Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Latest topics
» Not you again?!
Tirs 5 feb 2019 - 21:51 by Cathy

» A pure heart - [Carver]
Man 4 feb 2019 - 12:46 by Carver Manning

» Missed you - [Alain]
Man 4 feb 2019 - 12:43 by DuChance

» Death is only another step (Nessa)
Tirs 29 jan 2019 - 17:23 by DuChance

» Show me you are worth it - Nightrage
Søn 27 jan 2019 - 1:04 by Nightrage

» I am really worried Doctor.... (Angelique Dümont)
Fre 4 jan 2019 - 22:39 by Zakaroff

» Still Very Much Alive (Sapphira)
Tirs 1 jan 2019 - 22:02 by Nightrage

» Et gensyn med en gammel ven - Milo Storm
Ons 26 dec 2018 - 22:50 by Artair

» A proper meal - Nicholas Tallon
Søn 23 dec 2018 - 13:40 by Nicholas Tallon

» I dont like the word 'Patient' (Noah)
Lør 22 dec 2018 - 17:53 by Morgan L. Withers

Nyheder


Mulig race ændring på Engle og Djævle i deres oprindelse. Vigtigt at få det læst, og deltaget i valget om denne ændring skal ske!

Statistics
Der er i alt 505 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Sølve

Vores brugere har i alt skrevet 253509 indlæg in 12785 subjects

Party all night long

Side 1 af 4 1, 2, 3, 4  Next

Go down

Party all night long

Indlæg by Gæst on Fre 5 mar 2010 - 1:41

Sted: Salles de danquets
Tid: klokken 2 om natten
Dato: den 5. Februar 2010
Vejr: det er ret koldt, men ellers skyfrit
Omgivelser: En masse mennesker og dunkene techno musik der kører hele tiden

Faith sad og drikkede den ene drink efter den anden over i baren, hun smilede skævt til alle og havde smidt alt overbrod omkring ting der handlede om at man ikke ville være sammen med en masse mennesker og folk bare ikke skulle tage på hende eller rører hende. Hun kom langsomt vaklende op på sine ben og kiggede rundt, hun var ikke helt fuld, men appelsinfri var hun da slet ikke. Hun grinede og blev trykket ud i en dans af en dreng som begyndte at danse helt vildt tæt med hende, og hun var bare ligeglad, hvis hun fik ham med hjem ville det bare igen være en af hendes mænd som hun havde mødt, haft sex med, også havde der ikke været mere til det, hvad skulle man med kærlighed? Den ødelagde jo kun en når det kom til stykket. Hun fugtede langsomt hendes læber og kiggede forførende på manden, men lidt efter blive hun træt af at danse og trak sig langsomt væk fra de mangefyldigt danse gulv og gik over til en af de mange alkove hvor man kunne sidde i stilhed, hun fik en balli over til hende og drak den hurtigt og skar en grimasse mens hun langsomt lod blikket glide rundt i den faktisk ret flotte diskotek, når man kom ind gik man ned af en trappe som førte ned til det danse gulv som var fyldt med dansende mennesker, lidt henne var hen meget lang bar hvor der sad folk og snakkede mens der længere henne var alkove hvor hun sad lige nu. Hun flyttede lidt på sig og fik så i sin øregang opfanget noget som ikke lige var det allermest lækreste at hører når man var på diskotek "Der er vist nogen der hygger sig" lo hun for sig selv og drak en til shot balli og smilede mens hun kiggede rundt efter en fangst som hun kunne tage med hjem, hvem skulle være den heldige? Hendes smil blev lidt bedre mens hun kiggede på mand efter mand men valgte dem alle fra, hvorfor var der ingen lækre drenge idag? Hun bed sig i læben og overvejede at hun måske også kunne score en pige men skød hurtigt tanken fra sig, ikke noget hun havde lyst til idag, de plejede nemlig at være så pigtopfyldende når det kom til stykket. Hun rejste sig op og kiggede lidt rundt mens hun bed sig lidt i læberne, hun gik på en meget slentrende rundt og så meget faretruende ud som om hun ville vælde vært øjeblik det skulle være men hun holde sig trods alt stående, hun smilede og vinkede til folk som hun gik forbi og kiggede ned af sig selv, hun var iført nogle stramme leggins og en lang grå T-shirt der dækkede over røven, derud over havde hun en læder jakke som gik lide under brysterne så de dækkede hendes arme, og derved også hendes mange sår, som hun havde. Egentlig underligt at hun kunne holde ud at gå rundt med så meget tøj på uden at det blev for varmt, men efter hånden som man blev van til det, var det ikke så slemt mere. Hun begyndte igen sin jagt på en mand som hun kunne få stillede sine lyster med.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Party all night long

Indlæg by Jay Wu on Fre 5 mar 2010 - 1:59

Seth var ret forbløffet af sig selv da han havde taget turen ned i byens diskotek, det plejede ikke at være ham men en gang skulle være den første, han gik stille ned af trappen til danse gulvet, og straks var der allerede en pige der havde fat i ham og begyndte at danse tæt til ham. Men han ville ikke rigtig danse lige nu hvor han slet ikke havde fået noget at drikke, da han havde det bedst med at danse i en let beruset tilstand. Et lille gab spredte sig igennem hans læber, og det var endelig lidt kedeligt med den evige techno musik, der til syneladende ikke blev skiftet ud, som om man ikke kunne danse til andet? Han blev spurgt om han ikke ville med ud og danse op til flere gange, og prøvede virkelig at bide irritationen i at sige det konstant, at han ikke lige ville lige nu, men det virkede åbenbart ikke som om de opdagede den lille irritation der fulgte ham rundt omkirng. Endelig, var han kommet hen til baren og satte sig ned. Han fik bestilt en omgang Havana Club, da det var noget han havde brug for lige nu, og skar en lille grimasse over de meget støjende mennesker rundt omkring, han sukkede han vænnede sig nok til det så snart han fik nogle omgange. Han fik sin drik og drak den i en hel mundfuld, han lavede ingen grimasser over detsd smag som bredte sig i hans mund. Roligt kiggede han rundt igen med de brune øjne, og bad om et stort glas Old Grow, så skulle han nok få gang i alle legmer til at kunne danse med dem der nu kom, han fik glasset og bældede uden problemer ned i halsen. Faktisk var han ikke den store dranker men han kunne drikke i timesvis uden at føle sig fuldkommend berusset. Inden længe kom en pige og prikkede ham på skulderen, han smilede skævt til hende, og måtte vel nok hellere tage forsøget i dette, og gik ud med hende på dansegulvet, han begyndte at danse første lidt væk fra hende, og gik derefter tættere på hende, kærtegnede hende kort hen over den ene hofte, og grinede let, mens han dansede med. Da han så fik nok af dans og kunne mærke at musikken slog om til noget der ikke lige var ham, måtte han undskylde og satte sig hen på en plads og slappede lidt af.
Jay Wu
Jay Wu
Teknisk Admin

Bosted : I en lille to værelses lejlighed i Di Morga.

Antal indlæg : 689


Tilbage til toppen Go down

Re: Party all night long

Indlæg by Gæst on Fre 5 mar 2010 - 2:17

En mand trak hende ind i et greb og hun grinede charmerende og begyndte at danse helt tæt med ham langsomt bevægede hun sig op og ned af hans men ned hendes ryg vent mod hans forside. Det var da utroligt hvordan folk lige pludselig virkede så meget bedre ud i den her tilstand. Lidt efter lod hun sig dog glide ud af hans greb og gik over til baren og fik så øje på en dreng hun havde lagt mærke til noget for, hun gik langsomt derover og prikkede ham lidt på skuldrene ".. eeeh.. Seth?" sagde hun i et lidt hæst tonefald der virkelig indikerede at hun på ingen måder var særlig ædru. Hun bed sig lidt i læben og smilede skævt til ham da hun faktisk virkelig ikke var sikker på det var det han hed, men det var det eneste navn som var dukket op som hun havde hørt i dag, og hun var da ret sikker på at hun havde set ham i dag. Hun satte sig ved siden af ham og bestilte en cola vodka da hun ville have noget hun ikke behøvede at drikke hurtigt men godt kunne drikkes langsomt. Hun kiggede lidt ud over mængden af folk der dansede tæt op af hinanden, langsomt begyndte nogle folk at trække over i alkovene for at 'hygge' sig som de jo kaldte det, hun forstod ikke hvorfor de ikke bare kunne sige at de skulle have sex? Det var da meget nemmere at sige. Hun vente igen hoved mod Seth og smilede stadig og drak af sin drink, hun burde egentlig ikke drikke mere, men hvorfor stoppe, man kunne jo lige så godt drikke igennem, og stadig være så ædru at hun kunne være til stede til det som hun havde sat sig for senere på aften, ja sex, det skulle vel ikke være nogen hemmelighed, hun kiggede på de mange piger som langsomt kom over til Seth, enden spurgte de ham op eller også så gik de igen "Du er da noget af en pigeven" grinede hun og lagde begge arme på barens disk og kiggede på ham og fik et lille charmerende smil frem og inden hun viste af det begyndte hun af instinkt at flirte med ham, hun vente sig mere overmod ham og lod den ene fod rører let ved hans ben mens hun kiggede rundt, lidt efter fiskede hun en smøg frem og tilbød ham en mens hun tænde den hun havde puttet i munden.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Party all night long

Indlæg by Jay Wu on Fre 5 mar 2010 - 2:31

Han kiggede om bag sig og så Faith som han havde hilst på tidligere idag, og trak let på smilebåndet og lo lidt "Hva så Faith..?" sagde han roligt, og kiggede lidt hen på de piger der kom og gik igen, han gad ikke lige have nogen form for samleje med dem lige nu, for ham tog man det stille og roligt, men ja han havde vel os været en smule intstiktivt gået herned for at se om chancen til at kunne få stillet sine lyster tilfredse skulle være her, da det jo var et diskotek og sikkert kunne gøre det af med hans lidende lyst til at kunne gøre det forbi med lysten der kom i ny og næ. Endelig gjorde han det ikke så tit, men engang imellem skadede da ikke, og hvis folk mente han var en playe raf den oversag kunne han vel ligeså godt sige at de ikke var meget bedre selv. Han grinede lidt da hun sagde at han var noget af en pigeven og kunne vel kun give hende ret, da han hele dagen var rendt rundt og blevet gloet på, mens han havde været ude og lede efter den butik, som han så fandt til sidst. Hvilket havde lettet sig godt om hans hjerte, da han nu havde fået sine ting som han havde brug for. Han tog en slurk af sin drink, og kiggede på hende og smilede skævt over hendes flirten, mon hun var ude efter det sammen, indstille sine lyster, på en hed aften med en tilfældig person? Det skulle ikke undre ham, og hvem i disse aldre ville ikke gøre det? Han mente med det at han var i en 17-18 årig krop, mens han inden i havde en leve alder på næsten 200 år. Han tog imod cigaretten og nakkede hendes lighter inden hun lagde den væk, han satte ilden til enden, og hev lidt i den, så gløden kunne tage til, han rakte hende lighteren, og nikkedde kort som tak, han var nu endelig begyndt at ryge mere af en grund, men det var ikke noget han tog sig af som sådan.
Jay Wu
Jay Wu
Teknisk Admin

Bosted : I en lille to værelses lejlighed i Di Morga.

Antal indlæg : 689


Tilbage til toppen Go down

Re: Party all night long

Indlæg by Gæst on Fre 5 mar 2010 - 3:11

Hun tog et hiv og grinede "Ikke så meget.. bare her for at finden nogen der dure til noget i geuss.. og så også nogen der er lidt.. mere... eh" mumlede hun og nikkede over de mange pop fyrer der dansede helt vildt med alle pigerne, de mindede hende mere om piger med en drengs udstyr, hun plejede at undgå dem mens de altid prøvede at få hende, og så ende det da også mange gange at hun fik tilpas nok med noget at drikke at hun var gået med på den. Hun kiggede lidt rundt og pustede langsomt røgen ud mens hun kiggede rundt på pigerne der nu igen kom med sure blikke over at hun igen havde været den hurtige og sat sig over til ham, hun kunne dog kun grine ad det og vinkede til dem som bare fik dem til at se direkte rasende ud og vente sig mod med næsen i sky der bare fik hende til at grine mere "Hvis de så gerne vil have dig hvorfor kommer de så bare ikke hen og siger det?" spurgte hun mere sig selv end ham mens hun tog endnu et hvæs af sin smøg og kiggede på ham og lagde hoved lidt på skrå mens hun stadig havde sin fød op af hans ben, hun tog imod hendes ligher uden at sige noget til at han bare nakkede hendes ligher uden at spørger. Egentlig kunne hun ikke være mere ligeglad over at han havde taget hendes ligher. Hun drak det sidste af sin drink og lænede sig lidt forover mod ham og betragtede ham stille, hans ansigts trak og havde næsten lyst til at lade sine fingre glide ned over dem, men tog det i sig og gjorde det ikke alligevel. Hun smilede skævt og ville have været gået tilbage hvis det ikke havde været som om at hun havde det som om hun ville falde forover lige med det samme og hen over ham, så hun havde allerede mest problemer med at holde sig fra at falde sammen. Lidt efter fik hun kæmpet sig op igen og kiggede lidt rundt og var lige ved at bestille mere at drikke men tog det i sig og sukkede mens hun kiggede rundt på menneskerne.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Party all night long

Indlæg by Jay Wu on Fre 5 mar 2010 - 19:34

Han grinede stille og nikkede kort, da hun havde hentydet til pop drengene, “Hm tja, man ved jo snart ikke hvad man har med at gøre, om det er et han eller hun køn man sidder og snakker med, når det handler om dem..” lo han stille og tog en drink mere, han kunne ikke mærke påvirkningen af sit drikkeri, og sådan havde det altid været, lige meget hvor meget han så end tog så var det bare umuligt for ham at blive helt stiv, det havde vel været et problem for folk, at han ikke var det så de kunne gøre det de havde lyst til med ham, men for ham var det stort set helt i orden, så var han da i det mindste klar over hvad han havde lavet og ikke gik rundt og blev svinet til, for at være i en ubevidst og ikke selvkontrollerne tilstand. Han satte cigaretten for munden og tog et dybt sug af den så gløden brændte ned mod hans fingre ret så hurtigt, han åbnede stille munden så noget af røgen slap ud, men andet forblev der. Til sidst slap han det hele ud, og kiggede hen mod de piger der havde stået og kigget på ham og Faith, men så havde de kigget væk, han grinede lidt, og rystede på hovedet, “De føler sig vel truet af dig?” mumlede han stille og fik sin drink som han slap ned igennem halsen i små slurke. Han kiggede nu på hende da hun lænede sig fremover og kunne se hun ikke var sin fulde kontrol og grinte lidt af hende med et rystende smil på hovedet. Han kiggede så rundt omkring mens han betragtede omgivelserne, menneskerne, baren, dansegulvet, bordene, lyset og mange tusindvis af andre ting.
Jay Wu
Jay Wu
Teknisk Admin

Bosted : I en lille to værelses lejlighed i Di Morga.

Antal indlæg : 689


Tilbage til toppen Go down

Re: Party all night long

Indlæg by Gæst on Fre 5 mar 2010 - 21:04

"HA!" grinede hun og rejste sig lidt vaklende op på sine ben og rystede lidt på hoved "Truet.. af mig??" Hun rystede på hoved mens hun stadig grinede og kiggede på pigerne med hævede øjenbryn "hvad skulle der være så truende ved mig? At jeg tør at snakke med dig og de ikke gør? Eller fordi jeg er så meget mere lækker?" hun sendte ham et stort falsk smil som at sige at hun ikke mente det og grinede af det, hun fandt sig faktisk ikke særlig lækker, jo hun kunne faktisk godt lide hendes ansigt og fandt det meget smuk, men hendes krop var hun led og ked af, måske mest på grund af alle de ar hun havde, som aldrig nogen sinde ville gå væk, eller jo men der ville altid være et ar der kunne ses. Hun sukkede lidt og kiggede på ham og lagde så en hånd på hans lår, "Og nu synes jeg at du skulle komme med mig ud og danse? Jeg kan jo så godt lide de sure blikke fra de der trunter der" grinede hun og smilede sødt til ham og lod langsomt sin tunge glide hen over hendes underlæbe, hun kiggede røg det sidste af hendes smøg og slukkede den mens hun ventede på at han ville ende komme med hende eller sige nej at han ikke lige havde lyst nu, hvor hun allerede havde hendes tigge ansigt på plads for at lokke ham med ud, eller også kunne man jo også altid bruge den anden metode, men et eller andet sted var hun ret sikker på at den ikke virkede på ham, så hun ville bare bruge sit tigge ansigt, som altid gav pote, ingen kunne stå for hendes hunde øjne! Eller det var hun da ret sikker på? Hun lavede et tænkene udtryk mens hun kiggede ud i luften, hun rystede lidt på hoved og kiggede igen på ham og smilede skævt.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Party all night long

Indlæg by Jay Wu on Fre 5 mar 2010 - 21:40

Han lo lidt af hende, og trak stille på skuldrende, “Man kan aldrig vide med de der kvinder…” mumlede han stille. Han svang lidt med hovedet så det sorte pandehår ikke skulle hænge ned i hans øjne. Han tog en sidste slurk af sin drink og kiggede på hende med et hævet bryn, “Er du klar over hvor dårlig jeg er til at danse?” mugede han stille og lo lidt af hendes hundeøjne, de var så store som tekopper syntes han, og sjovt nok mindede det ham om historien: Fyrtøjet, hvor en mand skulle kravle ned i et hult træ fordi en gammel kælling havde bedt ham om det, og dernede fandt han tre hunde den ene større end den anden. “Hvis du tror de der øjne der, virker på mig så kan du godt tro om igen…” Sagde han i et tilfreds smil over ikke at føle sig det nærmeste tvunget eller forpligtet til at gå med hende, ud og danse. Han sukkede så stille og kløede sig lidt i håret, og mente at hun sikkert bare blev ved sådan der, til solen stod op, og måtte vel hellere gøre som hun sagde da han ikke gad at hører på tiggerier. Han rejste sig op, og stillede sit glas fra sig. Uroligt med alt det han havde drukket, og så stadig kunne stå helt upåvirket af alkoholens indhold i sig.
Jay Wu
Jay Wu
Teknisk Admin

Bosted : I en lille to værelses lejlighed i Di Morga.

Antal indlæg : 689


Tilbage til toppen Go down

Re: Party all night long

Indlæg by Gæst on Fre 5 mar 2010 - 23:02

Hun grinede af ham og rystede på hoved "Det tror jeg altså ikke på" og smilede over at han dog alligevel ville gå med ud og danse, også selvom at han havde sagt at det med hunde blikket ikke havde nogen virkning på ham. Hun tog hans hånd og hæv han langsomt ud på danse gulvet "Så må jeg jo finde ud af noget andet jeg kan lokke dig med" sagde hun og sendte ham et drillende smil. Da de kom ud på danse gulvet begyndte hun langsomt at bevæge sine hofter i takt med musikken og langsomt begyndte hun at danse helt flydende og det så meget ubesværet ud. Hun elskede at danse når det kom til stykket, men det var ikke så underligt at hun kunne danse så godt når hun på det seneste havde kommet der næsten vær aften. Hun trak vejret dybt ned i lungeren og begyndte at danse lidt tættere på ham og lod langsomt sin hånd glide ned af hans brystkasse og langsomt blev hendes dans tættere på ham, hun lod sig rive med af musikken og stemningen, hun glemte hvem hun var, hvem det var hun dansede med og at hun havde drukket så meget at hun ikke burde kunne stå på sine ben, men gjorde det alligevel, da man efter hånden som man drak mere og mere kunne man til sidst klare utrolige mængder af alkohol uden at vise at hun var fuld hvilket jo på sin sigt vel var meget godt? Hun lukkede sine øjne halvt og dansede nu så tæt på ham at det nok ikke var muligt at danse tættere.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Party all night long

Indlæg by Jay Wu on Fre 5 mar 2010 - 23:29

Han trak lidt på skuldrende, og måtte gå ud med hende på danse gulvet, hvilket han bare følte at alle kiggede på ham, men trak på skuldrende over det, “Nå dada….” grinede han stille og kiggede på hende med et lille svagt smil. Stille betragtede han hende i mens hun startede med at danse med hofterne. Han fulgte roligt hendes bevægelser, dansede selv tættere og tættere på hende med et roligt blik, faktisk havde han intet at haste sig med, hvad var der endelig os at haste med, ingenting endelig? Han klarede sig fint uden hastværk og kunne os bedre tage sig sammen når ting foregik stille og roligt. Et lille smil bredte sig på hans læber, og havde vel nok regnet med at hun havde drukket for meget, stille lod han sine finger spidser flugte hende hen over overarmen på en forsigtig måde, i det han dansede tættere på hende eftersom hun dansede tættere på ham, han fulgte helt enkelt bare hendes tempo og bevægelser, og ikke andet, for hans vedkommende kunne hun begynde at kick flippe, og så ville han gøre nøjagtig det samme. Han betragtede hende kort men lod så være. Han lod hende fører an, og tænkte lidt over hvor mon det her ville ende, hun var jo fuld, kunne man vel sige, men man bemærkede det bare ikke. Han kiggede hen mod de piger der bare stod og kiggede olmt på Faith, og kunne ikke lade være med at smile over deres hævngerrige blikke over at hun havde taget chancen om at danse med ham, mens andre ikke havde.
Jay Wu
Jay Wu
Teknisk Admin

Bosted : I en lille to værelses lejlighed i Di Morga.

Antal indlæg : 689


Tilbage til toppen Go down

Re: Party all night long

Indlæg by Gæst on Lør 6 mar 2010 - 0:21

Hun blev ved med at danse tæt på ham ind til at hun kunne mærke hun blev træt i benene men alligevel gad hun ikke gå over og sætte sig igen, hun fik øje på de mange arrige blikke hun fik og kunne ikke andet end af grine af det "Hmm... murder is in the air" hun lod sig langsomt glide længere væk fra ham og begyndte bare at danse med alle de andre, havde dog stadig fronten mod ham inden hun mærkede en hånd omkring hendes liv og blev trykket væk af en dreng som begyndte at danse utrolig tæt på hende, måske lidt for tæt end hvad hun havde lyst til med ham. Da hun kiggede over mod Seth så hun at der var en pige som var begyndt at danse over til ham og gjorde tilnærmelser *Aha* tænkte hun og viste godt hvad det var de to var ude på, eller rettere hvad pigen var ude på, inden hun noget at sige noget blev huns svinget rundt af drengen og mistede Seth af syne. Hun kiggede irriteret på manden som bare smilede til hende og var fuldstændig ligeglad med at hun sendte ham dræberøjne med at han lige havde taget hende væk fra sin danse partner uden at bede om lov. Hun sukkede irriteret og prøvede at komme fri af hans greb, men da hun prøvede at komme fri havde han det som om at hun blev tvunget til at komme tættere på ham "Slip mig your morron" råbte hun og prøvede at skubbe ham væk, og han slap hende endelige og hun begyndte at gå igennem den dansende mængde men kunne stadig ikke se Seth, hun sukkede og blev igen hævet ind i en tæt dans med en dreng.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Party all night long

Indlæg by Jay Wu on Lør 6 mar 2010 - 0:34

Han smilede skævt og dansede tæt med, indtil hun gik lidt tilbage og dansede med andre med dog stadig med ham, han grinede lidt af hende, og så hun nu blev hevet væk fra ham, og en anden pige overmandede ham, og anede virkelig ikke hvad han skulle stille op, han havde jo danset med Faith, og ikke denne pige som dansede så tæt op af ham, hvilket han ikke brød sig om på nogen måde. Han kiggede lidt efter Faith for at se om hun skulle dukke op på et eller andet tidspunkt, mens han dog stadig dansede med med pigen dog gik han lidt på afstand da hendes tilnærmelser var for store, og ikke just det han brød sig om. Han sukkede stille og sagde tak for dansen, han gik så udfra dansegulvet og begyndte at kigge rundt efter Faith, men kunne ikke se hende nogen steder. "Hmm..." Han kiggede rundt, og mumlede lidt for sig mens han prøvede på at få øje på hende.
Jay Wu
Jay Wu
Teknisk Admin

Bosted : I en lille to værelses lejlighed i Di Morga.

Antal indlæg : 689


Tilbage til toppen Go down

Re: Party all night long

Indlæg by Gæst on Lør 6 mar 2010 - 17:53

Hun kigger rundt og prøvede at komme væk fra de mange drenge der synes at blive ved med at få hende til at skulle danse med hende, da hun så sit snit hoppede hun op på dj depotet, men det skulle hun bare aldrig havde gjort, for da hun var ved at gå væk fra den lille scene der var begyndte at råbe at hun skulle synge og dj'en grinede af hende og gik hen og prøvede at skubbe hende tilbage "Neeej... ehm.. jeg synger.. virkelig rædsomt..." mumlede hun og prøvede halv hjertet væk fra ham og kiggede på den store mængde der nu havde vent deres ansigter mod hende, hun tog langsomt den mikrofon der stod og rømmede sig, hun havde virkelig ikke lyst til at synge, men det så ud som om at hun ikke kunne komme ud af den her *Thank god that im drunk* tænkte hun og begyndte langsomt med en meget svag stemme at synge den første sang der kom til ind i hendes hoved "Too much of anything can make you sick Even the good can be a curse curse Makes it hard to know which road to go down Knowing too much can get you hurt" hun tog et bedre fat i mikrofonene og lukkede øjnene og fik mere kraft på sin stemme "
Is it better? Is it worse?
Always sitting in reverse
It's just like we're going backwards.

I know where I want this to go
We're driving fast but lets go slow
But I don't want us to crash no.

Just know you're not in this thing alone
There's always a place in me that you can call home
Whenever you feel like we're growing apart
Let's just go back, back, back, back, back to the start.

Anything that's worth having
Is sure enough worth fighting for
Quiting's out of the question
When it gets tough, gotta fight some more" Hun tog mikrofonen af og begyndte at gå rundt på scenen og dansede mens hun havde fuld kraft på stemmen og folk var begyndt at danse, et smil spillede på hendes læber og begyndte igen at synge
"We gotta fight, fight, fight, fight, fight for this love
We gotta fight, fight, fight, fight, fight for this love
We gotta fight, fight, fight, fight, fight for this love
If it's' worth having, it's worth fighting for (Oh).

Now everyday ain't gon' be no picnic
Love aint no walk in the park
All you can do is make the best of it now
Can't be afraid of the dark.

Just know you're not in this thing alone
There's always a place in me that you can call home
Whenever you feel like we're growing apart
Let's just go back, back, back, back, back to the start.

Anything that's worth having
Is sure enough worth fighting for
Quiting's out of the question
When it gets tough, gotta fight some more.

We gotta fight, fight, fight, fight, fight for this love
We gotta fight, fight, fight, fight, fight for this love
We gotta fight, fight, fight, fight, fight for this love
If it's worth having, it's worth fighting for.

I don't know where we're heading
I'm willing and ready to go.

We've been driving so fast
We just need to slow down
And just role.

Anything that's worth having
Is sure enough worth fighting for
Quiting's out of the question
When it gets tough, gotta fight some more.

We gotta fight, fight, fight, fight, fight for this love
We gotta fight, fight, fight, fight, fight for this love
We gotta fight, fight, fight, fight, fight for this love
If it's worth having, it's worth fighting for

We gotta fight, fight, fight, fight, fight for this love
We gotta fight, fight, fight, fight, fight for this love
We gotta fight, fight, fight, fight, fight for this love
It's worth having, it's worth fighting for" Hun kiggede over på Dj'en som langsomt tog over og hendes sang begyndte at fade ud så hun kunne gå ned fra scenen, men inden hun gik begyndte folk at klappe og hun stod bare og stirrede på dem med det ene øjenbryn hævet, hvad var der da galt med folk i dag? Nu klappede de også af hende, "Mange tak" grinede hun ind i mikrofonene og skyndte sig så ned, og folkemængden begyndte at danse til den nye sang der blev sat på og de glemte helt hende mens hun banede sig vej hen mod baren og kiggede efter Seth som stadig ikke var at se noget sted.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Party all night long

Indlæg by Jay Wu on Søn 7 mar 2010 - 1:02

Han kiggede rundt efter hende, og fattede virkelig ikke hvor hun blev af? Hvordan kunne man forsvinde så hurtigt? Et lille suk røg ud igennem hans mund, og opgav snart at lede videre, hun havde vel glemt ham siden alle disse drenge ville snakke med hende? Han trak kort på skuldrende, og lod det ligge, der var jo ikke noget at gøre ved det lige nu, og hun dukkede vel op før eller siden... det regnede han da med. Roligt gik han hen til baren for at få lidt a drikke og slappe lidt af før nogle flere sikkert bare overfalde ham med at spørge om de skulle danse eller ej. Roligt kiggede han op på scenen da han mente at have hørt Faith, hvis stemme var en anelse dybere end hvad han havde hørt fra hende tidligere, han opdagede så at hun stod oppe på scenen og skulle til at synge. Et lille skævt smil voksede på hans læber og kiggede på hende imens hun sang, han lyttede til den uden at fortage sig nogen som helst mine overhovedet. Da sangen kom til ende og han så hun gik ned fra scenen og hen til baren, var han først lidt i tvivl om han skulle gå hen til hende og starte en snak eller lade være? Han tog en kort beslutning, og rejste sig fra sit sæde og gik hen til hende, "Du synger nu meget godt..." sagde han i et roligt tonefald, da han sagtens havde kunnet hører hvad hun havde sagt før hun havde begyndt at synge.
Jay Wu
Jay Wu
Teknisk Admin

Bosted : I en lille to værelses lejlighed i Di Morga.

Antal indlæg : 689


Tilbage til toppen Go down

Re: Party all night long

Indlæg by Gæst on Søn 7 mar 2010 - 15:10

Hun kiggede rundt efter ham og kløede sig i nakken *Altså han kan da ikke bare sådan forsvinde kan han!?* tænkte hun og sukkede, han havde sikkert fået en masse andre tilbud hvilket hun kun kunne forstille sig, han var faktisk ret flot og lækker når man tænkte over det, og hun havde fået det indblik at det var lige det som han havde tager her ned for, lige som hende, få noget at stille sine lyster på unde at have det videre til noget som kunne ligne et forhold, der var kun en som hun gik til flere gange, men det var kun når hun virkelig ikke kunne finde nogen, ellers skiftede hun dem hele tiden ud, hun ville ikke have nogen hun havde haft for, det virkede bare et eller andet sted forkert, ikke fordi at det hun gjorde var forkert, men alligevel. Hun vente sig om da hun hørte en velkendt stemme "Baah" grinede hun og rystede på hoved, og fugtede langsot sine læber og betragtede Seth lidt "Hmm.. jeg troede sq de havde fået fat i dig inden jeg fik en chance" grinede hun og gik over og bestilte pina colada som hun fik ret hurtigt hun sendte bartjenerne et lille charmerende smil inden hun takkede for at den var kommet så hurtigt hun begyndte langsomt at drikke fra sugerøret og kiggede igen på Seth, han virkede faktisk ikke som sådan en som ville bruge kvinder til at få stillede sine lyster, hun havde set mange mænd igennem hendes liv, og især alle dem der bare skulle have et knald, det var det der kom med jobbet af at være stripper, de sjoveste øjeblikke var så at man mødte dem på gaden og de var sammen med enden deres kone eller kæreste og de gjorde alt for at de ikke skulle se at de kendte hinanden. Hun grinede lidt mere og rystede på hoved mens hun drak mere af sin drink og sukkede, hun kunne mærke at hun igen var mere eller mindre inde i den verden hvor hun kunne tillade sig selv at grine over have det sjovt, da hun havde været oppe på scenen havde det hun havde drukket langsomt aftaget, men nu var på det vej igen efter hun havde drukket sin drink.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Party all night long

Indlæg by Jay Wu on Søn 7 mar 2010 - 16:07

Han grinede lidt og satte sig ned ved siden af hende med et venligt smil, og bad om en drink inden han begyndte at forklarer sig, “Nej… eller jo, de overfalder mig som var de katte der havde set en rullegran, men måtte da afslå deres ønskede forhåbninger om en dans…” sagde han roligt og fik en drink som hed A Victor Z. Den bestod af Malibu pineapple, tequila, vodka med citrus, noget vodka med solbær, stænkesaft med hindbær, energidrik, og noget cola i. Han tog det op i den ene hånd og nippede lidt til den for at se hvordan den smagte, og trak lidt på skuldrende for at antyde at den var okay, og tog så en mundfuld af den uden at drikke den helt op. Han lavede en lille pibe lyd med tungen, og kiggede så lidt rundt for at se hvad der skulle være i gang på dette tidspunkt, “Så hvad laver du hernede? Få stillet dine lyster?” Små drillede han og tog en slurk mere før han kiggede på hende med et venligt smil.
Jay Wu
Jay Wu
Teknisk Admin

Bosted : I en lille to værelses lejlighed i Di Morga.

Antal indlæg : 689


Tilbage til toppen Go down

Re: Party all night long

Indlæg by Gæst on Søn 7 mar 2010 - 16:36

Hun grinede af ham og begyndte at blive ved med at drikke af sin drink og sukkede lidt "Hmm.. jeg kan godt se det lyder meget irriterende.. har samme problem med de fleste drenge, men der er nu en anden grund" det sidste sagde hun i en lille mumlende da hun ikke just var særlig stolt af hvad hun levede af, hun var faktisk virkelig ked af at hendes tøj ikke var gået igennem, og efter det havde det bare været som om et kæmpe nederlag for hende var hun gået ned med flaget og stoppet med at prøve, så lige i øjeblikket lavede hun kun tøj til sig selv, og det andet hun lavede var mere for sjov. Hun lod langsomt en finger lide ned af hendes kind og vente igen opmærksomheden over mod Seth da hun spurgte hende om noget, hun grinede af det og sendte ham et smil "Og ville det være så forkert hvis det var det?" spurgte hun og hævede det ene øjenbryn mens hun drak lidt mere af sin drink for hun fortsatte "men ja.. jeg gør det vist lidt for tit" mumlede hun og kiggede rundt på de mange mænd der var rundt i diskoteket "Men der er ikke så mange mænd som jeg i det hele taget ville prøve at spille min tid på, når man er som mig kun ude på at finde en man skal gøre det engang med går man desværre efter udseende og ikke efter personligheden, eller jo lidt gør man vel" hun trak lidt på skuldrene og bed sig i læben "Og du? Hvad laver du her, jeg gætter på det samme" drillede hun tilbage og vente sig nu helt hen imod ham.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Party all night long

Indlæg by Jay Wu on Søn 7 mar 2010 - 17:29

Han smilede skævt nikkede stille, “Tja, men det går nok, det er meget fedt til tider at vide man er en folk godt kan lide…” smilede han bredt og tænkte lidt over det før han lod smilet forstumme, og tog endnu en slurk, det var helt vildt som han drak og drak, og kunne bare blive ved som var han besat, og ikke engang mærke påvirkningen i alkoholen som blev sendt ud til alle organiske genstande i ens krop. Han kiggede på hende med et hævet bryn da hun stille et ironisk spørgsmål om det var forkert eller ej, han rystede kort på hovedet og smilede skævt, stillede så glasset fra sig inden han gik hen og løb tør for penge, det var jo ikke sådan så de hang på træerne, og man kom glad og smilende ud og vandede sit pengetræ som var det en orkide. “Hmm tja, noget om det…” sagde han til hendes svar med et tænkende udtryk og lod tungen glide hen over underlæben med et lille grin til hendes afsluttende ord omkring han var ude efter det samme… “Jeg kan vel sige at det følelse bedre end som hvis man selv gjorde ved sig selv…” sagde han roligt og kunne ikke holde det skæve smil tilbage, “Men ja, jeg er vidst i samme båd, kan vi vidst sige..” sagde han med en lidt uskyldig stemme, og kiggede rundt på de folk der dansede, han lænede sin albue op af bardiskens bordplade og betragtede de mange mennesker med et stille smil, “Men det er os tydeligt at kunne se dem der fuldstændig besat af disse nydelser man får under disse oplevelser…” sagde han roligt og følte sig slet ikke ilde til mode over at snakke om det, han fandt det meget naturligt.
Jay Wu
Jay Wu
Teknisk Admin

Bosted : I en lille to værelses lejlighed i Di Morga.

Antal indlæg : 689


Tilbage til toppen Go down

Re: Party all night long

Indlæg by Gæst on Søn 7 mar 2010 - 18:35

Hun lænede sig lidt tættere på hans ansigt og smilede skævt mens hun fugtede sine læber "Så du siger jeg er blevet af hængning af det?" drillede hun ham og prikkede ham langsomt på næsen men holde hurtigt op og tog sin hånd til sig men blev ved med at have sit ansigt så tæt på hans uden rigtig at tænke over at hun måske var for nærgående mod ham, men hun var alt for påvirket af at kunne have kontrol over sine følelser og have styr på hvor grænsen gik, hvilket var ret godt for hende når hun jo altid var en meget indelukket person og ikke ville have nogen mennesker tæt på hende, overhoved. Hun sukkede lidt og tog sin drink og fjernede sig en smugle fra ham men flyttede sin stol lidt tættere på mens hun kiggede rundt i lokalet og så der var flere og flere folk der langsomt bevægede sig over mod de lidt mere private alkove for at hygge sig. Hun smilede skævt og lod langsomt sine tunge glide hen over læberne og hendes snakebites. Hun tog en dyb indånding og vente så hoved mod ham igen "Nå.. har du så set nogen der kunne tilfredstille dine lyster eller tager du bare den første og bedste når du er fuld nok, hun nikkede mod hans glas som så ud til at blive tomt det ene efter det andet ret hurtigt, det var lige for at han drak mere end hende, men det kunne jo også være lige meget så længe at han ikke virkede særlig beruset, og af hendes grund kunne han da drikke lige så meget som han havde lyst til.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Party all night long

Indlæg by Jay Wu on Søn 7 mar 2010 - 19:20

Han lo lidt og trak på skuldrende, “Man ved aldrig?” sagde han roligt, og kiggede på hende da hun rykkede sit ansigt tættere op hans. Han sagde ikke noget til det, og var endelig ligeglad, hun kunne gøre hvad hun ville, ikke noget han ville bestemme på nogen måde. Han betragtede folk der gik fra dansegulvet over til alkoverne for at gøre deres lyster tilfredse, og ikke længere holde sig inde med disse lyster. Han så nu endelig ikke sex som noget totalt opgørende, og at sex var noget der skulle nydes… Selvfølgelig kunne han sagtens gøre det med den samme person dog uden følelser, men bare hvor lysterne blev mættet, og han gjorde det da os kun hvis personen var god til det, ellers havde han da ikke noget at komme efter. Han kløede sig lidt i håret og tænkte over hvad hun havde spurgte om. “Hm jeg tager det jeg tror vil være det bedste valg, udseendet spiller vel selvfølgelig os en rolle, men der er ikke noget bestemt jeg går efter…” forklarede han og trak på skuldrende som om det var en normal ting, faktisk var han meget ligeglad angående den del med at vælge partner til disse samlejer, for ham kunne det være lige meget så længe det var godt, havde han altid noget at nyde.
Jay Wu
Jay Wu
Teknisk Admin

Bosted : I en lille to værelses lejlighed i Di Morga.

Antal indlæg : 689


Tilbage til toppen Go down

Re: Party all night long

Indlæg by Gæst on Søn 7 mar 2010 - 20:10

"hmm" mumlede hun og sukkede "Jeg burde også gøre lige som dig, men ja.. jeg skal jo alligevel ikke se dem igen, så jeg plejer at tage dem som ser ud til at gøre det bedste job.. og dem som har mest erfaring, hvis du kan følge mig" små lo hun og kiggede på bartenterne "Jeg vil gerne have en Isbjørn" sagde hun og smilede skævt til ham, han så ud som om han ikke helt viste hvad det var og hun sukkede, det burde man da vide som en bartenter men begynder så at remse op hvad det var der skulle i "to cl vodka, en stænk blå Curacao eller blå bols hvis du ikke har det andet, noget Spirte og knuste isterninger, også meget let, bland vodka og sprite i et glas og tilsæt til sidst Curacaoen eller den blå bols" han nikkede og gik straks igang med at lave den, tænk at han ikke viste hvad en isbjørn var hun rystede på hoved og ventede på den ville være færdig, hun drak de sidste af hendes pina colada og stillede det på boret og tog imod hendes isbjørn og begyndte at drikke af den, langsomt da det var en af hendes yndlings drinks, hun tog det op til hendes hår "wuuh det matcher" grinede hun og stillede den igen på boret mens hun kiggede lidt på Seth inden hun overvejede om hun bare skulle gå hjem, så kunne han få lov til at vælge den pige han ville tage med hjem og hun kunne måske få sove lidt, hun skulle jo også på arbejde den næste dag selvom det først ville være klokken 23 men stadig. Hun bed sig lidt i læben og overvejede hvad hun skulle gøre.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Party all night long

Indlæg by Jay Wu on Søn 7 mar 2010 - 20:45

Han lo lidt, og tænkte over det, "Hm hvad med dig? Nogen fyrer i øjnene?" spurgte han stille og kiggede lidt rundt med et tænkende udtryk og kiggede lidt hen på bartenderen der ikke vidste hvad han skulle lave med dette navn men blev så sat i sving ved at få hele opskriften at vide, "Det er ved meget forskelligt sådan som man ser på det, man kunne jo udveksle numre og så snakke fra en tid til anden?" Han trak lidt på skuldrende, og kom i tanke om at han ikke engang selv fulgte det råd, men det kunne jo være lige meget, hvor mange i hele verden fulgte det endelig? Han kiggede rundt på de få der var ude og danse og vidste heller ikke selv om han bare skulle gå hjem, eller tage en eller anden totalt beruset pige med hjem og få stillet sine lyster af med? Han kiggede lidt rundt og anede ikke hvad han skulle stille op lige nu, han havde faktisk ikke den store lyst til at drikke mere, ikke fordi han havde fået for meget eller var beruset, men gad bare ikke rigtig at have mere at drikke, da han ikke fandt det så tiltrækkende en idé mere. Måske skulle han bare lade være? Hvad fanden fik han endelig ud af at side her på en bar og bruge sine penge ud på drikkelse? Han sukkede kort og mumlede lidt for sig, kiggede så på hende og betragtede hende let mens hun sagde at det matchede hendes hårfarve. Hvilket fik ham til at grine lidt, og nikkede så stille.
Jay Wu
Jay Wu
Teknisk Admin

Bosted : I en lille to værelses lejlighed i Di Morga.

Antal indlæg : 689


Tilbage til toppen Go down

Re: Party all night long

Indlæg by Gæst on Søn 7 mar 2010 - 20:52

Hun sukkede stille og tømte sit glas og rejste sig op og kiggede lidt rundt, hun havde taget den beslutning at hun nu ville lade ham alene og finde sig en pige som han kunne tage med hjem hvis det var det han havde lyst til, hun fugtede langsomt sine læber og lagde pengene som hun skyldte for alt det hun havde drukket, det havde været alt det hun havde tjent sidste uge, nu brugt på drikkelse, hun sukkede og nu fik det endelig op for hende hvor langt ude hun egentlig var, hun var ikke bare en dranker, men også ved at blive virkelig fattig hvis hun ikke snart stoppede med disse by ture, men det var det eneste der fik hende gående hele ugen at vide at hun kunne komme her og få alle de tanker ud af hoved som hun ikke kunne klare at gå med, hun fugtede langsomt sine læber og tog sin taske over skuldrene og smilede skævt til Seth "Så.. nu vil jeg give dig og de andre piger en chance for at få dig med hjem, også vil jeg vende hjem til mig selv" sagde hun stille og kyssede ham på kinden, det var da egentlig utrolig så godt som han duftede "Hmm.. ja der var måske en" mumlede hun stille ved hans ører indgang, med hensyn til hvilken dreng hun havde lagt sine øjne på, hun rejste sig langsomt væk fra ham og smilede stille og charmerende "der var måske en" sagde hun igen og kiggede på bartenterne og gav ham et lille nik inden hun gjorde sig klar til at gå hen mod udgangen.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Party all night long

Indlæg by Jay Wu on Søn 7 mar 2010 - 21:21

Han smilede stille og kiggede rundt, han kunne vel bare tage hende med hjem? Hvad gjorde forskellen, han havde jo os kun snakket med hende stort set, og hvad skulle han med alle de andre der bare var for ivrige og skulle have det hele til at gå på et split sekund, han fugtede stille sine læber og smilede skævt over det kys hun gav ham og nikkede lidt, "Hm du kan da bare tage ham med hjem så?" sagde han inden hun gik, han fandt nogle to tusind krones sedler frem og betalte det han havde drukket for da han ikke gad at hænge med hovedet og se dum ud, og bare ligne en der var totalt kvinde elsker over de mange kvinder der hele tiden ville have en bid af kagen. Han rejste sig og gik med hende, "Men når du nu går kan jeg vel lige så godt gøre det samme.." sagde han stille og kiggede lidt rundt på de mange sukkende blikke på og kunne i det hele taget ikke tage det helt, da han ikke brød sig fuldkommen om den titel han sikkert rendte rundt og bar med. Et lille suk kom fra ham, og traskede stille op af trappen til udgangen uden at sige yderligere.
Jay Wu
Jay Wu
Teknisk Admin

Bosted : I en lille to værelses lejlighed i Di Morga.

Antal indlæg : 689


Tilbage til toppen Go down

Re: Party all night long

Indlæg by Gæst on Søn 7 mar 2010 - 21:48

Hun kiggede på ham og hævede det ene øjenbryn "Nå.. så det skulle jeg? hmm fint nok.. men jeg tror du bor tættere på hjem til dig i stedet så?" grinede hun og kiggede på ham med et drillende smil og fulgte efter ham, hun havde faktisk troet at han havde vist hvem hun havde referat til, men måske ikke? Eller også drillede han hende bare og viste godt hvem det var hun mente, men kunne jo aldrig vide med de drenge. Hun sukkede lidt og gik med ham op til udgangen, dørmændende hilste på Faith som om de var de bedste venner, hvilket bare fik hende til at sukke over at hun virkelig var for meget her, og burde se at få sig et liv, men det var jo lidt svært altid at skulle gøre det som man gerne ville, men bare skulle bruge så mange flere kræfter på, hun kiggede lidt på Seth for at se hans reaktion eller om han bare ville grine af hende og tage hjem som om det havde været en joke hun havde sagt, hvilket det delvis var også var det også et eller andet sted ment som en alvorlighed, og ikke bare som en joke, hun bed sig lidt i læben og viste ikke helt om hun var gået for vidt? Hvad var det hun tænkte på!? Sådan her plejede hun ikke at være, hun var fuldstændig ligeglad og når hun ville have en mand, så skulle hun da kraftedeme da også tage den hun ville have uden nogen form for tanker om det hun gjorde var rigtig, men det skulle bare overstås og det skulle være godt og dejligt, også var den altså ikke længere, og her stod hun og tænkte på om det havde været rigtigt det hun havde sagt!? Hun rystede på hoved og tog sig sammen, hun gik over til ham og betragtede ham lidt og lagde sine ene hånd omkring hans kæbe og lod langsomt lod hun sine tunge glide hen over dem inden hun kyssede ham, hun slap dog hurtigt igen og kiggede på ham med det ene øjenbryn hævet "Ellers kan du jo også bare få mit nummer?" grinede hun drillende og trådet væk fra ham og vente sig om for at gå mere for at se om han bare ville lade hende gå eller tage chancen? Man kunne vel sige det var en slags prøve for at se om han ville hende eller ikke, hvis han ikke gjorde det ville hun bare tage det som at han faktisk ville tage hjem og hvis han tog fat i hende, ville hun tage det som at han havde lige så meget lyst som hun åbenbart havde fået.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Party all night long

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Side 1 af 4 1, 2, 3, 4  Next

Tilbage til toppen


 
Forumtilladelser:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum