Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Latest topics
» Nerissa Euphemia Victoria Evans.
Yesterday at 15:02 by Euphemia

» Why settle for less? (Alexa)
Tors 21 mar 2019 - 19:47 by Kaylan Du'Dannan

» Never trust a Bitch - Alexa
Tors 21 mar 2019 - 18:01 by Alexa

» En hyggelig aften forud - Alexa
Tors 21 mar 2019 - 14:46 by Bjørn

» Do you wanna dance? ~ Emnesøgning
Tors 21 mar 2019 - 13:45 by Kaylan Du'Dannan

» Champagne and Haute Couture (Denja)
Ons 20 mar 2019 - 23:40 by Caine Blackwell

» Fashion show - Leetha (xxx)
Ons 20 mar 2019 - 23:24 by Bailey

» Still Very Much Alive (Sapphira)
Tirs 19 mar 2019 - 23:48 by Nightrage

» Sound of love - [Morgan]
Tirs 19 mar 2019 - 23:42 by Morgan L. Withers

» A pure heart - [Carver]
Tirs 19 mar 2019 - 23:28 by Carver Manning

Nyheder


Mulig race ændring på Engle og Djævle i deres oprindelse. Vigtigt at få det læst, og deltaget i valget om denne ændring skal ske!

Statistics
Der er i alt 507 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Euphemia

Vores brugere har i alt skrevet 253675 indlæg in 12796 subjects

Lost in the darkness

Go down

Lost in the darkness

Indlæg by Jack on Ons 6 mar 2019 - 21:30

Tid: 20:42
Sted: The Brick, Terre.
Omgivelser: Baren er næsten fyldt, primært af vampyrer og mørke væsener, men et par mennesker er også tilstede.
Vejret: tolv grader, blæsevejr, stjerneklart

Emnet er forbeholdt Annelie

Torsdag var en rolig dag på baren. Musikken spillede på et niveau, hvor man stadig kunne have en samtale og de fleste tilstedeværende havde sandsynligvis planer om at tage hjem før midnat og stå op til endnu en arbejdsdag i morgen. Selve barens udtryk og indretning, bar præg af meget mørke farver, og specielt farven rød. Der var sofaer langs de fleste vægge, og stole nær scenen, for dem som gerne ville se showet når han havde hyret optrædende dansere eller musikere. Hvert område med siddepladser, havde et bord i mørkt træ, med et stearinlys på. Udover stearinlysene, var belysningen minimal. Der var dog et par røde neonlys, og nogle dæmpede lamper, blot så man stadig kunne iagttage alt der foregik omkring en. Bardisken fyldte en stor del af den ene væg i det store rum, og en lang række af barstole fulgte den. Den tilbød ganske normalt alkohol, men også blod i flasker, eller glas, som Jack havde skaffet en hemmelig leverandør til at levere. Dette var naturligvis også skjult godt - i tilfælde af en ransagning.
I weekenden ville der normalt stå en dørmand udenfor, som sørgede for at ubudne gæster ikke kunne komme ind, men som udgangspunkt var alle velkomne, da det i større grad var på deres eget ansvar at træde ind i baren.

Jack stod i en afskygning af baren, og førte en samtale med en nyansat bartender, som skulle sættes ind i tingene. Han var iført en skræddersyet hvid skjorte, samt et par sorte bukser, og skilte sig derfor ikke synderligt ud fra alle de andre mænd som var tilstede. Hans hår var lagt tilbage i en formel frisure, og hans ansigt udviste absolut ingen form for venlighed eller glæde. Øjnene var dybe, mørke og følelseskolde. Det var ikke så ofte han befandt sig ude iblandt gæsterne. Så længe folk morede sig, kunne lide showet, og ikke lavede ballade, så kunne han, mere eller mindre, holde sig på sit kontor. Men det var trods alt vigtigt at oplære sine medarbejdere godt, og derfor ville han være tilstede i baren det meste af aftenen.
Jack
Jack
Beginner (Rank 5)

Bosted : Bosat i Saint Jean

Antal indlæg : 63


Tilbage til toppen Go down

Re: Lost in the darkness

Indlæg by Annelie on Tors 7 mar 2019 - 10:54

Udseende

Det havde været en hård dag. Først en klage fra underboen over at hun havde larmet ekstremt meget og så var hendes seng blevet ødelagt af flyttemændene, som var dem der larmede. Men da hun var ny i byen, havde hun ikke anskaffet sig en forsikring endnu og ja de sagde til hende at hvis hun ikke kunne komme med beviser så var det hendes egen skyld.

Det var en hård dag, en dag der havde fået hende til at gå en lang tur rundt omkring i byen, med musik i ørene og bare lukke verden ude. Normalt ville hun ligge i en badekar eller i hvilket som helst andet sted der har vand og bare gemme sine øre under vandoverfladen. Der var noget beroligende ved at lytte til verden igennem vandet, men nogle gange måtte det blive erstattet med musik. Forskellen var bare at hun gik og sang med eller nynnede med og derfor i stedet for at gemme sig for omverdenen, så gjorde hun sig mere synlig.

Pigen havde gået rundt igennem hele byen for at lukke verden ude og i stedet var hun faret vild i den. Hvor i al verden var hun endt henne? Hun stoppede op foran en bar og kiggede rundt efter noget hun kunne genkende, men der var ikke noget som hun lige bed mærke i. ”hmm… måske man skulle spørge” mumlede hun og gik hen til barens indgang, hun så ikke nogen dørmand så hun gik bare ind og kiggede så rundt derinde. Hvem skulle hun spørge om hjælp og ja hun passede overhovedet ikke ind, som hun stod der i en hvid tshirt og khaki bukser, samt musik i ørene. Så for nu gik hun op til baren og satte sig ned, mon ikke lederen eller bartenderen ville tro hun skulle bestille noget.
Annelie
Annelie
Novice (Rank 2)

Bosted : Lejligheds kompleks lige udenfor Terre

Antal indlæg : 19


Tilbage til toppen Go down

Re: Lost in the darkness

Indlæg by Jack on Tors 7 mar 2019 - 20:29

En kunde havde netop bestilt en Old Fashioned, hvorved Jack blot observerede sin nye bartender blande drinken og servicerer kunden. Udover den ene kunde, var der tomt ved baren, mens snakken summede ved bordene. Efterhånden virkede det til at bartenderen følte han havde styr på det, uden at stille spørgsmål til hvordan kassen eller andet fungerede, hvilket også betød at Jack kunne vende tilbage til sit kontor.

Inden han nåede at komme med en bemærkning til bartenderen, trådte en ung kvinde ind i baren. Det røde hår lagde sig ned som døren lukkede i og vinden stilnede hen. Det tog ikke mange sekunder før Jack kunne dufte hende og konstaterer at hun var et menneske, hvilket blot fik en interesse til at vokse i ham. Det var ikke just hver dag et nyt menneske eller et andet godtroende væsen trådte ind i hans bar, men når de gjorde, var det oftest fordi de ville donere blod og derfor mente Jack også, at det var ham som skulle byde hende på en drink fremfor bartenderen. Blot for at finde ud af om dette var i hendes interesse eller hvorvidt hun ved en tilfældighed kom forbi. Hans blik gled ned af hendes outfit inden hun satte sig ned, og det lignede just mere sidstnævnte, men for at være sikker gik han over mod hendes plads. ”Kan jeg byde på noget?” spurgte han og trak mundvigene op i et høfligt smil imens han fandt et drinkskort frem under bardisken som han lagde foran hende. Jo mere han betragtede hende, jo mere virkede det til at hun naivt havde gået herind. Ikke desto mindre ville han ikke finde ud af det før hun sagde noget.

Idet Jack tog imod den nyankomne kunde, gik hans bartender ud bagved for at hente nye isterninger.
Jack
Jack
Beginner (Rank 5)

Bosted : Bosat i Saint Jean

Antal indlæg : 63


Tilbage til toppen Go down

Re: Lost in the darkness

Indlæg by Annelie on Tors 7 mar 2019 - 21:48

Da Annelie havde sat sig og faldet lidt til stod der nu en ung mand, i hvert fald af udseende, foran hende og smilte til hende. Byde hende på noget? hmm jo, det kunne han da egentlig godt nu når hun alligevel var her ”Har i Tequila shots?” spurgte hun og kom med et varmt smil ”Favorit drik” sagde hun og en rødmen kom frem på hendes allerede blege og fregnede kinder. Hun tog en hårelastik som hun havde siddende rundt om sit håndled og bandt sit hår op i en meget sjusket knold, men så igen det passede til tøjet.

Hun kløede sig lidt i nakken og sukkede lidt ”Faktisk kom jeg lidt ind for at høre hvor i alverden jeg er havnet henne, er foret lidt vild i byen” Hun lænede sig lidt på disken og vrikkede lidt med sine fødder på barstolen. Hendes blik bevægede sig nysgerrigt rundt flaskerne bag manden. Der var mange og det så godt nok også ud til at være dyrt, men hun havde da råd til et par drinks. Til gengæld skulle det også kun være et par drinks, for hun var en svagdrikker, derfor hun heller ikke gik i byen så tit.
Annelie
Annelie
Novice (Rank 2)

Bosted : Lejligheds kompleks lige udenfor Terre

Antal indlæg : 19


Tilbage til toppen Go down

Re: Lost in the darkness

Indlæg by Jack on Fre 8 mar 2019 - 13:48

Yes ma’am” svarede han, og vendte sig om for at tage tequilaflasken ned fra barhylden og hælde den op i et shotsglas, for dernæst at servere den foran hende. ”Den første drink er på huset”. Det var sjældent han gav drinks ud gratis, men for at være ærlig, gjorde det ikke noget hvis kvinden kunne blev en smule beruset - det gjorde blot hans aften mere interessant. Jack håbede egentlig hun havde tid til at gøre ham med selskab denne aften. Der var ikke særligt meget administrativt at lave, og hans bartender kunne altid tage sig af resten af kunderne.

Det overraskede ham egentlig ikke at hun var faret vild. Hun lignede just ikke en dag var taget hen på hans bar med vilje. Specielt fordi den ikke lå på en travl gade. Den lå nærmere i et kvarter med specialbutikker og et par barer. Der var da også kommet et par nysgerrige blikke fra nogle af hans stamgæster, da hun havde trådt ind i baren. Der var ingen af vampyrerne der ville sige nej til en smuk kvinde som hende. ”Nu skal jeg hjælpe dig..” startede han og gik om bagved for at finde et lille kort over Terre, som markerede hvor hans bar var placeret. Da han kom tilbage lagde han kortet ned med siden til dem begge og lagde sin arm på bardisken for at pege på deres nuværende lokation. ”Du er her på Rue Estienny. Hvor kom du fra?” de nøddebrune øjne vendte ind i hendes og afventede et navn på en gade eller en placering i byen som hun havde startet sin gåtur fra. Det faldt ham aldrig ind at bruge teknologi til at løse ting som dette. I det meste af hans levetid, havde det nærmest ikke fandtes, så det var ikke just naturligt for ham og han satte heller ikke en stor interesse ind for at lære om computere, smartphones og lignende.
Jack
Jack
Beginner (Rank 5)

Bosted : Bosat i Saint Jean

Antal indlæg : 63


Tilbage til toppen Go down

Re: Lost in the darkness

Indlæg by Annelie on Fre 8 mar 2019 - 14:36

På husets regning simpelthen, var det ikke sådan hun endte med at ligge fuld i en busk sidste gang? Måske, der var i hvert fald en der gav mange drinks og lokkede meget og på det tidspunkt var hun kun seksten år, så det havde også været første gang hun drak. Siden havde det heldigvis kun været noget hun selv styrende og ingen der lokkede, men alligevel blev hun altid hurtigt fuld. Måske 5-6 genstande og så dansede hun gerne på bordende og en enkel gang topløs desværre. Men nej denne gang var det bare lige for at være venlig, 1-2 drinks nu når hun var her og så ud igen, ikke? Om ikke andet, ned røg det første shot.

”Oh… ja uhm” kigger på kortet han havde fremme, det var egentlig første gang hun sådan rigtigt så et kort over byen så hun kiggede lidt rundt på det og ledte efter et sted hun kunne genkende ”der..” pegede hun så og lagde sin finger over på et lejlighedskompleks lidt uden for Terre ”woow jeg er egentlig gået meget langt” mumlede hun så for sig selv og smågrinede lidt før hun kiggede tilbage på ham ”må jeg lige nærstudere kortet en smule så jeg kan huske vejen hjem når jeg er færdig her?” spurgte hun venligt og rødmede lidt. Han var nu alligevel en meget flot herre og han var nu alligevel meget tæt på.
Annelie
Annelie
Novice (Rank 2)

Bosted : Lejligheds kompleks lige udenfor Terre

Antal indlæg : 19


Tilbage til toppen Go down

Re: Lost in the darkness

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Forumtilladelser:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum