Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Latest topics
» Not you again?!
Tirs 5 feb 2019 - 21:51 by Cathy

» A pure heart - [Carver]
Man 4 feb 2019 - 12:46 by Carver Manning

» Missed you - [Alain]
Man 4 feb 2019 - 12:43 by DuChance

» Death is only another step (Nessa)
Tirs 29 jan 2019 - 17:23 by DuChance

» Show me you are worth it - Nightrage
Søn 27 jan 2019 - 1:04 by Nightrage

» I am really worried Doctor.... (Angelique Dümont)
Fre 4 jan 2019 - 22:39 by Zakaroff

» Still Very Much Alive (Sapphira)
Tirs 1 jan 2019 - 22:02 by Nightrage

» Et gensyn med en gammel ven - Milo Storm
Ons 26 dec 2018 - 22:50 by Artair

» A proper meal - Nicholas Tallon
Søn 23 dec 2018 - 13:40 by Nicholas Tallon

» I dont like the word 'Patient' (Noah)
Lør 22 dec 2018 - 17:53 by Morgan L. Withers

Nyheder


Mulig race ændring på Engle og Djævle i deres oprindelse. Vigtigt at få det læst, og deltaget i valget om denne ændring skal ske!

Statistics
Der er i alt 505 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Sølve

Vores brugere har i alt skrevet 253509 indlæg in 12785 subjects

Heat of the fight [Carver]

Side 2 af 2 Previous  1, 2

Go down

Re: Heat of the fight [Carver]

Indlæg by Carver Manning on Søn 10 jun 2018 - 13:28

Hun havde jo absolut en helt fantastisk krop og et lige så tiltalende ansigt der matchede perfekt. Men det var ikke den eneste grund til at hun så lokkende. Hun havde en lækker flabet attitude, selvom det langt hen af vejen kunne blive et problem. Hans vrede var absolut startet med at boble op men det var i en underlig synergi med en lyst der også meldte sig ganske tydeligt.
Men var han blevet fanget på en dårlig dag så havde de heller ikke stået sådan som de gjorde nu, så var hun nok død eller slået helt fordærvet. Han var ikke en mand der skældnede mellem køn hvis først de gjorde ham gal.

Det ville nok have været smart at trække den flabede attitude tilbage, men det lod ikke til at være hendes plan. Men det var faktisk en af de ting der fyrede endnu mere op under ham. Som hendes blik vandrede ned over ham, returnerede han et lige så sultent bli på trods af de var så mørke lige nu.

Han bed ikke rigtig mærke i hendes ord, han var nået ud på et stadie hvor ord nærmest var ligemeget. Heldigt for hende så havde hun tændt hans lyst også så det ville ikke resultere i en mulig død.
Så kiggede han meget intenst på hende og smilede dragende men ildevarslende som hun kommenterede på hvor meget han havde på.

"Så fjern det.... Det er det jeg gør!......"

Så strøg han let langs kanten af hendes nederdel men tog så ved kanten. Eskorteret af en dyb knurren, rykkede han endnu en gang voldsomt så nederdelen også ville gå i stykker og blotlægge hende endnu mere.
Carver Manning
Carver Manning
Advanced Beginner (Rank 7)

Bosted : Logement - Et sparsomt lille hus

Antal indlæg : 163


Tilbage til toppen Go down

Re: Heat of the fight [Carver]

Indlæg by MacKenzie Whitmore on Søn 10 jun 2018 - 13:45

En af de ting som først havde fanget hendes blik den anden dag i parken var hans fantastiske krop og hans ansigt var bestemt heller ikke noget at tage fejl af, brød hun sig ikke om hvordan han så ud, havde hun heller aldrig ladet dem være sammen på den måde de var. Hun lod blikket glide ned over hans krop før hun hev fat i skjorten på ham. Hun holdte hænderne på hver side af knapperne og rev så til. Hun førte så hænderne over hans skuldre og ned over hans arme og hev skjorten med. Hun lod de blå øjne søge ned over hans fantastiske mave – årh det syn ville hun godt nok aldrig blive træt af.

Hun var godt klar over at hendes attitude en eller anden dag ville få hende i fedtefadet, men lige når det galt ham her – var hun mere glad for at deres sensuelle energi var langt bedre end deres vrede til hinanden og hun vidste også at det var det eneste som gjorde at hun ikke lå død i en grøft et eller andet sted. Hun så godt at han lod de mørke øjne fare ned over hende krop og hun sendte ham bare kort et udfordrende blik – han kunne da endelig bare tage for sig af retterne hvis han ønskede det.

Han ord fik et smil på hendes læber og hun førte hånden over til hans bukser og åbnede dem øvet og hurtigt før hun førte hænderne ned over hans bagdel og lod dem falde til jorden med et let smil – uhm hvor var han et lokkende syn og hun kunne også tydeligt se på ham at han var tændt og bestemt havde lyst til hende. Da hendes nederdel så blev revet mod jorden blottede de en perfekt sat sort g—streg som kun dækkede det nødvendige og op af hendes lår sad et par selvsiddende strømper. Hun bed sig kort i læben og lod blikket glide på ham – hun måtte ærligt indrømme at hun elskede den aggression han havde og lige nu tænkte hun ikke på hvordan hun kom hjem uden alt sit tøj. Hun gav ham kort et skub og håbede lidt at han ikke ville lade sin styrke vinde. Hun skubbede ham op af den nærmeste væg og kyssede ham kort på halsen og ned over brystkasse før hun fortsatte ned over maven på ham. Hendes blik gled legende i hans og hun bed kort hans underliv dog uden på hans boxeshorts. Hun rejste sig så igen og så på ham

¤uhm den har jeg sku savnet!¤
MacKenzie Whitmore
MacKenzie Whitmore
Beginner (Rank 5)

Bosted : En stor lejlighed i den rige del af byen.

Antal indlæg : 53


Tilbage til toppen Go down

Re: Heat of the fight [Carver]

Indlæg by Carver Manning on Søn 10 jun 2018 - 14:13

Havde hun været som en hver anden smuk kvinde der bød sig til den dag i parken, så havde de heller ikke stået der nu. Han gad slet ikke når de nærmest tiggende smed sig efter ham, der skulle være en eller anden form for lækkert modspil. Og det gav hun ham også på den mest frække måde så der rigtigt blev fyret op under ham. Men selvom der var fyret op under ham så var vreden der stadigvæk, hvilket selvfølgelig kun gjorde ham endnu mere voldsom end hvis de bare legede med hinanden.
Han stod lidt imod som hun rev hans skjorte op men det var tydeligt kun for at hjælpe hende med at flå skjorten af ham. Med den kraft hun lagde i og så det at den allerede var anstrengt af hans muskler gjorde at skjorten meget hurtigt måtte give efter.

Når det var lige de to så vejede den seksuelle energi imellem dem mere op for vreden så det ikke ville ende i et blodbad. Det var netop den energi der gjorde at de nok ikke var faret i totterne på hinanden endnu.
Hans blik vandrede sultent ned over hende og han havde da ganske rigtigt også tænkt sig at tage for sig af retterne.

Da hun så fjernede hans bukser, gjorde han heller ikke noget for at modsætte sig, det var jo lækkert at mærke at de egentlig var på bølgelængde med hvad der skulle ske. Som hendes nederdel blev fjernet og han ordentlig kunne se hvad hun havde taget på smilede han også dragende. Det var lige hen af den stil han rigtig godt kunne lide at se.
Da hun så skubbede ham op af væggen og kyssede ned af ham, knurrede han af rendyrket lyst og mødte hendes blik som hun kort bed mod hans endnu ikke helt blottede underliv.

"Så tag for dig...."

Så tog han godt ved hendes bagdel og løftede hende hvorefter hun blev sat meget bestemt på et bord, tydeligt var han ligeglad med alt det der blev væltet. Så trykkede han hendes ben ud til siden hvorefter hans hånd blev placeret ved hendes underliv. Den ene finger gled bestemt ind under den sparsomme g-streng og mærkede efter hvor klar hun var.
I stedet for at sige noget, knurrede han og slikkede sig om munden
Carver Manning
Carver Manning
Advanced Beginner (Rank 7)

Bosted : Logement - Et sparsomt lille hus

Antal indlæg : 163


Tilbage til toppen Go down

Re: Heat of the fight [Carver]

Indlæg by MacKenzie Whitmore on Søn 10 jun 2018 - 15:33

Noget ved han havde bare været specielt og dragende ellers havde hun aldrig valgt at tackle drengene som han ellers selv nok skulle have slået halvt ihjel. Hun havde brug for en der turde og tage fat i hende og ruske hende en smule rundt og det kunne han bestemt gøre. Hun lagde let hovedet på skrå og det at han markante muskler var så store og dejlige gjorde det meget nemmere at hive tøjet af ham. Hun betragtede hans store krop, den yderst veltrænede mave, de store arme og hans krop i helhed – han var dælme velskabt. Hans reaktion var fantastisk og viste også tydeligt at hans vrede stadig lå et sted, men den var blevet omstøbt til en mere lidenskabelig aggression.

Hun var i denne situation helt oppe og køre og takkede hvem uhn nu end burde for at han havde kunnet se de sexede signaler og ikke kun hendes flabede være måde, for havde han kun set den anden side – så var hun for længst død. Hans blik gjorde hende bestemt ikke noget – det var sultent og viste bare hvor inderligt han havde lyst til hende og det gav hende endnu et lille kick. Han var veludrustet og vidste tydeligt hvordan man brugte de ting som han var skabt med og da hans knurren så lød slikkede hun sig indbydende og forførende over læberne – årh han måtte altså holde op med den tiltrækkende knurren. Hans ord nåede kun lige at falde før hun mærkede hans hænder ved hendes bagdel og nærmest så let som ingenting løftede han hende op og satte hende på bordet. Flasker og alt andet faldt til siden med en klirren, men intet virkede til at gå i stykker.

Lyden havde fået en eller anden til at hive i dørhåndtaget, men det havde ikke lykkedes dem at komme ind. Hendes ben fik nu et blidt ryk ud til siden og hun spredte dem villigt og da hun kort mærkede hans hånd forlod et heftigt støn hende. Han slikkede sig nu om munden og hun følte sig på en og samme tid både som et offer, men også som en villig deltager.

¤ohh yes please!¤

Hun løftede let foden og fik den kort ned i hans underbukser bag på og fik dem hevet af i en stor fart og bare synet af ham foran hende uden tøj på. Hun pressede kort underlivet frem mod bordkaten, nærmest som om hun kaldte på ham. Det var sjovt med ham havde hun svært ved selvkontrolen, han var så lækkert tiltrækkende og fræk! Han tændte hende og hans hårde måde at være på var ikke noget som skræmte hende væk – tværtimod.
MacKenzie Whitmore
MacKenzie Whitmore
Beginner (Rank 5)

Bosted : En stor lejlighed i den rige del af byen.

Antal indlæg : 53


Tilbage til toppen Go down

Re: Heat of the fight [Carver]

Indlæg by Carver Manning on Søn 10 jun 2018 - 15:48

Måske var det bare sådan han så ud efter hans skabelse men han havde ikke villet tage chancen og gjorde derfor meget ud af sig selv. Træningen blev holdt ved lige og han stoppede ikke hvad som helst i hovedet. Hendes udseende fortalte at hun havde haft lignende tankegang omkring sig selv og ikke ville tage nogen chancer om hvor vidt kroppen måske skulle forfalde.
Hendes blændende smil og de intense øjne var i sig selv fantastisk og lokkende, og så sammen med den så utroligt velskabte krop. Den perfekte hud, de smukke kurver og selvfølgelig de faste bryster, selvfølgelig fik man appetit på mere. Men det var lige så meget hendes flabede og direkte og dog lidenskabelige måde at være på der også trak i ham.

Hun vidste garanteret også fuldt ud hvordan man brugte alle detaljer ved sig selv, hænder, mund ja krop i det hele taget. Og det de havde haft gang i sidst var helt fantastisk og intenst så denne gang ville garanteret heller ikke blive nogen undtagelse.
Det var lækkert at se bare hvad hans knurren gjorde ved hende, det var jo en knurren der kom som resultat af hun virkelig fik fyret godt op under ham.
Vedkommende der prøvede at komme ind havde intet held og man kunne svagt høre nogen der stoppede personen i at forsøge yderligere. Det ville også være ufattelig dumt.

Han kunne mærke hvordan hun var våd og ganske klar på hvad der skulle ske, så han så heller ikke nogen grund til at være forsigtig. Hans finger legede mere intenst ved lyden af hendes tunge støn imens hans øjne nærmest trak i hende.

"Mmmm...." Var den eneste lyd uover hans knurren da hun skubbede hans boxershorts af nærmest elegant men ivrigt. Ja han var hård og klar til hende men der var mere leg i vente endnu.
Kort slap han hende og tog ved bh'en der snart blev revet over så hendes lækre velformede bryster var blottede. Ikke et sekund efter lod han endnu en gang fingeren glide bestemt op i hende imens han lænede sig ned og lod både tunge og tænder gå til den på hendes bryster
Carver Manning
Carver Manning
Advanced Beginner (Rank 7)

Bosted : Logement - Et sparsomt lille hus

Antal indlæg : 163


Tilbage til toppen Go down

Re: Heat of the fight [Carver]

Indlæg by MacKenzie Whitmore on Søn 10 jun 2018 - 19:40

Han var nok skabt sådan, men han gik op i hvad han gjorde ved sin krop og han trænede den til punkt og prikke og det vidste hun da. Det samme havde hun gjort, hendes foretrukne træning havde dog været på et stripperpole og ikke i et træningscenter. Det gav hende altid gode muskler og samtidig kunne hun føle sig rigtig sensuel på mange punkter og få lov at udleve nogen af hendes feminine sider, som hun ikke altid til dagligt udlevede. Hun vidste godt at hun skulle passe på ham, men lige nu kunne hun alligevel ikke lade være med at føle at hun havde en lille fordel, hun kunne finde ud af at skifte bare en lille smule af hans vrede ud med lyst og det var klart til hendes fordel.

Hun kendte sin krop til punkt og prikke og hun vidste bestemt også hvordan man skulle bruge hver eneste lille kropsdel til at gøre partneren lidt mere vild i varmen og hun havde da også tænkt sig at udnytte hendes erfaring hvis det kom så langt, deres sidste møde havde været intimt og ligepå, dog havde det været en del blidere end denne gang og hun ville lyve hvis hun sagde at hun ikke tændte på den vildskab han lagde i dette møde. Hans knurren påvirkede hende bestemt og det havde nok også noget at gøre med at hun vidste at det var hende som havde fremtvunget denne fantastiske lyd hos ham. Et smil faldt kort over hendes læber og hun førte kort blikket mod stemmerne henne ved døren – de kunne lige vove på at komme ind og aflede hans opmærksomhed lige nu. Hun var så tæt på!

Hun var våd og havde bestemt en ekstrem lyst til ham, det ville hun slet ikke lægge skjul på. Hans fingre som begyndte at lege i hende fremtryllede små og nydende støn, hun var klar til ham det var en ting som var helt sikkert. Hun lod kort blikket falde ned på hans underliv og hun kunne ikke sige at hun ikke var imponeret. Han var helt klar og det bragte et lystent blik frem i hendes øjne – årh hun kunne nu egentlig godt lige!

Han rev hendes bg af og hendes bryster stod flot foran ham, hun buede let og intenst i ryggen – hun var på ingen måde flov over sin krop og gjorde heller ikke det mindste overhovedet for at skjule den. Hun mærkede hans læber og hans tænder let kærtegne hende og hun rev en smule hårdt fast i hans hår – nydende og bestemt tændt, han kunne da virkelig ikke blive ved at trække den nydelse han kunne give hende.
MacKenzie Whitmore
MacKenzie Whitmore
Beginner (Rank 5)

Bosted : En stor lejlighed i den rige del af byen.

Antal indlæg : 53


Tilbage til toppen Go down

Re: Heat of the fight [Carver]

Indlæg by Carver Manning on Søn 10 jun 2018 - 19:56

Han kunne tydeligt se på hendes krop at hun tog sig rigtig godt af den og at det virkelig betalte sig. Men han havde også en idé om det måtte være fra poledancing eller noget i den stil, han havde jo god forstand på træning så han kunne nærmest se på folks muskler hvad de gjorde.
Ganske vist skulle hun passe på men hun havde bestemt også en fordel i at hun netop kunne erstatte noget af hans vrede med lyst uden at det gik udover vildskaben. Bare de få ting hun havde gjort indtil nu havde fyret op under ham så hvis hun først virkelig gjorde noget ud af det, ville det blive voldsomt og intenst, langt mere end hidtil

Sidste gang var selvfølgelig noget blidere end nu, men nu havde de jo også en bedre idé om hvordan den anden virkede og kunne også derfor slippe tøjlerne noget mere.
Det var som om han kunne se det på hende hver gang han knurrede, hvilket i sig selv var lækkert. Hun havde heller ikke noget problem med at få ham til det, hverken på grund af vrede eller af lyst.
Han skænkede ikke døren en tanke eller vendte sig overhovedet, han var i gang med noget der var meget vigtigere.

Hun var fuldt ud klar til mere, det var der ingen tvivl om. Både fordi hun var våd men også de mest fantastiske lystne lyde der kom fra hende ved hans fingers bevægelser.
Det var da også ganske tydeligt hvor klar han var, og endnu en gang var det tydeligt at han langt fra var blandt de mindste mænd.

Som munden gik noget mere intenst til hendes bryster, stoppede han fingerens leg for at trække den lille g-streng af hende i lige så bestemte bevægelser. Nu skulle han jo se hvor meget hun kunne holde til eller om hun ville ende med at gøre noget selv.
Først rettede han sig op og gned kortvarigt sit lem mod hendes underliv som om han ville presse til. Men så tog han godt ved hendes ben og pressede dem mere til siderne inden mundens aktivitet fra hendes bryster blev flyttet lige så intenst ned mellem hendes ben.
Carver Manning
Carver Manning
Advanced Beginner (Rank 7)

Bosted : Logement - Et sparsomt lille hus

Antal indlæg : 163


Tilbage til toppen Go down

Re: Heat of the fight [Carver]

Indlæg by MacKenzie Whitmore on Søn 10 jun 2018 - 20:25

Det at de begge gik meget op i deres udseende var nok også en af grundende til at de begge to var en smule arrogante og vidste hvad de gerne ville og lige nu var det helt bestemt og helt tydeligt hinanden de havde lyst til. Hun lod de lystne øjne kort falde i hans og lænede hovedet kort tilbage over bordet så det lange og mørkebrune hår ramte bordet, et kort skrig forlod hende blot ved de enkelt berøringer han lavede – hun var fyret så meget op at hun bare gerne ville have ham og det kunne egentlig kun gå for langsomt

De kendte lidt mere til hinanden og hun kendte lidt mere til hans grænser, hun vidste hvor langt hun kunne gå inden det blev for meget og han vidste at hun kunne holde til mere end hvad hun lige først lignede en der kunne – hun var langt mere standhaftig end hun så ud til. For hvert eneste af hans dyriske knurrende lyde gav det nærmest et nøk op i hendes ophidsethed og hun elskede det som det gjorde ved hende. Denne gang lod han ikke engang et sekunds opmærksomhed forsvinde fra ham og et smil forlod hende, det var da fantastisk at hun havde hans uddelte opmærksomhed.

Hun gispede nydende da hans lem strøg mod hende og i et kort øjeblik troede hun at hun endelig fik lov at mærke den følelse som hun så gerne ville føle igen, men han spredte hende ben endnu mere og hun mærkede nu hans tunge som legende kærtegnede hende. Hun hev hårdt og lystent fat i hans hår og et lettere højt skrig forlod hende og det blev pludseligt hårdere at sidde stille på bordet. Hun mærkede hendes underliv kom med små ryk og hun strakte kort benene, dog stadig imens de var spredte. Hun lagde sig lysten ned over bordet og hendes hænder ledte efter noget at hive fat og hun fik fat i et stykke tøj som lignede hans trøje. Hun bed kort fat i den for af få afledt de frustrationer han opbyggede og for ikke at skrige så alle kunne høre det.
MacKenzie Whitmore
MacKenzie Whitmore
Beginner (Rank 5)

Bosted : En stor lejlighed i den rige del af byen.

Antal indlæg : 53


Tilbage til toppen Go down

Re: Heat of the fight [Carver]

Indlæg by Carver Manning on Søn 10 jun 2018 - 21:38

Lysten mellem dem var ikke til at tage fejl af og den brændte som et bål mellem dem. Der kunne have været frostgrader lige nu og de ville ikke mærke noget grundet den varme de afgav.
Han sørgede for at tage sig god tid ved de bestemt berøringer mod hende da de korte skrig var virkelig lækre at høre og han havde bestemt ikke tænkt sig at stoppe lige med det samme. Det skulle blive meget mere voldsomt end nu.

Hun havde overraskende hurtigt lært hvor meget hun kunne strække den og han havde hurtigt fanget hvor meget hun egentlig kunne holde til. Hun kunne sagtens give udtryk for at være sart og skrøbelig hvis hun ville men hun kunne tage langt mere end de fleste kunne. Og hvor meget det helt præcist var, skulle han nok finde ud af.
Hun havde fuldt ud hans udelte opmærksomhed og de dyriske knurrende lyde blev absolut ikke mindre, hun havde tændt ham godt og grundigt.

Det var fuldt ud med vilje han pirrede hende med sit lem, netop for at udnytte overraskelsen der virkede fuldstændig efter hensigten. Hun havde tydeligt svært ved at ligge stille og hendes lyde steg også, den måde hun tog fat i hans hår var berusende og gav ham absolut lyst til mere. Men nu ville han også se om hun ville tage hvad hun ville have, om hun ville pirre ham endnu mere eller noget helt tredje. Han begyndte så at knurre lidt højere inden han ind imellem pressede tungespidsen mod hende så det ville give en følelse af den gled op i hende. Så brugte han tænderne sammen med tungen i endnu mere intense bevægelser.
Carver Manning
Carver Manning
Advanced Beginner (Rank 7)

Bosted : Logement - Et sparsomt lille hus

Antal indlæg : 163


Tilbage til toppen Go down

Re: Heat of the fight [Carver]

Indlæg by MacKenzie Whitmore on Man 11 jun 2018 - 15:24

Der var ingen tvivl om at deres seksuelle kemi var helt i top, men derfra og så til at de kunne sidde på en fin restaurant i fint tøj og føre en samtale – der var milevidt og hun vidste faktisk ikke om de var typen der kunne gøre sådan noget. Det var i hvert fald ikke noget hun før havde prøvet og det var bestemt heller ikke sådan noget hun havde planlagt at gøre sammen med ham – hun var lidt mere til det de nu engang havde gang i. Varmen brændte imellem dem og det eneste lille vindue som var i det baglokale var dugget til.

Hun nød hver og et af hans berøringer og hun mærkede hvordan han nærmest trak tiden ud, berøringerne var en blanding af vilde og langsomme på samme tid og hun mærkede hvordan hele hendes krop skreg efter ham, skreg om forløsning. Hun fandt ham virkelig interessant og hun syntes det var fedt at hun kunne presse ham en smule, måske til det nærmest blev farligt at være sammen med ham og alligevel var de endt her.

Han nærmest dyriske lyde ramte nærmest som et stød hos hende hver gang og hun kunne mærke at det tændte hende og gav hende en følelse i kroppen hun ikke havde mærket længe. Hun vred sig under hver eneste af hans berøringer og mærkede hvordan det hele var ekstremt og vildt ophidsende. Han virkede ikke til at ville tage hende lige foreløbig og selv om det var ekstremt lækkert – så havde hun kun en ting i tankerne lige nu. Hun lagde let fødderne på hans skuldre og skubbede ham en smule væk. Hun rejste sig så og lod blikket sultent falde på ham. Hun havde brug for ham! Hun ville have ham! Hun skubbede ham over mod døren og pressede sig kort helt op af ham og førte en hånd ned af maven på ham og tog fat i hans lem. Hun løftede kort det ene ben og satte op på væggen. Hun pressede underlivet op imod hans lem og førte med hånden hans lem ind i hende og stille begyndte hun at bevæge underlivet imod ham.
MacKenzie Whitmore
MacKenzie Whitmore
Beginner (Rank 5)

Bosted : En stor lejlighed i den rige del af byen.

Antal indlæg : 53


Tilbage til toppen Go down

Re: Heat of the fight [Carver]

Indlæg by Carver Manning on Man 11 jun 2018 - 16:24

Han skulle ikke kunne sige om de nogensinde kom ud og spise eller noget lignende, og hvis det skete, ville de højest sandsynligt ende lidt som de var nu. Parkeringspladsen ved en restaurant eller for den sags skyld et toilet på stedet. Det var aldrig helt til at sige hvornår de så fik en stærk trang til hinanden, men når det skete, så gjorde de virkelig også noget ved det åbenbart!

Han var vild ja, men det var også med vilje hvordan han trak tiden ud for at frustrere hende og gøre det endnu mere vildt på den måde.
Hun havde absolut vakt hans interesse og han kunne mærke hvordan hun gjorde ham meget vild efter endnu mere. Hans system skreg efter hende og der ville heller ikke gå længe inden der skete endnu mere.

Det var ikke kun for at pirre hende at han kom med den dyriske knurren, men også fordi hun ganske enkelt vakte så dyrisk og intens en lyst i ham. Der gik heller ikke længe inden hun reagerede på hans drilske pirren og hun puffede ham væk. Han var ikke nem at skubbe med men når det nu var på grund af deres lyst, så gik det. Han sukkede lavt og knurrede dybere som hun tog hans lem og lod ham glide op i hende. Hun var virkelig stram så fornemmelsen var i sig selv utrolig stærk. Hun fik lov til at bevæge underliv mod han et par gange inden han tog godt ved hendes bagdel og løftede hende så hun ikke havde kontakt med jorden. Så stødte han op imens han pressede hende ned over hans lem og gentog bevægelsen rimelig voldsomt så hendes egen kropsvægt hjalp med styrken i hvert stød
Carver Manning
Carver Manning
Advanced Beginner (Rank 7)

Bosted : Logement - Et sparsomt lille hus

Antal indlæg : 163


Tilbage til toppen Go down

Re: Heat of the fight [Carver]

Indlæg by MacKenzie Whitmore on Tirs 12 jun 2018 - 8:00

Når det kom til ham kunne hun ved nærmest hvert eneste område finde et sted de kunne prøve at udforske. Der var en parkeringsplads, en biograf, tivoli, på skolen – der var utrolig mange steder de kunne prøve og udforske og hun havde lidt på fornemmelsen at han nok godt kunne lokkes til disse mange ting. Det var fantastisk at de bare lod de indre lyster og de indre instinkter tage over og egentlig ikke tænkte over hvor pokker de var henne. Hun mærkede godt frustrationerne ved at han trak tiden, hun kunne nærmest ikke vente og det var længe siden hun havde været sammen med en som kunne pirre hende på den måde som han kunne!

Han ville nok ikke have ladet alle skubbe til ham – hun kunne tydeligt mærke at han lod hende, men i forhold til ham havde hun ikke ret mange muskler at gøre med, så havde han valgt at stå imod, ville hun intet kunne have gjort. Hun mærkede tydeligt den lave og nærmest sukkende knurren som forlod ham. Hun førte ham op i hende og et kort og nydende støn forlod hende, det var så dejligt at mærke ham igen. Hun mærkede hans faste greb om hendes bagdel og pludselig løftede han hende. Hendes vejrtrækning blev en smule tungere og hun bed sig nydende i læben – det var jo ekstremt fantastisk! Hele hendes vægt blev bragt op og ned og hvert eneste stød var dyb og ramte lige hvor det skulle, det gik så dybt at hun for hvert stød ikke kunne holde sine skrig tilbage og hun borede kort neglende i ryggen på ham.

¤ohhh… bare lidt mere!¤

Han havde pirret hende over en længere periode og dette var bare den store kulmination – hendes krop skreg efter den forløsning han endnu ikke havde givet hende, nu måtte den gerne snart indfinde sig – men han skulle selvfølgelig også have noget ud af det. Det var normalt ikke altid hun lod fyren få noget ud af det, men når han nu var så fantastisk og hun gerne ville på ham igen en anden gang, så måtte hun også hellere lade ham få noget ud af det.
MacKenzie Whitmore
MacKenzie Whitmore
Beginner (Rank 5)

Bosted : En stor lejlighed i den rige del af byen.

Antal indlæg : 53


Tilbage til toppen Go down

Re: Heat of the fight [Carver]

Indlæg by Carver Manning on Tirs 12 jun 2018 - 16:45

Der var mange steder der kunne være scene for deres stærke lyster, og han ville heller ikke have noget problem med at følge med nogle af stederne. Ellers havde han selv ideer. Der var nu noget over man bare sagde hvad man ville have overfor hinanden for eksempel da han sagde hvad han kunne lide hun havde på. Eller for den sags skyld når man bare gav efter for lysterne som de gjorde. Han havde da prøvet at være tændt før men det her var specielt. Hun var lige så tændt og hun kunne holde til når han blev voldsom.

Ganske vist havde han ladet hende skubbe ham, men det resulterede jo også i at tøjlerne yderligere blev smidt. Da hun forenede dem, knurrede han lokkende imens han smilede meget intenst. Hun skulle nok få den nydelse hun sådan søgte. Han gjorde jo sådan set det samme.
Hendes høje skrig var så utroligt lækre og igen var han fuldstændig ligeglad med de blev hørt. Der var alligevel ikke nogen der kunne komme ind til dem.

Da hun nærmest tiggede efter mere, knurrede han lidt dybere og tog hårdere ved hendes bagdel. Uden nogen form for advarsel begyndte han nærmest med sit greb at hamre hende yderligere hårdt ned over ham så det ikke kun ramte hvor det skulle men også med langt større kraft. Hun skulle jo have en god grund til at de skulle lege igen
Carver Manning
Carver Manning
Advanced Beginner (Rank 7)

Bosted : Logement - Et sparsomt lille hus

Antal indlæg : 163


Tilbage til toppen Go down

Re: Heat of the fight [Carver]

Indlæg by MacKenzie Whitmore on Tors 14 jun 2018 - 16:51

Deres lyster var nærmest eksplosive når de var sammen og derfor gjorde det også det hele endnu mere fantastisk. Hun vidste bestemt også at han havde et par ideer i hovedet og stod det til hende så skulle det også være fantastisk hvis han sådan stod klar hver eneste gang hun havde lyst. Hun havde fået en som ønskede det samme som hende, en som ønskede de samme få informationer og den samme form for sex. Han havde også mulighed for at kunne tænde hende lidt mere end hun nogensinde.

Han lod trods hans store muskler hende håndtere ham lidt og det fik også hele situationen til at føres til en endnu mere lækker situation. Hun var ligeglad hvem omkring dem som hørte dem, hun ønskede blot at opleve dette til fulde og ikke rende og gemme sine skrig væk – det var ekstremt lækkert og han ramte hende lige på de punkter. Hun var ikke bange for at tigge om mere når det var noget hun virkelig ønskede. Hun var ikke bange for at sige hvad hun gerne ville have og han var tilsyneladende ikke bange for at give hende mere. Hans knurren fik hende til at stramme op i kroppen og mærke ham endnu mere. Han tog hårdere fat i hendes bagdel og gjorde pludselig det hele meget voldsommere. Hun førte let hånden op i nakken på ham og hev hårdt fast i hans hår i takt med at hendes vejrtrækning blev tungere og hendes krop spændtes helt op. Hun var så tæt på den forløsning hun så gerne ville.Et hårdt støn forlod hende og hun ville vente på at han også var klar. Hun var ikke helt sikker på at han havde fået noget ud af det sidst, men denne gang ville hun være sikker – han skulle jo meget gerne ville lege med hende igen.
MacKenzie Whitmore
MacKenzie Whitmore
Beginner (Rank 5)

Bosted : En stor lejlighed i den rige del af byen.

Antal indlæg : 53


Tilbage til toppen Go down

Re: Heat of the fight [Carver]

Indlæg by Carver Manning on Tors 14 jun 2018 - 17:06

Det var svært at beskrive hvor voldsom deres lyst var til hinanden, men der var ingen tvivl om det blev virkelig intenst når den lyst så indtraf. Hun kunne give ham hvad han ville have og hun var ikke blev for at tage hvad hun selv ville have. Der var egentlig ikke nogen grund til mere information end de egentlig allerede havde og det ville bestemt heller ikke blive sidste gang de gjorde den slags.
Den reaktion hun havde på hans knurren, tændte ham kun endnu mere og han gjorde det på ingen måde blidt.

Det lod til at når hun fik lov til at 'håndtere' ham også, så blev der skabt en rigtig lækker form for modspil mellem dem der hældte mere brændstof på deres i forvejen kraftige lyst. Der ville nok være mange der undrede sig over lydene men hver ham eller hende tænkte overhovedet over det på nogen måde.
Hans stød blev ganske rigtigt mere voldsomme af den måde han holdte hende på og han gjorde heller ikke tegn til at han på nogen måde ville stoppe igen. Hendes krops spændinger vidnede om hvordan hendes forløsning kom nærmere, og man kunne nærmest se på hans muskler og hans øjne hvordan hans egen forløsning også kom tættere på. Lige så snart hendes krop viste hendes forløsning, ville han heller ikke holde tilbage og lade hende mærke det uden at holde tilbage
Carver Manning
Carver Manning
Advanced Beginner (Rank 7)

Bosted : Logement - Et sparsomt lille hus

Antal indlæg : 163


Tilbage til toppen Go down

Re: Heat of the fight [Carver]

Indlæg by MacKenzie Whitmore on Søn 24 jun 2018 - 12:54

Det var længe siden hun havde oplevet denne form for kemi og det var befriende, berusende og hun var helt klart med på at nyde det til fulde. Så længe de kunne holde det for sig selv, de kunne se andre og de kunne mødes når deres lyster lige var til det, så kunne det jo være ekstremt fedt! Hun vidste hvad hans var på grund af personen tilbage på hendes arbejde, men hun havde ikke behøvet at vide det. Indtil videre var det faktisk kun hendes kollegaer der kendte hendes navn, ingen i byen havde fået det endnu og det var bestemt sådan hun kunne lide det – hun ville gerne være en smule anonym. Hun elskede hans knurrende lyde, det var med til at lade hende vide at han virkelig elskede det og at han ønskede at være her også – selv om hun vidst havde trukket hans vrede lige til grænsen.

Hun vidste at folk ude på den anden side engang imellem måtte kunne høre dem og med det som var sket inde i baren, kuunne man godt tolke det som om hun var ved at blive slået ihjel – men det var ikke helt det rigtige scenarie og hun var egentlig ligeglad. De kunne tænke hvad de ville, bare hun kunne få det hun gerne ville have af ham.

Hans stød blev voldsommere, han lod ikke til at ville stoppe igen og hun mærkede bare hele hendes krop som skreg efter at få den forløsningn hun så gerne ville have. Hans krop spændtes også og hans øjne var nærmest så sigende i sig selv og det var det som gjorde at hun lod sin krop give efter i et indbydende og forløst skrig. Det var simpelthen helt fantastisk at han kunne få hende til at opføre sig på denne måde.
MacKenzie Whitmore
MacKenzie Whitmore
Beginner (Rank 5)

Bosted : En stor lejlighed i den rige del af byen.

Antal indlæg : 53


Tilbage til toppen Go down

Re: Heat of the fight [Carver]

Indlæg by Carver Manning on Søn 24 jun 2018 - 13:03

Bare det faktum at de ikke nødvendigvis behøvede at have en forbindelse til hinanden og kunne give hinanden sådan en trang til lyst og begær, var i sig selv berusende. Navne og kærtegn var ikke nogen nødvendighed, det handlede om hvad de kunne og ville give hinanden.
Det at hun kendte hans navn, var han egentlig fuldstændig ligeglad med, han gemte ikke hvem han var. Han var derimod meget direkte og sagde tingene som de var og var heller ikke bleg for at tage hvad han ville.
Ganske vist havde hun testet hans vrede faretruende tæt på grænsen men havde vendt det til noget fantastisk hvilket de begge to gav efter for lige nu.

Folk ude på den anden side af døren måtte tro de var ved at slå hinanden ihjel grundet de voldsomme lyde, og rummet ville også bære voldsomt præg bagefter over hvad de havde lavet. Men ingen af dem var påvirket af det faktum, det var kun de to det handlede om. Hvis nogle ville forsøge at afbryde dem, ville det langt fra ende godt for hvem end der var så dum.

Det lod til at forløsningen kom tættere på med hastige skridt, hvilket også var grunden til at han på ingen måde sænkede hverken fart eller styrke af sine stød.
Som hun spændte op og skreg højlydt af hendes forløsning, brølede han nærmest som hans egen forløsning meldte sig. Imens den stærke fornemmelse boblede igennem dem, holdt han hende hårdt nede over sit lem så hun kunne mærke den pulserende fornemmelse fra ham
Carver Manning
Carver Manning
Advanced Beginner (Rank 7)

Bosted : Logement - Et sparsomt lille hus

Antal indlæg : 163


Tilbage til toppen Go down

Re: Heat of the fight [Carver]

Indlæg by MacKenzie Whitmore on Tirs 10 jul 2018 - 23:41

Hun havde aldrig nogensinde blandet følelser ind i hendes sexpartnere, eller for den sags skyld ind i noget som helst andet. Følelser var noget man ikke behøvede at have, i alle de år hun havde levet havde de aldrig været nødvendige. Hun havde altid kun set folk blive såret af følelser, det var noget pjat og der var ingen grund til at have dem, når man kunne gå ud i byen og få sådan en lækker fyr på krogen – uden at man behøvede at tænke på alt det med de dumme følelser. Det her var så meget nemmere, det var ren lyst og der var ikke andet som kom i vejen for det hun gerne ville have lige nu.

Hun havde fået lov at lege med hans indre vilddyr og på et tidspunkt havde det vidst vaklet imellem om hun skulle have en røvfuld eller det her og hun kunne på ingen måde klage over det resultat der var kommet ud af det – det gik lige på den grænse som hun så mange gange vandrede op af i spænding. Det var nogen gange gået frygteligt galt, men for det meste gik det hele faktisk utrolig godt. Hun vidste hvor voldsomt det måtte lyde på den anden side og med deres opførsel i baren, kunne det godt lyde som det rene mord, men folk havde alligevel været kloge nok til at blive væk og det kunne man da kun rose dem for. Hun havde nok ikke helt kunnet styre ham, hvis de var kommet ind og hun var blevet pænt sur hvis han bare var gået.

Hun mærkede i hele kroppen at det hele kom tættere på, han sænkede ikke farten og det fik hende til en smule voldsomt og nydende til at smide hovedet tilbage i et højlydt stønnen, hvorefter hele hendes krop nærmest krampede under hende, hun sætte sig lidt op og lagde armene om på hans ryg og greb nærmest nydende fast med neglende, imens hun pressede sig forløsende ind imod ham, med et nydende og helt klart mere afslappende støn.

MacKenzie Whitmore
MacKenzie Whitmore
Beginner (Rank 5)

Bosted : En stor lejlighed i den rige del af byen.

Antal indlæg : 53


Tilbage til toppen Go down

Re: Heat of the fight [Carver]

Indlæg by Carver Manning on Tirs 10 jul 2018 - 23:52

Han havde selv haft meget kraftige følelser men det var som regel i form af en meget intens vrede hvilket ikke havde bragt noget godt med sig udover at folk som regel vidste hvornår de skulle holde sig på afstand. Så med årene havde han også indlært sig selv at følelser var ikke noget man som sådan kunne bruge til noget. Men hans lyster og drifter holdt han godt fast i og var på ingen måde imod at vise hvad han ville have hvornår han ville have det

Hun havde ganske vist testet hans grænse til det yderste men havde heldigt nok lige nøjagtigt ikke overtrådt den. Det kunne have endt utrolig galt men dog formåede hun at dreje det til at lysten egentlig tog over i stedet for. Vreden var ikke forsvundet men mere drejet til et kraftigt udtryk af den lyst han havde.
Folk i baren måtte tro at en af dem døde med de lyde der måtte komme der inde fra men til deres eget held havde de holdt sig væk og ventede nok egentlig bare på det blev overstået. Hvis nogen skulle være dumme nok til at prøve på at afbryde dem, ville de nok ikke komme til at se en ny solopgang.

Som hun trak sig helt ind til ham og satte neglene i ryggen på ham blev den dyriske knurren dybere og mere intens imens forløsningen skyllede igennem dem begge to. Han sitrede over det hele men holdt hende så hun fik hvert eneste sekund med
Carver Manning
Carver Manning
Advanced Beginner (Rank 7)

Bosted : Logement - Et sparsomt lille hus

Antal indlæg : 163


Tilbage til toppen Go down

Re: Heat of the fight [Carver]

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Side 2 af 2 Previous  1, 2

Tilbage til toppen


 
Forumtilladelser:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum