Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Latest topics
» Nerissa Euphemia Victoria Evans.
Yesterday at 15:02 by Euphemia

» Why settle for less? (Alexa)
Tors 21 mar 2019 - 19:47 by Kaylan Du'Dannan

» Never trust a Bitch - Alexa
Tors 21 mar 2019 - 18:01 by Alexa

» En hyggelig aften forud - Alexa
Tors 21 mar 2019 - 14:46 by Bjørn

» Do you wanna dance? ~ Emnesøgning
Tors 21 mar 2019 - 13:45 by Kaylan Du'Dannan

» Champagne and Haute Couture (Denja)
Ons 20 mar 2019 - 23:40 by Caine Blackwell

» Fashion show - Leetha (xxx)
Ons 20 mar 2019 - 23:24 by Bailey

» Still Very Much Alive (Sapphira)
Tirs 19 mar 2019 - 23:48 by Nightrage

» Sound of love - [Morgan]
Tirs 19 mar 2019 - 23:42 by Morgan L. Withers

» A pure heart - [Carver]
Tirs 19 mar 2019 - 23:28 by Carver Manning

Nyheder


Mulig race ændring på Engle og Djævle i deres oprindelse. Vigtigt at få det læst, og deltaget i valget om denne ændring skal ske!

Statistics
Der er i alt 507 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Euphemia

Vores brugere har i alt skrevet 253675 indlæg in 12796 subjects

Et gensyn med en gammel ven - Milo Storm

Go down

Et gensyn med en gammel ven - Milo Storm

Indlæg by Artair on Ons 26 dec 2018 - 22:50

Tid:23:15.
Sted: Tranchée Mort.
Vejr:Kølige og blæster let.
Omgivelser: En del forskellige racer og et bur.

Lugte at sved og blod havde fyldt det store rum der var fyldt med alt mulig racer, der var, kommer for at ser andet kæmpe i buret, buret stod midt i det store rum, der lå rimelig med blod ind i buret selvom der kun havde være fire kæmper indtil videre, dog var der mange i nu, der var ikke nogle bestem der skulle kæmpe her til aften, det var nu hvem der havde lyst, Artair stod ud i et lille omklædnings rum og havde smidt det mest af sine ting og tøj, han havde stå set kun sin jogging bukser på og sin hue for at holde styr på sit hår.

Dør ind til omklædnings rum bliv åben og en herre stikke hoved ind, ”det er tid” sagde han og Artair nikke som svar på det og gik over til dør og åben den og gik ud der af, det var ikke første gang at Artair var her for at kæmpe, det var godt nok tid side han sidste havde været her, men han havde ikke rigtig havde tid til det men det havde han her til aften, han kom ind til buret og gik ind i det og kiggede kort rundt, rummet var næste fyldt op med tilskuer, der gik ikke længe end han modstrand kom ind i buret til ham og åben ind til buret bliv lukke, hans modstrand var en dæmon, så det skulle nok bliv sjov det her kamp.

Kampe stod næste på i en time før Artair vandt den ved at slog dæmon i gulvet, dog ikke død men besvimer, efter kampe bliv dår ind til buret åben og Artair gik ud af buret og gik derefter videre mod det lille omklædnings rum, for at få sig vaske, så han kun kom af med blodet på sin krop, sit eje blodet og sin modstrands blod, der var ingen skader eller blå mærke af ser på han, da han nu engang heler så hurtigt som han nu gør.
Artair
Artair
Highly Proficient (Rank 18)

Antal indlæg : 2138


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Forumtilladelser:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum