde. Hun blev ved med at give ham love bites på halsen og lod derefter tungespidsen glide frem og tilbage. Hendes krop begyndte efter noget tid at gå hurtigere end hvad det havde været for, hun rynkede brynene lidt og kunne mærke at hun bare ville have mere af ham, mere end det nok var tilladt at kræve af ham, men hun kunne ikke lade vær. Hun var nu så ophidset at hendes lyster var steget over den grænse som det plejede at være, det var faktisk virkelig fantastisk det de lavede her, at man faktisk uden følelser kunne have så god sex, hvilket hun altid havde fået at vide man ikke kunne, der skulle altid være følelser indblandet for du for det optimale ud af sex'en. Men dette var jo det bedste hun nogen sinde havde prøvet, det fik hende til at overskride sine grænser, og der var jo ingen følelser i det, var der? Hun skubbede tanken til side og fortsatte, hun fandt hans læber igen og kyssede ham med stor intensitet.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Party all night long

Indlæg by Jay Wu on Tors 11 mar 2010 - 23:34

Han kunne mærke hvordan det dunkede inde i hende, og hvordan han selv blev varmere og nød bare hendes berøringer, han bed sig i læben og måtte indrømme at dette var noget af den bedste sex han havde fået længe, uden at der var sådan så som specielle følelser ind blandt i dette. Han lod sine hænder glide ned til hendes røv, og masserede den stille. Han skar en lille grimasse da han kunne mærke hvordan hans organ voksede sig større inde i hende, og hvordan det blev klemt sammen igen og igen. Det var en fantastisk følelse, hun var hverken for stram eller for løs, hun var helt tilpas, og det gjorde ikke ondt, hvilket det plejede at gøre ved nogen af de piger han havde fægtet sig med hjem, da de var noget stramme i underlivet og klemte lidt for hårdt om hans lem. Han kyssede hende lige så intenst tilbage og kunne mærke hvordan temperaturen om dem steg. Satte sig lidt op dog uden at fjerne hende fra sig, og trak hende tættere på sig, han førte sin mund væk fra hendes og kyssede hende ned af halsen og kravebenet, han rejste sig så op med hendes ben rundt om hans liv, og pressede hende op af den nærmest væg, hvor han pressede sit lem dybt ind i hendes underliv, og kyssede hende noget dybt på munden igen, og kunne mærke hvordan lysterne vækkede sig op inde i ham og brændte som var de ved at blive helt besatte.
Jay Wu
Jay Wu
Teknisk Admin

Bosted : I en lille to værelses lejlighed i Di Morga.

Antal indlæg : 689


Tilbage til toppen Go down

Re: Party all night long

Indlæg by Gæst on Fre 12 mar 2010 - 0:03

Hun stønnede en del højere nu og blev ved med at gå hurtigere og kunne mærke hvordan han voksede inde i hende, og fulde hende helt ud, faktisk begyndte det at klemme, hvilket på ingen måder gjorde hende noget, faktisk kunne hun godt lide det hårdt, af en eller anden grund gjorde det bare det for hende. Hun mærkede hvordan hans hænder lagde sig på hendes røv og langsomt masserede den hun smilede skævt og lod sig glide tættere på ham og havde ingen anelse om hvad han nu ville gøre, hun gipsede lidt af overraskelse over at hans rejste sig op med hende og pressede hende op af væggen og derved også pressede sit lem dybt ind i hende, et lille skrig og pressede øjnene sammen mens hun bed sig hårdt i læben, da det var kommet som en overraskelse at han lige pludselig ville gå så hårdt ind, men de løsnede sig hurtigt igen og hun kyssede ham mere intenst og dybt tilbage end hvad hun havde gjort under det hele, hun lagde den ene hånd på hans baghoved og lod den anden glide hen over hans brystmuskler, efter noget tid begyndte hun at presse sit underliv mod hans lem og brugte sine muskler til at lukke sig om det og mærkede hvordan hun igen var ved at få en orgasme, at hun var ved at nå anden orgasme var ret stort for hende, og at hun i det hele taget havde fået en. Hun smilede lidt mere og kunne mærke følelsen af velbehag fylde hende. Hun var utrolig våd nu og det hele føltes så let og stadig klemte det på den behaglige måde.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Party all night long

Indlæg by Jay Wu on Fre 12 mar 2010 - 0:19

Han kyssede hende igen og bevægede sit underliv frem og tilbage i blide bevægelser ind i hende og kom dybere og dybere ind dog ikke så langt ind at det ville komme til at gøre ondt. Han kyssede hende tilbage og bed hende lidt i læben men genoptog kysset mens han holdte om hendes lår for at holde hende oppe. Det føltes helt, ja han vidste ikke hvad, det var bare et behageligt øjeblik, at han kunne få så god en sex var noget der ikke havde været sket før. Han kunne mærke at hun var ved at blive våd igen og det fik ham bare til at smile over det, at det ikke kun var ham der nød det, men også hende. Hendes muskler lukkede sig om hans lem, og fik ham til at presse det hurtigere og hårdere ind i hende mens han stadig kunne mærke hvordan det klemte. Han nussede hendes lår let med tommelfingrende, og pressede hende stadig op af væggen, han kunne mærke hvordan varmen steg op i ham, og fik noget sved frem på hans pande. Han nød det dog og ville bare have mere, han vidste ikke hvorfor men alt dette føltes så skønt at han havde lagt alle bekymringer om mulige uforventede ting ville ske, væk fra sig.
Jay Wu
Jay Wu
Teknisk Admin

Bosted : I en lille to værelses lejlighed i Di Morga.

Antal indlæg : 689


Tilbage til toppen Go down

Re: Party all night long

Indlæg by Gæst on Fre 12 mar 2010 - 0:53

Hun trak vejret i dybe stod og stønnede højere og højere. Hun kunne mærke hvordan at sveden langsomt gled ned af hendes mave, varmen fra ham, kroppene der gled op og ned af hinanden, ind og ud. Hun kunne bare ikke få nok, det måtte ikke stoppe, hun ville bare have mere. Hun lænede sig lidt frem over og kyssede ham på halsen mens hun lod hendes hånd glide ned af hans mave og op igen, hun kyssede ham fra halsen og op til ører og adskilte langsomt sine læber og åndede tungt ved siden af hans ører efter noget tid mumlede hun stille ved hans ører "Hold dig ikke tilbage" med det mente hun at hun havde følt at han havde holdt sig tilbage, som om han var bange for at det ville gøre ondt på hende, men med hvordan han havde behandlet hendes krop var hun ret vis på at det ikke ville gære ondt nu. Hun stønnede stadig og fjernede langsomt hendes læber fra hans ører og førte det ned af hans hals og skuldre uden at rører hans hud, men bare så han kunne mærke hendes ånde. Lidt efter lod hun dog igen sin tunge glide hen over uden og ned til hans brystkasse og bryst, hvor hun langsomt kyssede rundt om det og nappede i hans nippel inden hun igen førte sine læber op til hans mund og holde sine læber få millimeter fra hans læber dog uden at rører dem, hun åbnede langsomt hendes øjne og betragtede ham lidt.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Party all night long

Indlæg by Jay Wu on Fre 12 mar 2010 - 1:05

Han smilede skævt, og gik hårdere ind i hende, men med tiden gjorde han det lidt langsommere og lænede sin pande ind mod hendes og åbnede øjne stille så han kunne betragte hende lidt. Han smilede stille, og kunne mærke sveden hen over hans krop, han førte sin mund rundt om hendes ansigt som han stille kærtegnede med sin ånde, og nussede stille hendes lår, han vidste ikke hvor længe de havde gjort dette og var faktisk ligeglad, han kunne ikke engang mærke at hans arme var trætte, hun vejede jo ingenting. Stille pressede han hende helt op af væggen og kyssede hende dybt og ømt på læberne, og et lille smil bredte sig på hans læber, hans ene hånd førte han op til hendes bryst hvor han legede med hendes nippel som var blevet hårdt. Han klemte det lidt i mellem sin pege og tommelfinger, vred det lidt rundt dog ikke så det kom til at gøre alt for ondt at hun gik hen og fik ondt i flere dage. Hans kys var ømme, blide, men stadig ret intense. Han masserede stille hendes bryst kan da han havde sluppet hendes nippel. Han var stadig helt inde i hende, og kunne ikke være længere inde faktisk, roligt begyndte han at gå hårdt frem i hende, mens han stadig kyssede hende.
Jay Wu
Jay Wu
Teknisk Admin

Bosted : I en lille to værelses lejlighed i Di Morga.

Antal indlæg : 689


Tilbage til toppen Go down

Re: Party all night long

Indlæg by Gæst on Fre 12 mar 2010 - 10:43

Hun lukkede øjnene og bed sig i læben mens hendes ene mundvige gik op i et smil. Hun lod sig blive presset op mod væggen da han gik hårde ind i hende mens hun stønnede, så han havde haft liget så meget lyst som hun havde? Mon han også havde det på samme måde at han bare ikke kunne få nok, hun viste ikke hvorfor eller hvordan, men bare, hun ville have mere. Hun åbnede langsomt øjnene igen da han lagde hans pande mod hendes og kiggede ham ind i øjnene, mens hun lod sine hænder glide hen over hans svedige krop, hun lukkede dog igen sine øjne da han begyndte at kærtegnede med hans ånde, og hun sukkede stille da det var utrolig dejligt, det var egentlig utroligt hvor længe de havde været igang, når man skulle tænke over det, men tanken omkring hvor længe de havde gjort det blev skubbet væk. Da han begyndte at lege med hendes bryster igen og hendes nippel, stønnede hun ret højt og lagde hoved til den ene side og lagde sine hænder på hans skuldre og kom til at presse sine negle ind i huden på ham, hendes vejrtrækning steg igen i graderne og var utrolig højere end hvad den havde været for lidt siden, hun vred sig lidt og pressede sine øjne i da hun kunne mærke den næste orgasme glide igennem hende, hun kunne mærke at han igen gik hårdt ind i hende, faktisk var han helt inde i hende nu, hun klamrede sine ben omkring hans liv og kyssede ham lidenskabeligt og dybt, hendes tunge gled over hans læber og ind i hendes egen mund igen mens hun slap hendes tag i skuldrene og lod dem glide ned af hans arme.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Party all night long

Indlæg by Jay Wu on Fre 12 mar 2010 - 11:06

Han pressede sig ind i hende og kyssede hende tilbage lige så lidenskabeligt og dybt som hun gjorde ved ham, han kunne mærke hvordan hendes lange negle borede sig ind i hans hud og rynkede brynene lidt. Han strøg hende hen af siden, og gik langsommere og langsommere ind i hende til sidst gjorde han ikke mere, men holdte hende bare med sine hænder. Han kunne mærke hvordan varmen var steget og smilede stadig lidt, men slap hendes læber inden længe han kiggede på hende mens han stadig nussede hende i cirkel bevægelser med sine tommelfingerene, han tog hende dog inden længe hende væk fra væggen og bar hende hen til sofaen, mens han kyssede hendes hals og skulder på hen blid og øm måde. Han gav hende nogle små love bites. Stille lagde han hende ned i sofaen og lod sig glide ud af hende mens han kyssede hende ned af kroppen og ned til hendes underliv hvor han kort slikkede hende hen over klitorissen, og så op til hendes mund igen hvor han kyssede hende dybt og inderligt. Det havde været sjovt, og ret så hyggeligt endelig. Han slap så hendes læber igen og kiggede på hende med et stille blik, faktisk halvlukkede øjne og flyttede sig så lidt fra hende så hun kunne komme sig over den tur de lige havde haft, han smilede stille og kiggede så rundt for at lade sig tage i betragtning af aftenens skær hen over møblerne og hvor de havde ligget eller stået. “Er du okay?” spurgte han så til sidst og kiggede hen på hende, han havde ikke noget imod at sidde sådan helt nøgen foran hende, hvorfor skulle det endelig os være et problem? Lidt efter lidt slappede hans lem af og kom hen i dets oprindelige størrelse så det ikke længere var helt stift og hårdt som det før hen havde været.
Jay Wu
Jay Wu
Teknisk Admin

Bosted : I en lille to værelses lejlighed i Di Morga.

Antal indlæg : 689


Tilbage til toppen Go down

Re: Party all night long

Indlæg by Gæst on Fre 12 mar 2010 - 12:57

Hun sukkede stille da han gik langsommer og til sidst stoppede. Hun trak vejret dybt ned i lungerne og ville egentlig ikke have det til at stoppe, men et eller andet sted ville det være godt med en pause. Hun svedte ret meget og hendes puls var helt oppe og kører, hun lagde sig stille ind til ham og kyssede ham langsomt og blødt på nakken mens han bar hende over mod sofaen, hun sukkede stille over hans blide berøringer mod hendes hals og krop. Da han lagde hende ned åbnede hun langsomt øjnene og kiggede på ham, hun åbnede munden lidt og bed sig i læben da han gled ud af hende og smilede veltilfreds, hun havde ikke kunne ønske sig bedre sex. Hun vred sig lidt da han slikkede hende ved klitoris og hendes underliv begyndte at dunke igen, efter hun lige havde troet hun var blev tilfredstillet. Hun kyssede ham tilbage og havde ikke rigtig lyst til at slippe hans læber da han trak sig væk, og følte sig underlig kold, og alligevel gled der stadig perleformede sved dråber ned af hendes krop. Hun rejste sig lidt op og betragtede ham og lagde hoved lidt på skrå da han spurgte hende om hun var okay? Hvorfor dog spørger hende om det, ja hun var okay, endda mere end okay, hun nikkede "mere end okay" sagde hun stille og satte sig helt op, hun kiggede ned af sig selv, hende helt nøgne krop og de mange ar som langsomt skinnede i det svage lys. Hun lod sine fingre glide ned af hans ryg "Og dig?" spurgte hun stille og mente det ville virke ret ligeglad hvis hun ikke spurgte ham hvad han havde syndes, selvom hun nok ville blive ret så skuffet hvis han bare sagde, 'vel.. kunne være bedre' men et eller andet sted troede hun ikke det, med mindre at han var en rigtig god skuespiller.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Party all night long

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Side 3 af 4 Previous  1, 2, 3, 4  Next

Tilbage til toppen


 
Forumtilladelser:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum