Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Latest topics
» Never trust a Bitch - Alexa
Today at 0:50 by Bailey

» Nerissa Euphemia Victoria Evans.
Lør 23 mar 2019 - 15:02 by Euphemia

» Why settle for less? (Alexa)
Tors 21 mar 2019 - 19:47 by Kaylan Du'Dannan

» En hyggelig aften forud - Alexa
Tors 21 mar 2019 - 14:46 by Bjørn

» Do you wanna dance? ~ Emnesøgning
Tors 21 mar 2019 - 13:45 by Kaylan Du'Dannan

» Champagne and Haute Couture (Denja)
Ons 20 mar 2019 - 23:40 by Caine Blackwell

» Fashion show - Leetha (xxx)
Ons 20 mar 2019 - 23:24 by Bailey

» Still Very Much Alive (Sapphira)
Tirs 19 mar 2019 - 23:48 by Nightrage

» Sound of love - [Morgan]
Tirs 19 mar 2019 - 23:42 by Morgan L. Withers

» A pure heart - [Carver]
Tirs 19 mar 2019 - 23:28 by Carver Manning

Nyheder


Mulig race ændring på Engle og Djævle i deres oprindelse. Vigtigt at få det læst, og deltaget i valget om denne ændring skal ske!

Statistics
Der er i alt 507 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Euphemia

Vores brugere har i alt skrevet 253676 indlæg in 12796 subjects

A new start, a new life. [Alina]

Go down

A new start, a new life. [Alina]

Indlæg by Nelia on Tors 8 nov 2018 - 20:08

Sted: Nelia's lejlighed.
Tid: Fredag eftermiddag.
Vejr: Solskin, lidt blæst og vinter på vej.
Omgivelser: Et fint lejligheds område, mange folk hist og her.


Dagen havde endelig gået fint indtil videre. Hun havde fået gjort rendt og endelig sat det ekstra værelse ordenlig i stand.. Det meste af ugen, havde gået med det. At sørge for det var iorden, til at hendes nye roomie flyttede ind. Nelia havde valgt at leje det fuld møbleret værelse ud, siden hun ikke selv brugte det og endelig savnede at have nogen her ved hende.. Så hvorfor ikke? Det var billigt, det var flot og vedkommende virkede sød, da hun havde snakket med dem i mobilen.

Hun lavede to drinks, som så var klar, til når kvinden kom. Siden hun var bartender selv, så... Vidste hun hvordan hun kunne lave noget, som alle ville kunne lide.

Lejligheden: :Alina's nye værelse.:


Nelia's værelse.:Nelia
Nelia
Novice (Rank 2)

Bosted : En fin lejlighed i Terre

Antal indlæg : 17


Tilbage til toppen Go down

Re: A new start, a new life. [Alina]

Indlæg by Alina on Tors 8 nov 2018 - 22:57

outfit + en leder jakke

Alina havde snakket med en om at leje sig ind på et værelse som allerede var møbleret og hun havde heller ikke selv så mange penge kun dem hun havde sparet op før hun var kommet her til. Det havde ikke været nemt for hende at bo på gaden, men hun havde fundet sig et mål at hun skulle finde noget andre enespænder af varulve og lave en pack med dem men det var nemmere sagt ind gjort. Dog havde hun brug for et sted at bo og finde sig et job.

Hun tog mobilen op af lommen og skrev en besked til Nelia som hende hun ville leje sig ind ved og skrev at hun var på vej og ville være der om ca 10 min men hun var nød til at kigge ned ved de få varulve hun havde fundet mens hun var komme her til, de fleste af dem bare bare børn men hun havde taget sig af dem så godt hun kunne men det var ikke altid lige nemt. Hun rettede på hendes jakke og hendes hår i det hun kig hen til døren til den lejlighed som hun havde fået adressen på. Alina bed sig i læben før hun bankede på døren, hun havde en lille papkasse med sig hvor de få personlig ting hun havde var i. Hun håber virkelig at hun kunne enes med denne kvinde, hun havde lyt sød men man kunne jo aldrig vide det før man havde prøvet det.
Alina
Alina
Novice (Rank 3)

Bosted : i en lille lejlighed

Antal indlæg : 31


Tilbage til toppen Go down

Re: A new start, a new life. [Alina]

Indlæg by Nelia on Tors 8 nov 2018 - 23:04

Nelia havde tjekket hendes mobil, da beskeden rullede ind. Et smil på læben var der, hun glædet sig endelig meget. Det skulle nok blive spændende at bo med en anden, som ikke var en kæreste.. Dog vidste hun ikke om denne kvinde var-.. Magisk, om så at sige.

Hun to et tørklæde og bandt om hovedet.. Fik det til at se rimelig godt ud og nikkede.. Den gemte hendes små horn. De hvide små og pelsede horn, som-.. Hun ikke kunne få væk, selvom hun var i hendes menneske form.

Dog ringede det pludselig på, hun løb ud til døren og åbnede den.

"Hej! Kom inden for, orh jeg har glædet mig!" Smilte hun stort og lod Alina komme ind. Hun lukkede døren efter pigen og nikkede.

"Velkommen! Til vores hjem, hæng jakken og kom ind, jeg har lavet en lille velkomst drink." Smilte hun og gik videre ind i hjemmet.
Nelia
Nelia
Novice (Rank 2)

Bosted : En fin lejlighed i Terre

Antal indlæg : 17


Tilbage til toppen Go down

Re: A new start, a new life. [Alina]

Indlæg by Alina on Fre 9 nov 2018 - 0:21

Alina smilede da døren blev åbenet og gik med ind. ”I lige måde! ” hun kom med ind og satte kassen ved siden af døren før hun tog hendes jakke af og gik med ind i køkkenet til hende. Hun havde lovet sig selv alt lige meget hvad ville hun ikke dømme nogen begrund er deres race og hun havde den med at kunne lugte hvad andre var også selv om det ikke var meningen sådan var det bare fordi hun var varulv.

tak fordi jeg måtte være her Nelia, det er vikelig sødt af dig. ” hun smilede venligt og satte sig på en af barstolene ved køkken bordet og var ikke sikker på om hun skulle sige noget om at hun allerede viste hvad hun var men et eller andet sagde noget Alina at det måske ville følelse som et angreb og derfor lod hun være, det ville nok være bedst at fortælle at hun selv var varulv i sted også måtte hun se om det fik hende til at tække tilbudt tilbage for det var ikke alle der ville have en væsen spisende hund inden for deres døre og det var heller ikke alle væsner der kunne lig dem.

Ud ad til viste hun ikke noget af det der skete på indersiden af hendes hoved.  Hun smilede stadig og tog et af de glas der stod på bordet. Mens hun så på den før hun vente blikket mod hende igen og rømmede sig. ”Jeg bliver nød til at spørge dig om noget, det er ret personligt så derfor ville jeg ikke sige noget i telefonen…” Alina så på hende mens hun ventede på hendes reaktion fordi hun gerne ville finde ude af hvordan hun tog det, om hun virkede til at vide om Alina viste hvad hun var eller om Nelia selv viste hvad Alina var.
Alina
Alina
Novice (Rank 3)

Bosted : i en lille lejlighed

Antal indlæg : 31


Tilbage til toppen Go down

Re: A new start, a new life. [Alina]

Indlæg by Nelia on Lør 10 nov 2018 - 9:32

Nelia lod hende komme ind i lejligheden, uden at totalt overfalde pigen med spørgsmål og fortællinger. Hun smilte da et af glassene blev taget og tog selv det andet.

Duften af 'hund' hang omkring Alina, så Nelia havde selv hendes egne anelser, eller-.. Teorier. Sikkert varulve, ikke at det gjorde hende selv noget. Hun kunne godt lide dyr!

Den unge dæmon lænede sig lidt imod et bord og smilede bare til den anden kvinde.

"Et spørgsmål? Okay, bare skyd løs." Smilte hun varmt og nikkede til hende.
Nelia
Nelia
Novice (Rank 2)

Bosted : En fin lejlighed i Terre

Antal indlæg : 17


Tilbage til toppen Go down

Re: A new start, a new life. [Alina]

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Forumtilladelser:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum