Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Latest topics
» Not you again?!
Tirs 5 feb 2019 - 21:51 by Cathy

» A pure heart - [Carver]
Man 4 feb 2019 - 12:46 by Carver Manning

» Missed you - [Alain]
Man 4 feb 2019 - 12:43 by DuChance

» Death is only another step (Nessa)
Tirs 29 jan 2019 - 17:23 by DuChance

» Show me you are worth it - Nightrage
Søn 27 jan 2019 - 1:04 by Nightrage

» I am really worried Doctor.... (Angelique Dümont)
Fre 4 jan 2019 - 22:39 by Zakaroff

» Still Very Much Alive (Sapphira)
Tirs 1 jan 2019 - 22:02 by Nightrage

» Et gensyn med en gammel ven - Milo Storm
Ons 26 dec 2018 - 22:50 by Artair

» A proper meal - Nicholas Tallon
Søn 23 dec 2018 - 13:40 by Nicholas Tallon

» I dont like the word 'Patient' (Noah)
Lør 22 dec 2018 - 17:53 by Morgan L. Withers

Nyheder


Mulig race ændring på Engle og Djævle i deres oprindelse. Vigtigt at få det læst, og deltaget i valget om denne ændring skal ske!

Statistics
Der er i alt 505 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Sølve

Vores brugere har i alt skrevet 253509 indlæg in 12785 subjects

Lon lost brother [Cain]

Go down

Lon lost brother [Cain]

Indlæg by Shane Dawson on Man 18 jun 2018 - 10:49

Hele dagen havde været travl, han havde haft meget t se til og meget der skulle ordnes. Han var stadig ikke rigtig faldet helt på plads efter at han var flyttet til byen. Han havde de første par dage haft travlt med at rende rundt finde ud af hvor det egentlig var han var landet henne. Han havde ikke rigtig fået pakket ud og som han nu stod og så på de mange flyttekasser orkede han det egentlig heller ikke lige nu. Han lod de brune øjne let føres over stuen og tænkte kort over om han virkelig skullet tage sig sammen og få det gjort, men han gad faktisk over hovedet ikke.

De brune øjne faldt så kort ud af vinduet og mørket var egentlig så småt begyndt at falde på og han var glad for at det egentlig ikke var fuldmåne i aften – han var ikke så god til endnu at kontrollere sig under fuldmånden. Han havde ikke gidet at øve sig og havde altid bare ladet sin vilddyrsside tage over når det var fuldmåne. Han kastede hurtigt et par mørke jeans på og en lettere tætsiddende bluse. Den blottede de fine tatoveringer og muskler var nu heller ikke alt for tossede. Han gik hen imod døren og låste den op og trådte ud – han måtte væk fra alle disse flyttekasser. Han lukkede døren og låste den før han så gik ned på gaden og lod blikket glide rundt. Han måtte sku have en drink. Han overvejede kort om han ville gøre det alene, men pludselig slog en ting ham. Hans ”bror” var flyttet tilbage til byen eller det havde han i hvert fald hørt en smule rygter om. Han hev mobilen frem og skrev kort til ham.

”Hey! Frisk på en drink i aften? – måske score et par damer?”

Et kort smil faldt over hans læber da han lod mobilen falde i lommen igen. Han gik så mod den nærmeste bar og i det hans trådte ind var stedet faktisk så godt som fuldt. Han kiggede kort på de nærmeste piger og nogen af dem fangede dog hans opmærksomhed en smule. Han gik op i baren og bestilte to øl. Han vidste ikke om Cain dukkede op, men så var der da en øl klar når han dukkede op. Han førte kort en hånd igennem det mørke hår og vente sig med ryggen til baren. Han sad stadig på stolen, men nu kunne han sepå de mange flotte tøser.
Shane Dawson
Shane Dawson
Novice (Rank 2)

Bosted : Han bor i en lille lejlighed i det fattige kvarter

Antal indlæg : 14


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Forumtilladelser:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum