Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Latest topics
» Not you again?!
Tirs 5 feb 2019 - 21:51 by Cathy

» A pure heart - [Carver]
Man 4 feb 2019 - 12:46 by Carver Manning

» Missed you - [Alain]
Man 4 feb 2019 - 12:43 by DuChance

» Death is only another step (Nessa)
Tirs 29 jan 2019 - 17:23 by DuChance

» Show me you are worth it - Nightrage
Søn 27 jan 2019 - 1:04 by Nightrage

» I am really worried Doctor.... (Angelique Dümont)
Fre 4 jan 2019 - 22:39 by Zakaroff

» Still Very Much Alive (Sapphira)
Tirs 1 jan 2019 - 22:02 by Nightrage

» Et gensyn med en gammel ven - Milo Storm
Ons 26 dec 2018 - 22:50 by Artair

» A proper meal - Nicholas Tallon
Søn 23 dec 2018 - 13:40 by Nicholas Tallon

» I dont like the word 'Patient' (Noah)
Lør 22 dec 2018 - 17:53 by Morgan L. Withers

Nyheder


Mulig race ændring på Engle og Djævle i deres oprindelse. Vigtigt at få det læst, og deltaget i valget om denne ændring skal ske!

Statistics
Der er i alt 505 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Sølve

Vores brugere har i alt skrevet 253509 indlæg in 12785 subjects

Diskotekets Bar..

Go down

Diskotekets Bar..

Indlæg by Gæst on Tirs 15 jun 2010 - 9:18

Sted: Salles da banquets ;D
Omgivelser: Nogle mennesker der danser på dansegulvet..
Tid: Omkring kl 21.
Vejr: Lidt blæsende udenfor
Dato: d. 14/6

Valerie sad henne ved diskotekets bar og så på folk der dansede. De så alle sammen så glade ud. Men hun derimod følte sig lidt nedtrykt. Hun sad nemlig helt for sig selv. Hun ville gerne snakke med nogle, men da hun ikke kendte nogle af menneskerne på diskoteket, turde hun ikke at gå hen og snakke med dem. Hun sukkede og drak lidt af sin drink.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Diskotekets Bar..

Indlæg by Gæst on Tirs 15 jun 2010 - 9:25

En høj, lyshåret fyr slog døren til diskoteket op og trådte derefter indenfor. Et bredt smil bredte sig på hans læber, hvorefter han lod sit blik køre rundt i lokalet, hvor det hurtigt landede på en bekendt person. Valerie. Med et lusket smil listede han over til hende og stoppede først op, da han var helt hende ved hende. Dernæst satte han en hånd på hver af hendes skuldre.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Diskotekets Bar..

Indlæg by Gæst on Tirs 15 jun 2010 - 16:06

Valerie fik et lille chok, da nogen kom og ragede på hendes skuldre. Hun vendte sig hurtigt om og stod så ansigt til ansigt med Nathan. "Halløjsa!" sagde hun glad med et kæmpe smil på læben. Hun lagde armene om ham og pressede så så hårdt hun kunne. "Jeg har savnet dig, din perverse unge!" sagde hun.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Diskotekets Bar..

Indlæg by Gæst on Tirs 15 jun 2010 - 16:13

Nathan grinede lidt af hendes reaktion og trak hurtigt sine hænder til sig, da hun fik vendt sig om. Ligeledes lagde han sine arme om hende og gengældte hendes kram, der nær var ved at tage pusten fra ham, eftersom hun klemte så hårdt. "Selvfølgelig har du savnet mig," svarede han blot til det, hun sagde og trak sig derefter lidt besværet ud af krammet. I lidt tid stod han bare og smilede lidt fjoget til hende, men fjernede så sit blik fra hende, da en lille, letpåklædt blondine kom til at støde ind i ham. Hun smilede udfordrende til ham, men gik dog hurtigt videre. Et skummelt smil passerede Nathans læber, hvorefter han lidt åndsforladt vendte sin opmærksomhed mod Valerie igen.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Diskotekets Bar..

Indlæg by Gæst on Tirs 15 jun 2010 - 16:19

Valerie hævede et øjenbryn, da hun så Nathan's blik der villede på blondinen. "Player" mumlede hun med et lille grin. Hun satte sig op på bar-stolen igen og lod sit blik skue ud over de dansende mennesker. De så ud til at have det rigtig sjovt. Nogle måske lidt for sjovt, tænkte hun da hun så en dreng og pige danse meget tæt sammen. Hun rystede på hovedet og tog endnu en tår af sin drink

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Diskotekets Bar..

Indlæg by Gæst on Tirs 15 jun 2010 - 16:26

Nathan lod ligesom hende sit blik vandre lidt rundt på de mange folk, der dansede i takt til musikken. Efter noget tid glo'ning tøffede han over til barstolen, der var placeret ved siden af den Valerie havde sat sig og parkerede så sin røv dér. Nu og da kørte han en hånd gennem sit affarvede blonde hår og sendte et par piger, der fangede hans blik et smil, før han drejede sin stol en omgang, så han sad med front mod selve baren. "Hallo, bartender!" råbte han med et smøret smil og bankede hånden ned i bordet et par gange, ligesom når man ringer på en piccolo'klokke.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Diskotekets Bar..

Indlæg by Gæst on Tirs 15 jun 2010 - 16:30

Valerie fjernede sit blik fra alle de dansende mennesker, og vendte blikket mod Nathan igen. "Nåh men øhm.. hvrdan går det dig ellers?" spurgte hun i et tamt forsøg på at få en samtale igang. Mens hun ventede på hans svar, gav hun sig til at lege lidt med sit lange blonde hår. Hun stoede det rundt om sin lille finger og lod det så falde ned igen.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Diskotekets Bar..

Indlæg by Gæst on Tirs 15 jun 2010 - 16:35

Nathan drejede hovedet og fæstnede sit blik på hendes ansigt, da hun spurgte ham om noget. "Tjoe, det går meget godt," svarede han storsmilende efterfulgt af en kort latter. Derpå slog han sit blik ned mod bardisken og sad blot og gloede lidt på .. well ingenting. "Hvad med dig selv?" spurgte han et halvt minuts tid efter og skævede til hende med et skævt smil henover hans læber.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Diskotekets Bar..

Indlæg by Gæst on Tirs 15 jun 2010 - 16:40

"Det går sådan okay" sagde Valerie tamt. Hun havde faktisk kedet sig rimelig meget. Okay.. det var en underdrivelse. Hun havde kedet sig Enormt meget de sidste par uger. Hun havde ikke haft noget at tage sig til. Hun havde bare gået rundt i Di Morga, og lavet abselut ingenting. Hun sukkede let og lod sine fingre glide igennem hendes hår.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Diskotekets Bar..

Indlæg by Gæst on Tirs 15 jun 2010 - 16:45

Nathan nikkede kort af det, hun sagde, da han ikke rigtig vidste, hvad han skulle kommentere på dét; så han holdt bare mund. Efter noget tids stilhed begyndte at dreje rundt på stolen, men stoppede dog efter kun få sekunder, eftersom han havde meget let til svimmelhed. Han drog et svagt suk, hvorefter han hoppede ned fra stolen og tog fat i hendes ene arm, som han hev lidt i. "Kom - vi skal ud og danse," bestemte han med et bredt smil og slap da hendes arm, idet han trådte et par skridt hen mod en stor klump, der stod og dansede op af hinanden midt ude på diskotekets dansegulv.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Diskotekets Bar..

Indlæg by Gæst on Tirs 15 jun 2010 - 16:50

Valerie grinede da Nathan hev hende med ud på dansegulvet. "Jeg er altså ikke sælig god til at danse" sagde hun advarende og så med et lille lusket smil på Nathan. "Jeg advare dig! Du kommer nok til at havde store blå mærker på dine fødder!" sagde hun med et lille grin.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Diskotekets Bar..

Indlæg by Gæst on Tirs 15 jun 2010 - 16:57

Nathan fnes lidt og slog efterfølgende ud med hånden. "Det gør ikke noget," svarede han blot med et skævt tandsmil, inden han tog fat om hendes håndled og trak hende endnu længere ud på dansegulvet. Da han mente, at de var kommet langt nok ud, stoppede han op og slap hendes hånd, hvorefter han trak lidt ned i sin yderste trøje. Derefter lod han hurtigt sit blik glide rundt i de nærmeste omgivelser, hvor det endte med at lande på to andre personer, der vist havde gang i noget dirty-dancing. Han trak på smilebåndet, så et lidt skummelt smil dannede sig på hans læber, inden han dernæst tog fat i Valeries krave på hendes bluse (eller hvad hun nu har på - kjole'krave, hvis der er noget, der hedder det) og hev hende helt ind til sig, så der ikke var mere end cirka to centimeter i mellem dem.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Diskotekets Bar..

Indlæg by Gæst on Tirs 15 jun 2010 - 17:01

Valerie grinede da Nathan trak hende ind til sig. Hun lagde armene omkring hans hals og gav sig til at svaje stille i takt til musikken. Hun nød det faktisk. Hun havde aldrig rigtig kunne lidet at danse før, men nu var det helt okay. Hun smilede sødt til Nathan, men kunne dog ikke helt lade hver med at grine en lille smule.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Diskotekets Bar..

Indlæg by Gæst on Tirs 15 jun 2010 - 17:06

Nathan sendte hende et strålende tandsmil, idet hun lagde hendes arme om hans hals og placerede derefter sine hænder et sted længere nede, der var knap så uskyldigt. Med et lidt smøret smil spillende på hans læber, trykkede han hende længere ind mod sig, indtil de faktisk ikke kunne komme tættere. Han svingede/dansede lidt rundt med hende, eftersom han mente, at man ikke skulle stå stille på ét sted, når man dansede og sendte hende et smil ny og næ.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Diskotekets Bar..

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Forumtilladelser:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum