Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Latest topics
» Not you again?!
Tirs 5 feb 2019 - 21:51 by Cathy

» A pure heart - [Carver]
Man 4 feb 2019 - 12:46 by Carver Manning

» Missed you - [Alain]
Man 4 feb 2019 - 12:43 by DuChance

» Death is only another step (Nessa)
Tirs 29 jan 2019 - 17:23 by DuChance

» Show me you are worth it - Nightrage
Søn 27 jan 2019 - 1:04 by Nightrage

» I am really worried Doctor.... (Angelique Dümont)
Fre 4 jan 2019 - 22:39 by Zakaroff

» Still Very Much Alive (Sapphira)
Tirs 1 jan 2019 - 22:02 by Nightrage

» Et gensyn med en gammel ven - Milo Storm
Ons 26 dec 2018 - 22:50 by Artair

» A proper meal - Nicholas Tallon
Søn 23 dec 2018 - 13:40 by Nicholas Tallon

» I dont like the word 'Patient' (Noah)
Lør 22 dec 2018 - 17:53 by Morgan L. Withers

Nyheder


Mulig race ændring på Engle og Djævle i deres oprindelse. Vigtigt at få det læst, og deltaget i valget om denne ændring skal ske!

Statistics
Der er i alt 505 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Sølve

Vores brugere har i alt skrevet 253509 indlæg in 12785 subjects

Oh ..f*** - [DuChance]

Side 1 af 6 1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Go down

Oh ..f*** - [DuChance]

Indlæg by Desire Murdoch on Tirs 5 jun 2018 - 1:49

Tid: 18.45
Sted: Desire's lejlighed
Omgivelser: Kun Desire!
Vejr: Udenfor er det lunt
Påklædning: Outfit
Tag: @DuChance

Okay, hun var i god tid da hun blev færdig med maden, så det var vel fedt! Der var stadig over en time til deres aftale og alligevel var hun færdig med at dække bord og alt var klar. Egentlig var det eneste hun manglede, selv at få sig et hurtigt bad, skifte tøj og ordne makeup.

Det var en uge siden deres møde, og hun savnede ham virkelig. Ærlig talt, hun var som besat. Når hun sov, drømte hun om ham, når hun arbejdet.. tænkte hun på ham, selv når hun tog et bad.. kunne hun ikke få ham ud af hovedet. Det var næppe normalt! Virkelig.. og hun turde ikke sige noget om det til nogen. Folk ville bare tro hun var skør. Hendes far kunne godt mærke der var ugler i mosen, men indtil videre havde han vidst ikke opsnappet noget. Forhåbentlig.

Hun skruede ned for musikken, og dansede igennem lejligheden ikke klædt i meget andet end hjemmesko, en tynd hvid skjorte der var tre størrelser for stor, og et par trusser. Hun havde været hjemme hele dagen, var stået sent op, og havde ikke gjort andet end at glide en børste gennem håret og derefter sat det op i den pjuskede hestehale man nu kunne se. Det ringede pludselig på døren, og uden at tænke over at tjekke hvem det var, gik hun hen for at åbne. Mon ikke det bare var naboen, de kiggede forbi engang i mellem.
Desire Murdoch
Desire Murdoch
Competent (Rank 9)

Bosted : En fin lille lejlighed i byen som hun egentlig ikke bruger, og ellers bor hun hos sin far når hun er i byen.

Antal indlæg : 243


Tilbage til toppen Go down

Re: Oh ..f*** - [DuChance]

Indlæg by DuChance on Tirs 5 jun 2018 - 2:03

Alain havde da brugt tiden siden de mødtes ganske effektivt med skriverier men også stort set alt andet han kunne komme til. Der havde været en del at se til med at skulle planlægge scenografi, musik og alt muligt andet til det teaterstykke han havde skrevet. Men det var nu et eller andet mest for at holde sig selv beskæftiget. Han kunne ikke helt pinpointe hvorfor men han kunne ikke rigtig lade være med at tænke på hende. Det var nyt for ham at en person havde set sig så godt fast i hans tanker men det skulle nu nok komme hvorfor.
Efter alting var klaret af arbejde den dag, så tog han hjem og brugte lige halvanden time på træning af kroppen generelt. Han tog sig jo af hvordan hans krop så ud.

Derefter nærmede klokken sig så småt så han hoppede i et lækkert varmt bad, fik derefter styr på håret, klaret lidt barbering og sluttede så af med at finde det tøj han skulle have på. Hun havde jo ikke sagt i sin besked om han skulle have noget bestemt på så han tænkte han ville se om han kunne overraske hende lidt. Yes det skulle det være.

Suit

Så smuttede han ud i den sorte Porsche og kørte lige ind forbi og hentede en beskeden men smuk buket blomster af forskellige liljer. Derefter gik turen så hjem til hende. Han havde jo drillet lidt med at møde op tidligere så det havde han selvfølgelig tænkt sig at gøre. En time før måtte være passende når det nu var for at overraske hende lidt.

Lidt efter trillede han ind i gården ved hendes hjem, steg ud og parkerede bilen hvorefter han lod blikket glide rundt en gang. Slet ikke noget dårligt sted....
Roligt gik han op til døren og ringede på. Ganske vist var det et lidt overraskende syn da hun åbnede døren men absolut ikke noget der generede hende overhovedet. Han smilede meget intenst til hende og sagde:
"Surprise..... Am i too to early?......"
DuChance
DuChance
Competent (Rank 9)

Bosted : Flot stor lejlighed midt i byen

Antal indlæg : 271


Tilbage til toppen Go down

Re: Oh ..f*** - [DuChance]

Indlæg by Desire Murdoch on Tirs 5 jun 2018 - 2:17

Hun havde nær smækket døren i for næsen af ham. Hvad?! Han var der tidligt.. ja, meget tidligt..
Så slog det hende, åh.. det havde han drillet med, og hun havde sagt han bare kunne gøre det. Hold da kæft hvor var det pinligt. Han var dødlækker at se på, og hun rendte rundt i nattøj, uden makeup, og lignede noget der var løgn! I det mindste havde hun kontaktlinser på, og ikke sine briller. Hvor ville det have været akavet! Okay, det var det stadig!

"I forgot all about your tease.. uhm, please, come in.." indrømmede hun for ham inden hun trådte til side og lod ham komme ind i sin store lejlighed. Der var stort, stilrent, moderne og tydeligvis dyrt! Stue og køkken var åben ud til hinanden, entren stor og føre direkte ind i lejligheden. I den ene side af stuen var der en lang række med vinduer fra gulv til loft, og en stor slidedør der førte ud på altanen hvor der også var stort og åbent med plads til flere lænestole hvor man kunne slikke sol. I den ene ende af stuen var der sågar en pejs, i den anden et stort hvidt klaver.

Der duftede mildt af mad, og ellers var der rent og hyggeligt. Hun lukkede døren efter ham, og bemærkede blomsterne. Hvor kært! Hun rødmede. "I am sorry for being so undressed.. uhm.. please make yourself comfortable, I will do something about my clothing, if you don't mind?" det her var akavet, ikke?
Desire Murdoch
Desire Murdoch
Competent (Rank 9)

Bosted : En fin lille lejlighed i byen som hun egentlig ikke bruger, og ellers bor hun hos sin far når hun er i byen.

Antal indlæg : 243


Tilbage til toppen Go down

Re: Oh ..f*** - [DuChance]

Indlæg by DuChance on Tirs 5 jun 2018 - 2:27

Det lod til at hun blev lige så overrasket som han egentlig håbede på. Det var selvfølgelig ment som en gladelig overraskelse, nu havde hun jo også sagt at han bare kunne dukke op før hvis han ville. Så kunne han jo lige så godt udnytte chancen til det. Ganske vist havde han ikke regnet med at se hende så letpåklædt men det generede ham så absolut ikke. Dog kunne han godt se hvorfor det ville være akavet fra hendes side af.

Så smilede han dragende til hende og sagde: "I remembered that tease very well.... And you didn't seem to mind if i came by earlier..... So here i am....." Så trådte han meget tæt forbi hende inden han lod blikket glide fra hende og så lidt rundt i de smukke omgivelser. Der var ingen tvivl om det var utrolig stilrent og de havde ikke noget som helst problem med at bruge de penge det nu kostede at få det bedste af det bedste. Så drejede han sig endnu en gang om mod hende og smilede.

"If you feel the need to do so..... But before that...." Roligt rakte han hende buketten med blomster og sagde: "For you.... Well i think i will help myself to a glass of water while i wait then...."
DuChance
DuChance
Competent (Rank 9)

Bosted : Flot stor lejlighed midt i byen

Antal indlæg : 271


Tilbage til toppen Go down

Re: Oh ..f*** - [DuChance]

Indlæg by Desire Murdoch on Tirs 5 jun 2018 - 2:56

"Oh I am glad to see you! It is not your fault" svarede hun omgående og med et skævt smil. Det var jo virkelig ikke hans skyld, hun havde været glemsom, det var hendes fejl!

Så rakte han hende blomsterne, nogle virkelig smukke liljer, og hun smilede stort og tog imod dem. "They are beautiful, thank you very much, you really didn't have to" slog hun fast med et varmt og kærligt smil. Hans væsen var dragende, som altid, og hun var helt opslugt af ham at hun glemte at svar på det sidste han havde sagt. "Please, help yourself! There is glas over there, and some cold water in the refrigerator" skyndte hun sig at tilføje. "I will put these in water and go and change" Hun fik stillede blomsterne i en vase og noget vand, inden hun smilende smuttede ind for at skifte.

Omkring ti minutter senere var hun færdig og skyndte sig ud til ham. "Sorry for keeping you waiting" sagde hun beklagende. "By the way, you look very handsome" kunne hun ikke dy sig for at komplementere ham.

Outfit - uden taske
Desire Murdoch
Desire Murdoch
Competent (Rank 9)

Bosted : En fin lille lejlighed i byen som hun egentlig ikke bruger, og ellers bor hun hos sin far når hun er i byen.

Antal indlæg : 243


Tilbage til toppen Go down

Re: Oh ..f*** - [DuChance]

Indlæg by DuChance on Tirs 5 jun 2018 - 3:03

Han grinede ganske kort inden han så lod blikket falde i hendes igen og sagde: "The fault is equally mine.... You may have teased a little about me arriving earlier.... But it was my choice to get here earlier"

Det lod da heldigvis til at hun kunne lide blomsterne så han kunne da heller ikke lade være med at fastholde sit varme smil. "Maybe not..... But i wanted to.... As a little gift for a hopefully wonderful night...." Så nikkede han imens hun forklarede hvor ting var og kiggede så efter hende indtil hun gik op for at skifte. Derefter gik han roligt hen og tog sig et glas dejlig koldt vand og stillede sig så ud på altanen. Et glas vin eller whiskey havde ikke gjort noget men det ville han hellere nyde sammen med hende

Da hun så kom tilbage, drejede han om på hælen og lod tydeligt blikket vandre over hende med et dragende smil. "It was no bother..... And thank you..... You look absolutely beautiful....." De små shorts og den hvide skjorte sad helt perfekt på hende
DuChance
DuChance
Competent (Rank 9)

Bosted : Flot stor lejlighed midt i byen

Antal indlæg : 271


Tilbage til toppen Go down

Re: Oh ..f*** - [DuChance]

Indlæg by Desire Murdoch on Tirs 5 jun 2018 - 18:20

"Oh, it doesn't matter. I am happy to see you" svarede hun bare varmt. Det var på ingen måde løgn! "As for our night, I am sure we will have a lot of fun" slog hun fast. Så smuttede hun ind for at skifte tøj, og forhåbentlig var hun ikke væk ret længe.

Da hun dukkede op igen, stod han ud i altanen, og hun smilede skævt. Hans blik gled over hende, og hun stoppede ham ikke. Hun smilede ved hans komplement, at hun så ikke havde valgt en kjole var fordi det ville være for fint, nærmest så date agtigt, og hun vidste ikke hvad de havde gang i.. foruden en middag og han skulle vurder om hun var det han ville have til hovedrollen af sin bog. Hun havde naturligvis læst det hele, men var nu spændt på om han ville synes om det.

"Thank you.. a glas of wine, champagne or whisky?" spurgte hun med et skævt smil. Hun var ikke sikker på hvad han foretrak.
Desire Murdoch
Desire Murdoch
Competent (Rank 9)

Bosted : En fin lille lejlighed i byen som hun egentlig ikke bruger, og ellers bor hun hos sin far når hun er i byen.

Antal indlæg : 243


Tilbage til toppen Go down

Re: Oh ..f*** - [DuChance]

Indlæg by DuChance on Tirs 5 jun 2018 - 18:45

"I am sure we will..... And i am happy to see you as well...." Han havde egentlig glædet sig rigtig meget til at besøge hende og ikke kun fordi hun skulle have hovedrollen i stykket, men fordi hun var ganske behageligt selskab. At hun havde stalket ham vidste han ikke noget om men han havde en lille mistanke om det.

Der var jo ikke defineret hvad deres aften egentlig var så han havde heller ikke nogen bestemt forventning om hvad det var hun ville have på. Men han kunne på ingen måde klage over hvad hun havde på da hun åbnet døren, og det hun havde på lige nu var også ganske tiltalende til hende.
De skulle nyde en god middag og han skulle se på hvad hun havde fået ud af bogen, samt hvad hun havde i tankerne omkring den rolle hun havde fået tilbudt.

Han nikkede med det dragende smil og sagde: "Wine or Whiskey..... I was hoping you would share a glass with me...." Han brød sig ikke om at drikke alene.
DuChance
DuChance
Competent (Rank 9)

Bosted : Flot stor lejlighed midt i byen

Antal indlæg : 271


Tilbage til toppen Go down

Re: Oh ..f*** - [DuChance]

Indlæg by Desire Murdoch on Tirs 5 jun 2018 - 19:25

Hun elskede den rolle, og det ville være en ære for hende at få lov at spille den. Nu måtte de dog se om han brød sig om hende, men først skulle de havde noget at spise... så meget var sikkert! Så kunne de nyde desserten mens de snakkede arbejde.
"Wine it is" slog hun snart fast, begyndte hun først på whisky.. ville hun hurtigt blive fuld. Især fordi hun ikke havde spist noget hele dagen. Tom mave og alkohol gik ikke så godt i spænd.

Hun gik ind i lejligheden igen, og fandt en flaske vin. Dyr og af god kvalitet, som hun åbnede. Mens de fik lov at ilte, fandt hun nogle glas, tjekkede til maden, og tjekkede kort sin mobil. Ingen beskeder fra farmand! Godt. Så fik hun skænkede vin til dem, og tog glassene med til på altanen igen hvor hun havde efterladt ham. Glasset blev rakt mod ham, og hun skålede inden der blev smagt let på den. "Hope you are hungry" nu havde hun jo blærede sig med sit talent i køkkenet, så håbet hun at han ville kunne lide maden.
Desire Murdoch
Desire Murdoch
Competent (Rank 9)

Bosted : En fin lille lejlighed i byen som hun egentlig ikke bruger, og ellers bor hun hos sin far når hun er i byen.

Antal indlæg : 243


Tilbage til toppen Go down

Re: Oh ..f*** - [DuChance]

Indlæg by DuChance on Tirs 5 jun 2018 - 19:31

Han havde en meget klar idé om at hun ville være helt perfekt til rollen, ellers havde han jo ikke tilbudt hende den til at starte på. Ganske vist skulle de snakke om rollen i løbet af aftenen men det var faktisk ikke hovedårsagen til at han var kommet. De skulle nyde hinandens selskab og selvfølgelig den gode mad hun havde snakket så godt om.
"Perfect....." Hans intense blik vandrede efter hende som hun gik ind i lejligheden igen og han smilede lidt for sig selv. Det skulle nok blive en rigtig dejlig aften, det var han sikker på.

Imens hun var inde for at skænke vin til dem og kigge til maden, tog han selve jakken af og hængte den på dørhåndtaget. Det virkede på en måde mindre formel at jakken ikke var på. Ganske vist ville hans muskulatur være noget mere tydelig og vesten fulgte hans krop lige så godt. Men hvis det ville blive et problem ville hun jo nok sige noget til det.
Som hun kom ud til ham igen, smilede han lokkende og tog imod glasset hvorefter han skålede med hende. "I am.... And it smells delicious....." Så smagte han ganske stille på vinen. Et roligt "Mmmm...." Kom fra ham, vinen var rigtig god
DuChance
DuChance
Competent (Rank 9)

Bosted : Flot stor lejlighed midt i byen

Antal indlæg : 271


Tilbage til toppen Go down

Re: Oh ..f*** - [DuChance]

Indlæg by Desire Murdoch on Tors 7 jun 2018 - 15:36

At hovedårsagen til at han var kommet ikke var den rolle han havde givet hende, vidste hun faktisk ikke. Nuvel, hun havde tilbudt mad og han lød jo til at være nysgerrig på området, men hun tænkte nu stadig at rollen havde mest betydning for ham. Mere end alt andet, det var trods alt en vigtig ting, og ikke særlig lille ting hellere.
Af gode grunde vidste hun ikke at han tjekkede hende ud da hun gik ind, men gjorde mænd ikke ofte det?

Da hun vendte tilbage med deres vin, havde han smidt jakken, og hun fik lov at se flere detaljer af hans krop, kurven på hans arme og bryst. Hun klagede sgu ikke, og han erklærede selv snart at han var sulten og komplementeret duften, og vinen sekunder efter. "Well, the food is ready when ever you want to eat.." bemærkede hun med et skævt smil.
Desire Murdoch
Desire Murdoch
Competent (Rank 9)

Bosted : En fin lille lejlighed i byen som hun egentlig ikke bruger, og ellers bor hun hos sin far når hun er i byen.

Antal indlæg : 243


Tilbage til toppen Go down

Re: Oh ..f*** - [DuChance]

Indlæg by DuChance on Tors 7 jun 2018 - 15:55

Selvfølgelig betød det også noget at de skulle vende snakken omkring hendes rolle og finde ud af hendes interesse i det. Men det kunne de jo altid tage, for ham var selskabet lige så vigtigt.
Han vidste ikke om hvor vidt hun tjekkede ham ud, men han ville da gerne se ordentlig ud når han skulle besøge hende. Han gjorde selvfølgelig altid noget ud af sig selv, men den fik altid lidt ekstra når det handlede om så godt selskab.

Han smilede dragende til hende inden han smagte på vinen endnu en gang. Han vidste ikke om hun havde valgt den tilfældigt eller om det var et bevidst valg, men hun havde valgte den rigtig godt.
"That sounds perfect..... Well then... Shall we then?" Så rakte han armen hen imod hvor der lod til at være dækket op og lod hende føre an
DuChance
DuChance
Competent (Rank 9)

Bosted : Flot stor lejlighed midt i byen

Antal indlæg : 271


Tilbage til toppen Go down

Re: Oh ..f*** - [DuChance]

Indlæg by Desire Murdoch on Tors 7 jun 2018 - 16:15

Det var et bevidst valg hvad angik vinen, hun var ikke bare en god kok, men også en god vinkender, og det var vel blot et af hendes mange interesser.
Han lod til at beslutte det skulle være nu, og hun nikkede med et smil. "Alright.." og så var de ellers på vej ind. "Just take a seat, I will be with you shortly" tilføjede hun sekunder efter. Derpå gik hun selv de få meter der var hen til køkkenet og begyndte at tage tingene frem og begyndte at anrette forretten i deres skåle, Derpå bar hun det ind, og stillede en skål foran ham, og en på sin egen plads, derpå gik hun ind efter vinflasken som hun også stillede ved bordet så de løbende kunne fylde deres glas. "So.. we start our dinner with chilled pea and chervil soup with crème fraîche, shallots and bacon" forklarede hun hvad der lå foran ham. "Hope you like it.."
Desire Murdoch
Desire Murdoch
Competent (Rank 9)

Bosted : En fin lille lejlighed i byen som hun egentlig ikke bruger, og ellers bor hun hos sin far når hun er i byen.

Antal indlæg : 243


Tilbage til toppen Go down

Re: Oh ..f*** - [DuChance]

Indlæg by DuChance on Tors 7 jun 2018 - 16:38

Han kunne jo ikke vide det men hans gæt ville også være at vinen var nøje udvalgt. Det var en ganske udsøgt vin og absolut ikke en billig en af slagsen, han ville nu heller ikke være overrasket over det. Hun virkede som en der gik til noget med liv og sjæl.
Han gengældte hendes smil og gik så med hende hen til bordet. Dog satte han sig ikke før hun havde præsenteret maden og han havde trukket stolen ud for hende.
Derefter satte han sig på den plads hun havde sat som hans og smilede så dragende hen over bordet. "It looks absolutely amazing..... And the scent is enticing....." Så løftede han sit glas til skål og sagde:
"Thank you for having me as your guest...."
DuChance
DuChance
Competent (Rank 9)

Bosted : Flot stor lejlighed midt i byen

Antal indlæg : 271


Tilbage til toppen Go down

Re: Oh ..f*** - [DuChance]

Indlæg by Desire Murdoch on Tors 7 jun 2018 - 17:02

Oh han var sådan en gentleman og satte sig ikke før han havde trukket stolen ud for hende. Det var sødt, og meget betænksomt. Hun var da også bare omgivet af mænd der tog sig godt af hende og passede på hende, det var rart. Og hun var heldig!
Hans komplement til maden glædede hende, og hun løftede sit vinglas "It is my pleasure.." svarede hun og tog derpå en tår af glasset inden hun satte det ned og greb om skeen i stedet. Suppen var ikke for varm, og blevet krydret ganske omhyggeligt. "So, how has your week been?" spurgte hun nysgerrigt mens de spiste.
Desire Murdoch
Desire Murdoch
Competent (Rank 9)

Bosted : En fin lille lejlighed i byen som hun egentlig ikke bruger, og ellers bor hun hos sin far når hun er i byen.

Antal indlæg : 243


Tilbage til toppen Go down

Re: Oh ..f*** - [DuChance]

Indlæg by DuChance on Tors 7 jun 2018 - 17:22

Ganske rigtigt så var han en rigtig gentleman, det var alligevel hans erfaring at folk respekterede en mere når man var det. Og så var det nyttigt i en situation som nu.
Så nikkede han nærmest ærbødigt men samtidig lokkende inden han så smagte på vinen igen. Mmmm perfekt.... Derefter tog han skeen og smagte på suppen og den var fantastisk lækker.
Da hun så spurgte hvordan hans arbejde var gået, smilede han til hende og sagde: "Well.. My new book is coming along nicely.... But some of the stage management for the play.... They can seem..... Tough to dance with sometimes..... I have to say.... This tastes amazing....."
Kort tørrede han sig lidt om munden inden han sagde: "So what about you? How has your time been since last?"
DuChance
DuChance
Competent (Rank 9)

Bosted : Flot stor lejlighed midt i byen

Antal indlæg : 271


Tilbage til toppen Go down

Re: Oh ..f*** - [DuChance]

Indlæg by Desire Murdoch on Tors 7 jun 2018 - 17:53

Hun lyttede opmærksomt og rynkede svagt brynene for derefter at smile svagt. "Glad to hear about your book, i must admit I had to buy the one the play is about, and I am almost done reading it. It is amazing, the way you describe things.. it is.. wow" roste hun hans arbejde. Forhåbentlig lød hun ikke som en skør fan. "Hope things get better with the stage management" tilføjede hun med et skævt smil.

"Glad you like it, this is only the start" tilføjede hun angående maden, og blinkede drilsk. "As for me, I have been reading both your book and the script you gave me. Also I have been working and spent time with a friend of mine.. so, just the usual..but I most admit to have thought a lot about you" hun smilede bredt, og spiste videre af sin suppe.
Desire Murdoch
Desire Murdoch
Competent (Rank 9)

Bosted : En fin lille lejlighed i byen som hun egentlig ikke bruger, og ellers bor hun hos sin far når hun er i byen.

Antal indlæg : 243


Tilbage til toppen Go down

Re: Oh ..f*** - [DuChance]

Indlæg by DuChance on Tors 7 jun 2018 - 17:59

Så lyttede han til hendes forklaring om hvordan hun købte bogen, og han var faktisk lidt imponeret over at hun havde læst så meget af den. Og det var da rigtig dejligt at høre sådan en mening om hans værk. "I am greatly pleased to hear so.... I wanted to try a new style of description and from what i can hear from you, it seems to work just fine...."
Hans smil fortalte om hvordan det var skønt at høre, han så hende ikke som en skør fan.

"I am looking forward to tasting more then...." Så lyttede han til hvordan hun havde brugt sin tid, og det lød da også til at hun havde brugt tiden på en god måde. Da hun så nævnte hvordan hun havde tænkt på ham, smilede han noget mere men stadig med et roligt og dog dragende blik. "Sounds like you have been busy.... I must admit that i have thought quite a bit about you as well..."
DuChance
DuChance
Competent (Rank 9)

Bosted : Flot stor lejlighed midt i byen

Antal indlæg : 271


Tilbage til toppen Go down

Re: Oh ..f*** - [DuChance]

Indlæg by Desire Murdoch on Tors 7 jun 2018 - 18:09

"Oh believe me! You are amazing.. I will end up buying all your books" svarede hun med et grin. Hun skammede sig ikke engang over det, hun elskede bøger, og elskede at læse.. så når hun fandt noget hun kunne lide, brugte hun også ret meget tid på det.

Hun kunne ikke andet end at rødme da han fortalte han også havde tænkt på hende. Hun havde sommerfugle i maven og følte sig helt fjollet, men ærlig talt, kunne man bebrejde hende? Se dog på ham! "I always keep myself busy, otherwise I will be bored" lod hun ham videre inden hun spiste lidt mere, for derefter at gribe om sit vinglas og løfte det op. ".. And hopefully your thoughts about me wasn't keeping you from working" prøvede hun at drille.
Desire Murdoch
Desire Murdoch
Competent (Rank 9)

Bosted : En fin lille lejlighed i byen som hun egentlig ikke bruger, og ellers bor hun hos sin far når hun er i byen.

Antal indlæg : 243


Tilbage til toppen Go down

Re: Oh ..f*** - [DuChance]

Indlæg by DuChance on Tors 7 jun 2018 - 18:23

Han grinede varmt af hendes fantastiske entusiasme inden han tog lidt mere af den lækre suppe og sagde: "No need to buy them..... I will get them for you.... I will even sign them for you if you want...." Det var med en klar drilsk undertone, men hun måtte meget gerne få en kopi af alle hans bøger. Det var jo altid dejligt at blive anerkendt for sit arbejde.

Han kunne tydeligt se hvordan hendes kinder blev smukt røde af hans ord om hvor vidt han havde tænkt på hende. Selv smilede han roligt og dragende til hende. "I feel the same way myself.... Might as well use the time for something...."
Så tog han en tår af sin vin sammen med hende inden han blinkede til hende inden han sagde: "Not entirely.... But the thought of you may have coloured the character in my next book...."
DuChance
DuChance
Competent (Rank 9)

Bosted : Flot stor lejlighed midt i byen

Antal indlæg : 271


Tilbage til toppen Go down

Re: Oh ..f*** - [DuChance]

Indlæg by Desire Murdoch on Tors 7 jun 2018 - 19:47

Hans svar fik hende til at spærre øjnene op "You would really do that for me?! Awesome!" udbrød hun, og kom vidst rimelig meget til at lyde som en fan. Nuvel, det var ikke fordi hun ikke havde råd til at købe bøgerne, men ved udsigten til signeret bøger, blev hun naturligvis glad.

Hans efterfølgende svar kom vitterligt bag på hende, og hun stirrede på ham. Virkelig? Indgik et eller andet ved hende i hans næste bog?! Hvor fedt! Det havde hun aldrig prøvede før. "Oh.. I.. I don't even know what to say" svarede hun tydeligvis forlegen.

Da han blev færdig med forretten, og hun selv også var færdig, rejste hun sig op og tog deres skåle. "Be right back.." de kunne jo stadig snakke selvom hun gik efter mere mad. Igen gav hun sig til at anrette, og da hun fem minutter senere kom hen til bordet med deres tallekerne, satte hun den ene foran ham og den anden foran sin plads, inden hun gik efter en tallerken og en skål som blev sat på bordet mellem dem. Derpå satte hun sig ned. "So, as main dish we have grilled picanha with butternut squash, and as for side dishes there is Horiatiki salad with feta, green pepper, cucumber, red onions, kalamata olives and tomatos.. and this cheese & garlic tear ’n’ share bread" hun havde først pegede på tallerken foran sig som hun forklarede hovedretten, og derefter på skålen med salaten som ikke bare var salat og feta, men med en speciel olieblanding der gav den en lækker fyldig men frisk smag, og til sidst brødet med hvidløg og ost. Alt sammen havde hun lavet selv fra bunden. Hun hældte mere vin til dem, og smilede skævt mod ham. "Enjoy.."
Desire Murdoch
Desire Murdoch
Competent (Rank 9)

Bosted : En fin lille lejlighed i byen som hun egentlig ikke bruger, og ellers bor hun hos sin far når hun er i byen.

Antal indlæg : 243


Tilbage til toppen Go down

Re: Oh ..f*** - [DuChance]

Indlæg by DuChance on Tors 7 jun 2018 - 20:03

Ja hun kom til at lyde som en meget engageret fan men det generede ham slet ikke. Det var jo bare et tydeligt tegn på at hun godt kunne lide hans arbejde. Og det klagede man aldrig over. Så blinkede han nærmest drilsk til hende og sagde: "Of course.... I might need one of those wonderful hugs for them" Det ville han mægtig gerne men det var lige så meget for at drille lidt.

Han sad helt roligt og nikkede som hun virkede så overrasket over at han havde skrevet noget ind om hende. Det var ikke en direkte kopi men der var nok ligheder til at man egentlig ikke kunne være i tvivl.
"Let's see if you like the book first...." Han håbede selvfølgelig at hun ville kunne lide den.

Han smilede til hende og nikkede inden han så hjalp hende med at tage tallerkener af bordet. Nu var han jo indrettet lidt specielt og det skulle være en rigtig hyggelig aften. Og hun skulle da ikke stå med det hele selv. "Of course..." Så satte han sig roligt med et smil og kiggede nærmest spændt som hun anrettede maden til dem. Det så helt fantastisk ud så han kiggede da også dragende på hende. "It looks and smells amazing.... Good thing i am hungry....."
Så satte han sig til at smage på den lækre mad så snart hun også have sat sig. Han lukkede kort øjnene og sukkede. "Mmm....."
DuChance
DuChance
Competent (Rank 9)

Bosted : Flot stor lejlighed midt i byen

Antal indlæg : 271


Tilbage til toppen Go down

Re: Oh ..f*** - [DuChance]

Indlæg by Desire Murdoch on Tors 7 jun 2018 - 20:57

At han ville have et kram til gengæld, skulle han da ikke bede to gange om! Hun smilede stort "It will be my pleasure!" forsikrede hun ham. "I am sure I would! I cannot see how it can go wrong" svarede hun med et bredt smil. Nu var hun blot endnu mere spændt på at læse hans nye værk, især fordi det måske vil give hende et indblik i hvad han tænkte omkring hende.

Så var han så sød at hjælpe hende med at tage af bordet, og virkede oprigtigt spændt på hvad hun ellers havde lavede. Da hun stillede tingene på bordet og satte sig, kunne hun ikke lade være med at slippe en mild latter over hans reaktion. Måden han lukkede øjnene og sukkede glædede hende, så havde hun da gjort det rigtigt. "Glad you like it" svarede hun og greb om sit bestik for derefter at give sig til at spise.
Desire Murdoch
Desire Murdoch
Competent (Rank 9)

Bosted : En fin lille lejlighed i byen som hun egentlig ikke bruger, og ellers bor hun hos sin far når hun er i byen.

Antal indlæg : 243


Tilbage til toppen Go down

Re: Oh ..f*** - [DuChance]

Indlæg by DuChance on Tors 7 jun 2018 - 21:06

Han gengældte hendes store smil med et der var både varm og intenst inden han sagde: "The pleasure will be equally mine.... I would love for you to get the books now but i don't have the books in the car unfortunately" Så trak han lidt på skuldrende inden han kiggede lidt drilsk på hende og sagde: "With such anticipation from a wonderful woman like you, i must be sure to write something good...." Han var da spændt på hvad hun sagde til hvad han havde skrevet og om hun kunne genkende sig selv i det.

Han ville jo gerne hjælpe hende med de småting, så kunne de også hurtigere komme til at hygge sig igen. Så kiggede han også varmt på hende da hun grinede over hans reaktion hvorefter han så nikkede en gang.
"I don't like it.... I love it.... You have quite a set of skills...." Så smagte han ganske kort på vinen igen
DuChance
DuChance
Competent (Rank 9)

Bosted : Flot stor lejlighed midt i byen

Antal indlæg : 271


Tilbage til toppen Go down

Re: Oh ..f*** - [DuChance]

Indlæg by Desire Murdoch on Tors 7 jun 2018 - 21:26

Hun smilede stadig bredt "I still want to give you a hug..?" svarede hun da han sagde at han ikke havde bøgerne med sig. Bare fordi han ikke havde dem med, skulle det da ikke stoppe hende.
Tilføjelsen fik hende til at grine, og hun rystede svagt på hovedet. "If you keep say such things, I will just end up acting stupid" svarede hun kækt. Det vil bare stige hende til hovedet.

Hans komplement varmede hende. "Thank you. I love cooking and used to do it very much, now.. I use any excuse to do it.. and having guests is quite nice" svarede hun mens de spiste. Skulle deres glas blive tømt, fyldte hun dem på ny.
Desire Murdoch
Desire Murdoch
Competent (Rank 9)

Bosted : En fin lille lejlighed i byen som hun egentlig ikke bruger, og ellers bor hun hos sin far når hun er i byen.

Antal indlæg : 243


Tilbage til toppen Go down

Re: Oh ..f*** - [DuChance]

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Side 1 af 6 1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Tilbage til toppen


 
Forumtilladelser:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum