Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Latest topics
» Not you again?!
Tirs 5 feb 2019 - 21:51 by Cathy

» A pure heart - [Carver]
Man 4 feb 2019 - 12:46 by Carver Manning

» Missed you - [Alain]
Man 4 feb 2019 - 12:43 by DuChance

» Death is only another step (Nessa)
Tirs 29 jan 2019 - 17:23 by DuChance

» Show me you are worth it - Nightrage
Søn 27 jan 2019 - 1:04 by Nightrage

» I am really worried Doctor.... (Angelique Dümont)
Fre 4 jan 2019 - 22:39 by Zakaroff

» Still Very Much Alive (Sapphira)
Tirs 1 jan 2019 - 22:02 by Nightrage

» Et gensyn med en gammel ven - Milo Storm
Ons 26 dec 2018 - 22:50 by Artair

» A proper meal - Nicholas Tallon
Søn 23 dec 2018 - 13:40 by Nicholas Tallon

» I dont like the word 'Patient' (Noah)
Lør 22 dec 2018 - 17:53 by Morgan L. Withers

Nyheder


Mulig race ændring på Engle og Djævle i deres oprindelse. Vigtigt at få det læst, og deltaget i valget om denne ændring skal ske!

Statistics
Der er i alt 505 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Sølve

Vores brugere har i alt skrevet 253509 indlæg in 12785 subjects

The Wolf in the Forest - Sapphira

Go down

The Wolf in the Forest - Sapphira

Indlæg by Manda on Ons 20 jun 2018 - 16:01

Manda kiggede mod grænsen til skoven, han havde gået fra Di Morga og var nu nået til udkanten af byen og var på vej ind i skoven. Han vendte sig om og tog et sidste kig på civilisationen, han sukkede lavt ved lyden af alle bilerne, larmen og den evige rumlen af liv der gik uden de mindste kvaler om at tage den lidt med ro i myldretiden. Han vendte hovedet tilbage mod skoven, et lille glimt kom fra hans gule øje, det var hér en kunne føle sig en smule hjemme. Væk fra larmen, lugtene og alt for megen kaos. Han hadede ikke bylivet, men han elskede det nu heller ikke, det var bare noget ved en skov og noget frit naturliv der virkede tiltaltende og dog... Der var nu også noget ved at være i en by med så mange ting, ikke én dag var omgivet af det samme og der var mulighed for at møde nye personer nærmest hver dag hvis man ledte.

Han tog sit første skridt ind i skoven og kiggede ned på sin ene hånd der holdt en velpakket pose, han smilede opgivende, hvorfor havde han overhovedet køb sådan nogle ting? Han havde vel bare lyst til at give hende noget nyt en gang i mellem. Jo længere ind i skoven han kom, jo mere glemte han hvor han lige var kommet fra og blev opslugt af naturen. Han overvejede næsten at smide skoene, men ville gemme det til senere, så han ikke mistede skoene i en brandert af at være for optaget.

Efter en god gåtur i skoven fandt han det, hytten som han genkendte fra dengang hun havde vist ham den. Den var ikke så svær for ham at finde, da han blot kunne lugte sig frem til den hvis det havde været nødvendigt, men han havde gået lidt frem og tilbage dertil. Han vidste ikke altid helt hvorfor, men han følte bare at han burde passe på hende, måske mindede hun ham om sig selv da han var yngre? Han gik hen til døren og tog en dyb indånding før han valgte at banke på og vente på at der blev svaret.
Manda
Manda
Highly Proficient (Rank 19)

Bosted : Han bor i en treværelses lejlighed.

Antal indlæg : 2433


Tilbage til toppen Go down

Re: The Wolf in the Forest - Sapphira

Indlæg by Sapphira Dunham on Fre 22 jun 2018 - 22:48

Sapphira havde brugt dagen på sit såkaldte arbejde, det meste af dagen i hvert fald. Morgen og formiddag var blevet brugt på flokken, eftermiddagen og det meste af aftenen på arbejdet, og hun var godt smadret da hun satte kursen hjemad mod hytten. Hun skulle have et bad, den sidste fyr havde brugt en del parfume, og hun havde svedt en del, så det ville være rart at få vasket lugten af mandeparfume og sved af sig. Det stak i næsen, og med hendes sanser, var det bare som at have svømmet i parfume. Hun var ikke i sit bedste humør, det var hun nu sjældent efter en dag med arbejde.

På vejen stoppede hun kort for at handle ind, det blev ikke til vildt meget andet end noget kød, nogle kartofler, og nogle øl. Så satte hun kursen hjem igen, turen lang, og da hun omsider nåede hjem, var hun ret træt. Et opkald fra A, det vil sige Alpha, tog en halvtime, og hun forberedte aftensmaden imens. Det blev til bøffer som blev krydret. Da kødet skulle hvile, gik hun ind for at smide tøjet, og snuppe sig et bad. Hun havde kun lige lagt på, og trukket af toppen, da der lød en banken på hendes dør. Forundret greb hun sin riffel, og gik ud til døren. Hun ventede ikke besøg.

”Hvem der?” lød hendes stemme spørgende mens hun ladede riflen så det kunne høres på den anden side af døren. En klar advarsel. Vedkommendes fært nåede hende dog, og hun rynkede brynene. *Det kan da ikke..? Jo.. det er ham* hun låste de utallige låse op, og åbnede omsider døren. At hun stod på bare fødder, kun klædt i jeans og bh betød intet, hun tænkte end ikke over det som hun stod og stirrede på gutten.

Outfit
Sapphira Dunham
Sapphira Dunham
Advanced Beginner (Rank 6)

Bosted : En hytte i skoven

Antal indlæg : 109


Tilbage til toppen Go down

Re: The Wolf in the Forest - Sapphira

Indlæg by Manda on Fre 22 jun 2018 - 23:49

Mens han stod i døren lagde han mærke til lugten der kom fra hytten, årh - hun havde ikke spist endnu. Han kløede sig i hovedbunden, de havde da selvfølgelig ikke snakket sammen og han havde da heller ikke vist om hun kun lige var kommet hjem. Han havde blot lyst til at besøge hende og se om alt var vel, eventuelt snakke om hvordan hun havde det i den flok hun havde fortalt ham om.

Han blev lidt forbavset ved lyden af riflen der blev ladet, han kom dog til at grine lidt ved lyden og nikkede en smule anerkendende. Han glemte næsten helt at hun havde spurgt hvem det var,

"Det er da godt at høre at du er klar til at forsvare dig selv, men det sårer mig næsten at du ikke kan genkende mig, så lang tid siden er det heller ikke." sagde han en smule opgivende, men med et smil på læben.

Han hørte hvordan hun begyndte at låse op, han var næsten overrasket over de mange klik han hørte, jeps hun passer helt sikkert på. Han fik et bredt smil frem da døren blev åbnet, men det forsvandt hurtigt da han så hendes beklædning. Han lavede et fnys og lagde en hånd for munden, mens han kom til at skraldgrine.

"Jamen du ved da så sandelig hvordan man tager imod gæster!"

Han rystede på hovedet og gik tættere på hende, han aede hende på hovedet og rodede en smule med hendes hår, som han så tit havde gjort ved hende mens de var sammen. Han begyndte at få en bedre fært af hende mens han var tæt på, puuha hun lugtede kraftigt af mandeparfume, hun måtte have været sammen med en - ikke at han dømte hende for det.

"Jeg gætter næsten på at jeg forstyrrer godt og vel, beklager jeg ikke ringede og spurgte om du havde tid, jeg havde bare lyst til at se dig." smilede han uskyldigt.
Manda
Manda
Highly Proficient (Rank 19)

Bosted : Han bor i en treværelses lejlighed.

Antal indlæg : 2433


Tilbage til toppen Go down

Re: The Wolf in the Forest - Sapphira

Indlæg by Sapphira Dunham on Lør 23 jun 2018 - 1:12

Der var en dør imellem, og en masse træ, hans fært brød ikke så let igennem, så derfor fangede hun ikke lige op på det før nogle øjeblikke senere. Desuden, hendes egen luft overdøvede nærmest alt omkring sig. Hun rullede med øjnene ved hans svar, jo det var helt sikkert ham. Det var ikke fordi hun ikke kunne lide ham, men han kom lidt ubelejligt siden hun stank, og hun havde så heller ikke lige forventet det.

Hun svarede da heller ikke, men låste op, og kunne snart se op mod den høje skikkelse. Han var ligeså gigantisk som han altid havde været. Udtrykket og latteren ved synet af hende fik ham til at skule. ”Du ved godt du er en røv ikke?” bekendtgjorde hun som det første.

Han kom tættere på, og rodede op i hendes hår, og hun skubbede hans hånd væk og stak underlæben frem mens hun skulede. Meget barnligt, men han havde det med at vække den del af hende til live. Hun opførte sig virkelig barnligt omkring ham, og hun fattede ikke hvorfor, det skete bare automatisk.

Hun trådte til side med riflen lænede ind mod sin skulder, så han kunne komme ind. Døren blev lukkede i bag ham. ”Det er fint, I mean.. det er godt at se dig, bare.. uventet du ved..” svarede hun. Hun sikrede riflen, og låste døren efter ham. ”Jeg stinker, så hvis du ikke har noget imod det, kan du spise med hvis du gider lave maden færdig, så kan jeg lige snuppe et hurtigt bad…” han havde jo været der før, kendte hendes hus, og kunne bare føle sig hjemme.
Sapphira Dunham
Sapphira Dunham
Advanced Beginner (Rank 6)

Bosted : En hytte i skoven

Antal indlæg : 109


Tilbage til toppen Go down

Re: The Wolf in the Forest - Sapphira

Indlæg by Manda on Lør 23 jun 2018 - 11:29

Han nikkede anerkendende over hendes reaktion om han var en røv, han kunne ikke lade være med at finde et bredt smil frem over det. Selvfølgelig var han det, hun var meget sjovere at drille når hun blev så skulende og utilfreds over hans opførsel.

Det overraskede ham ikke hun fik hans hånd væk, det virkede aldrig til at hun havde kunne lide det, selvom han var overbevist om at dybt inde gemte hun på en hemmelighed om at det kunne hun godt lidt. Han gik indenfor da hun tilbød at lukke ham ind og vendte sig mod hende.

"Jaaa, jeg ved det godt, jeg kom bare til at tænke på dig og så tænkte jeg at jeg ville komme på besøg, men..." han løftede hånden med posen. "Jeg har taget snacks og alkohol med, så måske kan du tilgive mig lidt?" Han rystede med posen og rakte den til hende.

"Du tager dig bare et bad, jeg fik godt færten af dig da du åbnede døren." drillede han og hentød til at han også syntes hun stank grimt. "Jeg skal nok lave maden færdigt for dig, så kan du bare komme af med den lugt af mandeparfume, husk at skrubbe." Han gav hende et blink, "Du må bare sige hvis jeg skal skrubbe din ryg så vi er sikker på at få lugten af dig" grinede han drillende.
Manda
Manda
Highly Proficient (Rank 19)

Bosted : Han bor i en treværelses lejlighed.

Antal indlæg : 2433


Tilbage til toppen Go down

Re: The Wolf in the Forest - Sapphira

Indlæg by Sapphira Dunham on Lør 23 jun 2018 - 12:55

Han var ikke specielt ked af at blive kaldt røv, men når det kom fra hende var det jo nærmest et komplement. Hvad angik hans hånd og hans evige drilleri med at rode hende i det, generet det hende egentlig ikke, hun gav bare udtryk for at det gjorde fordi.. ja fordi hun var den hun var.

Hun fik låst døren godt efter ham, rykkede riflen og sørgede for at aflade den, inden den blev stillede ned ved siden af døren igen. Så nævnte han snacks og alkohol, og holdt posen hen mod hende, hvad betød hun straks vendte sig mod ham og snuppede posen for at kigge ned i den. Som enhver anden tøs, kunne hun godt lide gaver, og hun var jo kæmpe fan af mad fordi hun havde et stofskifte der betød hun åd meget. For første gang siden hun havde åbnet døren, brød et smil frem på de fyldige læber, og hun nikkede tilfredst. ”Du er tilgivet..” konkluderede hun.

Så valgte han at kommenter på hendes lugt, og tilmed drille med at han kunne skrubbe hendes ryg. Nu vidste hun deres forhold ikke var seksuelt på nogen måde, men hun var en varulv… og i og for sig var hun slet ikke blufærdig. Hun hævede derfor det ene bryn ved hans svar og stillede omsider posen fra mig. ”Jeg synes du skal holde dig til at fodre mig, og holde mig glad og tilfreds den vej” svarede hun ”Men skulle du få lyst til at skrubbe mig på ryggen, behøver du ikke komme med undskyldninger, du kan bae spørge…” tilføjede hun. Af gode grunde havde hun aldrig nævnt sit erhverv for ham, han havde nu heller ikke spurgt sådan direkte, og et tydede på at han ikke så særlig meget porno, eller i hvert fald ikke den slags hun lavede.

Stadig med et hævede bryn fik hun knappet bukserne op. ”Opføre dig ordentligt, og brænd ikke hytten af, du gider virkelig ikke have mig boende, og A smadre dig hvis jeg kommer noget til” bemærkede hun mens hun skubbede bukserne af så hun kun stod i undertøj. Et mærke på hendes højre balde kunne ses, et mærke forsaget af klør hvis man ellers havde forstand på at tyde den slags. Mærket var tydeligvis gammelt, og var blevet til et ar. Med hensyn til A, var det flokkens Alpha, og hun havde nævnt ham for Manda flere gange.
Sapphira Dunham
Sapphira Dunham
Advanced Beginner (Rank 6)

Bosted : En hytte i skoven

Antal indlæg : 109


Tilbage til toppen Go down

Re: The Wolf in the Forest - Sapphira

Indlæg by Manda on Lør 23 jun 2018 - 15:34

Han kunne ikke lade være med at få et kejtet smil frem og et lidt opgivende blik over hendes reaktion på posen, det var et øjeblik som dette der gjorde at han ikke kunne lade være med at have følelsen af at tage sig lidt af hende. Hun kunne få et smil som han fandt utrolig kært frem, selv når han drillede hende.

"Det er jeg da glad for at høre." Han havde haft fornemmelsen af at posen var en god nok undskyldning for at komme uventet på besøg. "Hvis jeg skal fodre dig hele tiden, så tror jeg næsten at jeg ender i fattigdom, selv med min konto. Jeg ville nu kun skrubbe dig hvis du ikke kunne få den stærke lugt ordentlig af, jeg kan forestille mig den er lidt over det hele på dig

Han knipsede med fingeren, han fik et utilfreds udtryk som om hun havde ødelagt hele hans plan. "Damn it, jeg havde ellers tænkt mig at brænde det hele af og så beholde dig som kæledyr hjemme ved mig selv. Der er så stille og kedeligt i den." Han trak på skuldrene, ham og A havde aldrig været så interesserede i hinanden da Manda ikke var ægte varulv på hverken den ene eller anden måde. "Jeg tænker nu bare at han kan komme an hvis det er, desuden er jeg næsten overbevist om at hvis der er noget ham og jeg kan blive enige om... Han gik hen og aede hende på hovedet "Så er det at ingen får lov at gøre dig noget"

Normalt var Manda meget genert overfor kvinder og at se deres kroppe, men dette var nu ikke et problem for ham med Sapphira da deres forhold til hinanden ikke var fysisk. Han benægtede aldrig at hun var vældig smuk og havde en god figur, men han så det ikke som andet end at Sapphira var flot. Han gik hen til køkkenet og kiggede lidt på det hun havde haft gang i, han vinkede hende farvel og gav udtryk for at hun bare skulle nyde sit bad og tage sig god tid. Han skulle nok gøre det færdigt og holde det varmt til hun var færdig.
Manda
Manda
Highly Proficient (Rank 19)

Bosted : Han bor i en treværelses lejlighed.

Antal indlæg : 2433


Tilbage til toppen Go down

Re: The Wolf in the Forest - Sapphira

Indlæg by Sapphira Dunham on Lør 23 jun 2018 - 22:44

De to var jo blevet venner da Manda havde reddet hende ud af en situation som hun ikke havde kunnet klare selv. Det var en del tid siden efterhånden, men han havde taget sig af hende, og hun havde været taknemlig for det selvom hun vidst havde været en mundfuld for ham.  Han var dog ikke mindre stædig end hende på den front, og de var blevet tætte venner. Hun vidste i hvert fald at hun kunne regne med ham selvom han ikke var en del af flokken.

Posen var en ganske god undskyldning, og hun havde ikke just en frygt for at blive udnyttet af ham. Han havde vidst aldrig været interesseret i hende på den måde, tværtimod havde han forekommet hende genert på dette punkt, hvad fik hende til at slappe helt af omkring ham. Hans bemærkning om lugten fik hende til at skære en grimasse ”Det er den, og bare rolig, jeg bliver derinde til stanken er væk..” hun forstod skam godt skuespillernes behov for parfume, arbejdet gjorde trods alt at man svedte, og efter 4 til 5 timer, så kunne det godt blive klamt, men så hellere et bad end at svømme i parfume!

Som han bekendtgjorde hun havde ødelagt hans plan, efter at have knipsede med fingrene på denne måde, hævede hun skeptisk det ene bryn. ”Du vil komme hjem, og opdage at denne lille hvalp af tisset i din seng, og ødelagt dine møbler, så jeg tvivler på du vil have mig som kæledyr.. og du ved jo hvor lidt kælen jeg er” foruden det sidste, var alt det andet sandt. Hun elskede faktisk at blive nusset, om end det var sjældent det skete.

Netop derfor klagede hun ikke da han kom hen og aede hende på hovedet. Hun skulede dog ved hans ord ”Du er godt klar over jeg kan klare mig selv, ikke?” svarede hun med en tvær trutmund. Hun blev trods alt ofte behandlet som var hun et lille barn, hvad hun altså ikke var.

Nuvel, snart tøffede hun ind for at få sig det omtalte bad, og tyve minutters skrubberi blev omsider færdig, og hun kunne slukke for vandet og få tørrede kroppen og få tøj på. Da hun troppede op igen, var hun klædt i en stor T-shirt, med trusser under, og ikke særlig meget andet. Den var lang, og dækkede hendes bagdel og en stor del af hendes lår og balder. Hun var hjemme, det var sent, og hun gad egentlig ikke have tøj på, men hun vidste det ville være underligt at rende nøgen rundt. ”Det dufter godt” bekendtgjorde hun og gik i køkkenet til ham.
Sapphira Dunham
Sapphira Dunham
Advanced Beginner (Rank 6)

Bosted : En hytte i skoven

Antal indlæg : 109


Tilbage til toppen Go down

Re: The Wolf in the Forest - Sapphira

Indlæg by Manda on Søn 24 jun 2018 - 16:06

Han kunne ikke lade være med at grine lidt over hendes svar tilbage, selvfølgelig kunne hun også selv lugte det. Han fik næsten ondt af hende, det var vel trods alt hende selv der lugtede af det, så hun kunne ikke holde afstand til lugten såvel som han kunne. Det forbavsede ham heller ikke at selvom hun nok havde haft lugten i noget tid, at så havde hendes næse stadig ikke vænnet sig til den, den var alt for kraftig.

Han lagde en hånd for munden da hun snakkede om at tisse i sengen og ædelægge det hele, "Kunne du godt finde på det!? Nu hvor jeg ville være sådan en sød og forkælende ejer! Jeg ville give dig masser af snacks, putten og nussen! Og du måtte sove i sengen mens jeg krammede og aede dig, hvordan ville du overhovedet kunne finde på at gøre sådanne ting hvis jeg gav dig et liv fuld af kærlighed.." han rystede opgivende på hovedet. Hun var da også sådan en strid lille laban.

Han nikkede og løftede en arm, han pegede på den med sin anden hånd. "Jeg ved skam godt du er stærk, fuldt ud i stand til at passe på dig selv.." Han tog hænderne op til hendes kinder og nussede dem, "Men det betyder ikke at jeg ikke kan have lyst til at passe på dig alligevel. Også selvom du måske føler at jeg undervurderer dine evner, så må du aldrig tvivle på at jeg vil passe på dig, uanset om du finder det nødvendigt eller ej."

Han kiggede på det hun var ved at lave, meget simpelt, kød og kartofler. Han rystede lidt på hovedet, hun gik da ikke så vildt for sig. Han tog et kig rundt og fandt nogle krydderier frem, om ikke andet for at gøre smagen mere spændende. Han legede lidt med det hele og begyndte at dække bord til en enkelt, da han selv allerede havde spist og hun nok var ret så sulten. Han stod og tjekkede om kartoflerne var blevet færdige da hun kom ud igen, han kiggede på hende og smilede. "Det var også meningen" da hun kom tættere på smed han næsen i toppen af hendes hoved og tog et dybt snif. Han fjernede hovedet igen og lugtede lidt videre i luften nær hende, han nikkede. "Meget bedre"
Manda
Manda
Highly Proficient (Rank 19)

Bosted : Han bor i en treværelses lejlighed.

Antal indlæg : 2433


Tilbage til toppen Go down

Re: The Wolf in the Forest - Sapphira

Indlæg by Sapphira Dunham on Ons 4 jul 2018 - 23:29

Alt for kraftig, og hun følte sig generelt ulækker, hvorfor hun også bare skyndte sig ind for at få vasket den af sig. Det var dog ikke før hun chokeret ham ved at bemærke hun ville tisse i sengen hvis han tog hende ind som kæledyr, men havde han forventet andet? Næppe! Hans svar fik hende da også til at rulle med øjnene. ”Kærlighed findes ikke, end ikke til kæledyr, og du burde vide bare end at ville tage mig ind som kæledyr.. jeg ejes ikke af nogen” svarede hun med et let hævede bryn. Det var et mirakel at hun i det hele taget havde lukket ham ind, men nuvel.. han behandlede hende godt, og passede på hende. desuden vidste hun det her var for sjov, selvom hendes svar ikke just gav udtryk for at hun var med på spøgen.

Så nussede han hendes kinder, og hun surmulede, skulede og bakkede mens hun prøvede at skubbe hans hænder væk. ”Stop det der, jeg ved godt du passer på mig.. men jeg går ikke i stykker.. jeg har klaret mig fint indtil videre.. remember?” nuvel.. han havde reddet hende ud af en lortesituation ved deres første møde, og selvom hun var ham evigt taknemlig, så.. var hun ikke så glad for at indrømme hun havde brug for andre.

Snart var badet færdigt, og hun var hos ham igen hvor hans svar fik hende til at smile. Hun fik dog ikke mulighed for særlig meget, før han havde fanget hende og gav sig til at sniffe til hende. Hun rullede med øjnene ”Seriøst, du er så underlig.. havde det været enhver anden af vores art, havde jeg troede vedkommende prøvede at komme i bukserne på mig..” det var trods alt lidt det man kom til, at sniffe til hinanden og på dem måde tjekke hinanden ud. ”Nåh, jeg er sulten.. er maden klar?!” spurgte hun snart ret så ivrigt.
Sapphira Dunham
Sapphira Dunham
Advanced Beginner (Rank 6)

Bosted : En hytte i skoven

Antal indlæg : 109


Tilbage til toppen Go down

Re: The Wolf in the Forest - Sapphira

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Forumtilladelser:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum