Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Latest topics
» Not you again?!
Tirs 5 feb 2019 - 21:51 by Cathy

» A pure heart - [Carver]
Man 4 feb 2019 - 12:46 by Carver Manning

» Missed you - [Alain]
Man 4 feb 2019 - 12:43 by DuChance

» Death is only another step (Nessa)
Tirs 29 jan 2019 - 17:23 by DuChance

» Show me you are worth it - Nightrage
Søn 27 jan 2019 - 1:04 by Nightrage

» I am really worried Doctor.... (Angelique Dümont)
Fre 4 jan 2019 - 22:39 by Zakaroff

» Still Very Much Alive (Sapphira)
Tirs 1 jan 2019 - 22:02 by Nightrage

» Et gensyn med en gammel ven - Milo Storm
Ons 26 dec 2018 - 22:50 by Artair

» A proper meal - Nicholas Tallon
Søn 23 dec 2018 - 13:40 by Nicholas Tallon

» I dont like the word 'Patient' (Noah)
Lør 22 dec 2018 - 17:53 by Morgan L. Withers

Nyheder


Mulig race ændring på Engle og Djævle i deres oprindelse. Vigtigt at få det læst, og deltaget i valget om denne ændring skal ske!

Statistics
Der er i alt 505 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Sølve

Vores brugere har i alt skrevet 253509 indlæg in 12785 subjects

Can you get my attention? [Cain]

Go down

Can you get my attention? [Cain]

Indlæg by MacKenzie Whitmore on Man 18 jun 2018 - 14:07

Dagen havde været en smule drænende, da hun havde haft vagt på sygehuset hele dagen. En lille dreng var blevet ramt af en bil og lå egentlig døden nær, men hun havde valgt i stedet for at lade ham dø, havde hun brugt sine evner og helet ham. Det havde dog kostet en del af hendes kræfter. Hun var endelig trådt indenfor og havde lige smidt tøjet og var trådt ud på badeværelset. Hun havde tændt vandet og havde let stukket hånden ind. Temperaturen var fantastisk og hun var efterfølgende trådt ind og mærke det dejlige vand nærmest kærtegne hendes krop. Hun havde hurtigt vasket sig og da hun slukkede for vandet hev hun kort et håndklæde ind og lagde om kroppen. Hun brugte lidt tid på at tørre håret før hun trådte ind i stuen. Hendes blågrå øjne kiggede kort lidt rundt og hun skulle hurtigt beslutte sig for om hun egentlig ville ind i sengen og ligge lidt eller om hun skulle prøve at få noget ud af aftenen.

Hun gik hen til skabet og fik hurtigt lidt sort lækkert undertøj på og hev en lækker tætsiddende rød kjole på. Den faldt lækkert over hendes former og havde også en lille smule kavalergang. Hun gik ud på badeværelset og fik sat håret lidt løst og afslappet og fik kort lagt en make-up som gjorde at hun kunne gå i byen uden at skulle føle sig snusket. Hun elskede at gøre noget ud af sig selv og hun vidste også at hun elskede opmærksomheden hun fik når hun havde gjort noget ud af sig selv. Hun var dog ikke typen som gik efter hvem som helst, hun var en smule krævende af de fyre hun var sammen med. De skulle kunne nogen bestemte ting. Hun var ikke en type som bandt sig til nogen, hun kunne hygge med en fyr og udbytte ham til det hun ønskede og så kunne hun droppe ham bagefter. Der var kun nogen få som havde været lidt tættere på hende og som var blevet brugt et par gange – men den ene hun kunne komme i tanke om havde hun faktisk ikke set i en del år efterhånden.

Hun tog et par stiletter på og kastede kort et blik på sig selv i spejlet inden hun forlod lejligheden. Hun låste døren og bevægede sig så ned i byen. Hun vidste faktisk ikke hvor hun egentlig gerne ville hen, men lige nu måtte det være en drink og lidt oopmærksomhed som måske kunne vække hende en smule. Der gik ikke længe før hun var ved diskoteket. Hun trådte let ind og allerede med det samme mærkede hun nogen af fyrene kigge på hende og hun ville lyve hvis hun sagde at hun ikke elskede deres opmærksomhed. Hun gik dog blot op i baren og bestilte med det samme en whiskey – hun havde brug for at stresse lidt af. En fyr nærmede sig hende kort og prøvede med en eller anden dårlig score replik som hun egentlig ikke kunne lide at høre. Hun rystede stille på hovedet og kiggede kort på sin mobil – det var ikke det bedste udvalg der var her i aften, måske skulle hun gå hjem i stedet for at spilde sin tid?

Outfit
MacKenzie Whitmore
MacKenzie Whitmore
Beginner (Rank 5)

Bosted : En stor lejlighed i den rige del af byen.

Antal indlæg : 53


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Forumtilladelser:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum