Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Latest topics
» A new girl in town - Emner og plots
Yesterday at 18:26 by Milo.

» Face Claim
Man 17 dec 2018 - 21:28 by Sølve

» I am really worried Doctor.... (Angelique Dümont)
Man 17 dec 2018 - 10:43 by Zakaroff

» Mit fravær
Man 17 dec 2018 - 10:04 by Zakaroff

» A pure heart - [Carver]
Lør 15 dec 2018 - 14:15 by Carver Manning

» While we wait... [Emnesøgning]
Lør 15 dec 2018 - 9:35 by Milo.

» [Sæt en kreativ title her] emnesøgning
Lør 15 dec 2018 - 9:33 by Milo.

» Milo Storm
Fre 14 dec 2018 - 9:46 by Milo.

» Death is only another step (Nessa)
Ons 12 dec 2018 - 2:12 by DuChance

» Missed you - [Alain]
Søn 9 dec 2018 - 1:51 by DuChance

Nyheder


Mulig race ændring på Engle og Djævle i deres oprindelse. Vigtigt at få det læst, og deltaget i valget om denne ændring skal ske!

Statistics
Der er i alt 505 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Sølve

Vores brugere har i alt skrevet 253348 indlæg in 12781 subjects

Long-lasting relationship, complicated history ~ Cain Devereaux

Go down

Long-lasting relationship, complicated history ~ Cain Devereaux

Indlæg by Nessa on Ons 1 aug 2018 - 20:59

Tid: År 1996, en forårs aften
Sted: Bar i Paris ikke langt fra Eiffeltårnet.
Omgivelser: Fordrukne, festglade franskmænd
Vejr: Lunt men med duften af regn


Nessa havde som lille, engelsk menneskepige i 1780'erne altid drømt om at se den famøse by Paris, der selv dengang var kendt for det udsvævende og glamourøse selskabsliv. Eiffeltårnet, som hun kunne se over tagene var ikke blevet bygget dengang hendes drømme udformede sig, men det var nu alligevel en velkommen forandring. Selv da hun var omkring de 110, og La Tour Eiffel blev bygget syntes hun at al forandring var smukt og en gave til såvel menneskeheden, som til de væsener som hende selv, der var kanp så humane. Som hun endelig stod der i den stadig udsvævende, glamourøse og enormt romantiske by omkring 200 år efter hun havde drømt om det var hun begyndt at tvivle på forandringernes gave. Hun kunne se sig selv blive ligesom de gamle væsner, som hun kendte og med den tanke i hovedet, svingede Nessa ind i en bar med et lille smil om munden.
Endnu en af de gamle væsner, som hun kendte så godt, var gået med til at møde hende der og få et glas eller to, da hun havde hørt, at han var i Paris. Med sit og Cains venskab i tankerne var Nessa forberedt på, at denne aften sandsynligvis ville føre en del mere en to glas med sig og en lille hovedpine i morgen, der udgjorde djævlens tømmermænd.
Med selvsikre og fjedrene skridt vandrede Nessa ind på baren, der var besat af franskmænd i alle afskygninger. Et hurtigt blik rundt i lokalet og Nessa fortsatte mod baren. "Bière si vous plait," bad en smilende Nessa bartenderen om. Han var ikke en grim mand og da hun satte sig ved baren med øllen, håbede hun inderligt, at han kunne forstå nok engelsk til at forstå, at hun forsøgte at flirte med ham. For selvom Nessa ville ønske hun kunne fransk, så havde hun lige opbrugt hele sit ordforråd med de fire ord.
Med et lille smil om læberne, en øl i hånden og med øjne, der fulgte bartenderen som var han bytte, lagde Nessa benene over kors og forsøgte at sætte sig til rette på den ukomfortable stol.
avatar
Nessa
Advanced Beginner (Rank 6)

Antal indlæg : 81


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum