Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Latest topics
» Not you again?!
Tirs 5 feb 2019 - 21:51 by Cathy

» A pure heart - [Carver]
Man 4 feb 2019 - 12:46 by Carver Manning

» Missed you - [Alain]
Man 4 feb 2019 - 12:43 by DuChance

» Death is only another step (Nessa)
Tirs 29 jan 2019 - 17:23 by DuChance

» Show me you are worth it - Nightrage
Søn 27 jan 2019 - 1:04 by Nightrage

» I am really worried Doctor.... (Angelique Dümont)
Fre 4 jan 2019 - 22:39 by Zakaroff

» Still Very Much Alive (Sapphira)
Tirs 1 jan 2019 - 22:02 by Nightrage

» Et gensyn med en gammel ven - Milo Storm
Ons 26 dec 2018 - 22:50 by Artair

» A proper meal - Nicholas Tallon
Søn 23 dec 2018 - 13:40 by Nicholas Tallon

» I dont like the word 'Patient' (Noah)
Lør 22 dec 2018 - 17:53 by Morgan L. Withers

Nyheder


Mulig race ændring på Engle og Djævle i deres oprindelse. Vigtigt at få det læst, og deltaget i valget om denne ændring skal ske!

Statistics
Der er i alt 505 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Sølve

Vores brugere har i alt skrevet 253509 indlæg in 12785 subjects

trip 2 town // Faith//

Go down

trip 2 town // Faith//

Indlæg by Gæst on Man 21 jun 2010 - 13:22

Sted~ Diskotek
Omgivelser~ folk der danser og drikker
Tid~ 23:00
Dato~ Irl
Vejr~ Regn og overskyet ( udenfor)
Udseende~ http://cs1263.vkontakte.ru/u2525493/3070746/x_022a7785.jpg

Strify gik rundt udenfor diskoteket, han var ligeglad med der regnede. Hans blonde og sorte hår var blevet vådt, dog ikke drivende vådt. Strify besluttede sig for at gå inden for, han gad ikke regnen længere, da han gik ind på diskoteket var det som om alle dreje hovedet for at se hvem og hvad han var, han lagde mærke til at folk hviskede stille i krogene, men Strify var ligeglad, hvis det kunne gøre deres aften bedre så lad dem. Strify gik op i baren " En drink hr." sagde han, Strify var ikke uhøflig, med mindre man dissede ham. Bartenderen kiggede på ham med et smil " hvad skulle det være for en drink?"

Strify tænkte kort " en bloody mary tak" sagde han og smilte, han havde allerede lagt pengene på disken. Strify fik sin drink og gik ned og satte sig på en stol

* gad vide om der kommer nogle der er værd at snakke med?* tænkte han for sig selv og kiggede rundt på diskoteket

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: trip 2 town // Faith//

Indlæg by Gæst on Man 21 jun 2010 - 13:38

En skikkelse bevægede sig igennem den mørke gyde og kastede en masse skygger hen over murerens vægge, fra de mange gadelys som skinnede ned over det med et gulligt lys. Nogen var i stykker og blinkede i takt med som at skikkelsens skridt gav genlyd. Det var nogle afklarede og velplaceret skridt som ikke var til at tage fejl af, at det kom fra en meget dominerene kvinde på grund af de højehæles genlyd. Ikke til at tage fejl af. Kvinden var høj med det høje sko, næsten 1.97 høj, spinkel, og dog ikke få meget. Hendes former var faste og veltrænet efter mange års prøvelser som stripper og hård træning med bokse puden havde givet hende nogle faste bryster i en passende størrelse, hendes hofter var en anelse runde og forførerne og hendes ben slanke. Kvinden hed Faith, og gik meget op i hvordan hun så ud, dog også ville hun have at det skulle være naturlig og efter sin forvandling til halv vampyr og halv dødsengel var hendes hud mere skinnende at kigge på, hendes røde hår stod næsten som flammer omkring hende, mange ville se hende som smuk, mange som tiltrækkende. Men sikkert også nogen der fandt hende frastødende på hendes væremåde. Men hun var dog ligeglad, hun holdte af sit udseende også måtte folk tage det eller lade være, hun kunne da være mere end ligeglad når det kom til stykket. Hun trak lidt på i hendes sorte læderjakke som sad stramt ind til kroppen, hendes bukser som var klistret til hendes ben, så man næsten skulle tro at de var malet på. Den stramme blodrøde t-shirt som afslørede og fristede mænd med hendes bryster. Hun sukkede stille og havde kursen mod diskoteket og ledte efter noget selskab til aftenene som altid. Nogen gange var heldet med hende, andre gange ikke. Hun håbede dog bare at hun kunne få en fed aften og ikke at mænd ikke fattede et nej for en nej når hun ikke gad dem.
Endelig var hun ved indgange og blev straks lukket ind, eftertragtede kunden kunne man vel godt kalde hende? Hun havde i hvert fald været her siden fra begyndelsen af at det startede op, og hun undrede sig faktisk over at folk ikke havde bemærket at hun ikke havde ældres som alle andre. Men pyt, det sparrede hende bare for at finde et nyt sted at gå og finde fyrer eller kvinder. Hun trådte ind og styrede hurtigt sine skridt over mod baren for at få en drink.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: trip 2 town // Faith//

Indlæg by Gæst on Man 21 jun 2010 - 13:51

Strify kunne høre kvinden komme gående på grund af hendes højhæle, han drejede dog hovedet som alle andre gjorde. Denne kvinde var helt speciel, ikke som andre, det kunne han se på hende. Hendes tøj sad flot og hun var nu heller ikke værst selv. * hmm hun leder sikkert efter selskab* tænkte Strify, dog gik han ikke op til hende, han ville ikke ligne en der var desperat efter en pige, hvilket han heller ikke var. Strify kiggede atter væk igen for ikke at ligne en af de mænd der ikke tænkte på anden end sex, for det gjorde han ihvertfald ikke.

Strify kiggede ud på dansegulvet, der var mange der var tiltrækkende, men dog ikke for Strify's smag, de fleste var dullet totalt op med både det ene og det andet i hovedet og så stank de langt væk af parfume, ikke fordi der var noget galt i at have parfume på, men de havde for meget på. Strify tog den sidste slurk af sin drink og gik op i baren for at få en ny. Hans bevægelser var meget bestemte og selvsikre, dog forsigtige.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: trip 2 town // Faith//

Indlæg by Gæst on Tors 24 jun 2010 - 11:28

Hun sukkede stille og bankede hendes negle ned i bordet mens hun ventede på at bartenterne kom over til hende, for at tage det hun ville have. Hun vente sig langsomt om, så hun stod med ryggen til baren, og kunne kigge ud over de mange mennesker som var der.
"Hvad kan jeg hjælpe den med frøken.." løbe det sukkersødt fra en mand der nu stod bag hende, langsomt drejede hun sig rundt, og sendte ham et falsk, overdrevet tandsmil. Da hun var ved at brækkes over den måde han snakkede til hende på, bare fordi at hun sikkert tiltræk ham, lige som alle de andre tøser der stod nede i den anden ende, som han havde godt gang i at flirte med. Som om at hun ville være en af dem, nej hun havde bedre ting at se til, end sådan en snothvalp.. "ja kunne det være muligt at få en Nutty Kira, inden at du overfalder de stakkels piger dernede og lader os andre gæster tørste ihjel?" sagde hun lige så sukkersødt, og frydet sig over at det tydeligvis ikke var det han havde regnet med at hører. Da hun fik sin drink, vente hun igen ryggen til baren, og derfor også manden *Liderlige handyr* Hun rystede på hoved, nok havde hun meget sex, med mange. Men det betød sku ikke hun gjorde det med hvem som helst, hvor som helst. Der skulle sku også være et eller andet ved det.
Hun sukkede stille og drak lidt af hendes drink, inden hun langsomt gik over til et bord som hun kunne sætte sig ved.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: trip 2 town // Faith//

Indlæg by Gæst on Tors 24 jun 2010 - 12:09

" liderlige handyr?" sagde Strify stille for sig selv "STOP NU!" han havde læst hendes tanker og han hadede sig sig for det. " Bartender en øl mere" sagde Strify lige inden han gik ned til de tøser han flirtede med, det kunne godt ligne at 2 af dem kunne lide Strify, de kiggede ihvertfald meget efter ham, men de var nu alt for dullede efter Strify's smag. Strify fik sin øl og besluttede sig at sætte sig ved et bord ikke så langt fra den tøs hvis tanker han havde læst.
Strify smilte svagt for sig selv i mens han gik ned til et bord der lagde tæt på hendes, Strify's øjne lyste med en lyseblå nuance idet han kiggede på hende

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: trip 2 town // Faith//

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Forumtilladelser:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum