Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Latest topics
» Not you again?!
Tirs 5 feb 2019 - 21:51 by Cathy

» A pure heart - [Carver]
Man 4 feb 2019 - 12:46 by Carver Manning

» Missed you - [Alain]
Man 4 feb 2019 - 12:43 by DuChance

» Death is only another step (Nessa)
Tirs 29 jan 2019 - 17:23 by DuChance

» Show me you are worth it - Nightrage
Søn 27 jan 2019 - 1:04 by Nightrage

» I am really worried Doctor.... (Angelique Dümont)
Fre 4 jan 2019 - 22:39 by Zakaroff

» Still Very Much Alive (Sapphira)
Tirs 1 jan 2019 - 22:02 by Nightrage

» Et gensyn med en gammel ven - Milo Storm
Ons 26 dec 2018 - 22:50 by Artair

» A proper meal - Nicholas Tallon
Søn 23 dec 2018 - 13:40 by Nicholas Tallon

» I dont like the word 'Patient' (Noah)
Lør 22 dec 2018 - 17:53 by Morgan L. Withers

Nyheder


Mulig race ændring på Engle og Djævle i deres oprindelse. Vigtigt at få det læst, og deltaget i valget om denne ændring skal ske!

Statistics
Der er i alt 505 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Sølve

Vores brugere har i alt skrevet 253509 indlæg in 12785 subjects

Diskoteket

Side 1 af 2 1, 2  Next

Go down

Diskoteket

Indlæg by Gæst on Fre 16 apr 2010 - 17:06

T: IRL
S: HER
O: FOLK
V: IRL

Claude sad for sig selv i et hjørne. Hans hoved nikkede til rytmen, af musiken, der spillede. han rejste sig og gik hen for at få sig en ny øl, men ombestemte sig da en stor flok dansene spærrede hans vej. han tog en dyb indånding og satte sig ned igen. han håbede at der var nogen der kom, og ville snakke med ham.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Diskoteket

Indlæg by Gæst on Fre 16 apr 2010 - 17:15

Sam kom ned af indgangen til diskoteket, han så sig rundt omkring, for lige som at få et indblik af hvordan det hele så ud, alting var jo ikke lige ens. Han mumlede lidt for sig, og kiggede så op på loftet inden han kiggede frem for sig igen, det var da utroligt så mange mennesker der var her på stedet, det var helt ubegribeligt, han sukkede for sig selv, og prøvede at finde en genvej til barren for at få sig en lille drink eller noget, kunne være det hjælp ham lidt med at holde styr på det hele. Han smilede en smule men havde ikke heldet med sig, og måtte så opgive han trak sig lidt til bage og kiggede efter et sted at sidde, da han nu ikke gad det der mere med se om han ikke kunne få en drink eller to. Nogle piger kom hen til ham og spurgte om han ville danse, men han takkede blot nej og syntes han kunne se et sted hvor der ikke sad nogen, han satte sig men blev noget overrasket da han opdagede der var en der allerede sad der, “Oh… sorry, min fejl…” sagde han og smilede skævt til drengen der sad foran ham og skulle til at rejse sig igen da det ikke var sikkert at vedkommende ville have ham med selskab, hvem ved?

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Diskoteket

Indlæg by Gæst on Fre 16 apr 2010 - 17:22

Claude så drengen der lige havde sat sig, rejse sig igen. "Du behøver da ikke gå, bare fordi jeg er her. bare ignorer mig, lige som alle andre gør" smilte han. han fandt en lighter frem, og legede lidt med den. Da han kiggede op, stod der en flok tøser bag ham den nye dreng. de stod og fnisede og pegede på ham. de tog slet ingen notis af ham, og han sukkede højt. han forvandlede sig hurtigt til en ræv, løb imellem, benene på de dansene, og på nul komma fem, hvar han tilbage med favnen fuld af Øl. han tog en, og satte resten på bordet. han drak grådigt, og stille flasken fra sig da han havde fået en tår.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Diskoteket

Indlæg by Gæst on Fre 16 apr 2010 - 17:56

Han nikkede stille til det drengen sagde og smilede stille, han satte sig ned igen og kiggede rundt, han kiggede kort bag sig og så de fnisende piger der pegede på ham, han var nu endelig ligeglad, kunne de ikke lade ham være i bare fem min? Han vidste det ikke men det kunne virkelig irritere ham en smule, men det var der jo ikke det store at gøre ved, man måtte vel bare tage det som det var og komme videre, han kiggede hen mod drengen der pludselig forvandlede sig til ræv og forsvandt inden han vidste af det, men kom hurtigt igen, han betragtede ham lidt da han havde forvandlet sig til et menneske igen, eller hvad man kunne sige, og kløede sig lidt i håret, “Gir du en?” spurgte han så og kiggede på en af de mange øl som han havde taget med sig, og smilede lidt til ham med et venligt blik. Han ville jo ikke bare tage noget, hvis vedkommende nu måske ikke brød sig om det, eller hvad der nu end kunne genere ham hvis han havde gjort det, så hellere spørge først.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Diskoteket

Indlæg by Gæst on Fre 16 apr 2010 - 18:04

Claude kiggede igen, på drengen. "Ja selfølgelig. tag du bare" grinte han, og skubbede nogle af dem hen til ham. "Jeg er Claude, men man kalder mig Fox" smilte han, og rækte en hånd frem.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Diskoteket

Indlæg by Gæst on Fre 16 apr 2010 - 18:11

Han nikkede og smilede bredt for sig over at han godt måtte tage ind, og valgte en helt tilfældig en, kunne han vel lige så godt? Det var jo ikke sådan at der kom dødsstraffe for at vælge den forkerte, vel… ? Han smilede let for sig, og tog øl oplukkeren, og satte det for flaskens hoved der hvor kapslen var, han tog den for flaskens åbning for munden og hældte noget af den søde smag ind i munden hvis smag bredte sig til alle lemmer i hans krop og gav ham en kort kuldegysning, han kiggede på drengen som hed Claude, og nikkede stille, han tog imod hans hånd og ruskede den let “Sam..” sagde han roligt som sin præsentation, og kiggede lidt rundt, “Så, hvad laver man hernede?” spurgte han da det så ud til at drengen ikke var den store fest abe efter hvad han kunne se, eller mente omkring personen foran ham, men det kunne jo selvfølgelig have været noget helt andet.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Diskoteket

Indlæg by Gæst on Fre 16 apr 2010 - 18:17

han så på sam. "ikke så meget. kom bare herned for at dulme smerten" grinte han. han var vist lidt fuld. han tog endnu en øl, og åbnede den. "Hvad med dig?" spurgte han nysgerigt. "er du ud.." men han nåde ikke at sige mere, før han fik kvalme, sprang, op og ud på toiletet. han stod længe lænet ind over de beskidte håndvaske, og kastede, en blanding af øl, blod, og madrester, op.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Diskoteket

Indlæg by Gæst on Fre 16 apr 2010 - 18:26

Han kiggede på ham og nikkede lidt imens han smilede svagt, han kiggede så på Claude, som åbenbart fik travlt før han nåede at sige noget, nu håbede han da ikke på at han pludselig skulle gå hen og få det alt for dårligt, han rejste sig op efter et stykke tid og gik ud til ham på herre toilettet, “Måske skulle du passe lidt på med de der øl…” smilede han svagt og kiggede på ham inden han gik ud til barren hvor de fleste havde taget deres gang bort fra, og gik tilbage til ham og rakte ham et glas is koldt vand, “Here you go..” sagde han og kiggede lidt rundt, da det ikke var alle der brød sig om at blive begloet når de havde dårlig mave, eller hvad man sagde.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Diskoteket

Indlæg by Gæst on Fre 16 apr 2010 - 18:41

//Sorry skal logge//

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Diskoteket

Indlæg by Gæst on Lør 17 apr 2010 - 0:34

// Fair nok

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Diskoteket

Indlæg by Gæst on Lør 17 apr 2010 - 10:51

Claude tog imod vandglasset, og tog en tår. han tændte for vandet i vandhanen, så brækket blev skyllet ud. Han stod længe uden at gøre andet en at tage små nip af flasken. da glasset var tomt, så han over på sam. "jeg kan ikke lade være med at drikke. det får min sorg til at forsvinde" sagde han smilene, men også lidt forpustet. han fjernede noget af sit hår fra øjnene, og gik så ud til selve diskoteket, med sam i hælene. han satte sig ned og skubbede nogen af øllen væk fra sig. han så igen op på sam.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Diskoteket

Indlæg by Gæst on Lør 17 apr 2010 - 10:51

Glasset*

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Diskoteket

Indlæg by Gæst on Lør 17 apr 2010 - 11:01

Han smilede lidt over at Claude var kommet til sig selv igen, det var ikke alle der plejede at gøre det, men nogen gjorde vel, altid bedre end slet ikke egentlig. Han kiggede kort rundt og nikkede lidt til det han havde sagt, han gik med ham da han gik ud, og betragtede imens nogen af de mange dansende rundt omkring, et lille gab ville forbi de lukkede læber, men han lod det ikke gøre det, så slugte det bare i sig selv. Da de var kommet hen til bordet igen, satte han sig ned, og kiggede rundt inden han kiggede på snakkekammerat, Claude, “Hvad er det for en smerte du prøver at drikke væk?” spurgte han med et hævet bryn da han godt gad at vide det, da mange former for smerter var lettere at tale om, i stedet for at gøre en skade på sig selv hvis man kunne sige det sådan, egentlig var alkohol en skade i sig selv, den dræbte jo de mange hjerneceller man havde i hovedet, og det var ikke lige sådan nogen man fik tilbage igen i løbet af nul komma fem. Han bed sig lidt i læben og kiggede ned på de mange øl, faktisk drak han ikke så meget, men engang i mellem var det vel tilladt.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Diskoteket

Indlæg by Gæst on Lør 17 apr 2010 - 11:08

Han kiggede op på drengen, og gumlede lidt på sin tunge. "jeg blev misbrugt af min far, og hans venner, daa jeg var dreng" sagde med med et lille smil. "Altså på det tidspunkt var jeg ikke død vel" sagde han hurtigt. det ville være lidt underligt vis man blev misbrugt af sin far som 18-årig, OG engel. "så derfor prøver jeg at få smerten væk. det kan gøres på mange måder." han trak sit ærme op, og viste nogle snitsår på armen. "Man kan skade sig selv." han nikkede over mod alkoholet, "Man kan drikke det væk" og endelig tog han lighteren frem "og man kan ryge det væk" han smilte lidt over sin forklaring. han havde aldrig været så åben før. det var nok fordi, sam var så hjælpsom, at han følte han skulle give noget til gengæld. "og så kan man også dræbe det væk. jeg drabte min far da jeg havde eksisteret i 20 år" sagde han. "og det var fordi, jeg havde ladet mig fortælle at han havde dræbt min mor"

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Diskoteket

Indlæg by Gæst on Lør 17 apr 2010 - 11:24

//skal logge.. hader min mor --'//

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Diskoteket

Indlæg by Gæst on Lør 17 apr 2010 - 11:27

Sam nikkede kort til det med en tænkende mine omkring det, det kunne vel være rigtigt nok, men på den anden side, man skadede sig selv virkelig meget, og man fik en masse ar på kroppen som en endelig bare gjorde en ulidelig at se på for sig selv, men det var man på den anden side selv uden om. Han kiggede på ham med et stille blik, og afbrød ham ikke imens han snakkede, noget af det som han selv hadede, at blive afbrudt når han snakkede, det kunne virkelig irritere en noget så grusomt. “Hmm sandt så at sige…” sagde han roligt og lænede sig tilbage i sædet med hænderne bag nakken og betragtede ham lidt med et tænkende blik stadig, “Det gør mig ondt det med din mor…” Mumlede han stille og kløede sig lidt i håret, “Jeg er endelig bare selv skredet fra familien, da jeg ikke kunne holde dem ud…” og trak lidt på skuldrende da han havde sagt det.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Diskoteket

Indlæg by Gæst on Søn 18 apr 2010 - 11:43

//Tjaah undskyld det igår..//

Claude så lidt undrene på Sam. "Seriøst? vis min far ikke havde misbrugt mig, og slået min mor ihjel, hvar jeg blevet hos dem. Jeg ville aldrig have gået fra dem frivilligt" sagde han imporneret. "jeg var for stor en kylling, til at blive levende da jeg havde dræbt min fra. altså jeg var bange for at jeg skulle i fængsel, så jeg begik selvmord" sagde han og trykkede lidt på sin underarm, hvor det gjorde ondt.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Diskoteket

Indlæg by Gæst on Søn 18 apr 2010 - 12:10

//Er nu okay :}//
Han nikkede stille til hans spørgsmål og rynkede brynene lidt da han fortalte det om sin far, han tænkte over hvordan det må have været, “Føler du det din skyld at han gjorde det?” spurgte han så da han havde læst en artikel omkring folk der var udsat for incest som oftest følte det var deres skyld at deres forældre gjorde som de gjorde på dem, han bed sig lidt i læben, “Det var da en forfærdelig måde at afslutte det på..” sagde han stille og kløede sin hage lidt imens han tænkte. Han kiggede på ham og sagde ikke så meget mere end at tænke lidt over det, “Hm.. Selv er jeg ikke meget for selvmords forsøg og den slags, jeg ser det som noget kujon ligene noget, svært at forklarer, men havde du ikke gjort det, havde du ikke siddet her sammen med mig i dag..” smilede han stille, “Så det har vel sine fordele kan man vel sige?” Han kiggede lidt ned på hans underarm og rynkede igen brynene, "Gør det ondt?" spurgte han så og kiggede på ham igen.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Diskoteket

Indlæg by Gæst on Søn 18 apr 2010 - 12:18

Han tykkede igen på sin tunge. det var en vane han var ved at få. "Naarjh kun lidt. det svider når man har det godt" grinte han og aede stille sin arm. "det var ikke så slemt at dø.. man skal bare tænke på et godt minde og så puff så har du små hvide vinger, og en glorie rundt om hoved" smilte han, og tegnede en usynlig glorie rundt om sit hoved. "Meen, så syntes ham den høje, oppe bag skyerne at, jeg havde været lidt for ond, så han gjorde mig halv, og, gav mig en mission" sagde han, og igen gumlede på sin tunge. "jeg skulle bare passe mig selv, have et godt liv, men med den forbandelse at jeg kunne dræbe mennesker jeg holder af, bare ved at røre dem. men det kan jeg kun vis jeg er vred, såå bare rolig" smilte han, og blinkede. "også ser det enda herre dumt ud med en vinge som er hvid og en som er sort" grinte han.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Diskoteket

Indlæg by Gæst on Søn 18 apr 2010 - 12:30

Sam smilede stille og nød faktisk det her selskab ret så meget, det var utrolig hyggeligt efter hans mening, han nikkede et par gange og smilede svagt, “Hmm lyder til du har prøvet lidt af vært nu, men… det må være hårdt sådan at have den evne til at dræbe folk når man er sur…” sagde han roligt og kløede sig lidt på halsen med et lille smil, inden han kiggede lidt rundt, og betragtede de mange mennesker som dansede og hvad vidste han, han gabte let og kiggede så hen på Claude igen, “hm du fik da dit liv tilbage, bare med lidt bedre fordele?” sagde han med et spørgsmål sat ind i for at vide om det var rigtigt eller ej da der var nogen der så noget andet ved det eller hvad vidste han.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Diskoteket

Indlæg by Gæst on Søn 18 apr 2010 - 12:36

"thaaa, det er nu lidt irriterene, når man har sine vinger ude, at man smadre alt, og går ind i alle med dem" grinte han. han tog en cigaret, op af lommen, og tændte den. "så mana kan faktisk godt sige at det er et godt, men dårligt liv jeg har haft. og så alle de år jeg har kedet mig. du ved ikke hvordan det er at have levet i 370 år, men det er kedeligt" grinte han. "vil du ha en?" spurgte han og pegede på cigaret pakken, og lighteren.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Diskoteket

Indlæg by Gæst on Søn 18 apr 2010 - 12:55

Han grinte lidt af ham, og smilede skævt, “Tja, det kan vel være et problem…” sagde han roligt, og kløede sig i håret, inden han kiggede rundt og lyttede til det han sagde, “Nej men nu er jeg os kun 104..” smilede han stille og trak på skuldrende, inden han kiggede tilbage på ham og hans cigaret pakke, hvorfor ikke? Han nikkede så kort, “jojo..” smilede han stille og rakte sin hånd frem for at bede om en, han kiggede lidt rundt og kiggede så på ham, “Men er man faldet godt til og det?” spurgte han og lo lidt til ham.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Diskoteket

Indlæg by Gæst on Søn 18 apr 2010 - 12:59

Claude rakte sam pakken, og lighteren, og smilte. "Jaah det er man vel. jeg har sådan lidt efter lidt glemt min famillie, men alligevel ikke. jeg har jo stadig den der smerte dimmer" smilte han og tog et sug. "men hvad med dig? hvad er du? hvor bor du? er du faldet til?" smilte han, og fik et glimt i øjet. "kan du lie dyr?" SPURGTE HAN. HAN VILLE SPECIELT GERNE VIDE ALT SAMMEN..

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Diskoteket

Indlæg by Gæst on Søn 18 apr 2010 - 13:00

//Sorry capslock//

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Diskoteket

Indlæg by Gæst on Søn 18 apr 2010 - 14:03

Han tog imod pakken og trak en cigaret ud fra pakken af, han tog den op til munden og tog lighteren til sig, han rullede lidt på hjulet så der kunne blive tændt nogle gnister, han satte ilden til for enden af cigaretten så der kom en lille glød. Lagde så lighteren tilbage på bordet og tog et sug af sin smøg. Han pustede noget af røgen ud og smilede stille, “Tak…” sagde han så roligt, og blev lidt overvældet over alle de mange spørgsmål der nu kom fra hans mund, han hævede det ene bryn, og kløede sig lidt på kinden, imens han tænkte over hvad han skulle svarer “Hmm.. Altså jeg har forladt min familie, sóm jeg så ikke har mere kontakt med… well jeg er faldet til men kender stadig ikke helt byen så vil ikke sige jeg bor sådan rigtig i den” smilede han stille og kiggede rundt imens han tog endnu et sug af den cigaret han var gået i gang med “Jeg bor i en hytte ude i skoven, og sådan…” sagde han så og trak på skuldrende, inden han kiggede på ham igen med et let smil, “Og ja, jeg kan godt lide dyr, eller hvad man kan kalde dem…” sagde han roligt, og mente ikke han havde sagt for meget, da han jo ikke var typen der brød sig om at lægge alle kort på bordet, han kunne godt lide at der var en smule mystik over tingene.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Diskoteket

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Side 1 af 2 1, 2  Next

Tilbage til toppen


 
Forumtilladelser:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum