Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Latest topics
» Visit from a friend - [Aleksei]
Søn 12 aug 2018 - 19:00 by Aleksei

» Oh ..f*** - [DuChance]
Søn 12 aug 2018 - 13:48 by DuChance

» What is going on?!
Søn 12 aug 2018 - 13:39 by Khaa

» Show me you are worth it - Nightrage
Søn 12 aug 2018 - 13:32 by Nightrage

» Odd feeling - Amy S. Scott
Søn 12 aug 2018 - 10:03 by Jay Wu

» Try and tame this Demon (Emnesøgning)
Tors 9 aug 2018 - 11:08 by Carver Manning

» Death is only another step (Nessa)
Ons 1 aug 2018 - 23:06 by DuChance

» Long-lasting relationship, complicated history ~ Cain Devereaux
Ons 1 aug 2018 - 20:59 by Nessa

» Soon parents - [Khá]
Fre 27 jul 2018 - 17:11 by Charmeine Love

» Sorry to disturbe Mr. Tallon [Nicholas]
Fre 20 jul 2018 - 21:55 by Nicholas Tallon

Nyheder

Siden har fået sig et nyt layout, som følge til at gøre siden mere personificeret, og overskuelig. Check Her hvilke områder det pårører, og hvilke ændringer der er tale omkring.

Siden er endnu ikke færdig, der vil derfor foregå ændringer løbende. Hvis man har ønsker er man velkommen til at kontakte Admin på PM

Statistics
Der er i alt 499 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Es

Vores brugere har i alt skrevet 252492 indlæg in 12756 subjects

Long-lasting relationship, complicated history ~ Cain Devereaux

Go down

Long-lasting relationship, complicated history ~ Cain Devereaux

Indlæg by Nessa on Ons 1 aug 2018 - 20:59

Tid: År 1996, en forårs aften
Sted: Bar i Paris ikke langt fra Eiffeltårnet.
Omgivelser: Fordrukne, festglade franskmænd
Vejr: Lunt men med duften af regn


Nessa havde som lille, engelsk menneskepige i 1780'erne altid drømt om at se den famøse by Paris, der selv dengang var kendt for det udsvævende og glamourøse selskabsliv. Eiffeltårnet, som hun kunne se over tagene var ikke blevet bygget dengang hendes drømme udformede sig, men det var nu alligevel en velkommen forandring. Selv da hun var omkring de 110, og La Tour Eiffel blev bygget syntes hun at al forandring var smukt og en gave til såvel menneskeheden, som til de væsener som hende selv, der var kanp så humane. Som hun endelig stod der i den stadig udsvævende, glamourøse og enormt romantiske by omkring 200 år efter hun havde drømt om det var hun begyndt at tvivle på forandringernes gave. Hun kunne se sig selv blive ligesom de gamle væsner, som hun kendte og med den tanke i hovedet, svingede Nessa ind i en bar med et lille smil om munden.
Endnu en af de gamle væsner, som hun kendte så godt, var gået med til at møde hende der og få et glas eller to, da hun havde hørt, at han var i Paris. Med sit og Cains venskab i tankerne var Nessa forberedt på, at denne aften sandsynligvis ville føre en del mere en to glas med sig og en lille hovedpine i morgen, der udgjorde djævlens tømmermænd.
Med selvsikre og fjedrene skridt vandrede Nessa ind på baren, der var besat af franskmænd i alle afskygninger. Et hurtigt blik rundt i lokalet og Nessa fortsatte mod baren. "Bière si vous plait," bad en smilende Nessa bartenderen om. Han var ikke en grim mand og da hun satte sig ved baren med øllen, håbede hun inderligt, at han kunne forstå nok engelsk til at forstå, at hun forsøgte at flirte med ham. For selvom Nessa ville ønske hun kunne fransk, så havde hun lige opbrugt hele sit ordforråd med de fire ord.
Med et lille smil om læberne, en øl i hånden og med øjne, der fulgte bartenderen som var han bytte, lagde Nessa benene over kors og forsøgte at sætte sig til rette på den ukomfortable stol.
avatar
Nessa
Beginner (Rank 5)

Antal indlæg : 69


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum