Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Latest topics
Nyheder

Siden har fået sig et nyt layout, som følge til at gøre siden mere personificeret, og overskuelig. Check Her hvilke områder det pårører, og hvilke ændringer der er tale omkring.

Siden er endnu ikke færdig, der vil derfor foregå ændringer løbende. Hvis man har ønsker er man velkommen til at kontakte Admin på PM

Statistics
Der er i alt 498 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Nadia

Vores brugere har i alt skrevet 252379 indlæg in 12753 subjects

Tadaaaaaaaaaaaah =3 Lidt om mig..

Go down

Tadaaaaaaaaaaaah =3 Lidt om mig..

Indlæg by Gæst on Lør 17 apr 2010 - 9:20

Jamen, hejsa folkens, jeg så nogen af de andre havde skrevet noget ind om dem selv og så tænkte jeg da lige, hvorfor skulle jeg så ikke gøre det, så det gør jeg altså, men forvent ingen punktommer Oo!... Jeg er rigtigt dårlig til at sætte dem korrekt, men okay, videre, vi skal ikke tale om mine fejl men mine gode sider =3.. (Hvilke der er ret få af).. Jeg er meget glad for dyr, jeg har haft dyr i stort set hele mit liv undtagen de sidste par år hvor jeg ikke har måtte have dyr hvor jeg bor :/, jeg er ligesom så mange andre også skilsmissebarn (Yeeha 3 på stribe?!?! Oo'), og jeg taler heller ikke med min far, for min far har truet min mor, og da jeg var mindre har jeg set ham knalde hende en på hovedet et par gange, og det er nok også derfor jeg er så kold som jeg er, for jeg er endt med at vokse op og blive en bølle, jeg kan til forskel fra andre, folk af min slags, godt se det lort jeg laver er forkert, men jeg ved ikke helt hvordan man skal stoppe det, jeg havde faktisk et meget tæt forhold til min far dengang han var "normal", men så blev han et dumt svin, og jeg har faktisk besluttet at hører jeg om han har lagt hånd på nogen fra min familie, så slår jeg ham sku ihjel =3, ved ikke om jeg har husket at skrive jeg hedder Patrick? xD... Jeg er btw, 15 år gammel og blir 16 i år.

Med Venlige Hilsner Ami.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum