Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Latest topics
» Music and alcohol - [Aleksei]
Man 17 sep 2018 - 22:19 by Aleksei

» What is going on?!
Man 17 sep 2018 - 17:24 by Khaa

» I am really worried Doctor.... (Angelique Dümont)
Man 17 sep 2018 - 17:19 by Zakaroff

» Sound of love - [Morgan]
Man 17 sep 2018 - 17:16 by Morgan L. Withers

» Show me you are worth it - Nightrage
Man 17 sep 2018 - 17:13 by Nightrage

» Still Very Much Alive (Sapphira)
Man 17 sep 2018 - 17:10 by Nightrage

» Oh ..f*** - [DuChance]
Søn 16 sep 2018 - 18:07 by DuChance

» Let me know what you think - [Caleb]
Søn 16 sep 2018 - 13:15 by Caleb

» Death is only another step (Nessa)
Fre 14 sep 2018 - 20:47 by DuChance

» Complications
Lør 1 sep 2018 - 23:11 by Kate Melora

Nyheder


Mulig race ændring på Engle og Djævle i deres oprindelse. Vigtigt at få det læst, og deltaget i valget om denne ændring skal ske!

Statistics
Der er i alt 499 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Vivian

Vores brugere har i alt skrevet 252632 indlæg in 12760 subjects

Music and alcohol - [Aleksei]

Go down

Music and alcohol - [Aleksei]

Indlæg by Sapphira Dunham on Søn 16 sep 2018 - 18:19

Tid: 22.45
Sted: Diskoteket
Omgivelser: En masse mennesker, og andre racer. Højt musik, dæmpede lys og diskolys.
Vejr: Udenfor er vejret køligt, og dog stjerneklar himmel
Påklædning: Outfit

Det var tæt ved klokken 23, og hun havde aftalt at mødes med Aleksei deromkring. At hun så var kommet en time tidligere og allerede havde drukket rigeligt, var bare en detalje. Hun havde drukket, danset, og ventede ellers! Lige netop nu var hun på vej op mod baren, slog en hånd væk da denne prøvede at tage hende på røven. Hun tjekkede sin telefon for at tjekke klokken, og sukkede. 15 minutter, hun håbede lidt på at manden kom lidt før, hun var ved at være flad, og havde behov for mere alkohol. Damn! Hun vidste hun skulle have taget flere kontanter med.
avatar
Sapphira Dunham
Beginner (Rank 4)

Bosted : En hytte i skoven

Antal indlæg : 36


Tilbage til toppen Go down

Re: Music and alcohol - [Aleksei]

Indlæg by Aleksei on Søn 16 sep 2018 - 18:41

Aleksei var på vej mod diskoteket, for at møde med en veninde han ikke havde set i noget tid, men han havde så set, set frem til at skulle bruge en aften sammen med Sapphira, selvom han havde en ide om at han nok kom til at betale hele aften, da hun ikke plejer at have så mange penge at gør godt med, men det må man nu tage med sig og det gjort han også, for han mangle nu ikke penge.

Da han ankom til diskotek var der stadig omkring 12min til de skulle mødes, så kun han lige når at få en øl, hvis hun enlig ikke var her i forvejen, som enlig heller ikke vil overrasker ham, hvis hun var kommet nogen timer før for at starte, han var kommet halv vej op til baren da han så Sapphira, hvor han smiler for sig selv og gå op til dig og klappe hende drille på røv, og skulle nok være sikke på at få en på hovedet, ”hej Sapphira, skal du have noget med” spurgte han og smiler til hende.

Han bestiller en stor fadøl til sig selv og det hun nu skulle havde, hvis hun skulle havde noget med, [b]”har du fundet et bordet til os”
spurgte han og kiggede på hende, han var selv klædt i nogen sort cowboy bukser og en pæn t-shirt også i sort.
avatar
Aleksei
Advanced Beginner (Rank 8)

Bosted : Rundt omkring

Antal indlæg : 230


Tilbage til toppen Go down

Re: Music and alcohol - [Aleksei]

Indlæg by Sapphira Dunham on Man 17 sep 2018 - 13:42

Hun skulle heldigvis ikke vente længe før hendes redningsmand dukkede op. "Øh ja!" han kendte hende trods alt godt nok efterhånden til at vide at han var hendes alkoho-dealer. Hun løb tør for penge alt for hurtigt. Da han lige havde bestilt, og hun selv bad om en øl, kastede hun sig over ham trods den smule plads der var at gøre godt med ved baren. Eller, hun gav ham et hårdt puf - hendes egen måde at hilse pænt på. "Bord? Næ.. det har jeg glemt alt om, desuden, du.. jeg.. vi skal danse, så du har slet ikke tid til at sidde ned i aften.." bekendtgjorde hun og smilede bredt da to øl blev stillede foran dem. Hun greb om sin egen, skålede med ham, og tog en kæmpe tår der efterlod en yderst charmerende skumskæg over hendes læber. "Hvordan har min ynglings russer det?" ikke at hun kendte særlig mange andre.
avatar
Sapphira Dunham
Beginner (Rank 4)

Bosted : En hytte i skoven

Antal indlæg : 36


Tilbage til toppen Go down

Re: Music and alcohol - [Aleksei]

Indlæg by Aleksei on Man 17 sep 2018 - 22:19

Lidt overrasker, var han enlig at hun ikke prøve at pand ham en efter han havde klappet hende på røv, det var jo i by og hun plejer nu ikke at lad det gå forbi, men selvfølgelig skulle hun havde noget med, nu hvor han alligevel var igen med at bestille, en bestil så to øl i sted for en som var plan til at starte med, han grine kort af hende, nej bordet har hun ikke tænke på og danse ham, ”du huske hvis ikke så godt, jeg danse ikke” sagde han og tog selv en stor tår af sin øl.

”Og hvis vi skal danse, hvordan skal vi så have tid til at drikke” spurgte han drille og tog en tår mere af sin øl ”jeg har fint, nok at set til, hvad med dig” spurgte han og smiler rolig til hende, han kiggede kort rundt, for at ser om han kun set noget tom bord men ikke lige her fra, hvor de stod kun han ser nogen tom, han vendt sig om mod bar og fik fat i bartender, ”jeg vil godt havde åben en regning og betale den når vi går, her er lidt at starte på” sagde han og lad 5000 til bartender.

Bartender var normal ikke glad for at åben en regning her på diskotek men når man lad en god starte beløb, plejer de at gå med til det, ”skulle vi finde et bordet eller skulle du ud og danse” spurgte han og kiggede på hende og tår derefter en tår af sin øl.
avatar
Aleksei
Advanced Beginner (Rank 8)

Bosted : Rundt omkring

Antal indlæg : 230


Tilbage til toppen Go down

Re: Music and alcohol - [Aleksei]

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum