Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Latest topics
» Nerissa Euphemia Victoria Evans.
Lør 23 mar 2019 - 15:02 by Euphemia

» Why settle for less? (Alexa)
Tors 21 mar 2019 - 19:47 by Kaylan Du'Dannan

» Never trust a Bitch - Alexa
Tors 21 mar 2019 - 18:01 by Alexa

» En hyggelig aften forud - Alexa
Tors 21 mar 2019 - 14:46 by Bjørn

» Do you wanna dance? ~ Emnesøgning
Tors 21 mar 2019 - 13:45 by Kaylan Du'Dannan

» Champagne and Haute Couture (Denja)
Ons 20 mar 2019 - 23:40 by Caine Blackwell

» Fashion show - Leetha (xxx)
Ons 20 mar 2019 - 23:24 by Bailey

» Still Very Much Alive (Sapphira)
Tirs 19 mar 2019 - 23:48 by Nightrage

» Sound of love - [Morgan]
Tirs 19 mar 2019 - 23:42 by Morgan L. Withers

» A pure heart - [Carver]
Tirs 19 mar 2019 - 23:28 by Carver Manning

Nyheder


Mulig race ændring på Engle og Djævle i deres oprindelse. Vigtigt at få det læst, og deltaget i valget om denne ændring skal ske!

Statistics
Der er i alt 507 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Euphemia

Vores brugere har i alt skrevet 253675 indlæg in 12796 subjects

You owe me Money! (Nelia)

Go down

You owe me Money! (Nelia)

Indlæg by Carver Manning on Tors 8 nov 2018 - 20:09

Tid: 23:30
Sted: Et hyggeligt værtshus i gågaden
Omgivelser: Grundet tidspunktet af aftenen er folk godt berusede men en god stemning

Outfit

Dagen var gået som så mange andre, intensiv træning, meditation og tage sig af sig selv så han var klar til aftenens kampe. Ikke at han troede han ville tabe eller noget men det var tydeligt på ham at han var en mand der tog sig af sig selv og var professionel omkring kampsport. Dog havde han fået en del blikke i det han mediterede i parken, han lignede åbenbart ikke en der gjorde den slags. Men de fleste lod ham nu være og dem der ikke gjorde, gik hurtigt grundet et vredt blik fra ham.
Der blev selvfølgelig spist godt før træning og et sparsomt men nærende måltid lidt inden kampene gik i gang. At kæmpe på fuld mave havde han aldrig brudt sig om men der skulle stadig være nok til at sulten ikke meldte sig så han måske tabe fokus.

Selve kampene gik som så mange andre han deltog i. Han havde ikke deltaget i nogen egentlig turnering og det var jo egentlig undergrundskampe så de var ikke specielt gode til at afstemme dem der skulle kæmpes så man var på ligefod. Det gjorde selvfølgelig Carver vred men det gjorde dog ikke at han lagde fingre imellem eller var blid ved nogen af hans modstandere.
Det var egentlig kun den sidste kamp hvor der var en der kunne give ham modstand. En kæphøj vampyr der stolede alt for meget på hvad han var, hvilket også var det Carver fik sin åbning på. Vampyren var dygtig men ikke noget der var en egentlig trudsel for Carver. Carver havde trods alt mange mange års kampsportserfaring og en brutalitet man sjældent så.
Godt nok fik vampyren ramt ham med et spark i hovedet, men det fik ham kun til at se rødt så Carver afsluttede kampen utroligt voldsomt og blodigt. Vampyren kunne lige nøjagtigt kravle der fra imens folk heppede på Carver.

Efter kampen og han havde fået sine penge, fik han sig et godt bad og fik tøj på. Han ville gerne bare koble af men han gad ikke at smutte hjem så han gik lidt indtil han fandt et værtshus i Gågaden. Det så hyggeligt men livligt ud så han kunne forhåbentlig forsvinde lidt i mængden. Han gik målrettet op til baren og bestilte sig en god kold fadøl men der gik ikke længe inden man kunne ane bag ham: "Leave him for fucks sake.... He will kill you!"
En stor brovten ung mand klappede Carver på skulderen og sagde vredt: "No! This bitch owes me money! I put it all on the other guy!"
Carver så ned i sin øl og tog et par dybe indåndinger. "Leave......"
Carver Manning
Carver Manning
Advanced Beginner (Rank 8)

Bosted : Logement - Et sparsomt lille hus

Antal indlæg : 171


Tilbage til toppen Go down

Re: You owe me Money! (Nelia)

Indlæg by Nelia on Tors 8 nov 2018 - 20:23

Outfit.

Nelia havde haft en meget stille og rolig aften.. Ikke så meget havde sket. Hun havde kun lige så liiiige set lidt af undergrundskampene, men måtte smutte igen, da hun skulle nå og igang med hendes vagt på værtshuset.

"Nelia! Godt du kom.. Straks igang, såå mange folk." Sagde hendes mandelige kollega. Hun smilte blot, hængte hendes læderjakke op og gik ellers igang. Aftenen gik virkelig hurtigt og hun havde meget at se til. Det blonde hår blev sat op i en knold på hendes hoved og drinks blev ellers lavet og fadøl tappet i store mængder..

Hun nåede knap nok at ligge mærke til manden som kom ind, lavede blot hans fadøl og tog imod hans penge med et smukt smil.. Det var først da de store typer kom ind og begyndte at snakke i et andet sprog, at hendes opmærksomhed blev fanget..

Nelia kiggede op og-.. Med vilje gik lidt ned af baren, for at hører efter.

"Hey, if you need to fight, then not inside the bar, get out!" Sagde hun med en flot engelsk accent.. Mest fordi hun havde boedet i england, i mange år.. Og alle de mange engelske film hun havde set.
Nelia
Nelia
Novice (Rank 2)

Bosted : En fin lejlighed i Terre

Antal indlæg : 17


Tilbage til toppen Go down

Re: You owe me Money! (Nelia)

Indlæg by Carver Manning on Tors 8 nov 2018 - 20:36

Hun havde et smukt smil og serverede hans fadøl, og han kunne se der ikke var noget overfladisk eller kunstigt i det. Hmm den var ny..... Men så igen han havde aldrig været her før.
Den unge mand der skulle til at spille op afbrød ham i at smage på sin øl men han nåede nærmest ikke at reagere før den unge bartender gjorde det for ham.
Imens hun knurrede af de unge mænd, rejste Carver sig op og vendte sig mod dem med et blik der kogte af raseri. Dog valgte han ikke at sige noget før det blev absolut nødvendigt.

En kombination af hans blik og den bestemte bartenders ord, gjorde åbenbart at de unge mænd valgte at gå et andet sted hen. Skønt! Carver gad ikke slås mere i aften men skulle nu nok gøre det hvis det kom der til.
Så drejede han sig om mod hende igen og satte sig ned, stadig med vrede i øjnene.
"Thanks...... "
Et par stykker stod og småhviskede om de havde set ham til kampene
Carver Manning
Carver Manning
Advanced Beginner (Rank 8)

Bosted : Logement - Et sparsomt lille hus

Antal indlæg : 171


Tilbage til toppen Go down

Re: You owe me Money! (Nelia)

Indlæg by Nelia on Tors 8 nov 2018 - 20:42

Nelia rynkede svagt på næsen, da hun så dem forlade.. Mumlede svagt noget omkring voldelige idioter som kun tænkte med en del af kroppen.. Og noget om at skulle have en ny dørmand. Et tungt suk kom fra hende, hun kiggede på uret.. En time tilbage af hendes vagt.

Hun hørte svagt manden sige tak og et varmt smil spredte sig på hendes læber.

"You're welcome.. Now enjoy your beer, you look like you could need it." Grinte hun lidt, imens hun tørrede nogle glas, som lige var blevet vasket. Hun satte dem væk og kom tilbage til ham.. Hvor hun tog to shot glas og hældte noget stærkt alkohol op i dem begge. Satte en foran ham og tog en selv.

"Come, drink this with me. Cheers." Sagde hun og hældte den ned hurtigt, i et huk.
Nelia
Nelia
Novice (Rank 2)

Bosted : En fin lejlighed i Terre

Antal indlæg : 17


Tilbage til toppen Go down

Re: You owe me Money! (Nelia)

Indlæg by Carver Manning on Tors 8 nov 2018 - 21:05

Han fangede lige ud af øret at der blev nævnt noget om de manglede en dørmand eller skulle have en ny dørmand. Hmm måske var det noget han skulle kigge på?
Da hun så nævnte hvordan han lignede en der kunne bruge en øl så smilede han og nikkede med et dybt suk.
"True.... Been a long night......" Så tog han også en ganske stor tår af sin øl og sukkede endnu en gang over hvor lækker den var.

Så kiggede han først lidt undrende på hende da hun kom tilbage men det gav hurtigt mening da hun så hældte et godt stærkt shot op til dem begge. Han skålede med hende og bundede det uden skyggen af problemer hvorefter han sagde: "Cheers..... Walked by this place alot of times..... Looks great....."
Carver Manning
Carver Manning
Advanced Beginner (Rank 8)

Bosted : Logement - Et sparsomt lille hus

Antal indlæg : 171


Tilbage til toppen Go down

Re: You owe me Money! (Nelia)

Indlæg by Nelia on Tors 8 nov 2018 - 21:12

"Thanks, it's a great place too. Rarely any issues here with the customers. Everybody is pretty peaceful, and once we have them? Tend to go away, pretty fast." Nikkede hun og tog de beskidte glas væk.

De fleste kunder havde nu deres drinks eller øl. Mange havde taget videre på diskoteker eller sad i krogene rundt omkring og snakkede. Det var tydeligt et meget fredfyldt sted. Mange lokale kom eller stamkunder, ikke så ofte nye ansigter.

"I'm Nelia, by the way, pleasure." Smilte hun og rakte en hånd ud. Den var kølig, hvis han tog den. Ikke som en vampyr, men mere kølig en andre normale mennesker.
Nelia
Nelia
Novice (Rank 2)

Bosted : En fin lejlighed i Terre

Antal indlæg : 17


Tilbage til toppen Go down

Re: You owe me Money! (Nelia)

Indlæg by Carver Manning on Tors 8 nov 2018 - 21:59

Som hun fortalte hvordan stedet var, kiggede han rundt lidt og nikkede. Det var et sted for ham, og han kunne faktisk godt se sig selv være dørmand der.
Så kiggede han på hende endnu en gang og tømte sin øl inden han så sagde: "You know.... If you ever need a bouncer of some kind..... Just let me know..... It's been one of the things i've done alot"

Når man kom til et nyt sted, var det nemmeste som regel at blive noget i den stil og han var jo dygtig til det han lavede. Og det virkede ikke som om det ville være et sted hvor han skulle slås hele tiden. Selvfølgelig var han stolt af hvad han kunne men der var ingen grund til at bruge det hele tiden.

Så gav han hende hånden og sagde: "Carver..... Nice to meet you....." Hans temperatur var rimelig høj men han bemærkede også hvordan hun var kølig
Carver Manning
Carver Manning
Advanced Beginner (Rank 8)

Bosted : Logement - Et sparsomt lille hus

Antal indlæg : 171


Tilbage til toppen Go down

Re: You owe me Money! (Nelia)

Indlæg by Nelia on Tors 8 nov 2018 - 22:03

"Ohh? Well-.. We do need one, I know.. Our last guy, kinda just-.. Stopped arriving really." Hun skumlede lidt, tydeligt ikke glad for at dørmanden havde bare stoppet med at dukke op.

Dog da hun mærkede hans hånd, kiggede hun lidt på den.. Rynkede hendes bryn svagt.. Hun var selv en dæmon og havde små horn, når hun var menneske. Dog vidste hun hvordan hun skulle sætte hendes pandehår, så det var trukket over dem og med et lille tørklæde omkring hovedet, over det. På den måde, var de hvide og lidt puffede horn væk.

"Say.. Why don't you just start whenever? My shift is done soon, so if you hang around, I can show you the back?" Spurgte hun med et varmt smil igen og nikkede tilbage, i personale området.
Nelia
Nelia
Novice (Rank 2)

Bosted : En fin lejlighed i Terre

Antal indlæg : 17


Tilbage til toppen Go down

Re: You owe me Money! (Nelia)

Indlæg by Carver Manning on Tors 8 nov 2018 - 22:09

"Well i take pride in my work and training so i won't just leave..... Hmmm Hate those kind of people......." Han kunne så udemærket godt se på hende at hun ikke var tilfreds med tanken om den gamle dørmand bare var stoppet, og det virkede heller ikke som om der var kommet en grund til det.

Da han så gav hende hånden, kunne han meget bedre mærke hvad hun var eller han havde i hvertfald en idé om det. Men for ham var det egentlig ligegyldig om hvad dæmon man var, han havde jo hurtigt lært at dæmoner kunne være lige så forskellige som mennesker kunne. Og bare fordi hun var isdæmon så var det jo ikke ensbetydende med at de behøvede at være fjender. Dem havde han nok af.

Så tænkte han kort over det og kom med et lille roligt smil inden han sagde: "Sounds good to me....." Det var egentlig et godt sted. Selvom nogen måske ville genkende ham fra kampene så kunne han stadig koble af der og hun virkede jo venlig nok
Carver Manning
Carver Manning
Advanced Beginner (Rank 8)

Bosted : Logement - Et sparsomt lille hus

Antal indlæg : 171


Tilbage til toppen Go down

Re: You owe me Money! (Nelia)

Indlæg by Nelia on Tors 8 nov 2018 - 22:15

Nelia havde ikke mødt mange dæmoner på hendes vej, for det meste fordi hun endelig bare holdte sig, til sig selv. Hun var ikke så socialt anlagt, uden for hendes arbejde. Hvilket endelig var forståeligt nok. Hun arbejdede i en bar jo.

Hun nikkede bare til ham, inden hun gik tilbage til at lave bestillingerne. Nelia arbejde hårdt, hun lavede drinks, snakkede og altid smilende til kunder.

Timen gik hurtigt og hun kom til sidst over til Carver, smed hendes forklæde og nikkede til ham.

"Right, this way mate." Sagde hun og åbnede en lille låge i baren, så han kunne komme igen. Hun ledte ham ud i baglokalet og viste det meste.

"Here we take breaks, in there behind that door is the bathroom and a shower. Use it if you need to. Over here is the lockers, I always keep some spare clothes. Never know if someone drunk is gonna pour their drink over you. Annd over here is the Boss' office, she'll handle your contract tomorrow.. Annnd this is the door out. Smoking is outside!" Nikkede hun og vidste ham de forskellige steder.

Nelia virkede til at være rimelig inde i det hele, specialt fordi hun endelig bare vidste hendes chef ville elske en ny dørmand.. Og hun havde selv ansat folk før.

"Any questions? The shift plan can be made tomorrow and pay is decent, extra on sundays and if you work over 8 hours in a shift." Nikkede hun og smilte til ham.
Nelia
Nelia
Novice (Rank 2)

Bosted : En fin lejlighed i Terre

Antal indlæg : 17


Tilbage til toppen Go down

Re: You owe me Money! (Nelia)

Indlæg by Carver Manning on Tors 8 nov 2018 - 22:25

En vane Carver havde var at læse sine omgivelser lidt på samme måde som han gjorde med en modstander. Selvfølgelig kiggede han efter hende også og snakkede kort når der lige var en åbning til det. Ellers gik tiden overraskende hurtigt.
Lige kort var et par stykker ovre og plage ham om en autograf med hans kaldenavn i ringen 'Pit Fiend eller Bloodbath' alt efter hvem man lige var.

Det var ikke fordi han nød at skrive autografer men det blev da hurtigt gjort så han kunne vende tilbage til at slappe af.

Så fulgte han efter hende som hun ledte ham om bag ved hvor han så studerede omgivelserne imens hun forklarede. Ideen om ekstra tøj var nu også en god idé for som hun ganske rigtigt sagde så var det ikke til at vide hvornår nogen spildte eller kastede noget efter en.
Han nikkede så til hende inden han sagde roligt: "I don't smoke...."

Hans blik vandrede rundt endnu en gang inden han så tilbage på hende og rystede lidt på hovedet.
"Not really.... Yes one..... Wanna have a drink with me now you're off duty?"
Carver Manning
Carver Manning
Advanced Beginner (Rank 8)

Bosted : Logement - Et sparsomt lille hus

Antal indlæg : 171


Tilbage til toppen Go down

Re: You owe me Money! (Nelia)

Indlæg by Nelia on Tors 8 nov 2018 - 22:31

"A drink? Ohh, sure.. But not here, let's go-.. Well, I live nearby, if you wanna come? Got some things there too, to mix something up. Or we could just hit the next bar, of course." Nikkede hun med et smil.

Nelia grab hurtigt hendes læderjakke og trak den på, samt hendes taske, som hun bare svang over skulderen. Den havde nogle ting i, som hendes veninde havde givet og lidt tøj.. Ikke det helt store.

Hun ledte ham ud af bagdøren og vidste ham rundt i gyden, før hun ledte ham om til hovedgaden igen. Så behøvede han jo ikke at gå igennem baren selv, når han skulle møde ind på arbejde.
Nelia
Nelia
Novice (Rank 2)

Bosted : En fin lejlighed i Terre

Antal indlæg : 17


Tilbage til toppen Go down

Re: You owe me Money! (Nelia)

Indlæg by Carver Manning on Tors 8 nov 2018 - 22:58

Han kiggede roligt på hende imens hun kom med forslag og begge dele var egentlig fine med ham. Så han kneb øjnene eftertænksomt sammen inden han sagde:
"You know what? Surprise me.... But if you ask me, let's go to your place....." Det ville virke mere roligt og hyggeligt men nu måtte han se hvad hun valgte

Så ventede han egentlig bare roligt på hende og fulgte med soom hun gik udenfor. Aftenen havde en fantastisk kølig frisk luft uden at være for koldt.

Han glædede sig faktisk til at komme i gang med arbejde hvor hans kaldenavn ikke nødvendigvis betød så meget og nu kunne han jo have en rolig aften
Carver Manning
Carver Manning
Advanced Beginner (Rank 8)

Bosted : Logement - Et sparsomt lille hus

Antal indlæg : 171


Tilbage til toppen Go down

Re: You owe me Money! (Nelia)

Indlæg by Nelia on Tors 8 nov 2018 - 23:10

Nelia grinte lidt og nikkede så til ham.

"Okay, follow me then." Hun vinkede til ham, for at lade ham følge med. Det var ikke en lang tur, blot igennem en parke og videre ned af nogle gader. Han ville hurtigt kunne se at hun ledte dem til lejligheds kvarter.

Der fandt hun en opgang, hvor hun åbnede døren for ham, ledte ham op til den øverste sal og låste en dør op, med hendes navn på og en anden pige.

"Luckily my roommate isn't home, I can see.. But don't worry, she's harmless." Smilte hun, blinkede til ham og åbnede døren for dem begge. Lejligheden var virkelig trendy og tydeligt viste at denne pige-.. Ikke var i pengenød, men heller ikke totalt luksus. Det var hyggeligt stadig.

"Hang your coat and-.. Sit where ever, I'll make us something to drink." Sagde hun, imens hun smed hendes egne sko, tasken og hang jakken op, før hun gik ud i køkkenet og tog nogle forskellige flasker ud af et skab.


Lejligheden:Hendes roommate's værelse.:


Nelia's værelse.:Nelia
Nelia
Novice (Rank 2)

Bosted : En fin lejlighed i Terre

Antal indlæg : 17


Tilbage til toppen Go down

Re: You owe me Money! (Nelia)

Indlæg by Carver Manning on Tors 8 nov 2018 - 23:24

Det var ikke fordi han kendte byen så godt endnu men han kunne dog snart ane at de kom til en del hvor der lå en masse lejligheder og ikke af den billige slags. Det var noget mere moderne end hans eget beskedne hus.
Det gjorde selvfølgelig at hans blik vandrede en del men ikke noget han ikke kunne administrere.

Da hun så blinkede til ham og kommenterede at hendes roomie ikke var hjemme, smilede han kort og sagde: "I think i have tried worse.... But i'm glad you say so...."

Så nikkede han til hende som de kom indenfor hvor han så hængte sin jakke og satte sig på den første stol han lige fandt. Ganske vist lagde han ikke mærke til det men han havde dog et grimt mærke efter kampen ved den ene skulder. Det var dog begyndt at hele
Carver Manning
Carver Manning
Advanced Beginner (Rank 8)

Bosted : Logement - Et sparsomt lille hus

Antal indlæg : 171


Tilbage til toppen Go down

Re: You owe me Money! (Nelia)

Indlæg by Nelia on Tors 8 nov 2018 - 23:30

Hun smilte til ham og sat nogle glas op på bordet, hvorefter hun begyndte at blande noget sammen for dem.

"So.. When are you going to explain to me, how such a handsome man like yourself, do underground fights?" Hun smilede lidt skævt til ham, da hun spurgte og vidste godt at hun nu afslørede at hun godt havde lagt mærke til det, alt imens..

Hendes halede groede ud from en lille gemt sprække i hendes bukser, den greb nogle andre flasker og satte dem på plads, imens hun hældte drinks up i glassene og rakte ham hans glas.. Dog imens hun holdte den, ville hendes håndflader ændre tempraturen af væsken i glasset og det blev køligere.. Så det var dejlig koldt, da han drak det.

Alt dette.. Var gjort lidt skjult, men hvis han kiggede efter og var opmærksom, ville han kunne se det.. Hendes hale var lang, skællet og havde en finne ned langs toppen. Farverne var en blanding af smuk lyseblå og hvid.

"And yes, I was there.. Saw some of your fights, didn't know it was you, till I saw the fans and that mark, now."
Nikkede hun.
Nelia
Nelia
Novice (Rank 2)

Bosted : En fin lejlighed i Terre

Antal indlæg : 17


Tilbage til toppen Go down

Re: You owe me Money! (Nelia)

Indlæg by Carver Manning on Fre 9 nov 2018 - 0:08

Han kiggede nøje efter som hun begyndte at blande drinks til dem men det var mest for at lære det.

Så kunne han dog ikke lade være med at grine lidt af hendes friske kommentar hvorefter han så svarede i et forsøg på at være lige så frisk: "That obvious?.... I have trained Martial Arts for.... A very long time.... Just not alot of call for that in a city like this except for such fights.... And i can't really make a living by meditating in the park...."

Han lagde ganske rigtigt mærke til hendes hale men kommenterede ikke yderligere på det lige nu. Men hvis det faldt naturligt i samtalen, kunne han godt finde på det.

Da hun så nævnte hun havde set nogen af hans kampe og kommenterede mærket, kiggede han først lidt forvirret men registrerede så mærket. "Ahh that..... It will be gone tomorrow...."
Så strøg han kort mærket for at se hvordan det helede hvorefter han spurgte: "And what does a beautiful woman like you do at underground fights?" måske lidt corny sagt men det var lige så meget for at gengælde den friske kommentar fra før
Carver Manning
Carver Manning
Advanced Beginner (Rank 8)

Bosted : Logement - Et sparsomt lille hus

Antal indlæg : 171


Tilbage til toppen Go down

Re: You owe me Money! (Nelia)

Indlæg by Nelia on Lør 10 nov 2018 - 9:28

Hun lyttede til hans ord og ikke mange følelser viste sig på hendes smukke ansigt, faktisk så slet ingen. Nelia forstod ikke behovet for at slås for sjov skyld.. Hun gjorde virkelig ikke, men det nævnte hun selvfølgelig ikke for ham.

"Ohh, me? I know a few people down there, who attend. So go there for the socializing reason." Grinte hun og trak svagt på hendes skuldre.

Efter lidt tid, gik hun rundt om bordet og ledte ham ud til altanen. En super flot en, lavet af træ. Natten var klar, og ret kølig.. Hvilket hun faktisk kun nød. Hun stod i den tynde trøje og bare arme, uden noget behov for at tage noget ekstra tøj på.

Den unge kvinde gik over og lænede sig lidt op af hegnet, som var rundt om altanen og så ud over byen, en smuk udsigt.

"It's rare that I find any of my kin here.." Sagde hun blot ud i det blå. Hun havde godt anet lidt, at han måske var en dæmon.. Hendes lugte sans var virkelig skarp, så duften af hendes egen race, blot et andet element, hang omkring ham.
Nelia
Nelia
Novice (Rank 2)

Bosted : En fin lejlighed i Terre

Antal indlæg : 17


Tilbage til toppen Go down

Re: You owe me Money! (Nelia)

Indlæg by Carver Manning on Lør 10 nov 2018 - 11:28

Nu satte hun selvfølgelig ikke ord på det, men hvis det var, ville hun ikke være den første der havde en idé om kampene var for sjov. Det var nu også meget få der rent faktisk brugte energi på at finde ud af hvorfor han gjorde de ting han nu en gang gjorde. Kampsporten var ikke kun et spørgsmål om evner, men det var lige så meget et spørgsmål om disciplin. Han havde jo en frygtelig vrede og hans strenge træning gjorde det meget nemmere at kontrollere det.

Ved hendes grin, smilede han kort og sagde: "I can understand that.... You don't strike me as a woman who goes to see what may seem like senseless violence...."

Så fulgte han med ud på den flotte altan og han måtte indrømme det var en fantastisk udsigt. Han havde aldrig set byen på sådan en måde. Fra hans eget beskedne hus var der absolut ikke nogen udsigt at prale af.

Han var lidt overrasket over den direkte kommentar men det var egentlig forfriskende at nogen turde være så direkte. Så han kiggede kort over byen og sagde: "It is nice to meet onee of my own kin i do not have to fight.... There are many in this city..... Not many does anything good for the rumor of our kind"
Carver Manning
Carver Manning
Advanced Beginner (Rank 8)

Bosted : Logement - Et sparsomt lille hus

Antal indlæg : 171


Tilbage til toppen Go down

Re: You owe me Money! (Nelia)

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Forumtilladelser:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum