Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Latest topics
Nyheder

Siden har fået sig et nyt layout, som følge til at gøre siden mere personificeret, og overskuelig. Check Her hvilke områder det pårører, og hvilke ændringer der er tale omkring.

Siden er endnu ikke færdig, der vil derfor foregå ændringer løbende. Hvis man har ønsker er man velkommen til at kontakte Admin på PM

Statistics
Der er i alt 498 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Nadia

Vores brugere har i alt skrevet 252383 indlæg in 12753 subjects

Not again!!!

Go down

Not again!!!

Indlæg by Gæst on Lør 12 jun 2010 - 21:17

T:23.54
S:Impure Résiduelle
O:Nogle par der spiser middag
V:Regnvejr

Marcus sad ved et bord, med ryggen til døren, ved et vindue, og lyttede til regnen slå mod ruden. Han sad med sit bestik i hånden, og skulle til at putte en svamp i munden, men lagde så kniven og gaflen fra sig, og rejste sig. Han gik ud på toiletet og kastede blod op. Da han havde vasket og skyllet munden gik han ud igen. Han sad bare, læned afslappet tilbage og så unaturlig ud. Han håbede inderligt at nogen måske var modige nok til at starte en samtale eller noget, for det var han ikke.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Not again!!!

Indlæg by Gæst on Tors 8 jul 2010 - 19:29

Mika kom stile ind og som altid vendte folk sig mod den nyankomnde for at se hvem det var. Hun sukkede med et akavet smil, hun satte hovedet på skrå, da hun så der ikke var særlig mange pladser tilbage. Hun snurrede hurtigt rundt om sig selv for at få et bedre overblik. Hendes grå'violette 'øjne landede så på pladsen et stykke fra hende, en dreng sad for sig selv ved et bord, hun mærkede ingen fjendtlighed eller andre tænker som så mange af de andre folk havde da de så hende. Hun pjuskede som vane op i det allerede pjuskede sølvhvide hår og gik over til drengen. "Er denne plads taget?". Hendes hoved var sat på skrå mens hendes tågede grå'violette øjne var rettet mod ham, et undrende smil kom frem på det marmorhvide ansigt.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum