Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Latest topics
Nyheder

Siden har fået sig et nyt layout, som følge til at gøre siden mere personificeret, og overskuelig. Check Her hvilke områder det pårører, og hvilke ændringer der er tale omkring.

Siden er endnu ikke færdig, der vil derfor foregå ændringer løbende. Hvis man har ønsker er man velkommen til at kontakte Admin på PM

Statistics
Der er i alt 535 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Nadia

Vores brugere har i alt skrevet 252227 indlæg in 12748 subjects

Sorry to disturbe Mr. Tallon [Nicholas]

Go down

Sorry to disturbe Mr. Tallon [Nicholas]

Indlæg by Amy Sophia Scott on Tirs 12 jun 2018 - 9:35

Dagen havde budt på mange nye udfordringer. Hende og Jacs havde brugt formiddagen på at gøre sig klar til et eller andet galla som Jacs havde fået hende lokket med til. Da Ames så ville tage et par jeans på og en normal og måske endda på grænsen til kedelig bluse på havde Jacs spærre øjnene helt op og tydeligt vist at det kunne hun dog ikke. Hun var forsvundet ind i hendes skab og var kommet ud med en rød kjole, den var nærmest lavet af noget silkelignende materiale og Ames havde kort stået og rystet på hovedet. Det var dog hurtigt gået op for hende at hun ikke rigtig havde det helt store valg i denne situation. Hun var gået ud for at skifte tøj og bare det at mærke silkekjolen over den solbrune hud havde været markant anderledes end alt det tøj hun plejede at gå i. Hun havde ikke brugt langt tid på håret som let og legende lå løst ned over hendes skuldre. Jacs havde længe presset på for at hun skulle tage en større halskæde på, men hun rystede kort på hovedet. Det eneste hun ønskede at have på var hendes sølvkors. Normalvis så havde hun det udelukkende på når hun sov, men for i aften passede det bare så flot med hendes kjole. Hun tog et par guld stiletter på som komplimenterede kjolen fantastisk og de tog af sted

De havde brugt aftenen på at snakke med folk, smile og være venlige og for Ames havde det handlet om at sørge for ikke at røre nogen. Hun vidste at hendes berøringsangst ikke var fantastisk og der var kun få der kunne få hende på andre tanker når det netop kom til berøring og dette var bestemt ikke et helt rum fyldt med skræmmende nye mennesker. Hun havde set Jacs hygge sig og havde hurtigt bestemt sig for at det var på tide at tage hjem. Hun havde ikke brug for at hive Jacs med da hun så ud til at hygge sig og der kunne vel ikke ske meget på den korte tur hjem kunne der?

Hun gik let ned af gaden og gadelysene lyste let denne blide sommeraften op og et smil lå på hendes læber. Hun gik i sine egne tanker og lod blikket kort falde på de mange smukke og dyre bygninger som prægede denne gade, det var helt sikkert et dyrt kvarter og et sted som en pige som hende aldrig nogensinde ville kunne bo. Hun var vidst ikke den type som disse rigmands personer nød at have i nærheden, hun var.. anderledes. Midt i hendes tanker lagde hun ikke mærke til manden som kom bag ved hende, han greb hurtigt fat i hendes arm og skubbede hende op imod væggen og lagde hånden over hendes mund. Hun stivnede og frygten hamrede igennem hendes krop. De brune og uskyldige øjne faldt i hans og hun rystede – hun stod i noget der føltes som timer og kiggede skræmt på ham og anede ikke hvad hun skulle gøre. Hun satte hurtigt knæet i retning af hans underliv og ramte ham tydeligvis, da han knækkede sammen på jorden. Hun stod ikke længe og kiggede på ham, men løb væk – hun så en dørmand ikke langt fra hende og løb hen til ham. Han kiggede kort underligt på hende og spurgte så om hun kendte nogen i bygningen. Det var først der at det gik op for hende hvor hun egentlig var.

”Ja jeg.. kender Mr. Tallon, men de behøver ikke kalde på ham.. jeg vil ikke forstyrre”

Hun tog sig let til håndleddet, der bar tydelige mærker af hende overfald og hun rystede kort. Hun ville bare lige stå lidt sammen med ham inden hun gik videre – hun ønskede ikke lige at være alene lige nu. Dørmanden kiggede kort bekymret på hende og ringede så kort op til Mr. Tallon


”Undskyld Sir. Der står en kvinde hernede som siger hun kender dig, hun ønskede dig ikke jeg skulle ringe til dem – men hun virker ikke helt på toppen, lidt skræmt. Hun er en brunette, som virker lidt usikker – siger det dem noget?”


Outfit
avatar
Amy Sophia Scott
Competent (Rank 9)

Bosted : ´Større lejlighed - delt med hendes Søster

Antal indlæg : 250


Tilbage til toppen Go down

Re: Sorry to disturbe Mr. Tallon [Nicholas]

Indlæg by Nicholas Tallon on Tors 14 jun 2018 - 16:42

For Nicholas havde det været en ganske almindelig dag. Arbejde, og så hjem og slappe af. Han havde luftet pigebarnet han havde rendende, i form at have lukket hende ud af det værelse han havde sørget for til hende. Et ganske nydeligt værelse, men uden flugtmuligheder naturligvis, og... som han selvfølgelig havde sørget for var lydtæt og lå bagerst i lejlighedens fjerneste afkrog. Hun var pisse irriterende, men han var så iskold, at det ikke generet ham. Hans egen lille slave, før eller siden, skulle han nok knække hende.

Nicholas var dog træt af hende tidligt denne aften, og sendte hende tilbage til sit værelse som han naturligvis låste forsvarligt. Hun havde da et fjernsyn at hygge sig med. Han havde netop slået benene op på sofabordet da hans mobil ringede, og han genkendte straks nummeret på displayet. Dørmanden ringede sgu sjældent, så det måtte være vigtigt. ”Tallon..” besvarede han opkaldet og hørte manden ud. Et bryn blev hævet ved beskrivelsen. Han kendte ikke mange usikre brunetter. ”Luk hende ind i opgangen, jeg kommer ned” svarede han mens han rejste sig op. Hvem andre end Amy kunne det dog være? Selvom hun vidst aldrig var kommet forbi her. Underligt. Hvorfor ville hun ikke have han fik besked om at hun var der.

Med et suk stak han mobilen i lommen, og samlede nøglerne op, inden han smuttede ud af lejligheden. Hans ben var hurtigere end elevatoren, så knap et halvt minut senere, stod han i lobbyen. Hans blik faldt overrasket på Amy, hendes mundering var da ret .. speciel. Hun havde tydeligvis været til et arrangement af en art. Han tog sig sammen og gik hen imod hende, den ene hånd stukket i lommen på sine bukser, det ene bryn hævede, og så fangede han ellers duften af hendes frygt. ”Hvad er der sket?” krævede han at vide. I modsætning til hvordan hun normalt så ham, var han klædt ganske afslappet.

Outfit
avatar
Nicholas Tallon
Advanced Beginner (Rank 8)

Bosted : Penthouse lejlighed

Antal indlæg : 208


Tilbage til toppen Go down

Re: Sorry to disturbe Mr. Tallon [Nicholas]

Indlæg by Amy Sophia Scott on Tors 14 jun 2018 - 17:05

Hun stod udenfor bygningen og ønskede ikke at forstyrre ham, selv om hun måske gerne ville være tæt på Nicholas lige nu, så var det her bestemt ikke hans problem og hun ville ikke lade ham se hende sådan her heller – det var jo ikke hende denne slags tøj? Hun bed sig lidt i læben da dørmanden gik lid væk fra hende, han skulle da ikke forlade hende? Han tog dog kort telefonen op og kom tilbage kort efter. Hun sendte ham et blidt smil da han kom tilbage, han havde kort spurgt om hun ikke ville ind i gangen og til at starte med havde hun faktisk sagt nej tak, men hun kunne også tydeligt se at regnen var tæt på at falde og hun ønskede bestemt ikke at stå som en druknet mus.

Hun trådte stille ind i gangen og kiggede lidt rundt, den var faktisk næsten større end hendes lejlighed – tænk at bo sådan et sted som dette, det var jo mageløst og smukt. Hun trådte tæt på døren, da hun stadig ville have muligheden for at kunne komme ud hvis det hele blev for meget. Hun kiggede ned på hendes håndled som tydeligt bar præg at hendes behandling. Hun overvejede kort om det på nogen måde kunne skjules for alle dem hun kendte. Hendes hjerte bankede stadig og hun kunne ikke lade være med at kigge ud af døren om fyren måske pludselig kom gående. Hun stod med ryggen til elevatoren, da det ikke var der hun regnede med at nogen ville komme og bestemt ikke nogen som hun kendte. Hun hørte dog pludselig skridt bag sig og vendte sig om – Nicholas.

Han kom gående i lidt mere afslappet outfit, men stadig – som altid – ekstremt tiltrækkende. Hun åbnede kort munden for at svare på hans spørgsmål, men vidste faktisk ikke hvad hun skulle sige. Han havde det med at se lige igennem hende og hvis hun prøvede at lyve for ham, ville han kunne se det eller mærke det på hende. Hun slog kort de blide øjne i jorden og overvejede i et flygtigt sekund at flygte. Men det ville hun nok ikke få så meget ud af. Hun førte den ømme hånd kort om bag ved ryggen og så på ham. Hun lagde de blide og uskyldige øjne i hans og frygten havde kort været til at spore i hendes øjne, men hun kæmpede også med at gemme dem væk.

”Ikke noget – jeg ville ikke forstyrre dig.. jeg.. øhm.. Bussen.. regnen.. ”

Hun kunne som altid ikke finde ord sammen med ham, hun trak vejret lidt og vidste at det ikke ville hjælpe noget at famle i halve undskyldninger med ham og hun trak så vejret en smule beroligende før hun lod de blide øjne møde hans.

”Jeg var til Galla og på vej hjem ønskede en fyr… ja det ved jeg faktisk ikke”

Hun trådte et enkelt skridt baglæns og vidste at kom han for tæt på, ville hun havde svært ved at holde sig fra ham. Hun ønskede godt nok at være meget tæt på, men hun ønskede ikke at forstyrre ham og hun kom egentlig bare væltende.
avatar
Amy Sophia Scott
Competent (Rank 9)

Bosted : ´Større lejlighed - delt med hendes Søster

Antal indlæg : 250


Tilbage til toppen Go down

Re: Sorry to disturbe Mr. Tallon [Nicholas]

Indlæg by Nicholas Tallon on Tors 14 jun 2018 - 22:16

Hun ønskede måske ikke at stå udenfor hvis det nu begyndte at regne for ikke at ligne en druknet mus, men en mus lignede hun nu alligevel. Så lille og forskræmt som hun så ud. Nuvel, det var mere duften af hendes frygt end synet af hende der gav udtryk for at være bange, men han fornemmede et nu tydeligt alligevel. Blikket gled over hende, mange ville måske tro han gjorde det for at nyde synet af hende, men ærlig talt, lå det langt fra hans tanker lige nu. Han så ned over hende, skannede hende for skræmmer og skader, og måden hun skjulte sin ene hånd for ham, sagde tydeligt der var noget er. Hendes forsøg på at lyve så han ligeledes lige igennem med, og han stod snart rimelig tæt på. ”Sandheden Amy..” krævede han med et dystert blik. Som sandheden omsider brød hendes læber så usikkert, bed tænderne blidt hårdt sammen, blikket mørkt. Dørmanden stod atter udenfor, så derfor ikke hvad der foregik derinde, men for Amy var det tydelig at hans blik var ved at blive helt sort, morderisk.

Han lænede sig ned mod hende, helt tæt på, og snussede let til hende. ”Stay here” faldt hans ordre, tonen bestemt, men hviskende og faretruende. Hun skulle ikke diskuter det her med ham, så meget var sikkert. Sekundet efter var han også trådt forbi hende, og udenfor hvor regnen ganske rigtigt var faldet. ”Mr. Tallon?” lød dørmandens stemme spørgende. ”Would you please stay with her for a moment?” bad han manden uden at se mod ham. Denne bøjede hovedet og gik ind til Amy. Da døren lukkede, lagde han nakken tilbage, lukkede øjnene, og snussede ind. Regnen skyllede noget af idiotens fært væk, men sekunder senere, opfangede han mandens luft, og så var han væk.

Et par blokke væk indhentede han idioten, greb ham om kraven og tvang ham ind i den nærliggende gyde og knaldede ham direkte op mod husmuren. Et gisp forlod mandens læber, og han så forskræmt og overrasket mod Nicholas. ”What the hell dude..” længere nåede han ikke at komme før han spottede de kulsorte øjne og slap et hyl af frygt hvorefter han forsøgte at komme fri. Han formåede at skubbe Nicholas’ kasket af hovedet, og den faldt til jorden uden at han tænkte over det. I stedet trak han ham fra muren, og knaldet ham hårdt mod den igen, slog al luften ud af ham. ”I am not the type to teach lessons, so you my friend..” spyttede han det sidste i raseri. ”Just signed your death warrant…” manden så forskræmt på ham og skulle til at sige noget, men Nicholas gad end ikke høre på det, og gjorde kort proces med idioten. Sekundet efter, havde han vredet halsen om på ham. Manden faldt livløs til jorden, og med et fnys, samlede Nicholas sin kasket op. Nu var den beskidt, så den kunne han ikke lige få på. I stedet for trådte han ud af gyden, var nærmest drivvåd af regnen, men satte bare kursen hjemad igen. Han var stadig vred, men blikket var ved at antage en normal farve igen. Sådan da. Omsider trådte han ind i lobbyen, dørmanden havde spottede ham og åbnede døren for ham. ”Thank you..” sagde han bare med en kold tone, greb om Amy’s raske håndled, og trak hende med sig mod elevatoren uden et ord. Heldigvis var elevatoren der på ret kort tid, og han trådte derind og stak nøglen i panelet, indtastet hovedet til sin lejlighed, og elevatordøren gled omgående i. Han havde sluppet hendes håndled, men så snart døren lukkede sig til elevatoren, vendte han sig mod hende, og skubbede hende op ad den ene væg, hans læber over hendes i et hårdt og desperat kys der afslørede hvor bekymret han egentlig havde været for hende.
avatar
Nicholas Tallon
Advanced Beginner (Rank 8)

Bosted : Penthouse lejlighed

Antal indlæg : 208


Tilbage til toppen Go down

Re: Sorry to disturbe Mr. Tallon [Nicholas]

Indlæg by Amy Sophia Scott on Fre 15 jun 2018 - 6:47

Hun vidste udmærket at han kunne lygte hendes frygt lige meget hvor meget hun gerne ville skjule den. Hendes hjerte hamrede hurtigere og frygten strømmede igennem hende, samtidig med den adrenalin det havde påført hende. Hun kunne tydeligt se at hans blik gled ned over hende og hun kendte ham godt nok til at vide at denne gang var det ikke på grund af hendes udseende, han søgte efter skade og blot det at hun ønskede at skjule sit håndled var nok for ham tydeligvis. Han var meget mere bestemt og nærmest krævende i forhold til hvad han plejede at være. Han ønskede sandheden og da han fik den kunne hun tydeligt se at han reagerede. Han bed tænderne hårdt sammen og hans blik blev mørkt. Hun kunne tydeligt se dem blive sorte og hun rystede lidt på hovedet. Hun var udmærket klar over at han ikke ønskede at gøre hende noget, men det blik han havde var skræmmende og hun ønskede ikke at han skulle gøre noget dumt – slet ikke på grund af hende.

Hun lænede sig tæt på hende og snusede nærmest til hende, hun vidste udmærket hvad det var han fiskede efter. Han bad hende om at blive, det kunne han da ikke mene? Det var dog tydeligt på hans stemme at det var ramme alvor at hun ikke skulle prøve at gøre noget dumt og hun skulle ikke prøve at diskutere det med ham. Han trådte forbi hende og hun kiggede kort efter ham.

”Nicholas… please dont…”

Hun nåede ikke at sige mere før han var væk, han stod på gaden og nærmest som et rovdyr der søgte dets bytte lagde han nakken tilbage og nærmest prøvede at fange en duft i aftenens himmel. Hun ønskede at gå ud til ham, ønskede at stoppe ham. Hun vidste at han nok ikke ville komme tilskade, men alligevel frygtede hun det alligevel. Hun kiggede kort og en smule trist over på dørmanden. De følelser som strømmede igennem hende kunne hun ikke helt finde rede i. I noget der føltes som evigheder stod hun og ventede og dørmanden stod diskret og prøvede at holde øje med at hun ikke stak af. Tiden sneglede sig afsted og hun kunne ikke finde ro i sig selv. Pludselig gik døren op og hendes brune og uskyldige øjne søgte personen der kom ind, det var ham. Hun bed sig kort i læben og ønskede at sige noget, men inden hun overhovedet nåede at åbne munden, havde han fat i det raske håndled. Han trak hende ind i elevatoren og hendes blik faldt kort til jorden. Hun havde gjort det her ved ham, det havde været grunden til at hun ikke ønskede at forstyrre ham – hun vidste ikke hvordan han ville reagere eller om hun forstyrrede. Hun havde tydeligvis gjort et eller andet forkert. Da så elevatordøren gled i, forsvandt disse tanker med det samme. Han skubbede hende let op af væggen og hun mærkede hans våde, men bestemt faste krop imod hende og inden hun nåede at opfange hvad der var sket mærkede hun hans læber imod hendes egne.

Hans læber ramte hende hårdt og nærmest en smule desperat, men den følelse som lå i dem var tydelig, han havde været bekymret for hende. Hun lukkede øjnene og det føltes næsten som om hendes hjerte slog et slag over, hun førte hænderne let op i hans nakke og mærkede kort varmen sprede sig i kroppen. Hun brød kort kysset og lod de blide og uskyldige øjne falde i hans.

¤hey i´m okay.. ¤

Hendes stemme var blid og bekræftende, de brune øjne søgte kort hans – før hun blidt lagde sine læber på hans igen. Han skulle ikke have gjort det for hendes skyld, han burde passe på sig selv – han var ikke ligefrem en der ville høre til bag tremmer.
avatar
Amy Sophia Scott
Competent (Rank 9)

Bosted : ´Større lejlighed - delt med hendes Søster

Antal indlæg : 250


Tilbage til toppen Go down

Re: Sorry to disturbe Mr. Tallon [Nicholas]

Indlæg by Nicholas Tallon on Søn 17 jun 2018 - 0:11

Han ventede ikke, selvfølgelig havde han tænkt sig at gøre noget ved det. Intet idiot i verden ville nogensinde slippe af sted med at røre hende. At manden så fik lov at lade livet, var bare hans uheld, men sådan var det bare. Man lagde sig ikke ud med folk han holdt af, det gjorde man bare ikke. Nicholas var rationel på mange punkter, men ikke lige når det kom til følelser, og Amy var nu nok en svaghed han ikke ønskede at erkende.

Det var da heller ikke længe han var væk. Da han dukkede op igen var han i mellemtiden gennemblødt, og trak af sted med hende. I elevatoren mistede han så selvkontrollen idet han skubbede hende op ad væggen og pressede kroppen mod hendes uden at tænke over at han ødelagde hendes fine kjole. Det måtte han kompenser for senere. I stedet var han rimelig bevidst om hendes dundrende hjerte og vejrtrækning. Hendes hænder gled da også rundt om hans nakke, i hans hår, og inviteret ham nærmest tættere på. Han tøvede da heller ikke med at presse sig tættere ind mod hende, om end hun brød kysset.

Hendes brune øjne fandt hans, uskyldige som altid, og så prøvede hun ellers at berolige ham. Hans søgte i hendes blik tegn efter usikkerhed, men lige nu fandt han intet, og nikkede bare. Da hendes læber fandt hans igen, besvarede han kyssede. Pludselig standsede elevatoren, og han slap hende omsider for i stedet at hive hende med indenfor. Hans lejlighed var stor og fin, åben og meget stilet. Nu havde han jo også hele etagen for sig selv, så der var rigeligt med plads. Knap var de trådt ind, før en lille hund kom løbende om benene på Nicholas der måtte stoppe op. En meget kortklippet Yorkshire terrier. "Be nice Joey.." hun gøede og han sukkede hvor derefter at slippe hende og samle den lille hund op.
avatar
Nicholas Tallon
Advanced Beginner (Rank 8)

Bosted : Penthouse lejlighed

Antal indlæg : 208


Tilbage til toppen Go down

Re: Sorry to disturbe Mr. Tallon [Nicholas]

Indlæg by Amy Sophia Scott on Søn 17 jun 2018 - 20:19

Hun mærkede hans krop imod hendes egen og hun tænkte slet ikke over at hendes kjole, eller rettere at Jacs kjole ville blive ødelagt. Hendes tanker var helt andre steder og bare det at han stod så tæt på hende fik hendes hjerte til at hamre hurtigere end normalt. Han fik hendes følelser i gang og hendes adrenalin pumpede. En kort tanke strejfede hende og det var om han egentlig kunne blive syg, nu hvor han rendte rundt i vådt tøj. Et blidt smil ramte hende læber bare ved tanken om det, hans læber ramte hendes igen og hun nød det, hun lukkede nydende øjnene og åbnede dem egentlig først igen da han hev hende ind i lejligheden.

Aftenen havde indtil videre budt på mange forskellige følelser, gallaet havde været skræmmende, hyggeligt og egentlig til at have med at gøre. Manden havde skræmt hende fra vid og hans og blot tanken om ham, satte en snert af frygt i hende – hvad når hun skulle hjem? Hun kiggede kort på Nicholas som fyldte hende med helt andre følelser og hun ønskede egentlig ikke at vide hvad han havde gjort ved manden. Hun bed sig kort i læben og så ned på hendes håndled, lidt i et stjålent blik, da hun måske prøvede at skjule det for ham stadig. Hun faldt dog ud af de tanker da en gøen forstyrre hende. Hun kiggede ned omkring hans ben hvor en bedårende lille hund sprang rundt og tydeligt gerne ville have hans opmærksomhed. Et stort smil plantede sig på hendes læber og hun betragtede den lille hund, før hun atter kiggede op på ham.

”You are full of surprises.. “

Hun ville aldrig nogensinde havde gættet at han havde sådan en bedårende lille ting, som faktisk nærmest stod i kontrast til den ellers så kontante person han ellers virkede til at være udadtil. Hun strakte kort hånden frem for at hilse på den bedårende skabning før hun lod de brune øjne glide lidt rundt i den store lejlighed. Hun trådte kort forbi ham og over imod de store vinduer som nærmest viste hele byen, det var et fantastisk syn – tænk at vågne til det hver eneste morgen. Hun vendte sig om imod ham igen. De brune øjne kiggede let op imod ham, en smule spørgende – var det forkert at være bekymret for ham? Hun vidste hvad han var, men alligevel var hun bekymret. Det våde tøj satte sig ekstremt flot på hans veltrænede krop og fik en rødmen til at skylle over hendes kinder.

¤jeg ville ikke forstyrre dig.. du skulle ikke have.. jeg mener.. ¤

Hun kiggede kort væk fra ham, han havde ikke behøvet at gøre noget. Nu havde hun bragt ham i en situation som hun ikke lige vidste hvordan han skulle komme ud af. I takt med at hun kiggede ned mod jorden, faldt blikket over kjolen – den var let forvandlet til mørkerød hvor han havde rørt hende..
avatar
Amy Sophia Scott
Competent (Rank 9)

Bosted : ´Større lejlighed - delt med hendes Søster

Antal indlæg : 250


Tilbage til toppen Go down

Re: Sorry to disturbe Mr. Tallon [Nicholas]

Indlæg by Nicholas Tallon on Tirs 19 jun 2018 - 21:00

Nicholas havde stadig ingen ide om hvor hun havde været, men igen... at dømme ude fra påklædningen var det noget fint… Hvordan hun så lige var endt på hans dørtrin var stadig uafklaret, men aftenen var endnu ung, så de havde rigeligt tid til at få det slået fast. Omsider trådte de ind i lejligheden, og her blev de mødt af Joey, hunden var ivrig efter opmærksomhed, og blev samlet op uden problemer. Det syntes dog at overraske Amy at han havde kæledyr, hvad han ikke kunne gøre meget for end at trække på skuldrene af.

”It is just a dog..” svarede han. Måske havde hun regnet med en schæfer eller lignende, men ærlig talt, de små hunde var sjovere end de store, og med mere krudt i røven også. Joey var ganske kærlig, og lige det Nicholas havde brug for når han kom hjem fra arbejde. Hun rakte ud for at nusse hunden, og han lod hende gøre det. Joey logerede med halen og slikkede hendes fingre i retur. Masser af kys og kærlighed fra den lille fyr, uden tvivl. Derefter kiggede hun sig omkring i lejligheden. Hun gøede i mellemtiden igen, og Nicholas blev opmærksom på at han ikke var helt tør. At fryse eller blive syg var ikke muligt for ham, han var trods alt en levendedød, mere død end det andet.

Så vendte hun blikket mod ham mens han havde siddet på hug for at overbevise hunden om at blive der, og han så mod hende. Naturligvis bemærkede han straks at hun rødmede, og han hævede spørgende det ene bryn. Hans blik fulgte hendes som han atter kom på benene, og han bemærkede hendes eget tøj. ”Du forstyrre ikke, Amy. Jeg beklager at have ødelagt din kjole, jeg skal naturligvis nok erstatte den med en ny..” med disse ord, trak han T-shirten over hovedet. Han tænkte sgu ikke specielt meget over det, den klistrede til hans krop, og var derfor irriterende. ”Jeg har noget tøj du kan skifte til hvis du gerne vil?” foreslog han. Hun kunne låne et par boksershorts, bukser, skjorte eller T-shirt, ja hvad end hun havde lyst til.
avatar
Nicholas Tallon
Advanced Beginner (Rank 8)

Bosted : Penthouse lejlighed

Antal indlæg : 208


Tilbage til toppen Go down

Re: Sorry to disturbe Mr. Tallon [Nicholas]

Indlæg by Amy Sophia Scott on Tors 21 jun 2018 - 16:40

Det havde været en tumult aften allerede og det at stå her sammen med ham lige pludselig gjorde det ikke ligefrem nemmere. Hun kiggede på den lille hund og et stort smil forlod hende. Den valgte så at logre med halen og slikke hende på fingrende, det førte til et blidt grin til let at forlade hendes læber. Hun havde aldrig forestillet sig med et lille nuttet kæledyr, slet ikke efter de ting Jacs havde prøvet at fortælle om ham – hun havde gjort sin mening helt klar om Nicholas ved deres sidste tøseaften, men hun kunne bare ikke se det ting Jacs så. Hun kunne ikke tage øjnene fra den lille bedårende skabning og lod så de blide og uskyldige øjne let føres over ham og hun nikkede

”but a cute one!”

Hun førte kort en hånd igennem håret for at fjerne de hårstrå som mente de skulle danse rundt foran hendes øjne. Hun ville lyve hvis hun sagde at hun ikke betragtede ham kort som hans tøj klædte sig mere intenst op af hans muskuløse krop. Dette førte dog til at hendes kinder fik den næsten kendte røde farve og hun bed sig kort i læben – det var altså et tiltrækkende syn. Hun stod faktisk lidt for længe og kiggede på hende og vågnede først lidt op da hans stemme kort rumsterede igen. Hun kiggede op på ham og så ned af sin kjole med et let smil. Hun rystede så på hovedet, da han snakkede om at han ville betale for en ny. Det skulle hun ikke, hun havde jo ikke ligefrem selv afvist hans kys.

”Dont think about it – It belongs to Jacs, she will understand”

Hun ville forstå, hvis hun ikke nævnte hans navn – valgte hun at nævne hans navn, ville Jacs ikke være nær så samarbejdsvillig. Hun nåede kun lige at tænke de tanker før han tog blusen af og hun åbnede både mund og øjne lidt måbende, inden hun kort bakkede og prøvede at finde alle andre steder at kigge hen. Hun lod dog kort et stjålent blik falde på ham og hold da helt fest! Hun bed sig kort i læben, før hun skyndte sig at fjerne blikket. Hun vendte kort ryggen til ham og lod som om hun skulle kigge ud af vinduet. Hans ord lød så og hun kiggede sig over skulderen og lod kort det uskyldige blik falde ganske blidt på hans krop, før hun nikkede en smule usikkert. Hun tog hånden og førte den let over det øverste af ryggen, så håret blev fjernet fra ryggen og blottede lynlåsen.

”would you mind?”

Hun kunne ikke nå den selv, så hvis hun skulle have noget andet tøj på, var han nød til at hjælpe hende. Bare tanken om ham så tæt på igen, var nok til at sætte hendes hjertes tempo en smule op.
avatar
Amy Sophia Scott
Competent (Rank 9)

Bosted : ´Større lejlighed - delt med hendes Søster

Antal indlæg : 250


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum