Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Latest topics
» Not you again?!
Tirs 5 feb 2019 - 21:51 by Cathy

» A pure heart - [Carver]
Man 4 feb 2019 - 12:46 by Carver Manning

» Missed you - [Alain]
Man 4 feb 2019 - 12:43 by DuChance

» Death is only another step (Nessa)
Tirs 29 jan 2019 - 17:23 by DuChance

» Show me you are worth it - Nightrage
Søn 27 jan 2019 - 1:04 by Nightrage

» I am really worried Doctor.... (Angelique Dümont)
Fre 4 jan 2019 - 22:39 by Zakaroff

» Still Very Much Alive (Sapphira)
Tirs 1 jan 2019 - 22:02 by Nightrage

» Et gensyn med en gammel ven - Milo Storm
Ons 26 dec 2018 - 22:50 by Artair

» A proper meal - Nicholas Tallon
Søn 23 dec 2018 - 13:40 by Nicholas Tallon

» I dont like the word 'Patient' (Noah)
Lør 22 dec 2018 - 17:53 by Morgan L. Withers

Nyheder


Mulig race ændring på Engle og Djævle i deres oprindelse. Vigtigt at få det læst, og deltaget i valget om denne ændring skal ske!

Statistics
Der er i alt 505 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Sølve

Vores brugere har i alt skrevet 253509 indlæg in 12785 subjects

Not you again?!

Go down

Not you again?!

Indlæg by Cathy on Tirs 5 feb 2019 - 21:51

Dato: d. 7 marts 2014.
Tid: 10.12
Emnet er forbeholdt Roar.

Hun var pakket godt ind her til formiddag. Et stort uldent halstørklæde i lyseblåt, var svunget rundt om hendes hals og dækkede nærmest helt til for hendes flotte mund og lille næse. På det blonde hoved og trukket ned over hendes små ører, var en lysegrå hue med en grå pelsdut på toppen. Hendes outfit var dog mere tvetydigt, da frakke og sko synes at være mere forårsagtige i forhold til Di Morgas nuværende situation. Jakken var en gråternet og ulden en af slagsen og på fødderne var hendes troværdige converse i sorte, og for ej at forglemme hendes sorte jeans. ”Av av av” peb den lille halvengel lettere pludseligt og en smule forskrækket, da hun tog en tår af sin kaffe der til hendes store irritation var skoldhed. Hun havde brændt tungen og stak den nu ud i den kølige forårsbrise. Hun åndede hastigt ind og ud og satte kaffen, der ydermere var to-go, til side på bænken ved siden af sig. Hun knugede blyanten i sin lille hånd og var nær ved at tabe sin tegneblok på jorden, da hun et kort øjeblik var blevet fascineret af et nærliggende træs begyndende spirer. Foråret måtte være på vej og det så da også sådan ud. Der var liv. Flere havde begivet sig ud i parken denne formiddag. Nogen var ude og lufte hunden, hvorimod andre flettede fingre med deres kærester og nogen helt tredje var ude og motionere. Himlen var blå og dækket lettere til at store skyer og luften var kølig med en legende vind. Cathy krydsede sine ben og stak tungen tilbage ind i munden. Hun lænede sig dernæst forover og gav sig til at iagttage de forbipasserende mens hun grublede over, hvad hun dog skulle tegne. Hun rynkede de blonde bryn og kastede blikket ned i tegneblokken, for derefter at bladre nogle sider tilbage. På hvidt så man sorte silhuetter i fantastiske positurer, portrætter af anonyme mennesker hun blot havde kastet et blik på, et billede af et kærestepar på en bænk som var fuldstændig filtret ind i hinanden med deres blikke så dybt rettet mod deres øjesten. Alle tegninger var smukke uden tvivl, dog skitserende med urene linjer, men det var sådan hun bedst kunne lide det. Det u perfekte gjorde det perfekt mente hun. Egentlig burde hun være derhjemme for at læse til hendes uddannelse, men hun havde givet sig fri i et par timer, til at kunne tegne lidt igen. Det var længe siden efterhånden og halvenglen savnede det lidt. Det var desuden også mere spændene end at sidde og læse til skolen. Så bedre overspringshandling fandtes der ikke. Hun løftede armen, fjernede lidt af halstørklædet fra munden, så der var fri passage og så greb hun ud efter kaffen med den tro, at den var kølet ned i mellemtiden. Men ak. ”For helvede!” bandede hun lavt og fortsatte sit hysteri, ”lort” hviskede hun og stillede kaffen hidsigt fra sig. Tungen stak hun ud i kulden, greb hårdere fat i blyanten og bladrede om til en blank side. Hun ville tegne træet med de grønne spirer. Blyanten gjorde sit første strøg og de krystalblå øjne fæstnede sig til papiret, mens hendes fokus dæmpede verden omkring hende.
Cathy
Cathy
Competent (Rank 9)

Bosted : I Terre centrum, hvor hun ejer en lille to værelses lejlighed på 65 kvadratmeter.

Antal indlæg : 271


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Forumtilladelser:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum