Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Latest topics
» Not you again?!
Tirs 5 feb 2019 - 21:51 by Cathy

» A pure heart - [Carver]
Man 4 feb 2019 - 12:46 by Carver Manning

» Missed you - [Alain]
Man 4 feb 2019 - 12:43 by DuChance

» Death is only another step (Nessa)
Tirs 29 jan 2019 - 17:23 by DuChance

» Show me you are worth it - Nightrage
Søn 27 jan 2019 - 1:04 by Nightrage

» I am really worried Doctor.... (Angelique Dümont)
Fre 4 jan 2019 - 22:39 by Zakaroff

» Still Very Much Alive (Sapphira)
Tirs 1 jan 2019 - 22:02 by Nightrage

» Et gensyn med en gammel ven - Milo Storm
Ons 26 dec 2018 - 22:50 by Artair

» A proper meal - Nicholas Tallon
Søn 23 dec 2018 - 13:40 by Nicholas Tallon

» I dont like the word 'Patient' (Noah)
Lør 22 dec 2018 - 17:53 by Morgan L. Withers

Nyheder


Mulig race ændring på Engle og Djævle i deres oprindelse. Vigtigt at få det læst, og deltaget i valget om denne ændring skal ske!

Statistics
Der er i alt 505 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Sølve

Vores brugere har i alt skrevet 253509 indlæg in 12785 subjects

Sorry to disturbe Mr. Tallon [Nicholas]

Side 2 af 2 Previous  1, 2

Go down

Re: Sorry to disturbe Mr. Tallon [Nicholas]

Indlæg by Nicholas Tallon on Fre 20 jul 2018 - 21:55

Han burde smide hende ud, burde råbe og skrige… burde en masse ting, men han gjorde det ganske enkelt ikke. Hun gjorde ham så usikker, så usikker på alt lige nu. At synet af ham gjorde hende så ked af det, kunne han se, tårerne der dannede sig i øjenkrogen på hende gik ham på, og han endte med at trække hende ned på sit skød, og begrave sig i hende på den ene eller anden måde. Et gisp brød hendes læber, ikke at det stoppede ham fra at trække hende til sig på denne måde, eller holde om hende. Hendes puls steg, han var bevidst om det, og det gjorde det ikke lettere at holde sig i skindet.

Hun svarede, ikke at han var overbevist, slet ikke faktisk. I stedet holdt han bare om hende, lod sig opsluge af den skønne lyd der var hendes stemme. Hun følte sig tryg hos ham? I grunden var det ikke noget chok, og hun havde alle mulige grunde til at føle sig tryg hos ham. Han havde ikke i sinde at gøre hende fortræd, og enhver der prøvede at gøre hende fortræd, ville komme til at betale prisen. En ting havde de da tilfælles, de snakkede ikke om disse ting normalt. Han havde ikke snakkede oprigtige følelser i århundreder.

Hun strøg hånden over hans kæbe, og han rettede sig op. Hans blik søgte hendes, og snart mærkede han hendes silkebløde læber kærtegne sine egne. ”I don’t agree.. I don’t deserve you. I never did, and never will.. you should walk out. You should lever, and never turn back. I am no good for you.. and will hurt and break your heart..” hviskede han mod hende. En dag ville han gøre det, for han var et forfærdeligt væsen. Sådan var det bare.

Han tog en dyb vejrtrækning, nærmest for at klare hovedet. Reelt set havde han trods al ikke behov for det. På et splitsekund havde han drejede dem rundt, og hun lå på ryggen i hans seng, med ham ind over sig. Han greb om hendes hænder, og rykkede dem til op over hendes hoved, og så gled hans læber til hendes hals. ”Tell me to stop..” hviskede han mod hendes hud. Hans kolde ånde strygende mod hendes bløde hals, han kunne se.. lugte og høre hendes åre.. og hvor den dog fristede ham. Sekunder efter strøg han læberne til hendes krave, og videre ned til det øverste af hendes bryst. ”Tell me to leave you be..” hviskede han videre.
Nicholas Tallon
Nicholas Tallon
Advanced Beginner (Rank 8)

Bosted : Penthouse lejlighed

Antal indlæg : 223


Tilbage til toppen Go down

Side 2 af 2 Previous  1, 2

Tilbage til toppen


 
Forumtilladelser:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum