Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Latest topics
» Not you again?!
Tirs 5 feb 2019 - 21:51 by Cathy

» A pure heart - [Carver]
Man 4 feb 2019 - 12:46 by Carver Manning

» Missed you - [Alain]
Man 4 feb 2019 - 12:43 by DuChance

» Death is only another step (Nessa)
Tirs 29 jan 2019 - 17:23 by DuChance

» Show me you are worth it - Nightrage
Søn 27 jan 2019 - 1:04 by Nightrage

» I am really worried Doctor.... (Angelique Dümont)
Fre 4 jan 2019 - 22:39 by Zakaroff

» Still Very Much Alive (Sapphira)
Tirs 1 jan 2019 - 22:02 by Nightrage

» Et gensyn med en gammel ven - Milo Storm
Ons 26 dec 2018 - 22:50 by Artair

» A proper meal - Nicholas Tallon
Søn 23 dec 2018 - 13:40 by Nicholas Tallon

» I dont like the word 'Patient' (Noah)
Lør 22 dec 2018 - 17:53 by Morgan L. Withers

Nyheder


Mulig race ændring på Engle og Djævle i deres oprindelse. Vigtigt at få det læst, og deltaget i valget om denne ændring skal ske!

Statistics
Der er i alt 505 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Sølve

Vores brugere har i alt skrevet 253509 indlæg in 12785 subjects

Heat of the fight [Carver]

Side 1 af 2 1, 2  Next

Go down

Heat of the fight [Carver]

Indlæg by MacKenzie Whitmore on Tors 7 jun 2018 - 14:39

Hendes chef var kommet ind på hendes kontor i går og havde spurgt hende om hun ønskede at deltage i et frivilligt arrangement som handlede om kampsport og hun havde faktisk i teorien ikke lyst – men hendes indre lyster havde taget en smule over, hvem ville kunne sige nej til en helt sal med lækre, svedige og veltrænede mænd – det var der vidste ikke noget som helst overhovedet som kunne, så hun havde derfor valgt at sige ja til det hendes chef havde spurgt om og var nu på vej hen til hallen hvor alt dette skulle finde sted. Hun trådte ud af bilen og låste den efter sig, før hun begav sig ind i hallen. Hun nåede kun lige at træde ind inden varmen ramte hende, det var tydeligt at hallen havde været brugt et par timer. Hun smilede kort da hun meget kort så op på ringen hvor to fightere var i gang. Hun nåede da ikke at se hvem det var som var i gang deroppe.
Hun blev kort kontaktet af en herre som viste hende hen til et hjørne hvor hun skulle stå og tage imod fightere som måske var kommet tilskade. Hendes outfit fik tillusket sig et par blikke og det gjorde hende bestemt ikke noget. Hun havde en stram og kort kjole på, som tydeligt viste de solbrune ben. Foran var den nedringet og viste tydeligt en smule kavalergang. Hendes hår var let flettet bag ved hende og hendes fødder var dækket af et par stiletter. Hun nåede ikke at stå der længe før en fyr kom ind. Han var dækket af blod og hun gik straks i gang med at tjekke hans øjenbryn som tydeligt var flækket.

”sid stille”

Hun stod koncentreret om sit arbejde og fik egentlig et chok da fighteren valgte at klaske hende hårdt i røven. Hun løftede med det samme hånden og gav ham en på siden af hovedet. Hvilket nok ikke var det bedste overfor sådan en professionel fighter. Han rejste sig med det samme og hev fast i hendes arm – hårdt. Han hev hende helt tæt på sig og hendes hjerte begyndte så småt at hamre, en smule i nervøsitet. Folkene rundt omkring dem stod bare og så egentlig intet andet end det som foregik oppe i ringen. Hans stemme lød så i hendes øre.

¤du gør bare som jeg siger!¤

Hans stemme var hviskende og han virkede tydeligt som en der var vant til at få hans vilje. Hun overvejede kort hvordan hun skulle komme ud af denne knibe.
MacKenzie Whitmore
MacKenzie Whitmore
Beginner (Rank 5)

Bosted : En stor lejlighed i den rige del af byen.

Antal indlæg : 53


Tilbage til toppen Go down

Re: Heat of the fight [Carver]

Indlæg by Carver Manning on Tors 7 jun 2018 - 14:52

Efter en lang trænings-session i fitness-centeret var der kommet en mand hen til ham, en mand der præsenterede sig selv som promoter og manager for de bedste fighters i byen. Til at starte med havde Carver ikke haft den fjerneste interesse men han måtte alligevel indrømme at manden talte sin sag godt. Det var en blanding af Carver kunne bevise sit værd og så hjalp det selvfølgelig at der var nogle solide pengepræmier hvis man kom lang nok. Så Carver endte da også med at takke ja.

De første kampe der nede var som en leg. Det var folk der kaldte sig selv for fighters fordi de havde trænet et par år, ikke noget der imponerede ham. Men det der ville være finalen i arrangementet bød alligevel på en ok stærk modstander. Ikke noget Carver ikke ville kunne klare men han måtte alligevel holde lidt igen da det jo var almindelige dødelige han skulle kæmpe imod. Men fighteren der så smukt havde valgt at kalde sig for Pit King valgte alligevel at give alt. Så efter både Carver og Pit King var præsenteret, gik kampen også i gang og det var en voldsom kamp. Dog fik modstanderen ram på Carver over øjet så der kom en del blod. Det fik Carver til at se rødt og Pit King måtte nu kæmpe hårdere end nogensinde før for at holde sig kørende. Det holdte ikke længe mod en nådesløs og velplaceret byge af slag og spark fra Carver. Efter en meget voldsom uppercut faldt hans modstander sammen og Carver stod sejrrig.
Promoteren kom op til ham og sagde: "Fantastisk! Jeg overfører din præmie med det samme! Men gå lige ned og få kigget på det øje.... Vi har hyret en rigtig lækkerbisken...."

Carver nikkede bare og gik ud af ringen til lyden af jubel. Da han så kom hen til hvor Ringside- Aid var, fik han først øje på hvem hun var og trak på smilebåndet. Men så fik han også øje på hvad der skete og gik målrettet der hen hvor fighteren fik et klap på skulderen. Han vendte sig mod Carver og sagde: "Bland dig uden o..." Mere nåede han ikke at sige inden Carver med et vredt blik gav ham en voldsom skalle lige på næsen så manden måtte vælte bagover. "Hvad fanden! Psykopat!"
Carver kiggede iskoldt på ham og sagde: "Jeg skal have kigget på mit øje.... Hvis du er her når jeg er færdig, så skal du have kigget på mere end bare næsen"

Carver
Carver Manning
Carver Manning
Advanced Beginner (Rank 7)

Bosted : Logement - Et sparsomt lille hus

Antal indlæg : 163


Tilbage til toppen Go down

Re: Heat of the fight [Carver]

Indlæg by MacKenzie Whitmore on Tors 7 jun 2018 - 20:01

Hun stod i situationen, men havde egentlig slet ikke forventet denne situation – fyren så hende i øjnene med et blik som både viste at hun blev hans næste offer, men alligevel at han havde intenst lyst til hende. Hun stod kort som forstenet og kunne egentlig ikke finde ud af om det var en anelse lækkert at han ville hende på denne måde eller om det var skræmmende. Hun vidste udmærket at hun var ude på et skråplan og ikke burde finde ham en smule tiltalende. Hun endte dog med at bestemme sig for at det på ingen måde var det rigtige at være sammen med en som teede sig sådan. Hun havde få gange her til aften haft et par stykker ovre forbi som egentlig ikke havde behov for at komme til tjek, hvorfor de kom over fordi vidste hun faktisk ikke.

Hun nåede egentlig kun lige at høre folk der fløj skrigende op af stolene fordi de heppede på et eller andet. Hun anede ikke hvad pokker der skete før en eller anden klappede ham på skulderen og fyren vendte sig op og gik en skalle lige med det samme. Hun stillede sig ind imellem dem og skubbede hårdt den nytilkomne fyr i brystet. Hendes blik faldt en anelse hårdt på ham.

”Hey der er ingen grund til at blive så voldelig”

Hun havde faktisk ikke set hvem det var før hun havde hamret ham i brystet. Hendes blik forblev på ham, men først da hun mødte hans blik gik det egentlig op for hende hvem det var. Det både tændte hende og gjorde hende en smule rasende at han var kommet ind på denne måde og bare overfaldt den person som hun havde stået og lappet sammen. Hun kiggede kort ned over ham, men valgte at skjule det en smule – denne gang var hun jo på arbejde. Hun vendte ryggen til ham og bøjede sig ned, den ellers så velskabte mås strittede let i hans retning og da hun rejste sig op igen havde hun en kold klud i hånden. Hun lagde den let på hans øjenbryn før hun løftede den og betragtede såret.

”du skal nok sys”

Hans sidste kommentar til den anden fyr havde været truende og hun havde både himlet let med øjnene, men alligevel så havde det været ekstremt sexet og fængslende, men for nu var han nok ikke den bedste at være sammen med, da hun gerne ville have ham. Hun måtte passe sit arbejde.
MacKenzie Whitmore
MacKenzie Whitmore
Beginner (Rank 5)

Bosted : En stor lejlighed i den rige del af byen.

Antal indlæg : 53


Tilbage til toppen Go down

Re: Heat of the fight [Carver]

Indlæg by Carver Manning on Tors 7 jun 2018 - 20:29

Egentlig kunne Carver være ligeglad med hvad der skete, men for det første så kunne han ikke tåle når mænd var sådan. Og for det andet så var der et spørgsmål om professionel stolthed. Der var bare ikke ret mange af de fighters der var, der havde.
Og selvom hun godt kunne lide mænd der var bestemte eller voldsomme så virkede det ikke som om det var en situation hun var tilfreds med på nogen måde.

Da hun skubbede ham hårdt i brystet, rykkede han sig ikke ret meget men så bare stålfast på hende. Om hvor vidt det havde gjort hende utilfreds var han egentlig ligeglad med. Hun virkede dog heller ikke som om hun havde hjulpet til sådan et sted før.

"Måske ikke.... Men hvis han var blevet ved så havde han mistet retten til at kæmpe så jeg hjalp ham faktisk.... " Der var jo regler omkring hjælpere og personale sådanne steder, også selvom de gerne ville have det.

Han skjulte det egentlig godt men havde dog et diskret smil som hun fik øje på ham. Ganske kort kom der nogle meget hede minder frem fra deres sidste møde. Han flyttede da heller ikke blikket som hun struttede med bagdelen, hvorfor skulle han også det når den var så velformet?
Da hun så vendte sig og lagde kluden mod hans blødende øjenbryn, lod han også blikket diskret vandre ned over hende, hun var fuldstændig så tiltalende som han huskede.

"Nok ikke en dårlig idé..... Du gør bare hvad der er nødvendigt...."

Så satte han sig på stolen og afventede hvad hun ville gøre. Hvor meget han end havde lyst til at tage hende så var det ikke et specielt smart sted at gøre det. Men hun fik jo fri på et tidspunkt og så kunne de måske finde ud af noget der.
Udsigten var heller ikke tosset fra hvor han sad
Carver Manning
Carver Manning
Advanced Beginner (Rank 7)

Bosted : Logement - Et sparsomt lille hus

Antal indlæg : 163


Tilbage til toppen Go down

Re: Heat of the fight [Carver]

Indlæg by MacKenzie Whitmore on Tors 7 jun 2018 - 20:47

Hun lod blikket glide på ham da han begyndte og snakke om at det var for fyrens egen skyld og hun løftede let øjenbrynet og rystede kort og en smule utroværdigt på hovedet. Så det havde bestemt intet at gøre med at det var hende? De kendte ikke hinanden, men alligevel ville hun da blive en smule fornærmet hvis det kun havde været for hans kollega. Hun var jo bestemt værd at give nogen tæsk for. Hun så kort på ham med et lidt undrende smil før det egentlig gik op for hende at han havde været her for at slås? Hun lod blikket glide kort ned over ham og det at se hans svedige, muskuløse krop smurt ind i blod – tændte hende en smule mere end det egentlig burde.

”så du gjorde det udelukkende for at være kærlig og behjælpelig overfor en kollega?”

Et legende smil faldt over hendes bløde læber og hun lod hovedet let falde til siden, hendes blik var intenst og hun lagde slet ikke skjul på at hun betragtede ham en smule indgående. Hun vaskede kort hans øjenbryn og stillede sig nu hen til ham, hun førte kort hånden over såret og fik ham syet hurtigt og næsten smertefrit, hun sænkede hovedet lidt ned for at se om hendes eget arbejde havde været tilfredsstillende og inden hun løftede hovedet igen, nåede hun kort at nappe ham i øret.

¤jeg har lyst til dig.. ¤

Hendes stemme var forførende og klart lysten inden hun atter rettede sig op og lod blikket falde ned over ham med et lokkende smil – hun kunne virkelig godt tage ham lige nu, men hun var på arbejde og hun var nød til at være her lidt endnu. Endnu en fyr kom ind som skulle sys og hun kunne se på den måde han kiggede på ham den lækre fyr at det nok var ham der var skyld i at han skulle sys. Hun førte kort hånden over hans øjenbryn og vaskede det kort før hun skyndte sig at sy ham, før hun lod blikket hvile lidt på hendes lækre legetøj. Hun kiggede kort på fyren hun lige havde synet som kom med en eller anden sjofel kommentar om at hun burde gå med ham i byen senere, da hun nok var nød til at følge ham hjem. Et kort grin forlod hende da hun rystede på hovedet.

”Desværre, jeg må ikke gå i byen med patienter og jer fightere er slet ikke min type desværre”

Han forlod så området og hun kiggede over på hendes lækre plaything.. uhm hun kunne virkelig godt.
MacKenzie Whitmore
MacKenzie Whitmore
Beginner (Rank 5)

Bosted : En stor lejlighed i den rige del af byen.

Antal indlæg : 53


Tilbage til toppen Go down

Re: Heat of the fight [Carver]

Indlæg by Carver Manning on Tors 7 jun 2018 - 20:59

Selvfølgelig havde det ikke været for at redde hans såkaldte kollega's karriere, han kunne ikke være mere ligeglad. Han havde kæmpet mod Carver før og fejlet hårdt, så Carver havde slet ikke nogen grund til det overhovedet.
Hans eget blik vandrede tydeligt tilfreds over hende inden han igen trak ganske let på smilebåndet og sagde:

"Jeg kunne ikke være mere ligeglad med ham..... Jeg vil bare rigtig gerne behandles af dig... " Selvfølgelig var det med en tydelig drilsk undertone han dog heller ikke lagde skjul på på nogen måde.

Hun lod til at gengælde blikket så han klagede heller ikke på nogen måde. Lige nu var han overraskende træt af at være der så det måtte der gøres noget ved. Så sad han ellers stille og lod hende rense såret og sy det imens han ellers nød synet af hende så tæt på. Han rykkede sig heller ikke da han havde en voldsom høj smertetærskel så det at blive syet sådan var ingenting.
Da hun så lænede sig ned og hviskede så lækkert i hans øre, trak han på smilebåndet og hviskede tilbage:

"Så se at få fri..... Vi blev heller ikke færdig med at lege......"

Carver sad nogenlunde roligt da hun syede den næste, og i samme stund kom hans manager hen med en ganske klækkelig sum. "Godt klaret Carver! Det var yderst profitabelt! Det må vi helt sikkert kigge på at få gjort igen!"
Da hun så blankt afviste den anden fighter, kunne han ikke lade være med at kvæle et lille grin. Den anden sagde dog ikke noget til ham da det ikke var mange minutter siden at Carver havde banket ham til blods i ringen.

Da den anden var gået, rejste Carver sig og stillede sig meget tæt på hende og lænede hovedet ned til hende.
"Nu går jeg ud og klæder om.... Så tror jeg at jeg vil ud og have lidt at spise og så tager jeg nok på bar..... Den der ligger lidt afsides i midtbyen....." Det var tydeligt hvordan han nærmest udfordrede hende til at dukke op der. Der var også mulighed for en vis mængde diskretion men skulle de blive opdaget så var han fuldstændig ligeglad
Carver Manning
Carver Manning
Advanced Beginner (Rank 7)

Bosted : Logement - Et sparsomt lille hus

Antal indlæg : 163


Tilbage til toppen Go down

Re: Heat of the fight [Carver]

Indlæg by MacKenzie Whitmore on Tors 7 jun 2018 - 21:28

Hun lod blikket falde på den meget veltrænede fyr foran hende og det kom egentlig bag på hende at hun ikke vidste hans navn endnu – men det gjorde hende jo tydeligvis ikke noget, hun var blot glad for at han havde valgt at komme til hende. Han havde lidt været nød til det, men han havde ikke givet de andre et blik endnu og det fik hendes opmærksomhed til at løfte sig en smule, det var altid rart at vide at hun var den flotteste – selv om hun faktisk godt vidste det. Hun lod ham endelig bare betragte hende og hun nød det faktisk også en hel del. Da hans stemme så lød løftede hun let øjenbrynet

”jeg troede jeg behandlede dig fint den anden dag – snakker vi den form for behandling?”

Han tog det yderst fint at blive syet, men det var nok også langt fra første gang at han havde været igennem den tur og hvem ved det var sku nok heller ikke sidste gang. Hun lod et flabet og udfordrende smil føres over ham da hans ord lød så sukkersødt i hendes øre – de var ikke færdige med at lege og det fik hende rigtig til at nyde synet af ham – han havde ikke ændret mening siden deres første møde, men hvorfor skulle han dog også gøre det? Der kom nu en anden mand hen til deres lille hjælpeområde og han snakkede direkte til den fyr som hun ellers havde et godt øje til og han nævnte hans navn… hvorfor? Hun sukkede lidt og rystede kort på hovedet. Hun agde dog også tydeligt mærke til hans lidt halvkvalte grin da hun afviste hans kollega.

Hun nåede kun lige at se over på ham da den anden var gået og pludselig så hun Carver, stå helt op af hende og hun kunne med det samme mærke hvad det gjorde ved hende – hvordan kunne hun gøre andet end at blive ophidset, han var et pragteksemplar på en plaything. Hun kunne tydeligt hører den hentydning som lå i hans stemme og hun nikkede lidt kækt. Hun kiggede sig kort rundt for at være sikker på at ingen af dem blev betragtet før hun førte hånden ned til hans underliv og hav det et kort klem.

¤See you there!¤

Hun trådte så hurtigt væk da hun havde en anden som var kommet ind, han havde slået skulderen af led og hun hadede når hun skulle gøre dette. Hun rykkede den ved hjælp af en kollega skulderen på plads, før hun kort sagde farvel og gik mod omklædningen. Hun skyndte sig at skifte tøj, en tætsiddende sort nederdel og en mørkerød lettere gennemsigtigt top og et par høje og sorte stiletter. Hun fulgte hans instruktioner og trådte kort ind på en natklub hvor et par af fyrrene med det samme kiggede på hende.
MacKenzie Whitmore
MacKenzie Whitmore
Beginner (Rank 5)

Bosted : En stor lejlighed i den rige del af byen.

Antal indlæg : 53


Tilbage til toppen Go down

Re: Heat of the fight [Carver]

Indlæg by Carver Manning on Tors 7 jun 2018 - 22:16

Måske var der ikke andre muligheder end hende når det kom til at få lukket såret men det generede ham jo heller ikke på nogen måde. Han kunne virkelig godt lide den måde hun kiggede på ham, han var også langt den bedste fighter der og den mest veltrænede. Han vidste såmænd udemærket godt at hans udseende kunne tiltrække blikke men det var ikke noget han reelt set tænkte over. Han så sig selv som den bedste og hun havde også vist at hun var mere end de kvinder der ellers forsøgte at kaste sig over ham.

"Siden du nu spørger..... Såret skal nok hele, men alt det blod skaber bare for mange spørgsmål...."

Selvfølgelig mente han den anden form for behandling. Den eneste grund til at han fik gjort noget ved såret nu, var for at stoppe blødningen ellers ville han hurtigt komme til at ligne noget fra en slasher-film. Smilet hun kom med fortalte så fint at hun egentlig var med på at de ikke var færdige med at lege. Men hvis det var lige så godt som sidste gang så var det ikke sikkert at de nogensinde blev det.

Det var en lækker reaktion at få fra hende, han havde nu heller ikke forventet andet. Nok kaldte hun ham for plaything men han legede jo lige så meget med hende så det var jo egentlig ikke uretfærdigt på nogen måde.
Da hun så kiggede lidt rundt og tog ham i skridtet, gjorde han heller ikke noget for at stoppe hende. Men da han ikke rigtig kunne gengældte det der, kiggede han bare meget intenst i hendes øjne og sørgede for at være tæt nok på til hun kunne høre den ildevarslende og dog lystne knurren.

"Don't keep me waiting...." Der var virkelig noget over den måde hvorpå de viste hinanden hvad de ville have.

Så gik han ud og fik et godt bad inden han fandt andet tøj frem. Det blev et par sorte bukser der sad perfekt på hans muskulatur og så en sort skjorte der heller ikke lod ret meget til tilfældigheder. Til sidst et par sorte sko der var pæne men også praktiske. Derefter fik han noget at spise og gik så ind på den bar han havde fortalt hende om. Han startede ud med at bestille en øl og gav sig til at vente. Der gik dog ikke længe inden han fik øje på hende og trak nærmest i hende med et intenst blik og et diskret men dog lokkende smil
Carver Manning
Carver Manning
Advanced Beginner (Rank 7)

Bosted : Logement - Et sparsomt lille hus

Antal indlæg : 163


Tilbage til toppen Go down

Re: Heat of the fight [Carver]

Indlæg by MacKenzie Whitmore on Fre 8 jun 2018 - 15:35

Hun elskede faktisk sit job og selv om denne mulighed for at se fightere egentlig havde været fascinerende, så mindede det hende egentlig lidt meget om hendes vikar job som stripper. Det handlede også om at alle ville røre hende og ellers ville de bare slås, så måske hun skulle holde sit lægejob for sig og hendes stripper rutiner lidt for sig selv. Hun lod blikket glide lidt rundt i baren og der gik egentlig ikke længe før hun fik øje på ham og hold nu ferie han var lækker i hans lidt pænere outfit – han var dog alligevel mest lækker uden tøj på, men det kunne de altid komme til. En fyr trådte så let hen til hende og lod blikket meget undersøgende falde ned over hende.

”kender jeg ikke dig?”

Hun lod blikket kort glide ned over ham og så løftede hun et øjenbryn. Fyren trådte lidt tættere på hende og blev ved med at påstå at han kendte hende og hun himlede kort med øjnene, det endte altid med at blive en smule pinligt for fyre som ham når hun nævnte hvor han måske kendte hende fra. Hun lagde sukker sødt hovedet på skrå og himlede så let med hovedet.

”Du kender mig nok som Destiny, jeg arbejder på stripklubben ikke langt herfra"

Han blev først en smule rød i hovedet, men pludselig var det som om det gik op for ham var lækkert det egentlig ville være at knalde med en stripper. Han førte kort hånden hen for at tage hende på bagdelen. Hun tog fat i hans hånd og vred den kort, før hun pegede over på Carver.

”Den diskussion må du tage med ham der”

Hun lod blikket intenst føres over på Carver – de var på ingen måde et par og det var sku ikke sikkert at de nogensinde kom tæt på noget der mindede om. Men det kunne godt være at han måske ville blive en smule arrig over at nogen ville tage det stykke legetøj som han lige havde sat sig op til at lege med i løbet af aftenen. Fyren vendte blikket imod ham og så kort ud til at vurdere om han ville tage kampen imod ham.
MacKenzie Whitmore
MacKenzie Whitmore
Beginner (Rank 5)

Bosted : En stor lejlighed i den rige del af byen.

Antal indlæg : 53


Tilbage til toppen Go down

Re: Heat of the fight [Carver]

Indlæg by Carver Manning on Fre 8 jun 2018 - 16:09

Han rejste sig roligt fra barstolen og drejede sig helt over mod hende så hun både kunne se ham i hel figur og han så kunne se hende ordentligt. Hun var sparsommeligt klædt men det var så absolut noget der klædte hende. Når man så sådan ud fik man også masser af opmærksomhed hvilket hun lod til at nyde. Han nød i hvertfald udsigten til fulde.
Da en fyr så trådte hen foran hende trak Carver lidt på smilebåndet og tænkte for sig selv:
"This will be fun....."
Det skulle da også hurtigt vise sig at blive så underholdende som han regnede med.

Fyren var både nærgående men var også utrolig stædig omkring at han kendte hende. Da hun så helt sukkersødt sagde hvor han kendte hende fra, kunne Carver heller ikke holde et kort grin tilbage. Staklen blev fuldstændig rød i masken over hun sagde det så andre kunne høre det, men der var nu mange på den bar der havde været i stripklubben.
Da hun så stoppede ham i at tage hende på røven og pegede på Carver, så Carver det også som et tegn på han lige så godt kunne gå der hen.

Som han kom der hen, stod staklen og prøvede at bevare et køligt ansigt. "Ss... Smut makker.... Det her vedrører ikke dig...." Carver trak på smilebåndet og lagde hånden på hendes lænd inden han sagde: "Det gør det jo....." Staklens kammerat skyndte sig der hen og trak ham væk imens han sagde: "Hvad fanden laver du!? Det der er Demon! Han banker dig til grød!" Hans kammerat trak ham væk imens Carver så gav hende et diskret men alligevel lokkende elevatorblik.

"De er så kreative med navne..... Tørstig?...."
Carver Manning
Carver Manning
Advanced Beginner (Rank 7)

Bosted : Logement - Et sparsomt lille hus

Antal indlæg : 163


Tilbage til toppen Go down

Re: Heat of the fight [Carver]

Indlæg by MacKenzie Whitmore on Fre 8 jun 2018 - 18:22

Hun nød bestemt synet af ham da han drejede sig rundt og et lusket smil gled over hendes læber. Hans skjorte gjorde ikke meget for at skjule hans markante krop og det var bestemt kun til hendes fordel, hans bukser fremhævede også det de skulle helt fantastisk og hun bed sig kort og lystent i læben. Hun nød den udsigt hun havde fået sig lige nu og hun opdagede også tydeligt det smil som førtes over hans læber da en anden fyr havde nærmet sig hende – han fandt det faktisk en smule underholdende. Hun førte kort hans grin, men fokuserede på fyren foran hende, hun opdagede godt at Carver nærmede sig og hun nåede lige hurtigt at sende et stjålent blik i hans retning før han sluttede sig til dem. Fyren foran hende prøvede nu at spille sej og prøve at få Carver til at skride.

Hun mærkede hans hånd på hendes lænd og de fantastiske og lækre minder væltede kort ind over hende. Hans stemme var betydeligt selvsikker og han nærmest spillede på den dominans han normalt havde i ringen og det fik et sultent blik frem i hendes øjne. Pludselig kom en eller anden fyr hen til dem og han virkede nærmest helt panisk og begyndte at trække i hans ven. Hun lagde kort hovedet på skrå da hun hørte de ord som forlod fyren der havde sluttet sig til dem. Hun lagde godt mærke til det blik hans sendte hende og hun gengældte det noget så udfordrende.

”Mr. Demon? Jeg kan ikke beslutte mig for om det er bedre end plaything?”

Hendes stemme var udfordrende og hendes blå øjne førtes kort ned over ham – han var sku ellers ekstremt tiltrækkende. Hun lagde kort hånden op på hans bryst da han stillede det næste spørgsmål. Hun bed sig kort i læben og lagde blikket en anelse dybt i hans, før hendes egen stemme lød lokkende og en smule udfordrende.

”jeg kan nøjes med en drink ja.. men jeg er yderst… sulten”

Hun lod kort tungen legende falde over hendes læber og kiggede sig kort rundt. Dette var nok ikke det bedste sted at springe på ham og knalde hjernen ud på ham – så måske hun skulle prøve at tvinge sine lyster lidt i bero for nu.
MacKenzie Whitmore
MacKenzie Whitmore
Beginner (Rank 5)

Bosted : En stor lejlighed i den rige del af byen.

Antal indlæg : 53


Tilbage til toppen Go down

Re: Heat of the fight [Carver]

Indlæg by Carver Manning on Fre 8 jun 2018 - 20:55

Hans blik var nærmest fastlåst på hende som hun kom ind, han gjorde heller intet for at skjule det.
Hun vidste så udemærket hvordan hun så ud og nød opmærksomheden fra omgivelserne, men det gjorde det bare så meget mere tiltalende at hun var så fast i hvad hun ville have. Han fik en masse blikke fra nogle af kvinderne i baren men hans blik fortalte hvordan det ganske enkelt ikke havde nogen form for interesse.
Ganske vist prøvede fyren at spille barsk men igen var det tydeligt at Carver var fuldstændig upåvirket. Jo han smilede over hvordan hun så flabet satte fyren på plads.

Det var klart at den dominans han havde haft i ringen på ingen måde var falmet, og han vidste fuldt ud hvad han ville have hvilket der ikke blev skjult. Fyren og hans kammerat lod også til at fange det så ganske tydeligt og besluttede sig for det ikke var værd at forsøge.
Hendes udfordrende måde at kigge på, gav en klar lyst hvilket hun ikke havde svært ved. Det var ikke fordi Carver var nem men de virkede til at matche hinandens behov ganske tydeligt.

"Mr. Demon..... Ja hvorfor ikke.... Du må jo vælge hvad du synes bedst om, så må jeg vel finde et navn til dig"

Da hun så lagde hånden på hans bryst, trak han hende kort ind og smilede meget intenst. De varme lyster var allerede begyndte at boble hos dem begge.

"Så lad os starte med en drink..... Så må vi hellere få stillet den sult..... Tror jeg har lige det måltid du skal bruge...."

Som hun kørte tungen hen over sine læber, knurrede han lavt, tydeligt ligeglad med om folk kunne høre ham. Måske skulle de ikke springe på hinanden lige der men det var fristende
Carver Manning
Carver Manning
Advanced Beginner (Rank 7)

Bosted : Logement - Et sparsomt lille hus

Antal indlæg : 163


Tilbage til toppen Go down

Re: Heat of the fight [Carver]

Indlæg by MacKenzie Whitmore on Fre 8 jun 2018 - 21:10

Det at hun vidste hun var utrolig tiltrækkende var faktisk oftere en hæmsko, da de fleste piger hadede at hun var der og de fleste mænd kom med nedladende og nærmest perverse tilbud til hende som om hun var en af de tøser der faldt for den slags. Hun himlede kort med øjnene blot ved tanken og et blidt smil ramte hendes læber. Den dominans som havde løbet igennem ham var tydelig og det var tydeligt at den endnu ikke havde forladt ham. Men han virkede så heller ikke som om at han var god til at styre sine impulser og det var jo ikke altid en dårlig ting. Hun lagde kort hovedet på skrå og betragtede ham indgående. Hun lod kort blikket glide ned af en tøs som tydeligt stod og betragtede ham ret så indgående. En lille blondine som tydeligt havde set sig en smule interesseret i ham. Hun lod kort et håndligt smil falde over de røde læber og kiggede nærmest udfordrende på denne lille petite blondine, hun skulle da næsten have lov til at prøve hvis hun så gerne ville. Hans ord lød så og hendes opmærksomhed faldt atter på ham og et lettere udfordrende smil ramte hendes læber.

”Jeg må se hvad jeg så vil kalde dig – måske Demon plaything? – det bliver for langt… Du kan jo kalde mig Destiny”

Hendes stemme var drillende og hun mærkede kort en lyst vokse dybt i hende da han trak hende tættere på og hun ville dælme gerne springe på ham her og nu. Hun havde godt lagt mærke til at blondinen havde sneget sig tættere på, men hun følte sig faktisk ikke truet, hun lignede dog en smule en der kendte ham. Han kunne selvfølgelig have flere legeaftaler, men så længe hun var den første på aftenen, så var hun tilfreds – så kunne han godt lege med denne lille blondine bagefter. Hun kiggede kort på bartenderen og sendte ham et lettere lokkende blik.

”Hey Michael – to af det sædvanlige”

Fyren bag baren smilede til hende med et blid smil og valgte så skynde sig at lave hendes drinks. Han stillede to whiskys på bordet og tjekkede så kort Carver ud, nærmest udfordrende. Hun skyndte sig at føre en hånd og af låret på ham, for at aflede ham fra bartenderens udfordring. Hun ønskede ikke at han valgte at hidse sig op overfor ham.

”Min sult er nærmest umættelig og meget specifik!”

Hans lette knurren gjorde det ikke ligefrem nemmere at holde sig fra ham, det havde været et par dage siden de havde mødtes sidst og hun havde faktisk været tæt på at springe på en eller anden fighter der var til arrangementet, da hun ikke regnede med at møde ham igen. Men heldigvis havde han vist sig igen.
MacKenzie Whitmore
MacKenzie Whitmore
Beginner (Rank 5)

Bosted : En stor lejlighed i den rige del af byen.

Antal indlæg : 53


Tilbage til toppen Go down

Re: Heat of the fight [Carver]

Indlæg by Carver Manning on Fre 8 jun 2018 - 22:10

Selv tænkte han ikke rigtig over de blikke han fik eller for den sags skyld de tilnærmelser der måtte komme. Han var måske rimelig kræsen og der var bare ikke ret mange der kunne holde til hvad han kunne lide. Og de fleste var ikke særligt kreative hvis han sagde de skulle komme i sexet undertøj. Det var ikke altid han var specifik men når han var så var det et tydeligt tegn på at han var meget interesseret.
Han kiggede ikke en gang på den lille blondine men han kunne nærmest fornemme hende på det tilfredse blik Mac sendte hende.

"Destiny?..... Nu får vi at se om navne overhovedet bliver nødvendigt...."

Det havde jo ikke været relevant indtil nu så det var ikke sikkert det overhovedet blev det.
Det var også virkelig fristende at springe på hende lige der men så var der for meget der kunne afbryde dem og det gad han ganske enkelt ikke.
I takt med hun bestilte noget at drikke til dem, kom den lille blondine hen og smilede sødt til Carver. "Hej.... Du er Demon er du ikke?.... Jeg så dig kæmpe i dag...." Hun stod rigtig og gjorde sig til men det affødte ikke den ønskede reaktion. Carver løftede det ene øjenbryn og sagde:
"Jo..... Men gider du lige?..... Jeg er midt i noget.... Ellers må du jo tage den med hende"

Så kiggede han meget intenst på Mac og ventede egentlig en eller anden reaktion. Men hans blik var for længst flyttet fra hende og tilbage på Mac.
Carver ænsede ikke bartenderen og knurrede igen lavt som hun førte hånden op af hans lår. Måske var det et forsøg fra bartenderen om at 'udfordre' ham men det virkede ikke.

"Så er det vigtigt at få gjort noget ved det......."

Han kunne da godt mærke at det havde været et par dage siden de havde mødt hinanden men lysten til hende var absolut ikke blevet mindre
Carver Manning
Carver Manning
Advanced Beginner (Rank 7)

Bosted : Logement - Et sparsomt lille hus

Antal indlæg : 163


Tilbage til toppen Go down

Re: Heat of the fight [Carver]

Indlæg by MacKenzie Whitmore on Fre 8 jun 2018 - 22:37

Hun var ikke ligefrem en pige som ikke gik efter det hun gerne ville og lige nu var det rimelig tydeligt at hun ønskede at være sammen med Carver – han havde dog fået afsløret sit navn af fyren der kontaktede ham efter kampen og det burde han ikke have gjort, men nu vidste hun det. Hun havde endnu ikke sagt andet end sit scenenavn og det var måske ikke meget for ham at finde hende på, men indtil videre havde de jo fundet hinanden alligevel og hvis hun ikke gættede meget forkert var hun atter ude i en situation hvor hun kunne få stillet sine lyster og det ønskede hun bestemt også at få. Den lille blondine kom nærmere og hun kunne godt mærke at hun ikke helt lod sig styre af hendes hånlige blik og da hun så nærmede sig og kom helt hen til dem og lige frem begyndte at snakke til hende mærkede hun kort en vis kampgejst i hende.

Hun lod blikket glide kort over Carver som tydeligt elskede det her, han viste dog ikke blondinen meget interesse, men han valgte alligevel at kigge på hende midt i deres samtale og Mac sendte ham kort et advarende blik – det skulle han nok få betalt senere. Hun trådte kort forbi ham og så på den lille blondine.
”Hentydninger er ikke din store force er det?”
Hun løftede skjult hånden fra gulvet og en af de planter som stod og pyntede på bordet slyngede sig nu kort om hendes hals, den strammede op og tog luften fra hende i få sekunder, før hun lod den slippe taget.

”Pas på.. jeg har svært ved at styre mine følelser når nogen vil lege med mit legetøj!”

Blondinen så nærmest skrækslagent på hende, som om hun ikke anede hvad der var sket med hende, før hun så hurtigt skyndte at fordufte. Hun vendte så blikket en smule arrigt på hendes lille legesag. Hun kiggede på ham og havde egentlig mest lyst til at stikke ham en flad. Hun lænede sig en smule fornærmet op af baren og så på ham, der lå dog stadig en lyst i hendes blik – men han kunne da ikke bare dele ud af hendes opmærksomhed, hvad bildte han sig ind – hun var bedre end det.
MacKenzie Whitmore
MacKenzie Whitmore
Beginner (Rank 5)

Bosted : En stor lejlighed i den rige del af byen.

Antal indlæg : 53


Tilbage til toppen Go down

Re: Heat of the fight [Carver]

Indlæg by Carver Manning on Fre 8 jun 2018 - 22:54

Om hvor vidt hun kendte hans rigtige navn, var egentlig fuldstændig ligemeget. Gav det hende endnu en måde at finde ham på så var det jo kun bedre hvis de begge to skulle have dækket deres behov.
Ganske rigtigt så lød det til at den lille blondine ikke havde fanget en fin hentydning hvilket egentlig også var grunden til at Carver overhovedet snakkede til hende.
Men det blev da hurtigt klart at Mac havde taget det noget mere til sig og den unge blondine blev da også noget skræmt over planten der lidt pludselig tog luften fra hende.

Da hun sendte Carver et advarende blik, trak han et lille smil i den ene mundvig. Det påvirkede ham ikke rigtig, der skulle noget mere til. Desuden havde han ikke snakket til blondinen for at afbryde noget med Mac men derimod for at forhindre det i at ske. Det var så åbenbart ikke sådan hun fangede det.
Blondinen kiggede først lidt nervøs inden planterne og sagde: "Jeg vill....." Skrækken i de blå øjne var tydelig over den pludselige mangel af luft men Carver gjorde heller ikke noget for at stoppe Mac. Blondinen havde egentlig selv bedt om det.

Da hun så kaldte ham for legetøj, blev hans øjne kort mørke og han måtte lige tage nogle dybe indåndinger for ikke at blive gal.
Så lænede han sig roligt op af baren imens han havde front mod hende og tog en tår af whiskeyen. Slet ikke tosset valg egentlig.

"Dit legetøj ligefrem?..... Ja hvorfor ikke.... Hader at blive forstyrret" Hans intense øjne var som fastlåst i hendes
Carver Manning
Carver Manning
Advanced Beginner (Rank 7)

Bosted : Logement - Et sparsomt lille hus

Antal indlæg : 163


Tilbage til toppen Go down

Re: Heat of the fight [Carver]

Indlæg by MacKenzie Whitmore on Lør 9 jun 2018 - 15:18

Hun havde sat pris på hvis deres navne måske havde været udelukket, hun havde levet i denne by de sidste 200 år og faktisk ikke mange kendte til hende – det gjorde det nemmere for hende at forblive her uden at folk lagde mærke til at hun ikke blev ældre – hvis de ikke kendte hende personligt, ville de ikke tænke over at der var nogen der lignede hende. Det kunne jo være alt fra døtre, til kusiner, til alle kvindelige bekendtskaber. Mac var ikke en person der kæmpede for fyre overhovedet, mistede de interessen for hende så kunne de bare pisse af. Men denne situation var anderledes, hun vidste for det første hvor lækker han var at være sammen med, hvor godt de passede sammen seksuelt og så var det også direkte en udfordring af den lille blondine.
Hun kunne tydeligt fornemme hans smil over hendes advarende attitude, hun havde bestemt også temperament, men der skulle noget mere til at finde det frem hos hende end der skulle hos hende mandlige legetøj. Hun lod planten kort leve sit eget liv omkring dens offer, men da hun så lod hende slippe kiggede hun på Mac som om hun var sindssyg og tja.. hvem vidste, det kunne jo også meget vel være og spredte hun det budskab gjorde det det også bare nemmere at få pigerne til at holde nallerne fra de fyre som hun havde gang i.

Hun lod de blå/grå øjne falde på Carver da hans øjne nu kort blev mørke og hans vejrtrækning måtte dæmpes. Hun løftede undrende et blik og et lidt lokkende smil faldt over hendes læber da hun atter fokuserede alt sin opmærksomhed på ham igen. Han havde været mærket af ordet legetøj og det undrede hende en smule, det var jo bestemt det han var. Det var jo ikke ligefrem fordi han var hendes kæreste. Hun væmmedes egentlig kort ved tanken om at have en kæreste, det var hun bare ikke bygget til. Hun kunne ikke lade være at lege en smule med hans temperament, da det egentlig var lidt sjovt at se hvor langt hun kunne presse ham for måske at få hans indre vrede lidt frem.

”ja mit legetøj.. for det er du vel egentlig eller?”

Udfordrende og nærmest provokerende lagde hun de blågrå øjne i hans intense og fængslende øjne. Hun var bestemt klar til at hygge sig med ham, han var så fantastisk lækker og vreden i ham gjorde hende bare endnu mere klar – men mon han ville tillade hende at provokere ham?

MacKenzie Whitmore
MacKenzie Whitmore
Beginner (Rank 5)

Bosted : En stor lejlighed i den rige del af byen.

Antal indlæg : 53


Tilbage til toppen Go down

Re: Heat of the fight [Carver]

Indlæg by Carver Manning on Lør 9 jun 2018 - 23:03

Det kunne selvfølgelig være praktisk at have andre navne eller at folk slet ikke kendte det når man levede så længe som de to gjorde. Dog havde han aldrig skiftet navn eller lagt skjul på sit eget. De fleste der havde antastet det eller for den sags skyld hans alder, var kommet rigtig slemt til skade så han havde aldrig set det som en nødvendighed at gemme det.
Han havde trukket på smilebåndet da han faktisk blev overrasket over at hun så den lille blondine som en udfordring eller overhovedet havde reageret på blondinens fejlslagne forsøg.
Dog kunne han godt forstå at planterne ikke forsvandt lige med det samme, det var altid en god idé at sætte et statement så andre vidste hvor de skulle passe på. Selv havde han dog aldrig været specielt god til at passe på.

På en måde vidste han jo godt at ordet var et forsøg på at provokere ham hvilket også nok var grunden til at han gjorde hvad han kunne for at bevare kontrollen. Det var også noget nemmere at håndtere når han havde en idé om hvorfor hun gjorde det.
Selvfølgelig vidste han godt at de ikke var kærester og det blev de nok heller ikke. Han havde aldrig nogensinde set sig selv som kærestemateriale og sandt at sige vidste han heller ikke om han overhovedet var interesseret i at have en. Det var aldrig noget han egentlig havde tænkt over.

"Dit legetøj?..... Du er modig så meget skal du have.... Men siden du nu også er mit legetøj så kan jeg vel egentlig godt leve med det...."

Han provokerede ganske rigtigt tilbage men hans øjne var stadig rimelig mørke, for han vidste godt at hun nok ikke var færdig med at provokere ham. Det var selvfølgelig også en måde at gøre det mere intenst når de så sprang på hinanden
Carver Manning
Carver Manning
Advanced Beginner (Rank 7)

Bosted : Logement - Et sparsomt lille hus

Antal indlæg : 163


Tilbage til toppen Go down

Re: Heat of the fight [Carver]

Indlæg by MacKenzie Whitmore on Lør 9 jun 2018 - 23:36

Hun havde altid gjort meget i at skjule sit navn, det betød dog ikke at folk ikke måtte vide det og spurgte de rigtige ville de nok også få det afvide, spurgte de forkerte – så fik de nok hendes scene navn i stedet. Det var ikke fordi hun havde brug for pengene for at at arbejde som stripper, men hun elskede opmærksomheden fra de mænd som kiggede på hende og dette var også grunden til at hun stadig tog vagter på stripklubben. Blondinen var pilet af og i princippet havde hun ikke behøvet at sætte hende på plads – men hun var jo en type som faktisk var utrolig farlig at være omkring – lige så sensuel som hun kunne være, lige så temperamentsfuld kunne hun dog være. Det var ikke mange der havde set det, men dem der havde ville nok kalde hende en smule sindssyg.

Hun kunne udmærket se det mørke i hans øjne og hun ville lyve hvis hun ikke sagde at det fik fyret en smule op under hende. Hun elskede at han måske mistede kontrollen en smule og kunne hun lokke ham til måske at træde over en grænse som han måske ikke lige mente at han skulle – så kunne det bare være lækkert. Hun lagde let hovedet på skrå og betragtede ham indgående. De to ville nok aldrig få en fremtid samme, men de kunne få fantastisk mange lækre møder som disse og ønskede han på et tidspunkt at få sig en kæreste – så måtte hun jo affinde sig med at han var hendes lille legetøj og at hun måtte udnytte ham når hun skulle bruge ham? Hans ord kom så en smule bag på hende og hun rystede lidt på hovedet af ham.

”nej, du er mit legetøj – en lille fin skinnede ting jeg kan tage frem og lege med når jeg lyster. Dit legetøj.. hmm det ved jeg nu ikke. Det kan vi diskutere hvis du kan passe dine pligter ordentligt”

Hun sendte ham et provokerende og legende smil – havde han været en varulv havde der bestemt ligget et god lille vovse – kompliment et eller andet sted i den sætning hun havde sagt, men lige for nu holdte hun ordene for sig selv. Det var begrænser hvad hun kunne tillade sig at sige til ham. Måske? Hun trådte en smule tættere på ham og lod læberne kort føres ned til hans øre og hendes stemme lød så nærmest hviskende:

¤man kan vel sige at du er en vibrator med puls¤

Hun var udmærket klar over at hun var provokerende – det havde hun altid været, men hvordan han ville tage det vidste hun faktisk ikke og det var måske også det som gjorde det sjovt, hun nød at presse grænserne og det førte hende faktisk nogengange i problemer og hun tænkte aldrig over at nogen ikke brød sig om den måde hun nogengange var på.
MacKenzie Whitmore
MacKenzie Whitmore
Beginner (Rank 5)

Bosted : En stor lejlighed i den rige del af byen.

Antal indlæg : 53


Tilbage til toppen Go down

Re: Heat of the fight [Carver]

Indlæg by Carver Manning on Lør 9 jun 2018 - 23:53

Der herskede vist ingen tvivl om at hun var utrolig glad for opmærksomheden fra mænd, selvom det måske ikke altid var den måde hun ønskede. Men måske kunne hun ligefrem føle sig truet? Var det derfor hun reagerede så voldsomt overfor blondinen eller havde hun bare så voldsom trang til opmærksomhed at hun nægtede at dele den?
Mange ville nok mene at hun reagerede for voldsomt overfor den unge blondine men Carver var dybest set ligeglad. Han havde ikke haft nogen interesse i blondinen alligevel.

Han gjorde da også hvad han lige kunne for at holde temperamentet under kontrol men hun gjorde det godt nok ikke nemt. Det der nok gjorde at det stadig var muligt, var fordi han vidste hun bevidst ville provokere ham. Og skulle han give efter for det hver gang nogen provokerede ham så kunne han ikke lave andet end at tæve folk.
Da hun så noget detaljeret beskrev hvad hun egentlig syntes om ham, blev hans øjne igen mørkere imens han smilede nærmest ildevarslende. Ok hun var godt dum.

"Jeg er ingens legetøj..... Og hvis du tror du kan ændre det.... Så har du virkelig lang vej endnu... Pligter.... Prinsessenykker hva?....."

Som hun kom tættere på blev det hurtigt klart at hun ikke havde det fjerneste begreb om hvornår det var en god idé at stoppe. Da hun så nærmest hviskede mod hans øre, slap han en rolig knurren inden han så tog et par dybe indåndinger. Uden nogen form for varsel tog han voldsomt ved hendes kæbe og holdte hende mod en stolpe med en solid kraft. Neglene var så småt blevet til kløer hun ville kunne mærke mod kanten af hendes hals og hans nærmest sorte øjne var låst i hendes.

"Hvis det er sådan en du vil have så køb dig en.... Men hvis du tror du ejer mig.... Det er et mirakel du overhovedet har en puls...... Det er nærmest fristende bare at flå dig fra hinanden.... Men så vil jeg ikke kunne lege rigtigt med dig..... Hvis du tror at du bare kan tage mig..... Ynkeligt......"

Den anden hånd blev placeret højt ved hendes inderlår med et meget fast greb
Carver Manning
Carver Manning
Advanced Beginner (Rank 7)

Bosted : Logement - Et sparsomt lille hus

Antal indlæg : 163


Tilbage til toppen Go down

Re: Heat of the fight [Carver]

Indlæg by MacKenzie Whitmore on Søn 10 jun 2018 - 8:45

Hun var en kvinde som levede til den farlige side og hun prøvede sine grænser og i 99% af tilfældene kunne man også være sikker på at hun prøvede at krydse dem, det var ikke fordi hun gerne ville komme til skade, det var ikke fordi hun ønskede at dø. Men hun elskede det adrenalin sys det gav bagefter. Hun havde flere gange været tæt på døden og hun var ikke i tvivl om at den en eller anden dag nok skulle finde hende. Men når man havde levet i så mange år, så blev man nød til at finde spændingen i ting som måske var lidt mere søgt. Hun havde startet sit liv som lille og nærmest uskyldig pige. Hun himlede kort med øjnene om tanken om den skrøbelige og latterlige pige.

Hun havde været røvet engang da hun lige var kommet til verden næsten, som 221 årig og det havde sat gang i hendes søgen efter adrenalin – dette var også grunden til at hun i første omgang havde opsøgt denne Carver type, han virkede farlig og det tiltalte hende. Hun kunne se at hun se at hun havde presset grænserne lidt mere end hvad godt var. Hans ildevarslende blik og de mørke øjne. Hans ord kom ikke bag på hende og hun himlede lidt med øjnene. Han havde været hendes legetøj – Han var noget man hev frem når man ønskede at lege med det og gemte væk når man ikke længere skulle bruge det? Så var det et forkert ordvalg. Hun vidste at hun burde bakke ud nu, men hendes indre natur gjorde at det kunne hun ikke.

”ja sikke dog jeg har prinsessenykker”

Hun himlede med øjnene, hun var ikke sku ikke noget der mindede om en prinsesse og havde sku heller ikke de højrøvede nykker, eller det havde hun nogengange – men det burde ikke komme bag på ham, det havde hun hele tiden haft. Hun mærkede hans hånd om hendes kæbe og et kort gisp forlod hende, hun blev banket let op af en stolpe i nærheden. Hun mærkede hans negle som nu let begyndte at ramme hendes ellers så silkebløde hud. Hun holdt kort vejret og så direkte i hans sorte øjne. Hun var ikke bange for ham, men dette var også en af de farlige ting ved hende – hun ejede nærmest ingen frygt. Hun troede bestemt ikke at hun ejede ham, hun ønskede ikke at eje ham, hun ønskede ikke at eje noget – det ville betyde man skulle gøre en indsats, det var meget nemmere bare at lege med nogen.

”Jeg ønsker bestemt ikke at eje nogen! Jeg har ikke tiden eller overskuddet til at skulle lægge noget som helst andet end ren lyst i et bekendtskab – gør hvad du vil, men lad være at spilde min tid!”

Hun hentydede kort til blondinen, hvis hun var kommet hele vejen hen for at være sammen med ham, så skulle han dælme også bruge tiden på hende. Han snakkede om at han ville flå hende – det måtte han så gøre. Hendes øjne kiggede trodsigt på ham og endnu engang bevidste hun at hun ikke vidste hvornår hun skulle bakke ud og måske endda bede om lidt tilgivelse – det lå ikke til hende. Hans hånd som tog fat i hendes inderlår med et fast greb, fik kort et nydende støn til at forlade hende. Hun lagde ikke skjul på at det hele både var en smule skræmmende, men alligevel var det bestemt ophidsende og hun havde et eller andet forskruet i hovedet. Men hun elskede den aggressivitet han lagde for dagen.
MacKenzie Whitmore
MacKenzie Whitmore
Beginner (Rank 5)

Bosted : En stor lejlighed i den rige del af byen.

Antal indlæg : 53


Tilbage til toppen Go down

Re: Heat of the fight [Carver]

Indlæg by Carver Manning on Søn 10 jun 2018 - 11:15

Når man nåede en vis alder så gjorde man ind imellem drastiske ting for at få spændingen ind i sit liv. Også ting der ind imellem var virkelig dumme eller for den sags skyld virkelig farlige. Selv havde han gjort det via sin kampsport eller for den sags skyld sørget for at heksejægere eller lignende kom efter ham.
Men spændingen havde dog været begrænset så han havde egentlig bare fulgt med tiden i håb om at verden bød på noget spænding af sig selv. Og når han stod der sammen med hende så var han faktisk ikke helt sikker på om det var en af de situationer eller om det bare var en forkælet kvinde der ville have opmærksomhed. Dog lod det til at hun egentlig bare søgte samme spænding som ham.

Den måde hun havde beskrevet ham som en genstand der kunne findes når hun følte for at lege, havde ganske rigtigt været dumt. Han var stolt, men han var lige så farlig hvis man trykkede rigtigt på knapperne. Noget hun lod til at gøre ganske godt. Men hun havde vist ikke noget filter for hvad der var en naturlig grænse.
Så måtte hun jo føle hvis ikke hun ville høre

Om hvor vidt det var en god ting at mangle frygt var noget man kunne diskutere længe. Og havde hun bare været en tilfældig person der havde forsøgt på det samme så var der også en meget høj risiko de ikke længe ville trække vejret. Men hele det spil der var mellem dem, gjorde ham gal samtidig med at det morede ham. En farlig cocktail.

"Du er nærmest sød når du bliver frustreret..... Men du snakker stadig for meget....."

Folk omkring dem vidste ikke helt hvad de skulle gøre og lod til at håbe på det var en situation der ville løse sig selv. Bartenderen lod til at kende til overnaturlige væsner men vidste ikke hvad han lige skulle gøre ved det.
Carver pressede sin hånd mere mellem hendes ben imens han knurrede ildevarslende. Så tog han også en beslutning og trak hende med hen til hvad der var døren til baglokalet. Døren blev flået op hvorefter han nærmest smed hende der ind. Bartenderen fik et mørkt blik fra Carver og sagde heller ikke noget. Så lukkede Carver døren bag dem og så på hende med meget mørke øjne og et lige så mørkt smil
Carver Manning
Carver Manning
Advanced Beginner (Rank 7)

Bosted : Logement - Et sparsomt lille hus

Antal indlæg : 163


Tilbage til toppen Go down

Re: Heat of the fight [Carver]

Indlæg by MacKenzie Whitmore on Søn 10 jun 2018 - 12:18

Hun var dumdristig og var faktisk på grænsen til direkte dum nogengange og det havde vidst også været tilfældet i dette tilfælde. Hun havde vidst pirret ham lidt mere end hvad godt var – men hendes adrenalin hang ofte sammen med hendes lyst og lige nu var hun faktisk yderst tændt og alligevel var hun i tvivl om hun måske havde krydset en grænse som hun ikke burde. Hun havde beskrevet ham som den genstand han egentlig for hende var – men det var den nemmeste måde at holde alt der overhovedet mindede om følelser ude af det forhold de havde til hinanden, det var ren sex og derfor var han for hende bare en genstand hun ikke var nød til at tage stilling til.

Hun vidste udmærket at han var en stolt og aggressiv mand og derfor havde det også været derfor hun havde startet med at pirre ham sådan, hun kunne trykke på nogen knapper som måske ikke alle kunne få lov til og hun vidste også at den eneste grund til at hun ikke var slået ihjel endnu var på grund af deres tidligere møde. Hun kunne tydeligt fornemme på ham at hans vrede var begyndt at boble lidt op i ham og det bragte et flabet smil på hendes læber. Hans ord lød så og hun løftede brynet en smule og rystede på hovedet, hun var bestemt ikke sød.

”du er nuttet når du bliver gaaa-…”

Hun nåede ikke at sige mere før hans hånd blev presset op imellem hendes ben og et kort støn forlod hende. Hans næste knurren tændte op under hende, men hun kunne stadig høre hans ildevarslende tone i den dybe knurren. Hun nåede kun kort at kigge på bartenderen som ikke valgte at sige noget til dem, men lige i sekundet hun skulle til at sige noget til ham, mærkede hun at hun blev trukket med ind i et baglokale – døren blev lukket og hendes blågrå øjne søgte hans, der var mørke og sorte. Hans smil matchede og lige i det sekund vidste hun faktisk ikke om han ønskede at dræbe hende eller om han ønskede at være sammen med hende.

”So Mr.. Demon… Are you going to kill me now?”

Hendes stemme var lokkende og alligevel lå den tydeligt provokerende tone i hendes stemme. Hendes hjerte burde banke af frygt, men det var ikke frygt der prægede hende. Hendes adrenalin pumpede rundt i kroppen – men det var mere af lyst end noget andet.
MacKenzie Whitmore
MacKenzie Whitmore
Beginner (Rank 5)

Bosted : En stor lejlighed i den rige del af byen.

Antal indlæg : 53


Tilbage til toppen Go down

Re: Heat of the fight [Carver]

Indlæg by Carver Manning on Søn 10 jun 2018 - 12:47

Hvor mærkeligt det end lød, så kunne han også mærke adrenalinen tydeligt i sit system. Det var en kombination af den voldsomme vrede og så selvfølgelig en brændende lyst. Der var noget meget tiltalende over hvordan hun var så dumdristig men heller ikke bare gav efter for frygten. Men der var mange der kendte til ham der nok ville betragte hende som direkte sinddsyg over at tirre ham på den måde. Dog lod det til at gøre noget ved dem begge to, der var da heller ingen tvivl om det ville blive voldsomt og intenst.

Vreden boblede ganske rigtigt frem og det sitrede også igennem ham for at få afløb for det på den ene eller anden måde. Og når det nu var de to, lod det til at det kun skete på en måde. Ellers ville det ende rigtig grimt. Og havde de ikke haft det møde i parken så var det nok heller ikke endt specielt godt, det ville resultere i at vreden vandt på en meget mere farlig måde.
Selv som han stod der med øjne mørke som natten, var hun stadig flabet. Slet ikke tosset...

Det nydende støn fra hende, resulterede i endnu en dyb knurren fra ham, en lækker lyd.
Som de nu stod i det lukkede baglokale, og hun spurgte så flabet om han ville dræbe hende, slap han endnu en dyb knurren blandet med en ildevarslende latter.
"Nej...... Det ville være alt for nemt......." Med nogle meget hurtige og målrettede skridt stod han helt henne ved hende og tog godt ved hendes hår så hendes hals var blottet.
Han kørte tungen op af hendes hals som om han rigtig smagte på hende inden han tog ved hendes top og flåede den i stykker med en voldsom bevægelse.

"Bedre....."
Carver Manning
Carver Manning
Advanced Beginner (Rank 7)

Bosted : Logement - Et sparsomt lille hus

Antal indlæg : 163


Tilbage til toppen Go down

Re: Heat of the fight [Carver]

Indlæg by MacKenzie Whitmore on Søn 10 jun 2018 - 13:04

Hun mærkede den lyst hans sendte igennem kroppen på hende og hun havde faktisk allerede nu efterhånden set ham give et par tæsk ud til forskellige folk. Så hvordan hun allerede nu ikke vidste at det var den dummeste beslutning at prøve at pisse ham af. Men hun kunne ikke styre sine indre lyster og bestemt heller ikke sine indre instinkter – alt i hende skreg efter at være flabet og alt i hendes skreg efter ham. Hun var glad for at hun tidligere ikke havde fanget ham på en dårlig dag og havde fået en tur – det havde vidst været det eneste som lige nu på stående fod gjorde at hun stadig levede.

Hun havde fået en chance for måske at trække sin flabede attitude en smule tilbage, men det lå slet ikke til hende at være lille sød og nuttet og hvis det var det han ønskede, så kendte hun vidst et par andre tøser han burde have fat i. Hans øjne var mørke som natten selv og hun lod kort og bestemt blikket falde ned over hans krop. Hendes korte støn havde medført en ny knurren og det havde helt bestemt fyret op under hende. Hendes blik kiggede så på ham og hun himlede kort med øjnene da han sagde det ville være for nemt at dræbe hende.

”eller også vil du bare ikke knalde et lig!”

Provokationen var stor i netop denne sætning og hun var rimelig overbevist om hvilken retning dette møde ville gå i, men derfor kunne han jo godt dræbe hende bagefter – den tanke havde dog ikke strejfet hende endnu. Hun trådte med hurtige og målrettede skridt hen mod hende og hev kort og hårdt fat i hendes hår og rykkede det en smule baglæns. Hendes hals blev nu blottet og hans tunge faldt legende over hendes bløde hud. Han flåede nu hendes top af i en voldsom bevægelse og blottede den sorte blonde bh som let dækkede hendes bryster. Hendes øjne faldt kort i hans da han sagde bedre. Hun stønnede kort og lystent ved den aggression han lagde for dagen og så kort på ham.

¤kun en ting ville være bedre – hvis du også var.. mindre påklædt¤
MacKenzie Whitmore
MacKenzie Whitmore
Beginner (Rank 5)

Bosted : En stor lejlighed i den rige del af byen.

Antal indlæg : 53


Tilbage til toppen Go down

Re: Heat of the fight [Carver]

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Side 1 af 2 1, 2  Next

Tilbage til toppen


 
Forumtilladelser:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum